Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Bibby
addikt
Van abban igazság amit mondasz, de szerintem még a sovány húsokat és a fehérjét sem lehet teljesen túlzásba vinni egy versenydiétában, annak is van azért kalóriaértéke, még ha kevés is. Főleg ha ismét naturál vonalról beszélünk, ahol nem tökéletesen hasznosul minden gramm.
De lehet hogy én csak hülyeségeket beszélek, majd jön egy dunkel vagy valaki és elmondja a tutit.
-
BÁ Nutrition
addikt
nem azt mondom hogy NÉHA nem lehet eltérni a megszokottól, csak akkor van a baj ha ez redszeressé válik és gyakorlatilag a tárogatás átmegy nyomásba.. ha viszony nyomást csinálsz úgyis akkor meg már csináld azt rendesen.
ez ugyanolyan mint amikor az oldalemelést elcsalják, és a váll elülső részéből dolgoznak mert úgy 15-20 kilóval is megy, akkor már inkább csinálnék nyomást, vagy előreemelést(de inkább az előbbi) mert azt azzal lehet normálisan megedzeni, nem egy másik gyakorlat elcsalásávalVandit: vannak szuris TÁPKIEGEK is?
azok jók lehetnek, még nem próbáltam olyat sose
meg nem is nagyon hallottam felőlük -
BÁ Nutrition
addikt
attól még hogy te szarul szeretsz tárogatni, még nem biztos hogy úgy kell. én pl 12-14 kilóval csinálom 45 fokon
igaz pihenő nélküli szuperszettet nyomok áthúzással, és előtte már jól kinyomom magam. nyilván tudnék többel is, de szerintem 20 kiló felett már csalnék valszeg. bár ez csak tipp mert sosem próbáltam pihenúővel ezt a gyaksit még. de kizártnak tartom hogy 30 kilóval menjen ha nem csalok bele sokat.
akkor meg miért hívjuk tárogatásnak? a tárogatás azért van hogy tárogassál, nem azért hogy nyomógyakorlat legyen belőle.
nekem is van pár haverom aki úgy tárogat hogy
úgy én 50 kilós egykezesekkel is tudnék 
most jutott eszembe hogy pesten anno együtt edzettem néha egy fekvenyomó magyar bajnok sráccal aki 210 körül tudott nyomni, és ő csigán 50 kilóval végzett tárogatást, namost egyrészt ez valójában a fele(25kg) másrészt csigán belejátszik az is hogy beledőlsz a gyaksziba ami szintén könnyíti. szóval ezután el lehet gondolkodni hogy mennyi értelme van a ti 30-40 kilós tárogatásotoknak
-
Markgx10
őstag
Ott a pont, tökéletesen így gondolom én is, ha nem is 60gr, de naturalban szerintem is értelmetlen ez a több száz gramm fehérje, bár ugye itt van ellenpéldának a 137kg-os 53-as karú natural Macikos, meg a versenyzőket megszégyenítő formát hozó Zeg, de én legalább az egyik naturalságában kétkedek
(vicc volt, nem nekem ugrani)Más: két hét pihi után ma már edzettem és remekül sikerült, mint minden pihenés utáni első edzés, erő, lelkesedés volt, azonban az intenzitás, pihenőidők betartása és egyebek most sem jöttek össze
Viszont legalább az edzéskedvem az egekben (vagy három napig
) -
penene
őstag
Jó nem, a 2,5 kilót nem gondoltam volna, hogy valaki is komolyan veszi, már egy ideje poénkodunk vele.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem, nem így van, vagy csak rosszul, hiányosan mondtam, és félreértetted.
Gyakorlatilag edzésről edzésre fejlődök erőben és izomban is, ezt érzem. Viszont az izületem ilyen gyorsan nem fejlődik, és azt veszem észre, hogy bár a súlyokat kinyomom, de a könyöknek ez sok.Ezért két dolgot tehetek. Én is felmegyek úgy a súlyban, hogy azt mondjam, hogy jó legyen, aztán meg abbahagyhatom,mert szarrámentem (gyakorlatilag 2,5 éve a könyökfájdalom ellenére emeltem, aztán megérte? NEM). Vagy megvárom, amíg az izület is hozzáerősödik a terheléshez, ergo nem emelek mindig, amikor lehetne, amikor érzem, hogy túl van terhelve.
