Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Aktív témák
-
Woodslave
félisten
én már eleve kételkedek, ha azt írják, hogy 100%-a hasznosul... Persze lehet attól még jó.
Márk: inkább nyomtassá vmit...
Vandit: ezt komolyan csinálod? Sztem válaszz vmi olyan küzdősportot, ahol kevesebb behatás éri a fejed. Látod Márkkal is mi lett...
[Szerkesztve]"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
válasz God Vazzeg #96 üzenetére
nem tudok linkelni
[Szerkesztve]"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
válasz L|zsidoboz #167 üzenetére
dobjál már nekem is kódot
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
válasz L|zsidoboz #190 üzenetére
Ja az én nevem is xarul van írva, de hátha nem ismernek fel Amúgy
-
Woodslave
félisten
válasz BÁ Nutrition #245 üzenetére
a másodikra..
-
Woodslave
félisten
jó sztori
én megvédem Yash kollégát, (szakmai ártalom) de télleg nem sok érdemi infot nyújtunk az idetévedőknek. Szidjuk itt Bunnyt, hogy mekkora ordenáré a stilusa, de itt is ugyanez megy. Lehet nekünk, akik már vagy 8 topicot töltöttünk meg ezek már unalmasak, (amúgy is) de másnak lehet nincs kedve elolvasni, csak akar vmit kérdezni, és kész. A muszklibilder fórumon is kérdez vki, aztán megy a szöveg, hogy olvasd el a FAQ-ot. Hát nem olvasom el.
Ja meg a póker és ki milyen egyetemet végzett és milyen okos az pláne nem ide való. Sztem.
-
Woodslave
félisten
igazad van, én kérek elnézést.
Nekem is ez az igazi topicom, csak amikor már 5 oldala ''büdös szánalompatkányozás'' megy, az kicsit már unalmas (lehet csak nekem). Régebben az egész esti színvonalas, fantáziadús oltás más volt."akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
válasz hummerdikk #647 üzenetére
nekem már mondták patikában, hogy csak orvosi vényre adnak szőlőcukrot por formában
-
Woodslave
félisten
''tisztán kajálással, nulla +kalóriahasználattal semmit nem ér a diéta.'' - sztem ez nem igaz. Ha tisztán kajálsz és a negatív kalória megvan, akkor fogysz - elvileg Anyukádnak meg annyival ''könnyebb'' hogy az az izom ami most van rajta, az nem fog lemenni.
Van aki biciklire voksol, az epliptikus trénerről azt írták sokkal kevésbbé hatásos, mert a lendületed visz inkább."akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
na mijrügy, ez lesz az új bigbrádör?
-
Woodslave
félisten
válasz BÁ Nutrition #753 üzenetére
na látod, ez igazán felnőtt hozzáállás.
Azért kár hogy Boxer már nem irogat ide"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
válasz Apollyon #763 üzenetére
én megértem, hogy valaki nem akar pénzt költeni erre a sportra, de ha közel fél évig használsz egy fehérjét, akkor mért a legxarabbat veszed, mért nem egy jó minőségűt?
bár a ''mert ami nekem van az szín tiszta izom, cuccok nélkül.'' megjegyzésed eléggé árulkodó
-
Woodslave
félisten
egy vödör (vagy doboz?) VM35 és pump fx elfogysztása esetén nem azért nem lesz kigyúrt állat, mert a scitec termékek rosszak lennének. Egy zacsi On meg egy strorm se hiszem hogy sokkal több izmot pakolna fel..
-
Woodslave
félisten
válasz hummerdikk #1212 üzenetére
semmi közöm hozzá, de 16 évesen semmi nincs, amit onnan kéne megrendelned...
-
Woodslave
félisten
válasz hummerdikk #1221 üzenetére
szétnéztem. mit használnál?
-
Woodslave
félisten
válasz hummerdikk #1223 üzenetére
tehát rendelsz egy doboz cellmass, amit 12 hetes biotech kreatin utókúrával (szerencsédre raktál smileyt) vezetsz le. Neked is nagy jövőt jósolok
-
Woodslave
félisten
válasz hummerdikk #1233 üzenetére
térjé már észhez. 16 évesen ne ilyen baromságokon agyaljál, hanem zabálj, meg edzél keményen. Diéta? Mijafaxomnak? Legyél egy 65 kilós izomtalan senki? Nem hiszem hogy ennyi idően a zsírosodás a legfőbb gondod.
Vagy ilyen izompólós divatbuzi vagy? Akko nem szóttam.."akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
válasz God Vazzeg #1281 üzenetére
bazzeg, télleg eléggé le vagy pukkanva Pedig a képeden nem látszott ennyire szörnyűnek a helyzet
-
Woodslave
félisten
Cutler túls sokat melózott, adni kellett neki még egyet, Roni-t eléggé megalázták ezzel a negyedik hellyel, mégha ezt se érdemelte meg. Wolf qrva jó volt, de egy tavalyi 16-ik hely után nem nyerhet, 3. profi évében. Ez nem futóverseny, emberek döntenek, ami valahol jó, valahol meg igazságtalan.
Én Ronit sajnálom, egy normál hátsó pózt nem lehetett látni a sérülés miatt, de ahogy próbált félre fordulni meg rejtegetni, az gáz volt, inkább vissza kelleett volna lépnie."akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
én abbahagytam. Rájöttem, hogy igy is jó vagyok. Elég napi kétszer ennem, nem stresszel ha kimarad egy kaja, nem feszítgetek folyton minden tükör előtt, nem fordulok be, ha kicsit laposabb vagyok.. Majd lesz mit újrakezdeni..
-
Woodslave
félisten
válasz God Vazzeg #3290 üzenetére
le leszel csapva a szent szívlapáttal.
Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Napelem
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 fél év után
- Óra topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest