Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
válasz
kicsitomi88 #27999 üzenetére
Te ne célozgassá, mer figyellek!
Meg nem leszel népszerű itt, mondjuk amúgy se
Viszlát Patesz
-
kicsitomi88
őstag
válasz
God Vazzeg #27998 üzenetére
Igen, céloztam
-
God Vazzeg
veterán
-
kicsitomi88
őstag
válasz
ngabor2 #27996 üzenetére
Ismerem-e a diéta többi részét? Hát, azt amit az elmúlt pár órában leírtál(kevés kajálás) az még ok. Aztán, hogy kreatin. Mondom gondolkodj már. Aztán meg akarsz venni egy tesco párizsi szintű transzportrendszert aminek adagjában 75gr cukor van ami nemhogy diétában, semmikor sem jó, konkrétan a legnagyobb balfaszság mivel az eredetileg kevés kajálásod mellett a csillagokig szökik az inzulinod.
Ha valamennyire is konyítanál ehhez eszedbe nem jutna cukrot enni diétában még ha kreatinozol akkor sem, és még én maradjak csöndbe. Hát bazzeg leszarom, hogy mit csinálsz de a jogot fent tartom arra, hogy leírjam mekkora hülyeség nehogy más utánad csinálja.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
kicsitomi88 #27993 üzenetére
ha nem tudsz értelmeset írni, akkor inkább ne írj semmit. ismered a diéta többi részét? nem. ismered a napi programomat edzés szempontjából? nem. ismered az étrendemet? nem. tudod, hogy mi a célom? nem. ezt kérdeztem? nem.
az eddig hozzám intézett válaszok fényében megkérnélek, hogy te többet ne adj nekem semmiféle tanácsot. köszi.
-
Foglalt név
addikt
Szeretnéd, hogy a következő rang, amit elérsz, az újonc legyen?
Azt hiszem kezdem érezni, hogy mit is jelent ez a nem a súly számít dolog. Ma lehet, hogy kipróbálom, váll-hát lesz 6tól. Ha még fel bírom emelni majd a kezem, hogy írjak, akkor valamit nagyon elpatkánykodtam
Upsz, kicsitomi úgy nézem betérdelhet a sarokba, a félresikerült diétájával együtt
-
zeg
őstag
válasz
BÁ Nutrition #27988 üzenetére
Ha a tejsavófehérjét zabbal kombinálod, nő a glikémiás index. Keléskor X óra éhezés(azaz alvás) után minél hamarabb szükséges a tápanyagokhoz jutás. Ezért szokás a napot zabosfehérjével kezdeni. Ha a rizst csirkével kombinálod, csökken a glikémiás index, ezért habár az átlagrizs GI indexe magas, kevésbé dagad tőle az ember, tehát nappali tápanyagforrásnak a csirkerizs szisztéma a legjobb. Nappal a zabosfehérje nem szerencsés választás a magas GI miatt. Este lefekvés előtt túró, hogy az éhezés időszakát (alvás) reggelig valamennyire kihúzzad.
Neked nem mondtam újdonságot, de ha már belelendültem a pötyögésbe, hátha valakinek mégisMegj: szokták mondani hogy a magas rosttartam csökkenti a GI-t, azonban ez is egy érdekes kérdés főleg a zab+proteinkombó esetében. Szintén mondják hogy olivaolajjal a zabosprotein GI-je csökkenthető, hát...afenetudja. A lényeg hogy sokan sokféleképpen reagálnak a kombinációkra, és pont a GI index az, mely használhatatlan ha elkezdjük kombinálni a kajákat(Ezért nem értek egyet a Béres Alexandra-féle GI őrülettel).
-
ngabor2
nagyúr
a cell pro-ról mi a véleményetek? ahogy elnézem az összetételét és a leírását, a "szokásos" kreatin + szőlőcukor (dextróz) + inzulin-hasonmás. lehet, hogy sikerült megint "belenyúlni a jóba" jó drágán... de így jár az, aki bízik abban, hogy sokmindent tud megjegyezni, és nem írja le
"szerencsére" nem hosszú ideig fog tartani, ha rendesen használom. viszont ha azt mondjátok, hogy semmit nem ér, akkor betudom tanulópénznek. vitargo crx nem volt, a többire meg nem emlékeztem, hogy mik lettek ajánlva.
-
Sotho
őstag
válasz
Jó nehéz mérleged van bázze...
-
Bibby
addikt
válasz
Zabot egész nap ehetsz szerintem, mivel jó ch forrás. Főleg ha nem tudsz "rendesen" kajálni, nincs is jobb mint egy fehérjés-zabos gyorssegély.
-
LOTR
addikt
válasz
a reggeli zab a ch bevitel és a rosttartalom miatt fontos
-
BÁ Nutrition
addikt
mikor hazaertem 103,5 kilot nyomott a merleg
most mar 108 vagyok, vettem 4 kilo feherjet, es rengeteg hust eszek. a karom brutalisan kicsi
formajanak koszonhetoen viszont nagyobbnak nez ki. nagyon ossze kell kaparnom most magam, remelem nem ujul ki a serulesem.
elso edzesen 90ig mentem fel, 8 ismetles ment, a vege olyan 115-120 fele lehet talan jelenleg, heti ketszer fogok edzeni mellre vallra tricepszre, combbicepszre, 1 atmozgato edzes bicepszre. es hatra semmi. fekvenyomast edzesenkent 10 kiloval emelem, aztan meg majd ami a csovon kifer
a feherjebevitelem nagyon magas. a ch-ra is probalok figyelni. max egy kajalasnal van szemet ch. de ma pl egy sincsreggelre vettem zabpelyhet, errol lenne is kerdesem mert sose hasznaltam meg. es nem is erdekelt. szal miert kell reggel enni? betolt barmit is? elvileg gyors felszivodasunak kene lenni, holott ha jol tudom eleg nehez emeszteni es inkabb a rosttartalma a fontos. van-e ertelme tobbszor is enni napkozben?
-
ngabor2
nagyúr
... meg a plusz whey pro 100%-ból? úgy tűnik, eleget. nekem se tetszik, hogy ilyenből "kell" a fehérjét pótolni, de jelenleg ez van. ha majd lesz lehetőségem változtatni, akkor változtatok.
azzal tisztában vagyok, hogy nem leszek a közeljövőben kigyúrt állat, viszont látszik és érződik a hatás. nekem egyelőre ennyi is elég. majd ha vége a diétának, akkor más szintre lépek.
a gyúrás most tulajdonképpen nem arra megy nálam, hogy nagy izmot építsek, hanem a zsírégetésre. viszont ha közben nem épül az izom, akkor valóban nincs, ami égesse a zsírt. ha valamit nagyon szarul csinálnék, akkor valszeg nem tudnám a gyakorlatokat hétről hétre nagyobb súlyokkal végezni, és nem lennének egyik helyről mínusz, másik helyen plusz centik, nomeg az a -7kg.
-
Xelo
addikt
válasz
Foglalt név #27968 üzenetére
te mostmár tényleg haljál ki a témából, vagy lefokozlak kvázi tag szintre (nettools pro beta 0.3)
-
válasz
ngabor2 #27981 üzenetére
csak ezt ne
a tans-x az egy elég nagy átkúrás szerintem, kevés kreatinnal, és kurvasok cukorral. nézd meg az összetételét
ha csak sima monohidrátot akarsz szedni (ezt teában vagy gyümölcslében feloldva a legegyszerűbb) akkor ez az itteki kedvenc. az oldódása fantasztikus
ha meg transzportrendszert, összetettebb cuccot, akkor:
vitargo crx
attack!
[link]meg vannak még nagyon jó termékek, de azok eggyel feljebbi árkategóriába tartoznak.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
kicsitomi88 #27976 üzenetére
a zsírtömeg csökkentése és az izomtömeg növelése nem zárja ki egymást eddigi tapasztalatom szerint.
nem lőne le senki, csak technikai okokból nem tudom megvalósítani, nem részletezem.
bandus: köszi, asszem ez lesz. igen, vegyész vagyok, de a laboron kívüli kajálás megoldható lenne. egyszerűen egyrészt erre állt be évek során a szervezetem (reggeli és ebéd közben nem esik jól a kaja, ebéd után este 9-ig meg nem vagyok éhes... meg a fentebb nem részletezett technikai ok
).
ahogy nézegetem a shop.builder.hu-t, ez tűnik eddig a legszimpatikusabbnak.
-
válasz
hummerdikk #27979 üzenetére
az ok. én ch-s étkezésre gondoltam, annak meg azért kell egy fél 3/4 óra a felszívódáshoz.
-
LOTR
addikt
válasz
Foglalt név #27974 üzenetére
azért hozzáteszem, hogy a vállat is felajánlottam, csak én mellezés után nem tudok vállazni, mert elfogy a kraft
amúgy jó bicepszezés volt, régen éreztem már izomlázat a bicepszemben, és most van egy kicsikékszarvas
a kreatin fogyasztásának a két legjobb időpontja, a közvetlen az edzés utáni és a felkelés utáni, tehát jó az ahogy eszed
az viszont, hogy 2x eszel egy nap az katasztrófa
úgy belassul az anyagcseréd, hogy csodálkozok, hogy tudtál fogyni -
válasz
kicsitomi88 #27976 üzenetére
ha jól tudom ő vegyész, és nem szerencsés dolog a laborban kajolni
Gábor: egyáltalán nem baj, ha reggel veszed be a kreát, pont az a lényege, hogy éhgyomorra. bár nem árthat előtte fél órával valami ch bevitele. (itt pontosítson valaki, mert sose tudom biztosra, hogy előtte, vgy utána kell fél órával a ch
de sztem előtte
)
-
ngabor2
nagyúr
a kreatinnál írják, hogy kúraszerűen, és éhgyomorra ajánlott szedni. annak van értelme, ha reggel veszem be? edzeni délutánonként szoktam menni, tehát elég sokára, de gondolom ha kúra van, akkor nem menekül ki a szervezetből.
úgy voltam vele, hogy amíg a meglevő izom nincs "hozzászoktatva" a mozgáshoz, addig nem sok értelme van a kreatinnak. most már úgy érzem, hogy van hol raktározódnia, és van mit növelnie (mást nem, a kiadásaimat
)
technikai okokból naponta 2x tudok kajálni (reggel 7 körül, és délben), edzeni meg 4-5 körül szoktam menni. a min. 12 óra nem-evés az imho inkább éhgyomor, mint a kaja után 3 órával.
azt már nem is nagyon merem megkérdezni, hogy milyen kreatin-készítményeket javasoltok, mert valszeg ahány válasz, annyi féle lenne
majd kinézek valami transzportrendszeres cuccot.
-
Foglalt név
addikt
Régen nem éreztem ennyire a karomat, de ez nem csupán az ő érdeme. Tegnap lotr-al edzettem. Kérdeztem mégis mit csinálunk? Mell. Jó mondom az mehet, mert tegnap Janesszal kar volt. Befejeztük a mellett, szerinted kitalálta, hogy bicepszezzünk? Nyilván...
No nem baj Imi úgyis azt mondta, hogy egy héten legyen 3 kar, aztán egy hét pihi. Bár szerintem nem úgy gondolta, hogy 3 egymás utáni napDe az szerintem elmond valamit, hogy még reggel is kb. 1 centit be volt durranva, úgy ébredtem
-
ngabor2
nagyúr
válasz
viszlát is gyúr?
biztos el lett már sütve itt ez a poén, de én még nem láttam
amúgy ez azért van, mert a kispatkányok gyakrabban vannak fenn, mint a vének.
-
Bibby
addikt
válasz
BÁ Nutrition #27965 üzenetére
Ááá... biztos tiszta bütykös a keze.
FoglaltN: milyen volt az edzés Janesszal?
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Fiatalság, bolondság
-
dragonfx
veterán
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Bubee82 #27962 üzenetére
Na, az mi?
Tolódzkodást edzés végén szoktam néha, mert a pillesúlyommal túl könnyen boldogul a tricepszem. A plusz súly felszerelése meg macerás. Esetleg a padra támaszkodós, láb felpolcolóst megpróbálom, ölembe vett súllyal.