Én az utóbbit választom. Szerintem ez hosszú távon mindenképpen jobb, és nem csak a testépítés miatt. Az egész testem meg akarom erősíteni, és az nem csak az izomzatból áll.
Vagy hagyom gyengén a testem, és valami egész másba kezdek... Amiről Bá is beszélt, hogy nem nekem való. De nem pont most fogok meghátrálni, amikor végre újra elkezdtem. -
penene
őstag
Jah, kb. 3-4 hónapja jött csak rendbe a könyököm, 2 év után.
Azt hagyjuk, hogy előbb miért nem, orvostudomány kurvajó. Legközelebb már okosabb leszek.
Szóval ami lehangolt, hogy nem sikerült rendbejönnöm, és nem tudtam normálisan edzeni. Amikor tudok edzeni, akkor rögtön jön az eredményt.
Most 64-65 kiló vagyok, 171 centi (age 27
).
Fekvenyomiban most 50ig megyek fel, amibe megy 6-7 ismétlés (45be 10, 47,5be 8).
De úgy 1,5 hónapja kezdtem nagyobb súlyokkal edzeni, előtte 12 ismétléses alapozás mindenből.2,5 éve amikor felmondta a szolgálatot a könyököm, 60 kiló voltam, és 4x8at szériáztam 50-be (2,5 hónap után).
Az őszintét megvallva most jobban érzem magam a bőrömben +4-5 kilón.
De nem szaladhatok annyira meg a súlyokból, mert már érzem, hogy túlterhelem a könyököm. Úgyhogy kicsit türelmesebbnek kell legyek, mint az átlag, hiába "bírnám".

-
dunkel
őstag
Gyerekek, most már leírom, mert látom többeteknek fogalma nincs hogyan kell egy normális rizst főzni

Fehér rizs:
fogsz egy lábast, amihez van fedőd
raksz bele kevés olajat, felhevíted
rádobod a rizst, amíg üvegessé nem válik pirítod
felöntöd 2szeres vízzel, felforralod
miután felforrt a víz, 1-2 percig forralod még
itt van lehetőség fűszerezni, sózni, a legegyszerűbb a vegeta, de húsleveskocka is jó, illetve ha párolsz zöldséget az abból visszamaradt lé is szuper. sózni forrás után sózunk idő és energiatakarékossági szempontból
levezed a gázról és rárakod a fedőt
nem kevergeted
12-15 perc múlva készBarna rizs
A módszer ugyanaz, csak 15-20 percig kell forralni (épphogy forrjon, ne lobogjon) és utána 20-30 percig félretenni, több víz kell -
penene
őstag
A testépítés felé azért fordultam a foci után, mert igazán élveztem, és az egészség dolgokkal is egyet értek.. A kajálás és edzés együtt nagyon motivál. Külön nem nagyon megy.
De úgy tűnik, nem fog menni, vagy ésszel kell. Nagyon vékonyak a csontjaim, izületeim, nem gyúrós alkat vagyok. De a célom valamilyen fittness alkat, azért a nullánál többet szeretnék foglalkozni a testemmel, karom, hátam, stb.! Sportos akarok lenni, ez az igazi énem. Erre azért van esély. Amellett a has, alsó hát edzéseket is élvezem (azokat tudom csinálni)..
Egyébként a lábkezelést folytatom, az tuti jó, ill. a láberősítés is tutira csak jóra vezethet.
Nagyon más sportot nem tudok elképzelni. A foci az életem sportja. A 2. meg a kondi (egyébként más sportnál még nehezebb lenne mondjuk erősíteni a könyökizületet, meg fokozatosan terhelni...a kondinál sokkal jobban lehet figyelni a részletekre, ott pont ez a cél).
Ping pong meg ilyenek csak bohóckodás, jó buli, de igazán a foci az, amiben önmegvalósulok. -
penene
őstag
26 éves vagyok, 171, 62.
Edzésmúlt: 8 éve mentem le először konditerembe, 2-3 hónap után kihagytam 8-9et. Helyette fociztam, akkor még tudtam.
Kajálás, motiváció semmi. Nem is értem el semmit. Csak annyit, hogy volt egyszer egy fél éves periódus, amikor ment kreatin is, de kaja még nem jól. Akkor úgy éppen kezdtem kinézni valahogy az átlagomhoz képest (amikor már kérdezte mindenki, hogy gyúrok-e
), na akkor abbahagytam, mert azt hiszem egy kicsit el kezdett fájni a könyököm, és nem erőltettem.. De az még nem volt nagy sérülés, nem is emlékeztem rá. Aztán kb. 1 év szünet
majd újra bohóckodtam picit, és kb. akkor jöttem ide és akkor kezdtem el tudatosan kajálni, meg stb, olvasni napi 20 oldalt testépítésről, mindenről (akkor voltak a jó hülye kérdéseim
)..Akkor volt kb. 2 évvel ezelőtt, amikor úgy igazán akarattal nekimentem, ment 3 hónapig, amikor is begyulladt a könyököm, sok volt. 60 kiló voltam és kezdtem 30 kilóval fekvenyomást, 3 hónapra rá meg voltam 59-60 kiló és 55tel szériáztam 8akat úgy, hogy simán bírtam, meg minden túl volt húzva... szabályosan, de túl sok volt. Elkúrtam, mert nem tömegeltem. Most már okosabb vagyok, de tény, hogy 1.5 éve nem tudom újrakezdeni. Pedig megpróbáltam.
Nah, azóta nem jött rendbe a könyököm, pihentetés volt, minden... újrakezdések, de 2-3 hét után kijött újra, pedig nem dolgoztam nagy súlyokkal (50-60%a a réginek).. Simán bírtam izomból, de így is vissza kellett fogni a súlyt, hogy ne fájduljon meg, de úgy tűnik az se volt elég. Tényleg babasúlynál is kevesebb kell hosszú hónapokig.. Most már tudom. Ennyi az edzésmúlt.

A láb más tészta, azt leírtam.
De azt is elkúrtam, mert sosem edzettem lábra, nem érdekelt. Ha edzek, akkor nem lett volna ez, mert csak folyamatosan épültem lefele, főleg, amikor 2 évig szinte kis gyalogláson (melóba) kívül nem is terheltem.Nagyjából látom a kiútat, de jól el lett ez rontva. Ha sikerült a térdet rendbehozni, talán 30 éves koromra meglesz az a fizikai edzettség lábtéren, hogy ne kelljen nagyon félnem. 1-2 év szerintem kevés lesz, főleg, hogy nemtom mikor lesz jó.
Edzést meg folytatom a lábbal (felsőtest nincs), nem nagy súllyal, nem is minden gyaksi, mert az kell... sajna picit fáj, de ez van. amikor már fájna, akkor azért figyelek, nem megyek el addig..
Felsőtest edzést meg ha elmúlna,a kkor lehetne csinálni, de ott is kéne kb. fél év 1 kilós súlyokkal, hogy az izület megerősödjön. Majd neki is megyek.Amúgy ortopédusoknál voltam, sportkórházból 2 doki is látott, stb stb.
Amikor megkérdezték, hogy igazolt focista vagyok-e,és sajna nem voltam, akkor jött a Condrosulf és pihentesd majd biciklizz fiam.Fél éve kapok normális kezelést, de ez sem teljeskörű, sokat kell várni a dokira, evvan. Könyököm minden dokinak ráérős, mert nem brutál gyulladt, de annyira igen, hogy nincs meggyógyulva, nem lehet edzeni, erre eddig a leghatásosabb dolgot se orvostól kaptam...
-
hanee
senior tag
Bocsi mindenkitől hogy külön hozzászólásba írom, de most jutott eszembe.
Helyi fogyás NINCS! Sajnos ez olyan dolog, hogy ahogy diétázik lehet hogy a fenekéből, de lehet hogy a hasából fog lemenni elsőre. Sajnos ritka, hogy valaki olyan szerencsés alkat legyen, hogy rögtön mindenhonnan fogy arányosan. Persze formálni lehet a különböző testrészeket erősítő tornával (erre is jó a Réka DVD). -
Bibby
addikt
Barátnőm elég egyszerűen fogyott és hozott egy nem túl rossz formát. Persze előtte mostanában semmit nem mozgott, és nem is volt dagi igazán, szóval ez közrejátszhatott. Adtam neki kézisúlyzókat, és egyszerű gyakorlatok: guggolás, kitörés, merevlábú felhúzás, bicepsz, tricepsz, oldalemelés, esetleg tárogatás meg mellé még hasazott. Szerintem ez otthon egyszerűen elvégezhető, egy csajnak nem kellenek több tíz kilók sem.
Nyilván a kaján is kell változtatni azért. Mérges voltam rá mert pár hónap alatt többet fejlődött mint én fél év alatt...
-
hanee
senior tag
Tyü apám, azért egy "sziasztok"-ot iderittyenthettél volna, most majd megkapod jól a "viszlát"-okat
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Írjon nekem e-mail a lány és segítek neki, a profilomban megtaláljátok.. szerintem ez a fórum azért nem erről szól. Én csináltam Norbi módszerét és fogytam vele 20 kilót, gondolom ez elég meggyőző

-
Bubee82
őstag
Azért Efiték mindig törekednek arra h lenyomják az árakat. Nameg minél többen vesznek Extremefit által forgalmazott termékeket, annál lejjebb lehet nyomni az árakat. És mostanában azért elég jól fellendült a biznisz. Nem is csodálom, hiszen tényleg jó termékeket kínálnak.
-
L|zsidoboz
őstag
-
Bubee82
őstag
Persze. Itt minden a magasság kérdése.
Míg nálam egy 50-es kar már Lee Priest illetve David Henry szintet jelente, addig egy BÁ magasságú emberen "elveszne". Persze annyira nem hiszen az ő magasságához se szar az 50, de nekem viszont már az 50es karokhoz egy IFBB profi test tartozna.
És persze mindezt értve viszonylag száraz formában.
Uzsi:
47 volt a csúcson.
-
God Vazzeg
veterán
Sz@r vagyok, ezért nem is szeretnék sehol se szerepelni, öreg vagyok én már bohócnak
Belehúzással csak annyi baj van, hogy mindig is fosch voltam, nincs mibe belehúzni bakker 
Szerk: milyen ellentmondó dolog lenne má, egy testépítő magazinban egy telifosott zokni testalkatú embert mutogatni hogy ő nyerte a tesztet!
Bakker, azért én mint néző elgondolkoznék, hogy akkor hogy nézhet ki a többi tesztelő! 
-
Markgx10
őstag
Kép biztos nem lesz
, adatok rendelkezésre állnak, ha az jó:
mellkas: 123-125 között, ezt most így nem tudom fejből.
kar: 45
comb: 69-70
derék: már 96-97!!!
súly: már 101kg!!!
Ami fix, hogy legalább egy kiló tiszta zsír feljött rám az utóbbi egy hónapban
, ugyanis súlyra és derékra nőttem csak, a többi az annyi mint decemberben. 
-
BÁ Nutrition
addikt
nem az a lenyeg mennyibe kerul a gep hanem mennyire hasznahato. sok teremben voltam mar es mindenutt voltak jo es gagyi gepek is. es senki nem ment a gagyira megha dragabb is volt esetleg.
az otthon edzessel az a baj hogy nagyon konnyen abbamarad. a jo teremben egy kozossegbe tartozol, es igy konnyebb raszannod magad hogy elmenj. tovabba ott konnyebben meritesz magadnak motivaciot. mert latod hogy valaki erosebb, izmosabb stb
otthon nehezen haladsz elore egy szint utan megha tenyleg csinalod evek utan is. nincs mihez viszonyitanod magadat. de ha elotted all valami brutalis akkor tudod h meg sehol sem tartasz az uton.
csak gondolj bele pl hat ev otthon edzes utan mivel motivalnad magad?
-
-
Möhe
addikt
Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Videós, mozgóképes topik
- Tőzsde és gazdaság
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Akkor kérj meg valakinek csak van fényképezős mobilja. 

20-án gyere ki fitbalance-ra, és dumálunk! 

úgy én 50 kilós egykezesekkel is tudnék