Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
ma majdenm szabotálták az edzésem, de aztán erőtvettem a hányingeren és befejeztem..
miért kell már kibaszott büdösen lejönni a terembe? ígyis kicsi a terem, a másik végében is lehet érezni
at nem értem az ilyen emberben, hogy ő nem érzi? emg egyáltalán hogy várja el, hogy a többi ember a teremben eltűrje a szagát?
a szobatársát egyenesen sajnálom, legközelebb felküldöm fürdeni az ilyet basszameg, vagy nemtom
a pláne meg az, hogy lejön edzeni pulcsiba, az fél óra alatt teljesen átázik, és akkor másnap képes ugyanabban a ruhában lejönni
defelbasz
ezeket most csináltam, jelenleg evvan, lezs még jobbis
[link]
[link] -
Radnix
senior tag
Ez a Janesz ember nagy állat! Nekünk meg csak marad az irigykedés...
Más: Emberek soha ne rendeljetek kreatin etilésztert poralakban ha kedves az életetek... Valami olyan ocsmány tonik tengervíz sósav királyvíz hányás íze van hogy 5 percig imádkozom előtte hogy letudjam nyomni. Az oldódása viszont eszméletlen -> beleszórod oszt már fel is oldódott. Szóval csak erős idegzetűeknek! Ja rendeléshez kaptam egy ajándék hotbládot csúcs ermék, ilyen szinten még semmi nem festette vörösre a kezemet a pofámat és a fogaimat! De sokat nem ért, pénzt nem adnék érte. -
BÁ Nutrition
addikt
Marknak szeretettel [link]
-
válasz
Janesz #27286 üzenetére
A before képet ha elérhetném, már elégedett lennék. Úgy látom, nem sok embernek van ilyen genetikája. Én például attól tartok, ha sokkal izmosabb lennék, az azt is jelentené, hogy sokkal lassabb is, és relatív erőben sokkal-sokkal rosszabb is -Nálad meg mintha ilyen probléma nem lenne, mintha az extra izomtömeged olyan lenne, ami nem lassít, ami gyors. Mint egy vadállat. Durva.
80 kiló lettem, bic 38 maradt, alkar 29 a 171 centimhez. Nyomot hagytam.
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Janesz #27286 üzenetére
Hát igen, bár ehhez jön ahogy írtad, hogy nem mindegy, hogy az ember teste izmot szeret építeni, vagy zsírt. Én kipróbáltam a "jó" kajálást (bár az igazán minőségi étkezésre nem lenne és nem volt keret, de rengeteg fehérje és jóféle szénhidrát volt benne) De nálam a többletenergiát a kedves testem úszógumiépítésre fordította, pedig keményen edzettem.Vandit
azaz...sajnos már vén ganéjláda vagyok..28éves múltam szeptemberben
Baszki, 5 hónap és én is 28 leszek, és még nem értem el semmit...
Mostmár tényeg ideje lesz valamivel javítani azt a fehérjeszintézist... -
Janesz
őstag
válasz
marcus.fenix #27278 üzenetére
igazából szerintem az edzés része mindenkinél bőven elegendő lenne a fejlődéshez..a kajáláson van a hangsúly és azon,hogy kinek a szervezete milyen fehérjeszintézisre képes..
szóval amíg valaki szarul kajál az edzéstől se várjon csodát..régen én is ebbe a hibába estem..azt hittem,hogy én megtettem mindent,hisz szuper intenzíven edzettem..aztán elkezdtem normálisan kajálni és olyan minőségbeli változás ment végbe,hogy hihetetlen..még egy scitec tesztet is meg lehetett volna vele nyerni,holott tápkieget szinte nem is szedtem..
before-after
a két kép között 12 hét telt el..sajnos már vén ganéjláda vagyok..28éves múltam szeptemberben
-
Vandit.
addikt
válasz
marcus.fenix #27284 üzenetére
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Janesz #27281 üzenetére
Tehát 90%-ba 10 ismétlés ment... az nem semmi. Erőemelőnek jó ha minél több az egy ismétléses maximum, és nem baj ha 90%-ba már csak öt ismétlés megy. Viszont neked kurvára javadra vált hogy ilyen a szervezeted, amint a mellékelt képek is mutatják
Hány éves is vagy? Csak hogy tudjam hogy van-e még időm legalább egy fele ilyen jót összehozni?Basszus nem jut eszembe az a rajzfilm a CN-ről, amibe az avatarod volt...
-
Janesz
őstag
válasz
marcus.fenix #27273 üzenetére
nekem hátazásnál és bizonyos vállgyakorlatoknál célravezető a magas ismétlésszám..
a többinél leírtam,hogy piramisban edzem..amúgy fekvenyomáshoz hozzászólva régen emlékszem volt olyan,hogy 90-be toltam 10ismétlést,de a 100kg-ot nem bírtam kinyomni..egyszerűen olyan volt az izomzatom,hogy a 90kg többszöri kinyomásához elegendő volt az izom erezettsége,de a 100kg már akkora tehe volt a számára amit egyszer sem tudtam túlnyomni a holtponton..van ilyen is..
lábazásnál is így volt..190-be tudtam 20-at guggolni,de pl. a 230 már megtakart,holott junior erőemelő bajnok szerint legalább 250-260-nak kellett volna benne lennie egy ilyen ismétlésszámos guggolásban..Márk : erre én is emlékszem..
viszont sajnálom,hogy többet nem fogok tudni úgy kinézni..
egyébként a képeket nézegetve rájöttem,hogy a verseny előtt 2 héttel kellett volna rámkenni a barnítót és felmenni..
[link]
[link]
[link]
még a verseny hetében sem volt rossz a forma,a végén az a fertőzéses fosás nem keleltt volna..szinte szégyen volt az a forma amit akkor szombatra sikerült felmutatnom..
emlékszem amikor először látott Major Attila azt mondta,hogy ha sikerül jól diétáznom akkor ebből egy olyan 86-87kilós versenyfazon lesz..erre lett a superbody-n valami 72,a magyaron meg aszem 76 vagy ilyesmi..és ráadásul egyik sem volt versenyforma.. -
LOTR
addikt
válasz
Markgx10 #27267 üzenetére
az oké, hogy előtte bemelegíteni kell, de én csak a nyújtásra tértem rá, amúgy az átlag ember szerintem a nyújtásra ráérti a bemelegítést is, innen adódhatott a pontatlan felirat is
mert ugye bemelegíteni azért kell, hogy amikor megkezded a nyújtást ne a hideg, merev izmokat/szalagokat érje a terhelés, előtte ezzel is serkented a vérkeringést -
válasz
marcus.fenix #27278 üzenetére
[I]és én növök tőle..mivel már bemelegítek az elején ezért kezdek a nagy súllyal és ahogy fáradok rakom lejjebb és az ismétlésszámot meg maximumon tartom (20-25)
de ez hátazásnál van így.. máshol piramis elvben edzek[/I]
csak 9 szóval kellett volna tovább olvasni
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
BÁ Nutrition #27274 üzenetére
"és én növök tőle..mivel már bemelegítek az elején ezért kezdek a nagy súllyal és ahogy fáradok rakom lejjebb és az ismétlésszámot meg maximumon tartom (20-25)"
Ezt külön bekezdésbe írta, ezért nem tudom hogy csak a hátra vonatkozik-e, vagy sem...
Mert arra gondoltam, hogy akkor minden izomcsoporta ezekkel az ismétlésszámokkal operál, még ha a súlyt piramisozza is.Ha mindenhová más ismétlésszámot és relatív terhelést alkalmaz, aszerint hogy kis vagy nagy izomcsoport, és hogy neki egyénileg ott a vörös vagy fehér izomrostjai vannak többségben, az már más, úgy már érthető. Még nekem is.
Amúgy meg ekének is beválnék, mert nagy az orrom. Hasrafekszek, húzatnak valami traktorral oszt kész is...
Márk, Bandus:
Na ja, épp azt tesztelem, hogy UFO-e. Csak érdekes egy ilyen legendával fórumozgatni. Mert ugye korábban csak olvastam az utalásokat hogy Janesz így meg úgy, és most itt van, hát nem árt kikérdezni a módszereiről... Még akkor is ha az UFOmódszer hozzánk hasonló halandóknak nem célravezető ...
FN:
Hogy a "csavar"okban nálad nincs hiány, az látszik a fejeden...
Az ötletekről nem tudok nyilatkozni... -
Foglalt név
addikt
válasz
BÁ Nutrition #27274 üzenetére
Egy ekében több a csavar, meg az ötlet
-
válasz
[OFF]BÁ jól beszél
amúgy meg Janesz nem ember, hanem UFO
[/OFF]
Márk:
szerintem is 8-12 között van a tuti.bár nekem mindenhol kicsitváltozik: mellnél 6-12, hát 8-16, váll 10-30, karnál min. a 14. ezt egy lee priest interjúban olvastam, most ezt próbálom év végéig, aztán kiderül, hogy jó-e valamire, ha nem akkor váltok. lábnál meg nemtom, mer utálok lábazni, de szép lassan ráveszem magam
FN: privi
-
Markgx10
őstag
válasz
Ilyen szempontból, nekünk normális halandóknak nem kell Janesszal foglalkoznunk
De komolyan, neki alapból akkora a tesztószintje (ezt már vérvizsgálat bizonyította), mint másnak kokszolva, szóval nem igazán mérvadó. Most gondold el, hogy 48,5 a karja, úgy hogy nem eszik, nem edz úgy mint régen és szilánkokra van törve az egész lába stb. Ez nekem/nekünk megvalósíthatatlan. Mondok egy példát:
Lejött Janesz Egerbe edzeni, épp a versenyre készült és a pózolással kapcsolatban tanácsokat kért Major Attilától, aki ugye többszörös Superbody és nemzetközi bajnok, Ausztria kupa győztes stb. stb, tehát nem semmi figura. Janesz hosszúújjú felsőben volt, úgy edzett, több "laza" gyerek is kérdezte, hogy te akarsz versenyezni? Ő mondta, hogy igen, erre gúnyos mosoly volt a válasz. Ekkor megkérte Attila, hogy vegye már le a melegítőfelsőt, mert látnia kellene, hogy hol tart. Janesz levette és szó szerint megállt a teremben az edzés, senki nem tudott tovább edzeniMég Major Attila is azt mondta, hogy aztakurva, ő hazamegy, mert neki is elment a kedve az edzéstől.
Ennél nagyobb dícséretet, asszem nem is lehetett volna mondani. Szóval Janesz más kategória, szerintem nálunk a 8-12-es ismétlészámok a célravezetőek, bár én meg annyira nem értek hozzá.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
szerintem leirta hogy ez a hatedzesere vonatkozik
erre te jossz egy fekvenyomassal..megiscsak eke vagy
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Janesz #27271 üzenetére
Figyelj, leírom érthetően, hogy nem olvastam vissza, és a hsz-edből amire reagáltam, nem derült ki számomra, hogy soronként vagy összesen van 20-25 ismétlés, ez biztos azért van mert én olyan agyi és genetikai hulladék vagyok.
Mondhatni rácsodálkozom a tényre, hogy van olyan ember, aki 20-25-öt akár csak egyszer is bele tud tolni olyan súlyba, amely munkára fogja az összes megdolgoztatni kívánt izomrostot... azt írod, hogy nem megy most fekve a 140... mondjuk, hogy megy a 135... akkor mennyibe bírsz beletolni 25-öt? mert ha ez a szám 100 feletti akkor te vagy a kibaszott terminátor, ha meg 100 alatti akkor az egy ismétléses maximumod 50-60%-a körüli súlyt használsz, és ha te ettől is fejlődsz, akkor tényleg prodigy vagy.
A másik az, hogy ha ilyen 300 körüli ismétlésszámokkal baszod rommá az izmaid, és mégis idegrendszerileg és fizikailag is felépülsz belőle (koksz nélkül) úgy, hogy egy héten belül újra edzed, akkor megintcsak csodálatra méltó teremtmény vagy.
Ezt amúgy én mind elhiszem, félre ne érts, csak érdekes látni hogy ember és ember között milyen különbségek vannak.
-
Janesz
őstag
válasz
marcus.fenix #27270 üzenetére
figyelj leírom érthetően,(vagyis eddig is érthető voltam szerintem, csak van aki tényleg szellemileg eke, és ez ha genetikailag szar is, mégis az ő sportja
)
tehát odamegyek a húzódzkodó rúdhoz és megcsinálok 4x vagy 5x 20húzódzkodást ha ezzel végeztem átmegyek egy másik gyakszira ,ahol ugyanígy csinálok 4-5 sorozatot 20-25ismétléssel ,majd végül még egy gyakszi 4-5 sorozattal és 20-25ismétléssel..és én növök tőle..mivel már bemelegítek az elején ezért kezdek a nagy súllyal és ahogy fáradok rakom lejjebb és az ismétlésszámot meg maximumon tartom (20-25)
de ez hátazásnál van így.. máshol piramis elvben edzek,de sosem szériázok semmivel sem..tehát nem tudom megmondani mekkora az a súly pl. fekve amibe bele tudok nyomni 4x8ismétlést,mert ilyet kb 3éve nem csinálok..azzal nem lehet olyan szintű fejlődést elérni sztem..mert ha valamibe tudsz nyomni 8-at,akkor ahhoz,hogy 4x8-at tudjál nyomni nem kell feltétlen nagyobb izom,a szervezet arra törekszik,hogy minél kevesebb izom legyen rajtad,amivel még az aktuális munkát el tudod végezni,így mivel 8-at tudtál nyomni már egyszer bele,így csak jobb vérellátású izom kell,ahhoz,hogy belenyomjál 4x8-at nem szükséges méretileg nagyobb izom..ez ugye fantasztikus dolog,csak nekünk nem a legfaszább..
szóval én ezeket az alapelveket követem.. -
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Janesz #27244 üzenetére
Soronként 20-25 ismétlés, vagy összesen, tehát 4*5 vagy 5*5... mert ha benyögöd, hogy egy izomcsoportot mondjuk 3 gyakszival dolgoztatsz meg, és csinálsz rá akkor 3*5*25, tehát 375 ismétlést, és mindezt még tudod olyan súllyal csinálni hogy fejlődj is, akkor tényleg rendelek valami kokszot...
-
Markgx10
őstag
válasz
BÁ Nutrition #27268 üzenetére
Születése óta tart ez az időszak
Hogy legyen egy kis on: Ma hátaztam, minden gyakorlatot elvégeztem, pihenőidővel kicsit lazábban bántam, mint tegnap és talán az egyik gyakorlatnál nem biztos, hogy a legszabályosabban csináltam, pontosabban lehet, kicsit sok volt a súly, fanatizmus meg a kanyarban sem volt, szóval 2/3-ra értékelem
-
zeg
őstag
válasz
kicsitomi88 #27261 üzenetére
Ha felmész pl a youtubra láthatod, hányféleképpen lehet szabályosan az Arnold nyomást kivitelezni. A vállból nyomást gőzöm sincs hogyan tudod szabályosan ülve elsődlegesen elülsőből nyomni(esetleg ferde padon).
-
kicsitomi88
őstag
Én még mindig úgy gondolom, hogy mindkettő nyomás alapvetően elülső delta gyakorlat. Pl. említett könyvben az elülső delta felhozásának egyik módja az egykezessel vállról nyomás míg oldalsónál meg sem említi ezt. Talán az Arnold-nyomás még jobban is terheli az oldalsó deltát mivel a nyomás és az oldalemelés sajátos keveréke maga a gyakorlat.
Azt természetesen nem vonom kétségbe, hogy te máshogy érzed, de én meg pont úgy érzem ahogy írják.
-
zeg
őstag
válasz
kicsitomi88 #27257 üzenetére
Tehát ha mindkettőre írja mindkét gyaksit, akkor a kettő ugyanaz, tehát az egyik felesleges. Ez némi ellentmondás, nemdebár?
Csak ismételni tudom magam, tapizd le a vállad gyakorlat közben, végezd helyesen a gyakorlatot, és magadtól rájössz(kellene rájönnöd), melyik része mennyire dolgozik a deltádnak.
-
Vandit.
addikt
válasz
Janesz #27253 üzenetére
emberek a vállra és a hátra menjetek rá..az az ami mutat..ha nagy a vállad,nő vele a karod is..
Ehhez annyit ennék hozzá, hogy a csuklyát se hagyjuk ki. Az az egy izom, ami pólóban is eléggé látszik, ha ki van dolgozva( bő pólóban is
). Felső hát, csuklya és váll, ami jól mutat és a mell felső része szvsz.
-
zeg
őstag
válasz
kicsitomi88 #27254 üzenetére
Elülső deltára Arnold nyomás, oldalsóra vállból.
Szerk.: Próbáld ki a gyaksit 1 karral, a másikkal tapogatsd a vállad. -
Janesz
őstag
válasz
kicsitomi88 #27254 üzenetére
mindegy te tudod..azt csinálsz amit akarsz..
-
Janesz
őstag
válasz
bandus #27247 üzenetére
próbáld meg,de szerintem túl sok értelme nincs...erős úgysem leszel,a strandon meg senkit nem érdekel mennyivel nyomsz fekve..van melled vagy nincs,ennyi a kérdés..
sokan a mellnek és a karnak adnak akkora prioritást..holott optikailag egy kisebb mell és mondjuk egy jó hát és váll sokkal jobbat mutat,mint egy nagy mell és lapos váll..emberek a vállra és a hátra menjetek rá..az az ami mutat..ha nagy a vállad,nő vele a karod is..
-
Janesz
őstag
válasz
Shodan #27249 üzenetére
fogod a szerelhető súlyzót,összeszereled 47kg-ra és ülve kinyomod a fejed fölé..magyarul vállbólnyomás egykezessel..ami maxra ment az az 55kg-os egykezesekkel 8ismétlés..
kicsitomi88: hát ha nem érdekel mit írnak meg mit mondanak akkor minek kérdezel a fórumon?
ezzel a sok gyakorlattal meg tipkusan túledzed a karod és ugyanott vagy ,ahol a part szakad.. -
kicsitomi88
őstag
válasz
Janesz #27237 üzenetére
Szerintem meg én érzem mire mennyi kell. Tricepszem nagyon nehezen reagál így többféle módon terhelem így durran csak be. Engem nem érdekel, hogy 2-3 gyakszit írnak rá, én 4-5öt csinálok és így érzem jónak.
Mellre jelenleg kettőt csinálok, és azért az kicsit fals, hogy a fekvenyomás nem terheli a felső mellet. Minden más gyakorlat amit most ezen a kettőn kívül csinálok mellre úgy érzem nem hat.
Pl én combfeszítőre is kettőt csinálok, guggolás és nyújtás. Ezek után már a hajlító edzése is gondot okoz nem hogy még egy gyakszit csináljak ahogy írtad.
Diéta mellett meg most mindegy is majdhogynem mit csinálok, mivel még az az izomtömeg sincs meg ami miatt aggódnom kéne. Lehet, hogy üres hassal elég nekem a 6 sorozat fekvenyomás is reggel, nem baszakszok külön döntöttel.
-
Janesz
őstag
válasz
bandus #27245 üzenetére
mindenben erős vagyok már,kivéve fekvenyomás és vállból nyomás..nem tudom ennek mi az oka,de nem jön vissza az erő..
fekve nem megy a 140kg , vállból meg ugyancsak messze vagyok teljesítményben..anno a 47-es egykezesbe ment 17ismétlés,most a 27,5-be nyomok 22ismétlést..
de a többiben egész jó vagyok már..kilóban meg olyan 88-89kg vagyok most
mellkas 126cm
kar:48,5cm (durranva) -
Janesz
őstag
válasz
BÁ Nutrition #27243 üzenetére
2-2 gyakorlattal a kar edzés szuperszettben azért több kell,hogy legyen mint 20 perc..főleg ha betartod rendesen a pihenőidőket..
hát és a láb ami problémás..azt nehéz is belezsúfolni 50perc-1órába..még ha a lábat kettészeded akkor se ment nekem anno csak a combfeszítő 1óra alatt..én hátra jelenleg 3 gyakszit végzek,és ez is nehezen végezhető el 1óra alatt..ha 4-5 lenne akkor lennt lennék közel 2órát ,bár azt hozzáteszem,hogy én 4-5 sorozatot csinálok és kb 20-25 ismétléssel
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Janesz #27241 üzenetére
karnal nyilvan kulon bicepszre es tricepszre 2-2-t ertesz. en altalaban 3at szoktam amig meg nem serultem
es ha valtok(edzesenkent) akkor ugy hogy a 3ik gyakszit cserelem csak, az elso 2 "fogyakorlat megmarad". tomegelesnel lehet eleg 2 is, dietanal, foleg a vegen mindenkepp 3 szerintem
mivel a bic-tric nalam egyutt szokott menni szuperszettben ezert ha csak 2-2 gyakszit csinalnek akkor tu hamar vegeznek kb 15-20 perc. annal meg jobban szeretek edzeni es egy felorat csak raszanok ha mar lementemha ez a fejlodesem gatja hat egye fene
a hatra meg inkabb 4-5 gyakszit illik csinalni szvsz. de ez nagyon sok mindentol fugghet.
tomegeleskor kevesebb is eleg nagyobb sulyokkal. de te vagy az asz ugyhogy ezneked jar
ja es mellre ugy szoktam hogy csinalok fekvenyomast lehetoleg nagy sullyal, majd egy dontott pados nyomast vagy mellgepet hasznalok athuzassal szuperszettben. ezt mindig nagyon megerzem a kovetkezo napokon
-
Janesz
őstag
válasz
BÁ Nutrition #27240 üzenetére
szerintem nem kell váltogatni..úgy le sem tudod mérni rendesen a fejlődésed..2 hónapig csinálja ugyanazt,majd utána változtasson..
karra elég 2 gyakorlat
vállra fejenként szerintem elég 1 a problémás hátsóra és oldalsóra esetleg 2
hátra legalább 3 gyakorlat
mellre is 3
lábra meg combfeszítőre 3
hajlítóra meg 2vádlira meg alkalmanként 2
szerintem ez bevállik mindenkinek és ettől nem is kell több
-
Integra
titán
kész vagyok...
a cég ahol dolgozom nagybetűkkel hirdeti és követeli meg az egészséget és a biztonságot.
minden falon ilyen cég dolgozók által összeállított képek vannak, minden féle témákban.
erre látom hogy nagy betűkkel ábrák között ott figyel, hogy nyújts mielőtt elkezdenél edzeni....
OMFG........
ki hagyta ezt a kolosszális marhaságot jóvá, hogy kitehessék?! -
God Vazzeg
veterán
Up
-
Janesz
őstag
válasz
kicsitomi88 #27194 üzenetére
szerintem meg inkább a nagyobb izomcsoportokra kéne több gyakszi nem karra..
a döntött egykezest meg lehet,hogy nem érzed (ezekszerint nem túl intenzív ,vagy szarul vitelezed ki) de a sima nyomástól meg a feszengéstől nem lesz felső melled.. -
LOTR
addikt
válasz
BÁ Nutrition #27229 üzenetére
azt (sem) olvasom, mostanában meg pláne
nash1
kérdezd FN-t, ő azon él -
nash1
tag
Sziasztok, van valakinek tapasztalata isosource-el kapcsolatosan?Miért jó, illetve milyen áron lehet hozzájutni?
Előre is thx.
-
Markgx10
őstag
válasz
BÁ Nutrition #27228 üzenetére
Jó reggelt!
Ma egész jól sikerült a válledzésem. Bár volt már, mikor sokkal jobban kihajtottam magam, jóval fanatikusabb voltam (kúra alatt
), olyan is volt már, hogy jobban figyeltem a szabályos végrehajtásra, de az hogy ennyire bedurranjon, mint ma, szerintem még sosem sikerült, igazából nem csináltam semmi extrát, csak kicsit levettem a pihenőidőkből.
Még most is alig tudom emelgetni a kezem
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
hummerdikk #27204 üzenetére
tolem csinalsz amit akarsz, de az ugras azert javasolt
-
LOTR
addikt
bár igaz, hogy csak keveset alszom mostanában, de csak nekem kerülte el a figyelmem, vagy tényleg nem szólt erről senki itt a topikban? fitparádén Victor Martinez és Flex Wheeler
-
DeadMeat
nagyúr
Nem használok olynant a hátamon.Lefényképezni sem tudom a tükörböl rendesen.szerinted mit csinálnék a borotvával?
Nincsen nekem bajom veled.Nem is volt soseÉs a tajgetosz nem a paradicsomba van.Anál
roszabb hely az.
AsszemMind1 lényeg,hogy azé a képek,hogy lássam fejlödök-e.És igen.
-
-
Manitou
veterán
Vandit: ahogy érzed
-
harry
veterán
válasz
hummerdikk #27204 üzenetére
Na jó, de te nem voltál elég értelmes ahhoz, hogy a szép szóból érts, ezért kellett oltogatni, de nem kéne ebből kiindulva másokkal is kapásból így bánni
-
DeadMeat
nagyúr
Csináltam képet a hátamról,amin átszik a karom is kicsit.De szar lett nem teszem közzé.
Mert:1 lelöktök a tajgetoszról
2 tényleg nyomi kép lett. -
kicsitomi88
őstag
válasz
grabber #27199 üzenetére
Lefekvés előtt valamilyen lassan felszívódó fehérje kéne nem szendvics. Bár ha a szendvics egy zsírszegény sajtos csirkemell darálthús két szelet bélszín között akkor mehet.
Én sulin pl szendvicsen élek. Két pufirizs között 125gr zsírszegény túró és valamilyen normálisabb felvágott(nem ugatni, 0,2g zsír, 18 g fehérje, 3g szénhidrát). A fehérje benne van a szaros káros anyagok meg benne vannak minden kiegészítőben.
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robogó, kismotor
- Tőzsde és gazdaság
- DOOM - The Dark Ages
- Wise (ex-TransferWise)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest