Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
bandus
veterán
szar kajával is lehet látható eredményeket elérni, ha gyakorlatilag a 0ról indulsz, de egy idő után meg fogsz állni a fejlődésben, vgy lassabban fejlődsz, ha nem adod meg a testednek a szükséges tápanyag mennyiséget.
figyelj arra, hogy ne egyél túl sok cukros cuccot. ha nem vagy hízékony akkor azért este is kajálhatsz ch-t. veszel magadnak még fehérjét, és azt eliszogatod edzés után. heti 3-szor eljársz a terembe, követsz egy kidolgozott edzéstervet. ilyen sok van a bb.hu-n de itt is biztos segít valamelyik patkány neked így hirtelen ez jut eszembe. az eredmény látszani fog, és akár a laikusok még azt is mondhatják hogy megizmosodtál, persze szerintünk nem
elfogadott nézet, hogy nincs olyan, hogy "csak kicsit szeretnék izmos lenni". ehhez is elvileg ugyanolyan feltételeket kéne biztosítani, mintha baszottnagy akarnál lenni de amit te mondasz, ahhoz elég amit leírtam. ennyi idősen én is így csináltam, és valami csekély látszata azért voltFucker:
sokkaljobb mint anabolic whey bácsi. ha fussa rá inkáb ezt nyomjad. amugy szvsz irreálisan drága.[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
harry
veterán
Nézzük sorba, aztán majd mondanak a többiek is ezt-azt. Minden nap edzeni nem a legjobb dolog, mivel nem tud az adott izomcsoport regenerálódni (itt most a kar-váll súlyzós edzésre gondolok). A reggeli gyümölcsnek szerintem nincs sok értelme, inkább valamilyen zabpehelyt keress, rántotta, teljes kiörléső kenyér, stb, gyüm. esetleg kiegészítésként mehet, de erre nem lehet alapozni.
"Mennyi idő alatt lehetne változást látni" - szerintem már 10 perc után, ha pl. a fáradtságra gondolsz. Attól függ mi a célod. Így izomtömeget építeni nem lehet, de ha nem ez a cél, hanem inkább pl. állóképesség, akkor jó lehet, de a mozgás mellett legalább annyira fontos a kaja (szemét kaja mellőzése, alacsony zsírbevitel, stb). Külön fehérjét szerintem még nem kell enned.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
hummerdikk
őstag
hmmm, gondolom a suli is fontos neked. Sajat tapasztalat, hogy 5kor ha felkelsz, akkor egesz nap hulla leszel! Meg ez a gyurok egy "poppet" dolog eleg gaz. Ekkora magasaggal es sullyal nem futni kell, hanem tomegetnovelni. Tessek szepen nezni egy kezdo edzestervet, kajat rendberakni, mert ez a 10orai szendvics dolog egy nulla es szepen venni a faradtsagot es lemenni a terembe.
-
hummerdikk
őstag
Igen, gondolj azokra, illetve a bufekben es egyeb helyeken kaphato szendvicsekre meg stb. Inkabb parolj le csirkemellet rizzsel es vidd el dobozba salataval es egy kis ontettel. Szerintem meg finomabb is, amellett h taplalobb.
Mohe: hmmm sztem ez: Dianabol De itt a kepen nem feher, bar lehet h feherbe is van mar. Honnan szedted ilyen keso este?
[ Szerkesztve ]
-
harry
veterán
Próbáljuk újra. Voltál már konditeremben? Mindenki egy kigyúrt állat volt, aki legalább két hétig oda járt? Nem tudom honnan veszik ezt a baromságot, hogy ha valaki egy testépítő életformát követ, az pillanatok alatt akkora lesz, mint egy ház. Kisebb izomzatnak is ugyan az az alapja, edzés, kaja, csak nem kell 10 évig csinálnod, hanem elég kevesebb ideig. Némi tömeg simán elfér rajtad. Ha erősödni akarsz, keress erőemelő edzésterveket, itt biztos találsz azt is (na nem mintha a kezdetekben olyan nagyon eltérne egy testépítőétől). Az első hsz-ban van még pár link, és az ottani oldalon is néhány, ezeket nézd át.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
hummerdikk
őstag
Nah, nezzuk csak: Ha faj a terded, akkor nem futni kellene, mert futasnal nem csak a saja sullyod, hanem meg plussz suly is terhelodik a terdedre, ergo olyan 100 kilot kap a terded minden egyes "lepesnel". Szendvics pedig azert nem jo, mert nincs benne eleg feherje es szinte csak szenhidrat...
Mohe: Hehe, jo neki!
God: Nem olyan mint a napos, sokkal tisztabb. Egyik ismerosom szedte mikor versenyzett. Mikor megjelent a napos azt is kiprobalta de mondta h egy szutyok mert a danabolnak semmi olyan mellekhatasa nem volt, mint a naposnak.(rosszul volt tole, egett a gyomra stb stb) es hatasban is szarabb volt a napos.
Remelem ertheto amire gondolok -
kicsitomi88
őstag
Ha annak elolvasasa es a body.builder.hu-n talalhato faq elolvasasa után megkérded, hogy a fitness gabonapehely meg a topform fehérje jó-e, akkor olvasd újra.
ha nem tudsz nap 8* enni akkor egyel 7* vagy 9*, ennyi.
Edzesterveden valtoztatni nem tudunk mert a lenyegi reszt nem irtad le.
90 87.5 87.8 87.5
-
harry
veterán
Olvasd újra, vagy: [link] vagy [link]
Hozzáállás rossz, ezen változtass. Olyan nincs, hogy nem tudok enni. Most talán nem, de hozzá tudsz szokni. Sokszor keveset, mozogj, és lesz normális anyagcsere, és éhes leszel, és tudsz majd enni. Meg hozzá is szoksz, és akkor már tudsz kajálni rendesen. Időben is tudsz majd, nem kifogás az utazás, suli, munka, ha mi meg tudjuk oldani, akkor más is. Diéta alatt sokszor kell étkezni.
Kaja - reggeli zabpehely + egy fehérje turmix, napközben rizs+csirke/pulyka/hal, délután és este husi + zöldség.
Ja, meg olvasd el, amit linkeltem.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
glutamin
őstag
Én akkor kezdtem el komolyabban izzadni, amikor nagyobb összetett gyakorlatoknál elértem a testsúlyom körüli súlyokat. Addig nem volt vészes, azóta meg gyakorlatilag átázik a pólóm
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
Bibby
addikt
Első lépésben felejtsd már el ezeket a tizedesjegyeket, ilyen pontosan soha az életben nem tudsz kajálni! De szerintem a kalóriát is kilőheted, elég csak grammolni a tápanyagokat.
86 g zsír sok, nincs szükség ennyire. Elég annyi amennyit amúgyis beviszel óhatatlanul, plusz pótlásnak meg valami jobb minőségű kellene pl lenmagolaj meg amiket írtál.
A szénhidrát nagyon kevés, ekkora tömeghez simán mehetne 400g is, de 350 biztosan. Ha keveset viszel be akkor vagy lassan fejlődsz, vagy egyáltalán nem, ha meg túl sokat akkor elkezdhetsz zsírosodni. Egyénfüggő, majd meglátod ha már hónapokig normálisan ettél, hogy mennyire nőtt tőle a derekad.
Az étrended igencsak foghíjas, minimum 5 étkezést oldj meg. Reggelire ne gabonapehely, hanem natúr zabpehely legyen. Suliba is tudsz vinni rizst és húst, szépen bedobozolva, ebédre ugyanez jó, estefelé tojás és teljes kiőrlésű kenyér, lefekvés előtt én a cottage sajtot ajánlom, vagy zsírszegény túrót. De nem ártana még egy napközben, így elég nagy adagok lesznek ezek.
Ελευθερια η θανατος
-
-
harry
veterán
Amennyire tudom (nem néztem) mostanság kezdesz edzeni. Én a nagyobb ismétlésszámot javasolnám kisebb súllyal (12 ism körül, utolsó kettő már nehéz legyen). Fölösleges eleinte túl nagy súlyra menni, mert arra koncentrálsz majd, hogy kinyomd, nem arra, hogy szabályosan csináld, rosszul tanulod meg a gyakorlatot, és egyre nagyobb súlynál nagyobb lesz a sérülésveszély is. Majd ha megtanulod használni az izmaidat, és tudod, hogy mikor-minek kell dolgoznia, megvan egy bizonyos agy-izom kapcsolat, akkor lehet váltani.
-
Bibby
addikt
Ha nem tudod befejezni a sorozatot, azt hívjuk úgy hogy bukásig edzettél. Ha te ezt megteszed az első hónapokban akkor hatalmas mértékben cseszel ki magaddal. Sőt ha már nem leszel teljesen kezdő akkor is felesleges bukásig nyomni.
Inkább pár hónapig kellene nyomatni kezdő edzéstervet, amiben nem osztod meg a testrészeket.
Jobb lenne ha magyarul írnád be a gyakorlatokat, mert én személy szerint nem ismerem az angol elnevezéseket.Ελευθερια η θανατος
-
harry
veterán
Ajj mán, hogy nem ismered [link] Akkor gondolom ez is új [link]. Mellesleg szerintem fölösleges a kesztyű. Régebben akartam én is, de aztán inkább mégsem. Legalábbis addig fölösleges, amíg nem dolgozol nagy súllyal, ha majd igen, akkor egy csuklópántos jó lehet. Ha csak azért kell, mert dörzsöli a tenyered meg az ujjaid, az nem baj, megedzed azt is Vagy inkább keríts két darab szivacsot, és fogj rá azzal a rúdra, sokan csinálják így.
-
BÁ Nutrition
addikt
baromi sok webshop van. a titanpower.hu-n(ha jol emlekszem a nevere) eleg komoly cuccok vannak. en onnan rendelnek ha kellene valami ilyesmi. kesztyure mondjuk nem emlekszem van-e de a body.builder-en van egy rakas
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
-
LOTR
addikt
ha egy tablettában van, akkor szerintem nincs gond vele
amúgy koffein tablettát ne egyél akkor, ha kreatint is eszel
ha van pénzed kreatin tablettára, akkor vegyél, amúgy ár/érték arányban talán a sima kreatin monohidrát a legjobb kiegészítő ami létezikOne Ring to rule them all
-
Bibby
addikt
Ott álljunk meg egy kicsit, hogy te mennyire is vagy kezdő? Mert ha jól csal az agyam akkor nagyon. Szóval hányszor voltál már összesen edzeni? Mert értem a lelkesedést hogy kreatin meg minden, de lehet hogy még elég lenne koncentrálni a helyes gyakorlatvégzésre, a megfelelő edzéstervre, az időbeosztásra, stb...
Ελευθερια η θανατος
-
Bubee82
őstag
Miért gond akkor a kreatin por? Akár edzés közben is lehet inni A tablettás kreatinban nem nagyon hiszek, ráadásul valszeg drágább is, mivel plusz költséggel jár a legyártása. 100 mg glutamin nem kicsit, hanem nagyon vicc kategória. Azért mert van benne glutamin is, azért nem éri meg jobban.
Nem hinném h a koffein bármiféle problémát okozna. Valóban vízhajtó hatású, de ad1 ennek a vízhajtásnak az ideje nem tart sokáig szvsz, ad2 ha naponta megiszol 4-5 liter vizet akkor nincs miről beszélni. Arról nem is beszélve h a legtöbb NO fokozó kreatint és koffeint egyaránt tartalmaz...
-
Vandit.
addikt
Ezeket erősen hanyagold. Inkább a minőségre költsél, ne a mennyiségre. Ha tudsz rakjál hozzá és vegyél egy VM35-öt.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
bandus
veterán
akkor most kapsz egy örökérvényű választ
mint már írtam, tápkiegek terén különösen igaz az, hogy olcsó húsnak híg a leve. szal ha bármiből ilyen szarokat, meg olcsót linkelsz be, az nem jó. ahogy ezek sem, és az árkategória többi terméke sem. hiddel, a reklámszöveg ellenére, tényleg pénzkidobás, vegyél helyette inkább csirkét
kivétel ezalól az akciós termékek illetve a kreatin monohidrát porok, azok közül tényleg mindegy melyiket veszed. de a legjobb az aminostar
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest