Hirdetés

Aktív témák

• LOTR

addikt

na élménybeszámoló (úgyse sok időm van mostanában írogatni, meg olvasgatni sem):
    már jó 1,5 éve egyedül edzek, majdnem 1 éve az esetek ~80%-ban a teremben is egyedül vagyok, az utolsó hónapokban már lejárni sem szerettem, semmi kedvem nem volt (ráadásul ugye a terem is mindig ugyan olyan - értsd: maradjunk annyiban, hogy oda csak az jár aki tényleg edzeni akar - elég szegényes), a héten megbeszéltem haverokkal, hogy ki mikor megy edzeni, mert elmennék velük (ugye új terem, új arcok, új edzőpartner(ek) - vagy egyáltalán az, hogy nem egyedül kell edzeni), hát mit mondjak régen ment ilyen jól az edzés, hosszú idő óta újra várom a következő edzést (sajnos csak a héten van alkalmam erre, utána újra a régi helyen fogok edzeni)
    most írhatjátok, hogy kösz, hogy ezt megosztottad velünk, de újra csak rá kell jönnöm, hogy az ilyen dolgok mennyire sokat számítanak abban, hogy előrébb lépjünk (ősszel amikor úszni jártam, akkor már megtapasztaltam ugyan ezt, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, de jobb későn, mint soha)
    úgyhogy én mindenkinek csak ajánlani tudom (eddig is ültem, úgyhogy nem fogok leülni!)

Aktív témák