- Fórumok
- Egyéb
- Gyúrósok ide! Archívum XVI.
- (téma lezárva)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
(Darkwood)
őstag
-
God Vazzeg
veterán
-
harry
veterán
-
dwayne.hicks
csendes tag
-
dwayne.hicks
csendes tag
-
LOTR
addikt
-
zeg
őstag
-
zeg
őstag
-
4EvErfIt
csendes tag
-
Vandit.
addikt
-
Bibby
addikt
Tényleg nem megy, mindegy a főoldal tetején van.
Annyiban LEHET igaza hogy úgysem tudják szűrni ki koxolt. És ha odamegy józsika hogy fejlődtem 1 kilót naturálban, meg pistike hogy 11-et "valahogyan", akkor nem fognak az első mellett dönteni.
Másrészt meg mindig elgondolkodom hogy egy átlagos munkavállaló hogy maradna életben ilyen stílussal, bármilyen munkakörben. Nyilván úgy tennék ki mint macskát sz@rni, arról nem is beszélve ha tömegek felé kell kommunikálnia. De mindegy, ő már betonozva van a posztjában, és nem is az érdemeit kisebbítem, mert azok vannak. Csak néha túl sok belőle.
-
nostrum
tag
Hát igen... a jó öreg genetika...
Ami még a kukoricakásából is 50es karokat épít...
Nem ártana egy jobbfajta nekem is
Na mindegy, nézelődtem és ezt találtam, bocsánat ha már belinkelte valaki...
15 YEAR OLD BBerremélem mire 35 leszek legalább akkorra nekem is lesz ilyen...
-
Vandit.
addikt
-
harry
veterán
VM prof ára nem vészes, 6kg egy 21k. CH-ra azt írja, hogy 45g-ból 4g cukor. A többi ch-ról tudtok valamit? Malto is van, csak nem veszik cukornak? Meg nem teljesen értem ennek a Palatonise cuccnak a lényegét (reklámszöveg lentebb). Most akkor ez mi a rák?
A Volumass 35 Professional biztosít gyorsan felszívódó szénhidrátot, hogy a glikogén raktárak hamar visszatöltődjenek és az egyéb tápanyagok jól hasznosuljanak ("inzulin pumpa"), de ezen felül az új, időzített felszívódású és nagyon alacsony vércukor/inzulin indexű Palatinose™ dizájner szénhidrát is belekerült a formulába, amelyik hosszan tartó energiát biztosít és megakadályozza a vércukorszint lezuhanását.
-
Quan-Chi
őstag
-
hanee
senior tag
Remélem ezzel nem váltok ki heves vitát, de NEM. Nagyjából azonos az emésztőrendszerünk, ugyanazokat az emésztőnedveket termeljük, a PH érték is ugyanolyan, stb.. van egy átlagos érték, hogy egy ember egy-egy bizonyos ételt mennyi idő alatt emészt meg. Ebben a húsfélék hátulról a második helyen állnak a gomba előtt. Természetesen ez a teljes emészthetőséget illeti, tehát a gyomortól a teljes outputig. Persze vannak egyéni eltérések, és van akinek gyorsabb az anyagcseréje.. esetleg nagyon gyors. De attól még a biológiai tényeken nem tud változtatni. De nem azt mondom, hogy ne egyetek húst! Csak kérdeztem, hogy miért pont abból kell ennyit
Az abban lévő fehérje értékesebb az izom számára, mint a tejsavóból szerzett? -
fLeSs
nagyúr
nem tudom, próbáld ki.
szerintem attól is függ, hogy mitől ilyen a gerinced.
ha csak az izmok gyengesége miatt rossz a tartásod, akkor valszeg megjavítható, csak mindig tudatosan kell a testtartást alakítani.
ha mittomén serdülőkorban alakult így, akkor valszeg reménytelen. de sztem a legegyszerűbb, ha az ember elmegy gyógytornázni, ott tudják, hogy mit kell csinálni erre.
az tuti, hogy ágyéki lordózissal pl. elvileg nem lehet guggolni, mert azon a részen a csigolyák összenyomódhatnak.
egyébként én kb. 2 hónapja abbahagytam a guggolást, viszont elkezdtem felhúzni, elég sokat erősödtem és most a hétvégén megint guggoltam magamhoz képest nagy súllyal, és most nem fáj a derekam, pedig korábban mindig fájt guggolás után. szal úgy tűnik, hogy ér vmit. -
zeg
őstag
-
LOTR
addikt
-
penene
őstag
-
vedini
őstag
-
harry
veterán
-
BÁ Nutrition
addikt
-
LOTR
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Bubee82
őstag
-
fLeSs
nagyúr
-
nostrum
tag
Tény hogy 3-4 hete jelentősen jobban megy az edzés, viszont ez nem lehet/lehetett akkor még a Deca, amire minimum 21 napot írnak, mire elkezd hatni, és az még nem teljes gőz, az a 6. héten jön(ne)... írtam is, hogy tuti placebo... amikor az általad említett dolgokról írtam. A libidóm a T-Bomb II. elhagyása után nőtt meg. Ami kurva érdekes, ha ismered a cuccot. A lényeg, hogy mindenem fogy el. Nincs már Anadrox, nincs Creatin, nincs T-Bomb, nincs külön BCAA, elfogyott a glutamin, csak a fehérje maradt, ennek ellenére nagyon jó edzéseket csinálok, és ha a súlyom nem ís nő hétről hétre, de az erőm és a definiáltságom (ha lehet nálam ilyenről beszélni) pozitív irányba változik, és jobb ütemben, mint eddig...
Edzéseken egy darabig a 6*6-os, majd 8*4-es szériákat csináltam a gyakorlatokból, és két órákat voltam kinn. Sokszor csináltam teljes test edzést. Aztán csináltam két hónap HST-t, ami elpazarolt két hónap volt.
Most osztott tervet csinálok, heti 4 napon, és 75-90 perc közé jövök ki.
Négy sorozat minden gyakorlatból, emelkedő súlyokkal, és plusz egy pumpáló.
Cél ismétlés szám a 8, és úgy állítom be a súlyokat, hogy a legnagyobb súllyal 6 és 10 közé essen amit bírok... ha elérem a 9-10-et, akkor a következő edzésen már emelek is.Ja, és azóta javulok, mióta a köcsög Ch-t is visszábbvettem... és nem zsírosodok tovább hála istennek...
Ja és az egész edzésterv Dorian Yates Blood and guts videójából ellesett, és a God által javasolt Sztereó-féle Body.Builder-es terveken alapul. És nagyon szeretem. Ha ezzel kezdek valamikor régen, meg normális kajával, akkor most nem szúrkálnám magam, és nem itt tartanék...
-
nostrum
tag
Mindent elolvasott a Deca Durabolinról.... magyar és külföldi oldalakat egyaránt... nehezen, de elfogadtattam vele a dolgot.
Nem érdekel hogyha később akárki megtudja a dolgot... csak ne MOST, amikor úgy nézek ki mint egy átlag ember, és 3 hét Deca-Only-n vagyok túl és még az se biztos, hogy eredeti a cucc (eddig ugye semmi jele hogy hatna...). Így is szar vagyok, nem még ha elterjed, hogy nekem ahhoz is kox kell, hogy szar legyek

Ha összeszedem magam a cuccal, akkor én nem fogom tagadni...
(Nem úgy mint itt a környékünkön a csókák, akik előadják, hogy ők nem szedtek soha semmit, még tápkieget se, csak bablevest, meg tőtöttkáposztát... de olyan jó a genetikájuk, hogy 3 hónap alatt gizda pöcsből izomheggyé váltak...
) -
BÁ Nutrition
addikt
-
Bubee82
őstag
-
Vandit.
addikt
-
LOTR
addikt
-
God Vazzeg
veterán
-
Bubee82
őstag
-
God Vazzeg
veterán
-
Bibby
addikt
-
Vandit.
addikt
-
mindfreak
őstag
Múlt héten ittam egy teljes adagot mell-váll edzés elött. Nem akarom nagyon lehúzni a terméket, mert habár nem sokat dobott rajtam, aznap nagyon jó formában mentem le edzeni. Tegnap pl. jól jött volna, mert majdnem elaludtam edzés közben. Szerintem inkább ilyen esetekben hatásos...! Az íze sem rossz amúgy.. mindenki próbálja ki!

-
nostrum
tag
-
P00By
nagyúr
-
Vandit.
addikt
-
nostrum
tag
-
Markgx10
őstag
-
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
-
Vandit.
addikt
-
Boci_83
őstag
-
nostrum
tag
Ja. De tettem rá, megvettem egy T-Bomb II.-őt...
Mondjuk a semminek a 400%-a is semmi, de azért vmi hatást vártam volna.
Vagy lehet hogy nem ez a szűk keresztmetszet.
De már nem tudom mi... ill. tudom... szteroidhiány![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De tényleg... ennyi munka után megérdemlek egy normális testet, és ha másképp nem megy...
Mondjuk csak lightosan akarom: csak és kizárólag ampullás Winstrol Depot, és ha abból nem tudok tisztát szerezni, akkor teszek is rá. Ilyen vizesítőcuccot, amivel 10 nap alatt 10 kilót szedsz föl aztán mikor abbahagyod akkor nem tudod megtartani, nem vennék semmi pénzért...
-
nostrum
tag
Nem tudok kevesebbet, így is úgy érzem kevés féle gyakorlatot csinálok....
Legszívesebben minden nap kimennék vagy 3 órát, csak azt már nem bírnám.
Többre hajlandó vagyok de kevesebbre nem.Régebben edzettem 45-60 perceseket is, a közérzetem jobb volt, de igazából erőben is csak visszaestem akkoriban. Nem ma kezdtem én, csak úgy nézek ki...
-
fLeSs
nagyúr
-
Bubee82
őstag
-
Sotho
őstag
-
bandus
veterán
közgázosoknak leszálló, AZ egyetemistáknak még egy megálló
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
és az egyetemista amúgy is a Duna budai oldalán van, nem az útnak
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
de ne menjünk ebbe bele, főleg, hogy itt mi vagyunk többségben

így összeszámolva nem is kevesen: Foglalt név, LOTR, én + Janesz a kispadon
(esetleg még etilint is ide lehet számítani) 
-
LOTR
addikt
-
Boxer001
veterán
-
bandus
veterán
-
Boxer001
veterán
-
BÁ Nutrition
addikt
-
hummerdikk
őstag
Jah, azthittem h mas cuccokra gondolsz... Hat figy annyitol amennyit en elszedtem semmi bajom nem lett/lesz. Nem is fogok egy ideig dietazni csak tomegelni az biztos. Terembe is beszelgettem dolgom vegezte utan egy eleg nagy emberrel es mondta h szerinte olyan 30-40 kilot ha felrakok, majd csak utana kell nekem leszalkasitani.
Bibby: Nem fantazia, csak kell vmi motivacio. Egyik taggal beszelgettem a dolgokat es o is ajanlotta majd... Amugy innen van a srac, de nevet nem irok, ha gondolja akkor majd ir. Nah mind1 tema lazarva. Amugy a bold megjegyzem h egy legalisan kaphato tapkieg amerikaba.Bold-I force
-
hummerdikk
őstag
Hat asztma es allergia gyogyszerrol en is tudnek meselni, hiszen az hizlalt fel meg a suli megkezdese elott... De a spiro az max a szivedet bassza ha hulye vagy.
Tobbiek: Mondjuk ugy h 18. szuletesnapom korul, amikor lenne egy ilyen ph kura, akkor mar jo lenne a kajalas, de szarjatok ra a dologra es kezdjetek el ezen agyalni! Bravo emberek...
-
nostrum
tag
Lavves:
Remélem nem... majd összevetem a mai mellnapos eredményeim a múlt hetivel, és ha semmi fejlődés, akkor megint ebbe a hibába estem...
Quan-Chi:
Hátha csak az idő. Már igazán kibírhatná azt a két hetet a testem, mire én is elkezdek valami "érdekeset" szedni. Mert az intenzitásból nem akarok visszább venni, és egyszerűen bűntudatom van, ha a heti 4X2óra nincs meg...
-
God Vazzeg
veterán
-
God Vazzeg
veterán
-
bandus
veterán
-
L|zsidoboz
őstag
-
Bubee82
őstag
-
rauschie
senior tag
Testzsírt hol lehet mérni? van ideális érték stb? google?
mod: a súlyomat kéretik nem testépítőkhöz viszonyítani, nem áll szándékomban gyúri, illetve magát a gyúrást legfeljebb 'kiegészités' szinten csinálom. Nem angyon szeretnék több lenni mint 80 kg, nem tudom pontosan milyen ütemben lehet fejlődni nyilván millió+1 dologtól függ, de van egy olyan érzésem hogy 7kg tisztán izomban összeszedni nem kéthetes meló.
mod2: Nem szeretnék a szó klasszikus értelmében 'kigyúrt' lenni. Inkább kicsit atletikusabb alkatra hajtanék.
-
rauschie
senior tag
-
Bibby
addikt
-
Bubee82
őstag
Én minimum éjfélig talpon vagyok. Addig végzek a főzéssel, mosogatással meg ilyenekkel. De mostanában inkább 1-2 óra ami sikerül. Aztán én nem 10ig alszom, hanem bizony nekem fel kell kelni reggel 7kor, mert be kell járnom. Sajnos ez a buzi egyetem olyan h elég komolyan veszik a hiányzásokat, ezért muszáj bejárnom. És bizony olyan az órarendem (mert itt olyan is van
) h 4ig óráim vannak, de van amikor fél 6ig. Szóval nem olyan egyszerű. Így olyan 5-6 órákhoz szoktam hozzá. Egyáltalán nem jó, de pl 10 körül én még nem is tudnék aludni.A környezetről meg annyit h nekem is kijárt a "jóból" tavaly és tavaly előtt. Most olyan helyen vagyunk, így a vége felé, ami csendes. De azelőtt... Senkinek nem kívánom. Az hagyján h kétoldalról dübörgött a ratyi technozene, de pont a mi folyosónk volt az átjáró az egyik klubhoz (bizony 2 is van, mind2 a koleszban), ahol a részeg tajparasztok ORDIBÁLVA vonultak végig. Dörömböltek az ajtókon, letépkedték a függönyöket, bekurták az ablakokat, kifújkálták a poroltókat, de repültek székek az ablakból stb stb. Ja és persze külsősöket is beengedtek/nek, szóval paraszt egyetmistákhoz még jöttek a városi parasztok is. Elég zűrös időszak volt. Persze szankciók = 0. Soha senki nem látta a tettest ugye... Nah, ha ilyen körülmények között tud valaki aludni akkor kezet fogok vele
Ja és legyen ereje reggel 7kor felkelni, ha elalszik úgy 4 körül, jobb esetben 
-
bandus
veterán
-
vedini
őstag
két évet én is voltam, szobatársaim mindig full hangerőn cs-ztek, aztán én is rászoktam
2-3 előtt sose feküdtem le, ha buli volt, akkor 4-5-kor, másnap 11, 11-30 kor felkeltünk, és leblattyogtunk a sarokra a menzára, utána a jó megérdemelt szunya, és ment tovább az ördögi kör
ezalatt a 2 év alatt nem sok tárgyat csináltam meg
sajna
egyébként a hangzavart is meg lehet szokni, bár az utósó fél év kolinál már alig vártam a hétvégét, hogy egyedül lehessk otthon, zúgott a fejem mint állat
vegyél füldugót, ilyen narancssárga és 69FT egy pár -
L|zsidoboz
őstag
-
God Vazzeg
veterán
-
God Vazzeg
veterán
-
bandus
veterán
-
Bubee82
őstag
-
Bubee82
őstag
Most gondolj bele abba h mennyi 1 gramm / tskg. Vegyünk alapul egy bicóst vagy egy hosszútáv futót. Ott is nagyon komoly igénybevétel van ám. Most nem csak feltétlenül arra kell gondolni h sérülnek az izomszövetek blabla.. Minden más is komoly igénybevételnek van kitéve, ahogy a belső szervek, úgy az izületek, inak is.
Bármilyen jellegű sejt károsodáshoz fehérje kell. Nem csak az izomnak kell fehérje, nem csak az áll abból. Ezt azért ne feledjük.
Léteznek összetett proteinek is, vagyis proteidek, amik nem feltétlenül az izomépítésben játszanak szerepet.
Most ha egy komolyabban sportoló 60 kilós emberke bevisz 60 gramm fehérjét az aztán nonsense. Vagy egy 90 kilós dobóatléta 90 grammot... A magyar sportolók táplálozása olyan szinten van h no comment. Hiszem azt h megfelelő táplákozási programmal igencsak szépen lehetne javítani a teljesítményükön.
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Bubee82
őstag
-
Bubee82
őstag
-
P00By
nagyúr
-
Stalker-2572
veterán
-
Stalker-2572
veterán
Hát igen, egy keményebb menet után mind porcikámban izomláz van

Húzódzkodás jó ötlet
Láb is kap rendesen, gyakorlatilag alig ülsz és izomból csillapítasz...
Heti 1x van időm elmenni kondiba, emellet 1x úszom is és 1x terepezek minden héten. Kajára figyelni kéne, mert nincs jó étvágyam
4-es szériákat szoktam csinálni, 15-20-as sorozatokból. Most megpróbáltam 12-15-es sorozatokat nagyobb súllyal, de most nincs izomlázam
rosszul csináltam?
Elsősorban erős akarok lenni és nem "kigyúrt". Kell előbb tömeget növelni, vagy lehet szálkásítással kezdeni?
-
ToxLee
őstag
-
hummerdikk
őstag
-
P00By
nagyúr
-
LOTR
addikt
-
P00By
nagyúr
-
Markgx10
őstag
-
bandus
veterán
-
LOTR
addikt
-
Vandit.
addikt
Nem beszólni.
Crossfitben nincs földharc.
1-2 gr meg nem sokat ér.Inkább tolom a HMB-t az úgyis több erőz hoz, mint a kreatin és nem emeli a vérnyomást és nem vizesít.Mellé még megy a bcaa+glutamin és ennyi lesz a menü.Meg az energizáló és a tejsavó+vitamin és ízületvédő. -
zeg
őstag
-
Vandit.
addikt
-
P00By
nagyúr
-
Bubee82
őstag
-
God Vazzeg
veterán
-
God Vazzeg
veterán
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A fejfájás meg....ilyenkor szoktam eladni a maradékot

)

) h 4ig óráim vannak, de van amikor fél 6ig. Szóval nem olyan egyszerű. Így olyan 5-6 órákhoz szoktam hozzá. Egyáltalán nem jó, de pl 10 körül én még nem is tudnék aludni.