Hirdetés
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Bubee82 #32418 üzenetére
BÁ véleménye olyan mint bunnyé: lehet hogy nem tetszik, meg agressziót vált ki belőled, de általában igaz, csak értelmezni kell
Én már kifigyeltem, hogy nem túl színvonalas hsz-ok származnak tőle, de alapvetően igaza szokott lenni
Nem védem vagy ilyesmi, de attól hogy valaki nem ért veled egyet, még nem biztos hogy hülye
Magánvélemény: nem kellene állandóan átesni a ló túloldalára, hanem csinálni amit jónak gondolsz, és kicsiket alakítani rajta, hogy összeálljon egy rendszerré. Lehet hogy most ezt teszed (akkor nem szóltam) de eddig elég kapkodós voltál, csináltál valamit, majd drasztikusan az ellenkezőjét. Olyan embereknél figyeltem ezt meg, akik gyenge jellemek és befolyásolhatók. Lehet nem vagy az, de legyen már egy kis vita
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Bubee82 #32413 üzenetére
azért mert béna vagy b+
én 100 kilóval úgy nyomtam 6 ismétlést diéta után hogy kb 8 másodpercig tartott a leengedés!!! és akkor különösebben nem is voltam erős...
és amiért abbahagytam: folyamatossan gyengültem tőle.. mert hiába durrantottam így szanaszéjjel a mellem fejlődés nem volt..
úgyhogy a Jóba elekék is csak azért tudnak ennyivel nyomni mert ettől az edzésmódszertől totál elgyengülnek.. ezek szerint még növi mellett is...
amúgy szerintem a 3 másodperc abszolót nem túl sok. direkt lecsekkoltam most mennyi is nyomásnál.. hát arra jutottam h valamit nagyon benéztél, mert 3 másodperc mellett tuti többet tudsz nyomni 60nál.. csak már agyilag is ráálltál hogy igen ez a jó, nem számít semmilyen mértékben a súly és ezért tudsz ennyivel nyomni, mert elértél ahhoz a minimális súlyhoz (amivel korábban kb melegítettél) hogy ennél már nem tudsz visszább esni..
nem kioktatni akarlak ám amúgy vagy ilyesmi, csak fórumon vagyunk, nekem meg ez a véleményem bébi(Feró takaroggy
)
szigorúan a saját véleményem h jobban járnál ha csak minden második edzésed lenne ilyen és a másik edzésen meg mennél nagy súlyra. de tisztában vagyok a fanatizmusoddal
remélem nem volt sértő amit írtam, mert semmi kedvem veszekedni ezen -
God Vazzeg
veterán
válasz
Bubee82 #32413 üzenetére
Azt nem tudom, sőt én erős se vagyok, 120-ba 6-okat tudok nyomni ezzel a technikával. Azért engedem le lassan, mert a vállam fájós, és így kímélem. 10-12-ket olyan 90 kiló környékén tudnék, szerintem, de majd kipróbálom
60 kiló az első bemelegítő súlyom, de emelni kell majd rajta, mert alig bírom beengedni, olyan kötött a vállam. De ez nem baj, hátha kevésbé sérülök
Mindenesetre 80-90 kiló kell nekem, hogy normálisan érezzem a gyakorlatot
-
dunkel
őstag
válasz
Bubee82 #32357 üzenetére
Ez a fajta edzés aminél a gyakorlatban használt súlyok és ismétlésszámok mellett a gyakorlat tempójára is figyelni kell. A tesztón voltak már cikkek a témában, sok edzésprogramhoz odaírják a tempót, de aki komolyabban utána akar járni, annak ajánlom Charles Poliquin: The Poliquin Principles című könyvét.
TUT (time under tension): 31x pl. ezt jelenti: 3 mp leengedés, 1 mp kitartás, robbanékony emelésBibby: én is szeretlek, csak nem nagyon
-
swoody
senior tag
válasz
Bubee82 #32351 üzenetére
Szerintem a Scitec 100% Whey protein professional lesz vagy néztem még az Optimum Nutrition-t de az meg elég drága.
A 100% w p p vettem múltkor 6 ilyen kis 30 grammos próba adagot ha addig nem volt hasmenés meg semmi egyéb akor mehet a nagyobb kiszerelés mi?
A cytogen-nel van valami különösebb probléma,hogy nem ajánljátok?
-
Boxer001
veterán
válasz
Bubee82 #32276 üzenetére
Itt is nagyon durva alakok vannak, 5 perc alatt tuti látsz vagy 50 ilyen kis csótányt...meg aztán ilyenkor hétvégén hát az menjen ki az utcára, akinek két anyja van. Ezek nem szaroznak, lekéselnek a picsbe.
Eddig 2x mentem el reggel munkába menet vértócsa! mellett (lehet már írtam).
Coyot
Szó nélkül leölném őket, társadalmi hulladékok, ezek minek élnek?
Ha családom lesz úgy kell végig rettegnem hosszú éveket, hogy meg se védhetem a gyerekeimet ettől a mocskos világtól, csak a sors bazzeg.
Bocsi az offért (ez mekkora szarul "hangzik" tőlem) de kikívánkozott...a fekvenyomás, fehérjék, stb uncsik.
-
Manitou
veterán
válasz
Bubee82 #32243 üzenetére
Vagy 2 hete csináltam vagy 4-5 sorozat guggolást
Egyik alkalommal meg comfeszítő és combhajlító gépen 3-3 sorozatot.
Ne feledd: a lábedzés elhagyása csökkenti a test többi izmának fejlődését.
Tudom, de elvileg nálam nem így van, vagyis én nem tapasztaltam, volt amikor edzettem lábra, akkor se nőttem jobban.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
Bubee82 #32215 üzenetére
1. én nem szoktak gyúrós szakfórumokat olvasni, mert nekem kb. sokadik dolog az értékrendszeremben. Ezért mertem itt megkérdezni, mert úgy voltam vele, itt mindenki tudja (rajtam kívül).
2. most vettem életemben először, így még tapasztalatom sem lehet a szedésében.
3. arra még mondjuk magamtól is rájövök, hogy edzés előtt/közben/után lehet inni, de mégis honnan jöjjek rá, hogy melyikből hány gramm kell. Másrészt abban sem vagyok biztos, hogy a három közül melyik a legjobb (erre nem is fogok rájönni az egyes pont miatt). Illetve arra se fogok magamtól rájönni, hogy edzés/pihenő napon ugyanannyi kell-e.
4. ha normális stílusban kérdezek valamit, szerintem nem kell elküldeni a picsába, mert mikor tőlem kérdeznek valamit (nem egy ilyen ember volt már a topikban), én is tudok nekik normálisan válaszolni. Ha épp nincs kedved válaszolni, nem baj, majd más megteszi (remélem).
5. szerintem ennél idiótább kérdés is volt már ebben a topikban, amire érkezett válasz, nem tudom ez miért nem fér el.
6. tudom, utána is nézhetnék, de gondoltam egyszerűbb így feltenni egy kérdést, mint keresgélni a neten. Másrészt ha találok is valamit, honnan tudjam, hogy az jó-e.
Ennyi, leültem.
-
Boxer001
veterán
válasz
Bubee82 #32099 üzenetére
Első ránézésre ezeket lehet róla olvasni:
Yohimbe (Pausinystalia yohimbe)
Mi az, amit a szedésével elérhetsz?
Fokozott zsírmobilizáció
A johimbe állat és emberkísérletek, klinikai vizsgálatok alapján fokozza a zsírmobilizációt, ami diéta mellett szerepet játszik a zsírraktárak csökkentésében.
Zsírégetés a kritikus területeken
A zsírszövet vérellátásának fokozásával és az alfa-2 receptorok blokkolásával hozzájárulhat a kényes területek (has, fenék, comb) zsírégetéséhez.
A potenciaproblémák javítása
A johimbe az impotencia kezelésére alkalmazható gyógynövény. Férfierő-növelő hatása elsősorban potenciaproblémákkal rendelkező embereknél jelentkezik.Ezt most sértésnek veszem és kikérem magamnak.
Lehet neked kell...jobbulást.
Nem költök én ilyesmikre, kár belém. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Bubee82 #31912 üzenetére
elnézést tesvír
csak azér írtam mivel túlságosan sok sorozatot és ismétlést csináltam ami normál esetben oda vezetne hogy csak kinyírom az izmot rossz értelemben és túledzettséghez vezethet. de mivel én naturálba vagyok ezért remélem hogy még nem léptem túl azt a határt, csak jól odabactam neki
és nem akartam ilyen szájbarágósan írni.
de ha csak a vizsgák miatt vagy befordúlva akkor monnyál le
-
Manitou
veterán
válasz
Bubee82 #31836 üzenetére
Ha hozzáteszem az Element-et akkor már olyan mint a pudling
Már Dr Oetker-rel is összehaverkodtál a tanszéken mi?
Boxer: Nem, csak rájöttem, hogy gyószer nélkül nincs értelme
-
harry
veterán
válasz
Bubee82 #31525 üzenetére
És mint minőségre, vannak vele gondok? Mert ha esetleg mégis tudnék szerezni, akkor gondolom jó az... Powertrack-ből igazából nem is a szójára, hanem a random kevert olcsó cuccukra gondoltam [link]. PT szóját 1kg-ot láttam 4k-ért, ami nekem kicsit sok.
Megfázásos tippet is köszönöm, majd utánajárok. Régebben nem volt ennyi gondom, de mostanság valami nem stimmel
Egyéb: ismét villámakció, Twinlab Glutamine Fuel Powder, 0,5kg, 7300ft. [link]
Ezt meg csak úgy megláttam, eléggé le van árazva (
) gondoltam linkelem, ha érdekel valakit (Nitro Pure Protein) [link]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Bubee82 #31529 üzenetére
idézlek téged
Én már a második kügli Powertrackes szóját eszem és ezt is ajánlottam másnak. Nem kellett rá várni 1 napot se, az epresnek jó az íze. Nekem ennyi elég.a Harryt nem szoktam olvasni
na jóvan má látom hogy elbeszéltünk egymás mellett
én végig a powertrackről pofáztam, hogy a soy szarul szerepelt valami 56%al a powerwhey meg 80 körüla proformról meg a potter dumált
-
Boxer001
veterán
válasz
Bubee82 #31484 üzenetére
Na így "segítek" legközelebb.
balerina te meg csak táncikálj el innen
Kell még egy tesztet csinálnom ezzel a teával. Lefeküdtem, erre kb 1 órát ébren voltam, járt az agyam (tudom, nem kell beszóni, ami nincs, az nem járhat, stb...
)
Reggel 3/4 6-kor ébresztő van, a másik felem akkor kel, én is felébredek. Aztán még vissza aludtam 1 órára. Felébredni nem ébredtem fel éjszaka.
Tegnapi mell-kart kicsit érzem. -
Markgx10
őstag
válasz
Bubee82 #31484 üzenetére
Jó reggelt, Uraim!
Ma reggeli edzésemet egy kerek 3-asra értékelném, ugyanis végre ma megvolt bennem az az elszántság (ami másoknál alap, az nálam 10 alkalomból egyszer van
), ami szükséges, az első két gyakorlatnál a pihenőidőt is remekül tartottam, szabályosságra is ügyeltem, már azt hittem, hogy az életben egyszer edzek egy normálisat, erre megjött egy haver és elkezdtem beszélgetni
Onnantól semmi nem volt olyan, mint kellene, szóval ma sem sikerült olyat edzenem, hogy örömmel gondolhatnék rá
Pihenőidő még csak-csak 1 perc volt, de nem sikerült azt az elszántságot végigvinni ami az elején megvolt. Ráadásul a bedurranás sem lett olyan, mint mondjuk kedden, miután megittam a Vitargo CRX-et (lehet tényleg venni kéne)
-
Vandit.
addikt
válasz
Bubee82 #31372 üzenetére
Ezzel egyet értek. Mivel nem látni a hátat, ezért sok embernek gondot okoz(pedig nem okozhatna) a maximális megfeszítése és a kar kiiktatása a hátazásból. Inkább rángatják a hátgépen is a 100 kilókat fél mozgástartományban, minthogy megpróbálnák kisebb súllyal és izoláltabban csinálni. Ráadásul meg sem edzik rendesen csak maszatolnak.
Mostanában nagyon odafigyelek a hátamra és úgy érzem ezáltal sokat javult.
-
Boxer001
veterán
válasz
Bubee82 #31360 üzenetére
Na ahogy azt lehetett tudni...erőtlen szar, fos mell-kar edzés volt ez is. Este a teát kipróbálom, de az is lehet, hogy kérek egy golyót a fejembe, a világ is jól járna, és nekem se lenne több problémám.
Na most komolyan, kávézóban nyomod? Ha lenne lóvénk, nyitnánk valami ilyesmit, szerettünk volna, de nem lesz kes.
Aktív témák
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest