Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
P00By
nagyúr
Ma amikor csináltam a fordított bicepsz gyakorlatot, a bal csuklóm lefittyedt! Aztán a gyakorlat vége felé a jobb is, ezek utan a csuklom belső részét elkezdtem érezni. Nem fájdalom volt, nem is húzódos érzés, hanem cska éreztem. Nem csináltam nagy súllyal, gyenge a csuklóm? Edzem külön azt is?
-
Bibby
addikt
-
Bubee82
őstag
-
Bibby
addikt
Ha már ennyire pang a topik van egy kérdésem. Én délelőtt edzem, szóval előtte egy kaja van, és eddig zabpehely+turmix volt, de annyira nem jött be.
Most váltanék inkább tojásra, csak fogalmam sincs milyen szénhidrátot egyek mellé, pufirizs nem nagyon az esetem...Teljes kiőrlésű kenyér? Gondolom az sem olyan tuti. És jó reggel a tojás, vagy azért nem ártana előtte valami gyorsabb fehérje? mert azon is agyaltam hogy felkelek valamikor korán, egy turmix, és rá fél-egy órára mehet a tojásos reggeli.
-
csudri
őstag
Azt hiszem hivatalosan is én lettem az 1-es számú közellenség a halas oldalon.
Márk: Ez egy jó kérdés, én is dombornyomott MC-vel fizetek, passz. Ékezettel v. ékezet nélkül írod a neved, amikor rendelni akarsz? Lehet ez a gond, én ékezet nélkül szoktam.
-
Markgx10
őstag
Csudri testvérem!
Sógor szólt, hogy rendeljek már neki ezt-azt, mondom kipróbálom a Nutraplanet.com-ot. Regisztráltam stb. és nem fogadja el a bankkártyámat (amivel folyamatosan fizetek, Paypal elfogadja, dombornyomott Mastercard, ebayről már kismillió dolgot rendeltem vele, még a bankba is beszaladtam előbb megnézetni, de jó is a kártya meg pénz is van rajta). Mondtad, hogy szoktál onnan rendelni, szerinted mi lehet a hiba?
Köszi a válaszod
-
God Vazzeg
veterán
-
zeg
őstag
Velem pont fordítva van. Akkor éreztem igazán jól magam amikor egy sötét rozsdaszagú lukban edzettem egyedül. Fülembe ordít a lejátszó, csak én vagyok a teremben egyedül, szemben a súlyokkal. Teremajtót bezártam, nincs aki segítsen, ha bajban vagyok ott döglök meg, de csak csendben, mert a terem felett még alszanak
A jelenlegi teremben világos van, tisztaság, valaki mindíg császkál arrafelé, szal' kellett pár hét mire valamennyire hozzászoktam
Engem irritál ha edzőpartnerrel kell dolgoznom, de már a ketten felváltva ugyanazon gépen gyakorlat is idegesít.
-
Markgx10
őstag
Mai válledzésemre újra 4-est tudok adni
Bár az elején még 5-ösnek indult
(ilyen még nem volt) , de a vetkőzős oldalemelésnél megpróbáltam olyan intenzitást elérni, mint eddig soha, ami sikerült is, de olyan hányingerem lett a végére, hogy a többi gyakorlatnál, bár rendesen végigcsináltam, már örültem, hogy túléltem. Egyszóval ma is kiderült, hogy fos vagyok
, dehát ez van.
-
most volt a shopban villámakció az iso-mass extreme gainerre, csak lekéstem énis, bár rendelni nem akartam, de érdekelt volna, hogy mennyiért dobják hozzám. nemtudom, ez is olyan-e, hogy több hullámban nyomják le. szóval talán még lesz alkalom, ha valaki akarna rendelni.
-
Vandit.
addikt
válasz
L|zsidoboz #9379 üzenetére
Azt én is.
-
LOTR
addikt
na élménybeszámoló (úgyse sok időm van mostanában írogatni, meg olvasgatni sem):
már jó 1,5 éve egyedül edzek, majdnem 1 éve az esetek ~80%-ban a teremben is egyedül vagyok, az utolsó hónapokban már lejárni sem szerettem, semmi kedvem nem volt (ráadásul ugye a terem is mindig ugyan olyan - értsd: maradjunk annyiban, hogy oda csak az jár aki tényleg edzeni akar - elég szegényes), a héten megbeszéltem haverokkal, hogy ki mikor megy edzeni, mert elmennék velük (ugye új terem, új arcok, új edzőpartner(ek) - vagy egyáltalán az, hogy nem egyedül kell edzeni), hát mit mondjak régen ment ilyen jól az edzés, hosszú idő óta újra várom a következő edzést (sajnos csak a héten van alkalmam erre, utána újra a régi helyen fogok edzeni)
most írhatjátok, hogy kösz, hogy ezt megosztottad velünk, de újra csak rá kell jönnöm, hogy az ilyen dolgok mennyire sokat számítanak abban, hogy előrébb lépjünk (ősszel amikor úszni jártam, akkor már megtapasztaltam ugyan ezt, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, de jobb későn, mint soha)
úgyhogy én mindenkinek csak ajánlani tudom (eddig is ültem, úgyhogy nem fogok leülni!) -
Zomb€€
őstag
[rinya]Nekem meg rámjött a "faszom kivan mindennel" érzés,és hogy egy szar vagyok.
Sajnos rá kell jöjjek hogy kondi és thaibox nemmegy együtt 100%os bedobással, max egyik a másik rovására
[/rinya]
-
do3om
addikt
Ma nekem mell-oldalsó delta volt.
Érdekes volt a mell, nemrég kezdtem visszatérni nagy súlyokhoz, mert amikor betegvoltam iszonyat elment minden erőm, most viszont felraktam 130-at mondom vagy 2 nyomok de 5 lett igaz segítséggel de akkor is nem gondoltam volna. Kezdem a kreatinkúrát is a többi meg ha nálam lesz akkor indul.
-
-
ehh, a kolarovszki gyerek jól megszívta, még nincs 18, jelentkezni sem jelentkezhet
-
Markgx10
őstag
Megmondom őszintén, hogy én eszek, mert jól esik.
-
válasz
L|zsidoboz #9362 üzenetére
a tesóknak kurvajó genetikájuk van. nézzétek meg pl Will Smith-t amikor az I am legend-ben húzódzkodik
-
Bibby
addikt
Nézegetem az afrikai nemzetek kupáját, hihetetlen hogy ezek a négerek milyen fizikális felépítéssel rendelkeznek...
Némelyik meg nem csak szálkás de még jó nagy is.
-
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg #9351 üzenetére
Azt majd meglátjuk. Egy ismerős - aki versenyző - is magában használta és elég jókat mondott róla (versenyfelkészülés).
Magában is igen erős anyag... De aztán lehet teszek mellé tesztót, de akkor...
-
Bubee82
őstag
válasz
Markgx10 #9349 üzenetére
Semmi különös nem fog történni, csak ki fogok pattani mint az állat
Egy komoly tömegelést tervezek, minőségi anyaggal - még egyelőre függ a pénztől - ami előreláthatólag trenbolon lesz, emellett minőségi kajálással és új stratégiával. Begyújtom a rakétákat alighanem
Itt az ideje kicsit megnőni
Természetesen az utókúráról is gondoskodom, remélhetőleg a te segítségeddel.
-
Markgx10
őstag
válasz
Bubee82 #9348 üzenetére
Úgy utálom amikor titokzatoskodsz
Gyáva vagy leírni itt, ahol csak pár "jó barát" látja, he?
Amint tudod, én is március végére, április elejére terveztem, de annyira dagadt vagyok, hogy elbizonytalanodtam, hogy mi legyen. Mindenesetre még van másfél hónapom addig, majd csak kitalálom.
-
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg #9347 üzenetére
Márciusban valami NAGY fog errefelé is bekövetkezni... Valami nagyon nagyon nagyon nagy dolog
-
Markgx10
őstag
1. Bár nehezen hihető, de én csak azt tudom mondani amit a többiek, ahhoz hogy valaki izmot építsen, megfelelő mennyiségű és minőségű fehérjére, szénhidrátra és zsírra van szüksége, tehát a növekedés alapfeltétele az étkezés rendbetétele. Azt lehet olvasni, hogy testsúlykilogrammonként 2gr fehérje az a mennyiség, amivel izmot lehet növelni. Ha 95kg vagy, akkor 190-200gr fehérjét egyél meg egy nap 5 de inkább 6 felé elosztva. Tehát a kaja a lényeg.
2. Most már vannak nagyon jó natural táplálék-kiegésztítők, én javaslok valami jobbfajta kreatint, az fehérje és szénhidrátdús étkezéssel párosítva (+ megfelelő mennyiségű folyadék, azaz 5-6l liter), komoly erő és tömegnövekedést eredményez. Ebben a témában nézz szét a bodybuilding.hu-n vagy a shop.builder.hu-n. Ott találsz millió terméket, én a jó kajálást és egy kreatin kiegészítőt javasolnék, de vannak nálam hozzáértőbb emberek is, remélem ők segítenek majd neked. -
dragonfx
veterán
gyóó vanna régen volt kémia már...
God>>hehe...tájgetosztra nem visz fel a 4 henger tudod....
Amugy én utánaolvastam sokat csak amit a termékleírásokban írnak azok megzavarnak....tudom kreatin mellé kell fehérje szénhidrát,és sok vizet kell inni. Meg sokat enni husosat mert izom husból vanés hús csak húsból lesz.
-
Bibby
addikt
Akkor rendelj a tv shoptól valamit, azokkal napi 5 perc munkával is kolosszus leszel.
Viccet félretéve: nincs olyan hogy viccet félretéve. Ha valami kis munkával működne akkor a topik lakói mind ilyenek lennének.
Ez az egész pont arról szól hogyha nem fektetsz bele keményen munkát (táplálkozás/edzés) akkor semmit nem fogsz elérni.
Ha még nem csináltál kreatin kúrát akkor az eredményes lehet, de az is csak akkor marad meg ha rendesen kajálsz. -
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #9334 üzenetére
Huhh, bazmeg
ez ennyire hatna?
-
Vandit.
addikt
-
Vandit.
addikt
válasz
God Vazzeg #9333 üzenetére
Én még csak most szeretnék ráérezni egy E36-os 320i-re.
-
_Blank_
senior tag
üdv
mivel újrakezdem az edzéseket /respawnolok
/ ezér nyomok egy képet link
ofkorsz szar a fényképező, fényviszonyok stb..ez itt egy full natúr edzést nemlátott felsőmassza, kaját viszonylag meg tudtam oldani de az utóbbi időben fos volt az is..
szal indul a hadjárat, csak még egy pöppöt össze kell szednem magam.
God: nekem pont -10kg
-
God Vazzeg
veterán
Érdekes adat került be képpel a blogba, ha érdekel valakit
(Aki nem tudja milyen blogról beszélek, arra nem is tartozik!
)
-
God Vazzeg
veterán
válasz
L|zsidoboz #9329 üzenetére
Írd ki nyugodtan hogy BMW
Így is mehet a hegyre, tajgetosz tárt karokkal várja, amúgy is madárnak nézi mindenki
-
harry
veterán
válasz
God Vazzeg #9326 üzenetére
Ahogy láttam párszor már megfordult a topicban. Persze, hogy nem ért mindenki hozzá, de ahogy látom valami halvány sejtése van, csak nagyon úgy tűnik, hogy leszarja az egészet, nem olvas utána, ha más mondvalamit (szájtek vitamin az jó), akkor azt megveszi, aztán csak lesz valami. Ha tényleg érdekelné a testépítés, és mit-hogyan, akkor nem értelmetlen dolgokat kérdezne, hanem először olvas, tájékozódik, és utána szól be a topicba, mint ahogy gondolom itt a legtöbben tettük is.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
God Vazzeg #9326 üzenetére
Ja, ezt csak azért mondod, mert neki is olyan 3 betűs német négykerekűje van.
Ha japán autója lenne, már küldenéd a hegyre... -
Vandit.
addikt
válasz
God Vazzeg #9317 üzenetére
Azért nyáron én inkább gyümölcsből/zöldségből fedezem a vitamint.
-
dragonfx
veterán
válasz
God Vazzeg #9317 üzenetére
Ch az a króm vegyjele nem?
vitamin persze..de melyik a jó?..ami iylen tablettás szájtek? -
L|zsidoboz
őstag
válasz
BÁ Nutrition #9316 üzenetére
Vagy poker vagy msn.
Ritkán választom az utóbbit.
De ha kell, felnézek. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
L|zsidoboz #9307 üzenetére
msnen sose vagy?
-
dragonfx
veterán
válasz
God Vazzeg #9309 üzenetére
de az magába elég?
kell szénhidrát is meg vitaminok...stb nem???
Aktív témák
- Eladó Xbox series X 1 tb 3 kontrollerrel
- Szuper áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX607JV i7-13650HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 165Hz gari
- AMD Ryzen 9 3900X / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 RAM / 500GB SSD + 1TB HDD konfig eladó jó áron
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest