Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Tomics
addikt
coleman-nek ajánlani mi gyúrósok?
(csak nem tibike vagy álnéven?)
nekem nem jött be a HB, de sokan dicsérik. először ezt próbáld, ha nem jön be akkor attack, ha az se akkor valami no fokozóén most húzok bicajozni, majd aerob séta, mert már most hiányzik az edzés ha rágondolok a nyaralásra
holnap indulunk szoboszlóra, megállunk hortobágynál is, remélem nem ver el a jég. de a többi napon legalább kánikula lesz. addig is sok sikert a sok újonchoz csak keményen
-
harry
veterán
Ja jól jöhet az még, ha nem is magában (úgy ezért elég tömény), de zabot ízesíteni jó lehet, bár inkább ne diéta alatt.
Receptet majd lehet nézek én is, most úgy 1dl tejjel szoktam lenyomni a zabot meg mellé egy turmixot külön, de én inkább kiiktatnám a tejet mostanság. Bár, ilyen mennyiségben nagyjából mindegy... -
cerkarobi
csendes tag
Nem minden termékre igaz az állításod. 7.000 mg creatin mátrix van minden adagban ha az Ultimate - Iso Mass Extreme-et választod.
Ja és csak úgy még beletoltak adagonként 65 g proteint (izolátum, koncentrátum), 4 fajta glutamint 2200 mg, 500 mg N.O.fokozót, 250 mg enzimet, és lehetne sorolni.http://www.muscleteam.hu/Muscleteam_webshop_ultimatenutriton_training.htm
-
Bibby
addikt
Akkor is 1 órán belül hülyeség kajálni, kivéve talán edzés utáni turmix esetén. Meguntad a hideg cuccot...hát hm... így viszont a délelőttöd folyékony kajával van tele.
És számold csak át azt a fehérjemennyiséget, 2,5g-nál én nem vinném feljebb, annyitól is fogsz fejlődni. Ha meg nem még mindig lehet növelni. -
Bibby
addikt
Annak nem sok értelmét látom hogy kora reggel megterheled a gyomrod egy hús-rizs étellel, majd miután még alig kezdte emészteni, 1 órára rá már egy turmixot nyomatsz... Igyál egy kiadós turmixot minimum 100g zabbal, ki fog az tartani 2-3 órán át, a suliba meg a tízóraira egy műanyag dobozban lehet bármit vinni.
A másik meg hogy egy hús-rizs dolgot edzés utánra kellene tenni.
Azt a mozzarellát meg felejtsd el mert zsíros sajt.Ja és ha nem diétázol (mert bizony nem jöttem rá hogy ez mi), akkor felesleges költésnek érzem a majd' 3g fehérjét/tskg. Minek?
-
LOTR
addikt
én nem ennék szupradint (szerintem drágább, mint pl daily vitamin, bár ne mtudom az árát), meg nem hinném, hogy ez a cetebe c vitamin -ha ez az- annyival jobb lenne, mint mondjuk a legolcsóbb sciteces
a reggeli shake és a reggeli között mi a különbség, mert shake után azért 1 óra teljen el szerintem
kétórai után ebéd?
3 mérő fehérje egyszerre nem kell, 2 elég, nem kell több fehérjét bevinni 40g-nál egyszerre
+a tízórai kaját cserélni kéne az edzés utánivalmeg edzés után még egy vitamin, ennyi vitamin felesleges szerintem, reggel kaja után dalily one meg c, aztán elég a napra
amúgy szerintem rendben van, ha van rá keret -
Markgx10
őstag
Az a forma, mikor én is ettem mindent, már a múlté, szinte semmi nem maradt. Tudom, mert nézegetem a régi képeket, újakat meg már tavaly óta nem merek csinálni
Tehát akkor sokkal jobb volt, most nagyságrendekkel szarabb, de az erő maradt ugyanazon a szinten.
Ja és én is enném, sőt majd remélem eszem is, ha egyszer végre (amit már kb fél éve várok
) helyrejövök anyagilag
-
Coyot
őstag
nagyon eccerű, a glutaminra meg fehérjére szánt léből vegyél hust, azt süsd meg. hamár megvan csak nem fogják kidobni... mindenképpen jobban jársz a hussal mint a sok porral.
persze ha bírja a gyomrod mehet így is, de a jumbot én edzés után tolnám mindeképp.
sűtkutya? annak hány %-a fehérje?
-
Coyot
őstag
ebből monnyuk nem ugynézett ki, h tudod mikor dumbózzá' be
szerintem pézkidobás ha nem edzés után használod, máskor nem látom értelmét a jóféle ch-nak ami benne van.neki kellene állni főzőcskézni, és meg lenne oldva minden problema, zacskós rizs kezdőknek
a hust meg ugyanugy meg tod csinálni mint a tojást nem egy nagy wásziszdász
innentől fogva hol a probléma?
-
Coyot
őstag
jééézus
ott a jumbo, és nem edzés után eszed....
Reggeli: 2 m.k. Ultra Whey (BioTech) + 60g zabpehely
Tízórai: 2 m.k. Jumbo (Scitec)
Ebéd: 20deka csirkemell + rizs
"Post-workout" meal: 3 m.k. Ultra Whey + 60g zabpehely
Vacsora: 4 tojás + barnakenyér
"Goodnight Meal": 10deka mozzarella + 2 paradicsom, vagy 20dkg túrószilárd kaja nulla, hol a rizs, hol a tészta? nemokos a sok kiegre helyezni a hangsúlyt, kinyirja a gyomrodat. de ha ennyi pézed van mondom a szla számom
szerintem reggel 120 vagy 150g zab, aztán minden kaja rizshus, edzés után jumbo, 4 tojás helyett meg legyen 10
-
P00By
nagyúr
És milyen az anyaga?
Boxi: Azt a lusta...
-
Tomics
addikt
Sejtettem hogy ilyesmi választ kapok. Azért köszi
Ez is olyan dolog amiről órákat lehetne vitázni. Rákerestem sok helyen egyiknél egy táplálkozási szakértő (professzor!) káros másiknál nem...olyan ez mint a vitamin káros/nem káros.
valamibe úgyis beledöglünkBibby: Köszi, végre egy értelmes válasz a sok izomagy között. Respect!
-
Coyot
őstag
-
LOTR
addikt
na látom te sem vagy képben
a táplálékkiegészítő csak helyettesíti az étkezést, tehát tedd fel a kérdést úgy, hogy csak akkor van értelme, hogy egyél, ha edzel, vagy pihenőnapokon is?
amúgy ennyi cukrot pihenőnapokon nem ennék a helyedben, akkor csak fehérjét egyél kiegészítésnek, meg mondjuk felkelés után közvetlen mehet a kreatin mondjuk glutaminnal és fehérjével keverve
edzésnapokon meg csak edzés után enném a tömegnövelőt
mindez arra vonatkozik ha úgy nagyjából rendben van a napi étkezésed, az étrended tudta nélkül nem tudok jobb tanácsot adni -
kicsitomi88
őstag
Az örökítőanyag az örökítőanyag
Azért a túró szar(?) ízét nálam egy nyers tojás csak rontaná, persze arrafelé biztos más a szokás
Quan-chi: Szegeden van minden csak ALDI nincs
Én általában szenyába rakom a túrót és a joghurtos állagú nem olyan kemlny mint a landmilch és nagyon szétfolyna, de kösz a tippet!
-
kicsitomi88
őstag
Egy idézet BB fórumról:
Hát ez az!
Azt meg sosem értettem, hogy a tojás perceken belül elkészül, miért kell nyersen megenni.
Gondolom a rizst meg a húst sem csináljátok meg, minek nem?Kb. így gondolom én is. Régen én is megettem nyersen, de mióta rájöttem, hogy egy szaros megfázás is mennyire elbassza az edzésem a napjaim nincs kedvem ennél komolyabb bajt összeszedni ha nem muszáj.
-
Foglalt név
addikt
Szeretnéd, hogy a következő rang, amit elérsz, az újonc legyen?
Azt hiszem kezdem érezni, hogy mit is jelent ez a nem a súly számít dolog. Ma lehet, hogy kipróbálom, váll-hát lesz 6tól. Ha még fel bírom emelni majd a kezem, hogy írjak, akkor valamit nagyon elpatkánykodtam
Upsz, kicsitomi úgy nézem betérdelhet a sarokba, a félresikerült diétájával együtt
-
dragonfx
veterán
-
Igen tudom,kicsi lesz a ......,de ha nagy alapból akkor nem is baj
Igen erre lennék kíváncsi,hogy kreatin+fehérje kell még más?Csak all in one szeretnénk venni,mert így jobban járunk.Külön-külön meg drága lenne,de talán minőségibb.
Bibby: Csak valaki írta,hogy nem szeretne kreatinhoz nyúlni.Gondoltam valami oka lehet.
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Óvodások homokozója
- Ukrajnai háború
- Futás, futópályák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest