Hirdetés
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Möhe
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Kétkezi fizikai melós csóka vagyok,semmi intellektuell
. De hossz és az érték közti összefüggést le tudom követni egy centin
. -
Woodslave
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
de legalább most már biztos, hogy diplomás vagy

-
wampa1
tag
Hi
Megtudja mondani vki hogy testzsírszázalékot-zsírmentes testsuly kg-ot hogy lehet számolni?

-
Integra
titán
válasz
Bubee82
üzenetére
ehhh, de béna vagyok, meg fáradt..

nem a petire akartam írni, vele azért rendszeresen slowfightolok meg földharcolok, hát mit is mondjak... tovább bírja szusszal mint én, én még nudli vagyok..
utoljára 3x3 percből az utolsó 3 percben úgy agyabugyálhatott volna el ahogy akart, 6 percig bírtam aztán pfff, le se írom, már csak szenvedés volt a földön... 
a brooklyni srácra akartam írni amúgy, nem semmi.... -
Bubee82
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
A többire miért van?

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
marha ritkan hatazok.
sosincs ra idom. kb novemberben volt az utso. es atlagban max havi 1. -
L|zsidoboz
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Hu, te aztán nem szarral gurítasz.

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
enyem. le voltam fogyva 110 kilora meg a nyaron. most mar 128

kicsit nagyobb is -
L|zsidoboz
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
MSN képeden az a te hátad?
Mert abból tuti nem lehet könyv, rá se férne a borítóra.

-
BÁ Nutrition
addikt
ez a kettlebell igazabol eronovelesre jo, nem nem erosportban, sem bodyban. inkabb a kuzdosportban jo. az eroszinted megno, de nem hoz semmilyen izomtomeget. tehat a gyorsasagod is megmarad nagyreszt. es ott ez sokat erhet.
bar ez csak az en velemenyem.
amugy a bodyban meg abszolut nulla hatasfokkal lehet hasznalni. de meg lehet rossz is.van egy kettlebelles topic. meg en nyitottam anno hogy az ilyen dolgokat ott beszeljetek meg. szoval kettlebell off!!!
vili?
-
bandus
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
na végre

-
harry
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Nem tudom miértnem érted
Ha pl kétszer olyan hosszúra nyúlna a szalag, akkor az 1cmes beosztás igazából két centinek felel meg, ha egy ilyennel mérnél akkor nem 50es karod lenne, hanem 25-ös. A szalag valóban hosszabb, de az meg mindegy.
"ha kinyult volt a centi akkor az uj miert hosszabb?" Ezt meg senki sem mondta, az új nem hosszabb. -
BÁ Nutrition
addikt
-
Vandit.
addikt
-
zeg
őstag
Na végre történik valami
Tényleg, említettem már a Lidl-féle multivitamint? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Möhe
addikt
izomszagot érzek

-
hummerdikk
őstag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Kétlem

Zombi: rosszul...
-
Foglalt név
addikt
válasz
hummerdikk
üzenetére
Azt viszont sehol nem írtam, hogy ne lenne olyan reflexem, ami elöbb tépi le a kezeid, minthogy tapcsikolás közben összeérnének

-
Zomb€€
őstag
válasz
hummerdikk
üzenetére
Sztem inkább ez volt önoltás
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
hummerdikk
őstag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Ez elegge nagy önoltás volt, ne haragudj

-
Bibby
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Neee rontsd el a poénját, annyit gondolkozott rajta...

-
Möhe
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
A két centit egymás mellé téve a régi 40 cm-je az új 41-ének felel meg (nagyjából 10cm-ként 2-3mm az eltérés),ergo a karjára értette hogy meghízott.
Foglalt név ezentúl mérd colstokkal
,ott kizárt a nyúlás és a csalás 
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére
ha kinyult volt a centi akkor az uj miert hosszabb?
ezt nem vagtam igazan.
nem inkabb osszement volt?
-
bandus
veterán
a csütörtöki karozástól még mindig annyira brutál izomláz van a karjaimban, kinyújtani sem tudom őket, úgy megyek mint a robotzsaru. magne-b6-ot nyomom magamba, de még nem sokat segített. valakinek valami ötlet?
-
Lavves
tag
válasz
Foglalt név
üzenetére

-
Foglalt név
addikt
Rájöttem a karméret növelésének legjobb módjára. A kinyúlt centi után ma egy újszerűnek nevezhetővel próbálkoztam és közel egy centit hozott
Egy nap alatt az nem rossz eredmény, nem? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
csudri
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Na igen, kell egy szakember. Mutterom is össze-vissza próbálgatta a diétákat, én hiába téptem a pofám, hogy az ilyen egy hétig almát eszem, aztán vissza a szemét kajákhoz dolog nem ér semmit.
Néhány hónapja normális diétán van, táplálkozási szakember elmondta neki mit lehet mit nem, leadott már 15 kilót, tök jól néz ki, eddig is letagadhatott volna jó pár évet a korából, de mostmár akár 10-et is. Olyan ruhák mennek rá, amiket tíz éve tudott felvenni utoljára.
Egy dolgot viszont nem értek, még szarabbul alszik, mint eddig! Erre valami ötlet?
-
God Vazzeg
veterán
Anyámmal is összevesztünk ezen régen, hogy ha meglátom hogy ezt a diétát csinálja, szétvágom
Anyám ugyanis cukorbeteg, milyen jó lett volna ez neki, főleg egy víznap
Valszín kórházba is került volna. Persze rám nem hallgatott, így elküldtem, hogy beszélje meg a dokival
Szerencsére ő is azt mondta, hogy nem szabad csinálnia 
-
csudri
őstag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Ezt én is végigcsináltam, nem volt egyszerű.
Mondjuk én fasza recepteket kaptam hozzá, úgyhogy nem ettem azért ennyire szar kajákat, mint amiket írkál szegényke. Én a 90 nap alatt fogytam 14 kilót. A végén voltam életem legjobb formájában, ami az arcot tekinti, egész jóképű lettem, nem olyan hombárfaszfej, mint most, viszont az izmoknak nagyon nem tett jót a dolog.
Éppen ezután a diéta után fogtam vasat a kezembe és kezdtem utána olvasni a neten a dolgoknak, mert láttam, hogy ez a diéta nem tesz mást, csak lepusztítja az embert.
-
harry
veterán
válasz
Bubee82
üzenetére
Egyet értek... Tanácsadással is az a baj, amit írtál. Ha valaki konkrétan tanácsért jön, annak szivesen segítek, már amiben tudok. Néha próbálom csak úgy beszélgetés szinten 'elmesélni' másoknak mivel is foglalkozunk, nem akarok 'megtéríteni' senkit, mivel sokan vannak akik semmit nem tudnak erről, így hátha kedvet kapnak, és akkor lehet segíteni. De persze van aki ezek után hülyének néz, jön, hogy a porok meg szerek, ez egy hülyeség, stb. Hát b@sszák meg.
-
Bubee82
őstag
Szóval azt kéne megoldani, hogy az emberek tudják hova kell fordulni tanácsért a témában
Már eddig is meg lehetett volna ezt tenni. Ugye a médiával lehet ezt megoldani, vagyis a pozitív jellegű fejmosást, de erre nincs esély mert a médiát nem érdekli a téma. Azért sem mert nem tudják eladni, hiszen ahhoz h az ember lefogyjon azért tennie kell. Namármost az emberek döntő többségének ha te azt mondod h nincs csodaszer, hanem menjél aerobozni neadjisten edzőterembe és egyél tisztán, akkor elfordulnak, hiszen büdös a munka - ahogy a Nyúl szokta írni. Ezen pedig SEMMI nem képes változtatni.
Nem tudom ki szokta nézni a Dr. House-t, de sok olyan rész van amiben az ember inkább megdöglik minthogy egyrész igazat mondjon, vagy h tegyen azért h ne dögöljön meg. Na, ez nem fikció, hanem ez így van a világban is.
Minden baszott dagatt geci elvan a világában, élvezi az életel, örül h 200 kiló és zabálhat és kicsit se érdekli az h meg fog dögleni. Ellenben elvárja azt h segítsenek neki h ápolják a rohadó valagát, amit már fel se bír emelni, vagy mentsék meg az üszkösödő lábát.
Szal ez van. Ezen senki nem tud segíteni. Akik meg akarnak valamit tenni saját egészségük érdekében olyan kevesen vannak h nem jelentenek potenciális "vevő"kört. A médiának nincs kihez szólni. Inkább olyat sugároz ami elhiteti az emberekkel h ő a Reduce Fat Fast-től lefogy pikkpakk és ebből jó sok pénzt fog látni. Sok pénzt lát az seggidióta nő aki reklámozza, a cég aki gyártja és a média aki eladja. Ez mindenkinek jó! Szal akkor mi a gond?
Ez az egész olyasmi számunkra mint egy hadjárat. Nekünk a feladatunk az h a környezetünkön segítsünk, tájékoztassunk mindenkit akivel szóba állunk arról, h mit is jelent egészségesen élni. Csak ezzel az a gond h egy idő után lelkileg tropára mész, mert képtelen vagy megértetni az emberekkel. Én már úgy vagyok vele h senkinek nem mondok semmit, nem adok tanácsot, mert egyszerűen feleslegesen jártatom a pofám. Pofázhatok én anyámnak, a bátyámnak arról mit kéne tennie, de inkább látnom kell azt ahogy készítik maguknak a koporsót. Én feladtam. Elmondtam mit kell tenniük, élő példa vagyok a környezetemben arra h kell leadni 20+ kilót. Innentől kezdve én kiszálltam a játékból mert csak én megyek tönre lelkileg! CSAK ANNAK LEHET SEGÍTENI AKI AKAR SEGÍTENI MAGÁN!
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
Bubee82
üzenetére
Így is lehet nézni, de sztem itt azért emberi sorsokról, sőt életekről is szó van.
Mondjuk a pénz ezeknél sokaknak fontosabb.
Tény, hogy üzleti szempontból nagyon okosan vannak kitalálva ezek a hülyeségek.
Amit Zeg is mondott, ez a kajahordós dolog, így gyak. 90 napra biztosítva van egy ügyfél. -
harry
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
"az a baj h nem is tudja hova kene fordulnia.."
Így van...
Még jóval régebben én is gondlkodtam diétán, de hát foggalmam sem volt az egészről, TV-ben lehetett látni Norbi hülyeségeket, meg neten ha rákeresel biztos ad az előlőhöz hasonlóan sok 'receptet', esetleg fúrumokon előkerül egy diátés topic, de az is ki tudja mennyire használható, dehát az emberek ezeket látják, nyugodtan hihetik, hogy ez így jó is... a BB-s oldalra is szinte véletlenül találtam rá és amikor elolvastam az alapismereteket (csak úgy kiváncsiságból) akkor kezdtem rájönni, hogy ez így értelmes, meg volt magyarázva, mit-miért csinálunk, miért ilyen lassú, miért kell ezeket enni, milyen mozgás kell, stb. Ez számomra egy elég nagy változás volt. Szóval azt kéne megoldani, hogy az emberek tudják hova kell fordulni tanácsért a témában. -
Bubee82
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Ez a lényeg. Semmi másról nem szól az egész. Megint miről? Hát persze h a PÉNZRŐL!

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
ez nem vicc... milliok csinaljak. sajnos. informacio. tudatlansag, stb..
az a baj h nem is tudja hova kene fordulnia..a norbi fele kocsogok meg jol megelnek belole.
talan ugyis azert nem tudja mit kene csinalni, mert iparag van ennek a kihasznalasara.. -
zeg
őstag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Kajaházhozszállítós moslékgyártó cégek reklámbrossurákban hirdetnek ilyen fasságokat.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
Vandit.
üzenetére
Sajnálom szegényt, ha tényleg komolyan gondolja. Szar érzés, mikor valaki próbálkozik, de kövér marad.
De ezeket a hülye diétákat honnan veszik az emberek?
Mert látom, hogy sokan csináljak hasonlókat, ezeket egymástól hallják, vagy valami női magazin kövér szerkesztője adja a tuti tippeket?
-
zeg
őstag
válasz
Vandit.
üzenetére
''Ismét fehérjenap:
Reggeli: 1 db körte
Ebéd: karalábé leves, 1 db rántotthús, 2 db savanyú uborka
Vacsora: -''Naplót írogat, de a keresőkről még nem hallott. Remélem lefogy és hányás módon fog kinézni, de azt méginkább hogy hamar elszakad a cérna és behízik mint egy disznó.
-
Vandit.
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Ezt Ő komolyan gondolja szerintem.

""Reggeli: 1 bögre tej
Ebéd: 1 zsemle és 3 db kifli vajjal és 1 db kockasajt
Vacsora: 1/2 csirkemell sajtos bundában, tepsiben sütve és tejfölös uborkasaláta, 1 db óriáspalacsinta
nem bírtam kordában tartani magamat" -
Vandit.
addikt
-
Möhe
addikt
Egy hete fáj az agyam,főként a jobb oldalon érzem
, elég rendesen.A kreatintól lehetséges (2. hete szinten tartok),vagy csak a takony feszíti ?Amúgy a héten kipróbáltam a minden nap más izomcsoportot edzés figurát,és eléggé lefáradtam de a lábamat még ma is rendesen érzem,pedig azt 2 napja edzettem. Edzés utáni kajálás után a hiradót rendszeresen kihagytam mert elaludtam
.Esténként sem keltem fel inni vagy wc-re menni (eddig nagyjából 2-3ó között sikerült valamely kifogásból felkelnem),viszont sokszor elzsibbadtam mert úgy keltem fel ahogy lefeküdtem. 
-
bandus
veterán
válasz
Foglalt név
üzenetére
én mindig bic tric szuperszettet nyomok, legutóbb is durrant 3 centit a karom
mondjuk nekem legalább kicsi 
-
zeg
őstag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Bubee már írta a heti 2 alkalmat, esetleg még azzal is próbálkozhatsz hogy nem 1 hétre osztod le a teljes edzésed, hanem több napra. Így ha nem válik be a heti 2, akkor például a 10 naponta 2 bicepszedzés is működhet.
-
Bubee82
őstag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Heti 2 bicepsz, ahogy írtam! Próbáld ki!
-
BÁ Nutrition
addikt
csodalkozom is rajta miert nem kaptam meg a koksz nagyaddikt rangot
kozben rajottem. olyat csak a bunny osztogat ev vegen a haverjainak
es en nem vagyok rajta a listan
-
Bubee82
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Mér ne járna?
-
Zomb€€
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Akkor már te kiérdemelted volna

-
Bubee82
őstag
Nem kockul itt valamelyikőtök WOW-al?

-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Jó neked, nekem mindenhova megy fel a zsír
Ja, lehet hogy volt 140 is 
-
Bibby
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Viszont úgy gondolom te egy más kategóriát képviselsz mint hummer...

Amúgy boxi mostanában mért nem örvendeztet meg minket jelenlétével? Mindenféle autós meg energiaitalos topikokban tengeti az idejét, pedig itt szükség lenne már egy kis patkányozásra...

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
mondjuk az az erdekes hogy amire edzek oda igazabol nem megy fel zsir tavaly ota..
Zuzo volt 140 is ha jol emlekszem.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Te egy állat vagy, utoljára Agyzuzo kolléga írt be hasonlót, hogy miket eszik tömegeléskor, ő is csak 130kg volt

-
Zomb€€
őstag
Azt hiszem elkezdett hatni a Nitrix. Egy hete kezdtem szedni.
A mai nap után (koránkelés,vizsga (kibasztak
),rohanás melóba,rohanás kondiba) olyan energikusat edzettem,mint egy hónapja nem. Mellezésem így nézett ki:
12x60
8x80
8x90
8x100
8x110 (utso kettőbe segítség volt pici)
4x120 (itt viszont nem húztak bele semmit)
Ezek után még jó volt a bicepsz is,és edzés legvégén ugyanolyan energia volt bennem mint az elején,így hosszú idő után végre hasaztam meg alkaroztam is nemgyengén
Nemtom hogy ez a nitrix-e vagy a vizsgaidőszak vége,majd kiderül. -
God Vazzeg
veterán
válasz
hummerdikk
üzenetére
Szerintem hallgass harryre, jót akar neked
Hagyd abba a pitsába, mert ha nem tudsz kajálni, ember se lesz belőled, nem hogy testépítő
Úgyhogy viszlát 
-
BÁ Nutrition
addikt
en is normalisan kajaltam miutan hazajottem melobol.
egy banan, ket szelet piritos es egy jegkrem nyitasnak
ket ora mulva egy pizza
1 orara ra megegy jegkrem, kozben csokit ettem neha, es sosmogyorot

most turostesztat es ket liter kolat benyomok meg melle az este
meg most megyek a lidlbe mert ott van finom sajtburger

-
P00By
nagyúr
válasz
hummerdikk
üzenetére
Muszáj arra is gyúrni!
Egyébként te mikor szedted be a Multi-X-et?
Többieknek is szól, hogy mikor kapjam béé
-
P00By
nagyúr
válasz
hummerdikk
üzenetére
Actival után nagy ugrás

#9116: Kabbe
-
P00By
nagyúr
válasz
hummerdikk
üzenetére
Jó duma, engem is szerettek ezért
Én most kezdeném Multi-X-et plusz Biotech Omega3-at. -
hummerdikk
őstag
válasz
hummerdikk
üzenetére
jah, meg a vitamin. Most multi x helyett vettem Vita-Min-t Scitec Essentialsba. fel eve multit szedtem.... vesemet most pihentetem

-
hummerdikk
őstag
Hehe, koszi!
Hat igen, sztem folytatom a gyurast igy ahogy van a lehetoseg, igyis jol fejlodtem. Nem panaszkodhatok, hiszen karba kb 5 centit nottem. igaz ebbol 1 centi nyaron 2 honap alatt. 4 centi meg 10 honap alatt. (ennyit szamit a kaja, pedig nyaron se vittem tulzasba a tiszta kajalast
Bar ez a mostani nyaron mashogy lesz!) Igazabol tapkieg az annyi h feherje, BCAA meg gluta. BCAA meg gluta edzes kozbe. Gluta feherjebe edzes utan. Ill kajahoz edzes elott egy adag feherje. -
harry
veterán
válasz
hummerdikk
üzenetére
Ha esetleg motivációra lenne szükséged, én szivesen lebaszlak akár naponta is, ez szerintem pozitív hatással lenne a fejlődésedre

Ha tényleg nem tudod megoldani a kaját, akkor fölösleges 'testépítéssel' foglalkozni, addig csinálj mást, vagy csak simán eddz ('erőre', nem tömegnövelésre), így nem dobsz ki egy halom pénzt, mivel amíg nincs kaja, addig bár lehet valamit segít a kieg, de nagy része akkor is fölös. Szóval én a helyedben max valami alap cuccot vennék (pl fehérje), egy multivitamint, és edzenék, étrendből persze kivenném a szemét kaját, stb, és így talán össze tudsz szedni anni pénzt (meg erőt, gyakorlatot), hogy amikor arra kerül a sor, hogy végre lesz lehetőség rendes kajára, edzésre, stb, akkor rendesen neki tudsz állni. -
bandus
veterán
válasz
hummerdikk
üzenetére
kimagyarázni legalább minden hülyeségedből kimagyarázod magad

-
do3om
addikt
válasz
hummerdikk
üzenetére
"Sokmindenrol nem tudsz h mit fogok venni
"A recept már megvan, csak ki kell váltani
Hát igen jól jön egy orvos bácsi haver, ennél talán csak egy patikus jobb.
-
hummerdikk
őstag
Bibby: nah jo, de mindenki csak az adott szinten gondolkozzon. Felnott leszek, akkor lehet majd azon a szinten gondolkodni.
Tudom h szanalmasak, de ugye ok a fasza gyerekek a tarsadalom ezen korosztalyanal. Ezek azok az fasza csavok, akik beszolnak a tanarnak, meg stb stb stb. na de ez nem az a topic, ahol ki kellene beszelni a mostani diak sopredeket. -
Bibby
addikt
válasz
hummerdikk
üzenetére
Hogy a francba tudod összehozni a tanulást a kajálással? Nem gondolod hogy neked könnyű dolgod van azokhoz képest akik felkelnek reggel 5-kor hogy elmehessenek edzeni, majd utána elmennek dolgozni 8 órában hogy megkeressék a kenyérre valót? Neked van nehéz dolgod?
Az meg hogy osztálytársaid szerint dagadt gyúrós vagy...hát egésznyilvánvalóan szánalmas.
-
bandus
veterán
válasz
hummerdikk
üzenetére
ez a veszély azért téged nem fenyeget

-
hummerdikk
őstag
Mindenkinek vannak hianyossagai. Egy ido utan nem tudok ennyi helyre figyelni. Pannonhalma utan ez a legdruvabb suli, innen kerultek ki a magyar felso tizezer vezetoinek kb a 90%-a. Azt is tudom h dietanal kell odafigyelni. De tudod mit, gyere ide, old meg h jobban oda tudjak figyelni a kereteken belul. Ha tudnal olyan megoldast, ami nem utkozik a szabalyokba, akkor annak en is orulnek.
P00: nah igen.
-
P00By
nagyúr
válasz
hummerdikk
üzenetére
Én is így voltam vele, el kell kezdeni szépen fokozatosan enni, inni és meglátod egy idő után élvezni/kívánni fogod! Ha valamit nagyon akar az ember...(tudom, ez utálatos, de így van)

-
bandus
veterán
válasz
hummerdikk
üzenetére
igazából nem is érdekel

viszont, most ez sem lesz túl barátságos. jösz itt a hű de kurvára utánaolvasok mindennek, meg bizony dokibával is konzultálok szöveggel, viszont múltkor még azt sem tudtad hány gramm fehérje van a csirkemellben. tényleg nagyon mélyen beleásod magad a dolgokba..

ezt a fasságot, meg hogy nem tudsz tömegelni, mert nem lehet megoldani a kaját, és a diéta egyszerűbb... pont hogy diétakor kéne jobban odafigyelni a kajálásra.. és attól hogy nem eszel még nem mondhatod el magadról, hogy diétázol.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Vicces képek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Yettel topik
- Futás, futópályák
- VR topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. De hossz és az érték közti összefüggést le tudom követni egy centin
.

utoljára 3x3 percből az utolsó 3 percben úgy agyabugyálhatott volna el ahogy akart, 6 percig bírtam aztán pfff, le se írom, már csak szenvedés volt a földön...

Szerencsére ő is azt mondta, hogy nem szabad csinálnia