A szűknyomást még nem csináltam, de ki fogom próbálni. -
Manitou
veterán
válasz
ígyvanferi #27960 üzenetére
Szűknyomás, tolódzkodás, börtöntricepsz, Csigás tricepsz nyújtás fej fölött kötéllel, de van még számtalan.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
bandus #27947 üzenetére
Pedig azt a zöldalmás "vizes" fehérjét kipróbálnám. Kár, hogy nem lehet belőle néhány adagos kiszerelést, amolyan kóstoló jellegűt kapni.
Milyen gyakorlatot használtok tricepszre? A koponyatörön, letoláson, egykezes, fejfölöttin kívül ajánljatok valamit, ezeket már unom.
Mod.: szívesen látnám ezeket a csajokat nálunk a teremben 'edzeni'.
-
Bibby
addikt
Az anyjuk rossebgyit.
-
Xelo
addikt
válasz
dragonfx #27945 üzenetére
elég hát. a gyártónak csak jó ha nagyobb adagot szedsz be mert hamar elfogy a vödör és veheted a következőt
az első nekem semmitmondó és drága, Aminostar, MuscleTech, Twinlab, Scitec mind jó. nagy gyártók, kb ugyanazt kapod különböző ízekben / cimkével / áron.
vedd ami szimpatikus. meg az is kérdés hogy szálkásodni akarsz vagy tömeget növelni, ha az első akkor protein a jó választás mellé tisztán kajálni és normáls mennyiségű ch, ha nőni akarsz akkor belefér mértékkel a hambi is, és érdemes lehet beruházni tömegnövelőbe (soksok ch
).
nekem most alapkajám: reggelire teljes kiörlésű kenyér sonkával tízórai zsömle halfilével, ebből később mégegy, ebéd csirkecsöcs rizs kombó, vacsora 4 tojás fehérje meg mellé valami zöldség... ez 5, ha van időm még zabpehely, este protein és viszlát.van látszata, de januárt azért csak várom, hozzájön majd egy seriouss mass edzés után meg kreatinkúra glutaminnal....
-
Manitou
veterán
Tömegnövelő vs fehérjekoncentrátum+malto vagy szőlőcukor vagy vitargo témához:
Ahhoz képest, hogy most mindenki a tömegnövelőket "sztárolja" régen emlékszem, hogy aki tömegnövelőt akart venni azt egyből, úúúúh ne azt vegyed keverd ki inkább fehérjéből meg ch-ból, olcsóbban is kijösz
De úgy látom változnak az idők
Én se ettem még sose tömegnövelőt, mondjuk meg is látszik legalábbEz az egész a 13g cukorral kezdődött szerintem
-
dragonfx
veterán
válasz
hummerdikk #27938 üzenetére
az ki?
mér akkor azt mondod lehet kevesebbet is belőle bevenni?
xelo és az elég szerinted?
Hát én eszek mikor éhes vagyok...jó nem ilyne magyaros zsíros húsokat pedig nem ártana meg nem csirkerizsen élek...hát van mikor cska gyros, pizza, burgeres kaja...
-
dragonfx
veterán
ez milyen lehet??
és ez?
ez?
erről nagyon megoszlanak a vélemények valaki használta már?
és ez hmm?
ez??
ez fini lehet nem?
ez?ezek közül melyikre voksoltok?
-
Xelo
addikt
nekem megvolt a mai tömegnövelőm: edzés után egy twix, csomó rizs meg hús, most ettem 5 tojást, egy paradicsomot, rá 2 túrós palacsintát, 100% almalével. mikellmég?
-
Bibby
addikt
Én nem is nagyon iszom edzés után ch-t...
Amíg volt serious mass én is tettem a fehérje mellé, de már elfogyott. 1 órán belül eljutok a csirke rizsig addig meg nem érzem nagy hiányát.
-
hummerdikk
őstag
válasz
kicsitomi88 #27933 üzenetére
Nekem azok nem hianyoznak. En a serious mass-t is csak CHnak hasznalom. 2 On feherjes kanal serious(pupos XD) es 1 kanal on feherje.
-
válasz
kicsitomi88 #27932 üzenetére
najó,én megpróbáltam
de akkor jó kotyvasztást.
talán jön Bubi és megindokolja neked tudományosabban is a dolgot.
-
kicsitomi88
őstag
válasz
hummerdikk #27930 üzenetére
Zab, malto, fehérjekoncentrátum kk kreatin meg egy béres csepp bele a vitaminok miatt.
És nehogy azt mondd, hogy hiányolod a tojás meg kazein fehérjét először nézd meg mennyi van benne aztán rájössz, hogy lófasz se.
-
hummerdikk
őstag
válasz
kicsitomi88 #27927 üzenetére
Hmm, leirod h egy serious mass szintu cuccot hogy pakolsz otthon ossze?(am en is gondolkozok vmi alternativan.... nallam kb igy nez ki: 2 kanal fagyi, zabkorpa, 1kanal feherje meg keves viz es jeg.)
-
válasz
és neked milyen emésztő-enzimjeid vannak raktáron?
meg ledarálod a vitamint?
-
Xelo
addikt
válasz
most vedd észre nem rábeszélni akarunk. fogyaszd csak a szójádat meg a házi tömegnövelődet és nyomogasd a 60 kilót
(irónia irónia..)
-
kicsitomi88
őstag
válasz
hummerdikk #27925 üzenetére
Az Up Your Masson kívül egyik sem nyújt annyival többet mint amit itthon feleannyiból kihozok.
Xelo: Az Aktiviaban is széles körben talalhatok meg a vitaminok megis lofasz.
Bandus: Hi Protein szintű cucc itthon is megvan.
-
válasz
kicsitomi88 #27921 üzenetére
az egy dolog, hogy olcsóbb..
én tömegnövelőpárti vagyok.. ha összekevered a darált zabpelyhet a fehérjélve messze nem kapsz olyna komplex cuccot, mint a mai készítmények. és egy 30 adagos dymatize (ami inkább 60) 14k-ért szerintem egyáltalán nem sok.
-
hummerdikk
őstag
válasz
kicsitomi88 #27923 üzenetére
Nezd meg, hogy egy komolyabb tomegnoveloben nem csak malto van.... lsd: MassTech, Up your mass, Serious Mass....
Az h a Volumass 35ben malto meg szolocukor van az egy dolog.... -
Xelo
addikt
válasz
kicsitomi88 #27923 üzenetére
a jobbakban elég széles körben találhatóak meg a tápanyagok / vitaminok. nézz rá egy dzsámbóra pl. az iróniádhoz meg nem jó smilet használtál
-
Xelo
addikt
válasz
kicsitomi88 #27920 üzenetére
1: kell
2: mondd hogy a szója teszi
én perpill 3×6ot 65be nyomok, de megállok tökéletesíteni a gyakorlatot. jah és topform ill scitec anabolic protein megy ce extreme-el és nitro-x-el (ez a kettő egyébként pénzkidobás volt, semmit nem ér az az adagonkénti 2gramm kreatin meg baba adag bcaa..). és nem gondolom hogy a fehérjém miatt vagyok erre képes
a tömegnövelő meg azért nem sima tejsavó plusz cukor, kicsit bonyolultabb annál. igaz otthon is megoldható, mogyoróvaj, tojás fehérje, banán, glutamin, etc - de van erre időd / van hozzá kedved? -
Xelo
addikt
válasz
bandus #27915 üzenetére
dymból már nekem a Super Mega Gainer jönne be ha vennék, igaz kevés benne a protein de azt pótólom külön. Up Your Mass nem drága? bár ha azt nézzük viszonylag kisebb adagokból áll és megvan rakva rendesen cuccal.
grabber: kell, normális kajálás.
ha nem eszel elég húst akkor azzal a 20ongramm extrától sem leszel nagy.. ha meg sokat kell pótolnod a pénztárcád bánja (bár ígyis úgyis)
-
Igen tudom,kicsi lesz a ......,de ha nagy alapból akkor nem is baj
Igen erre lennék kíváncsi,hogy kreatin+fehérje kell még más?Csak all in one szeretnénk venni,mert így jobban járunk.Külön-külön meg drága lenne,de talán minőségibb.
Bibby: Csak valaki írta,hogy nem szeretne kreatinhoz nyúlni.Gondoltam valami oka lehet. -
Boxer001
veterán
válasz
kicsitomi88 #27904 üzenetére
Elég szánalmas, ha ez motivál.
-
Bibby
addikt
válasz
grabber #27913 üzenetére
"Pár hsz-el ezelőtt meg irtóztak egy páran a kreatintól
"
VICC, MÓKA, TRÉFA... érted? Itt senki nem irtózik a kreatintól, vagy aki igen az ugorhat is rögtön.
"Így gondolkoztam fehérje táplálék kiegészítőn."
Jól gondolkodtál, vegyél azt. Álljatok össze többen és vegyetek egy 5-6 kilós kiszerelésűt, aztán elosztjátok. Ilyet, vagy ilyet például.
-
Xelo
addikt
válasz
dragonfx #27910 üzenetére
[link] v [link] esetleg [link]. én az utsóból fogok venni, aztán majd nyáron Volumass 35 (csak az már húzós)
grabber: nyugodtan kreatinozz, ha betartod az előírásokat nem lesz semmi bajod (bár azért nem tenném rá a nyakam, hallottam már hogy... áh mind1, nem akarlak elrémiszteni
) . azt meg már 829× leírták hogy melyik fehérjéket érdemes venni.
-
Visszaolvastam és volt aki elmondta az orvos véleményét a kreatinról.Utána leszóltátok,mert csak nagyon hosszú távon,nagy mennyiségben talán kellően káros.Pár hsz-el ezelőtt meg irtóztak egy páran a kreatintól
Már két hete figyelek az étkezésre,de nem tudok úgy kajálni,hogy meglegyen a kellő fehérje mennyiség.A szénhidráttal viszont nincs gond.Így gondolkoztam fehérje táplálék kiegészítőn.De pár napja felajánlották,hogy vehetnénk közösen(3-an)kiegészítőt,nagyobb kiszerelésben és olcsóbban.Abban tudnátok segíteni,hogy milyen kiegészítőbe menjek bele.Kb.milyen anyagok legyenek benne és milyenek nem,mert hiába olvasok utána,sok a reklám szöveg amiben nem bízok. -
Manitou
veterán
Nekem most mondtak egy olyat hogy ha erősödni akarok fekvenyomásban, akkor 4x4-eket nyomjak esetleg 3x3-akat . Vagyis amibe stabilan megy a 4 ismétlés abból 4 sorozatot. Ja és nyomjak csúcsot minden edzésen. Eddig mindig piramisban csináltam,
Majd kipróbálom, aztán meglátjuk lesz e eredménye, bár most enélkül a módszer nélkül is erősödök, úgyhogy lehet majd utána vetem be -
dragonfx
veterán
múltkro mikor edzés utánra kérdeztem milyne fehérjét tömegnövelőt ajánlotok, egy kolléga belinkelt egy egész jó ár/érték arányú cumot, valami muscle mass avgy mi volt a neve...
linkeljétek már be újra plz...
vagy valakinek más ötlete?tippje?..edzés utánra kéne fehérjedús cucc...a tömegelésre amugy a 4*8 tényleg jó...de jó úgy is hogy 10-8-6-4-2...
-
Bibby
addikt
válasz
ChromeX #27900 üzenetére
Tömegelés = nagy súlyok
Állj meg egy percre kérlek, ülj le, számolj el tízig, gondold végig amit kérdeztél. Szerinted ŐSZINTÉN, mi a nagy súly? Neked lehet hogy 5 kiló, másnak lehet hogy 15...honnan a citromos túrófelfújtból mondjuk meg mi ezt? Keresd meg mi az amibe belenyomsz 4x8-at úgy hogy a végén már fáj, aztán meglesz az eredménye.
grabber: Netuddmeg.
mindenki: Viszlát!
-
P00By
nagyúr
-
válasz
(Darkwood) #27868 üzenetére
Miert,ennyire durva a kreatin?
-
kicsitomi88
őstag
Ja igen, ma 60-ba nyomtam nyolcat segítséggel éhgyomorra. 3 hónappal ezelőtt 18 kg-al nehezebben és jól betöltve szénhidráttal szintén ennyi ment.
Öröm az ürömben.
-
glutamin
őstag
válasz
kicsitomi88 #27901 üzenetére
Tajgetoszt már fel sem ajánlod neki?
Én pl nagyon ritkán bicepszezek egykezessel, mégis 90kg vok. Akkor az most jó?
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Fűnyíró topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Escape from Tarkov
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest