Hirdetés

Aktív témák

• Janesz

őstag

válasz marcus.fenix #27273 üzenetére

nekem hátazásnál és bizonyos vállgyakorlatoknál célravezető a magas ismétlésszám..
    a többinél leírtam,hogy piramisban edzem..

amúgy fekvenyomáshoz hozzászólva régen emlékszem volt olyan,hogy 90-be toltam 10ismétlést,de a 100kg-ot nem bírtam kinyomni..egyszerűen olyan volt az izomzatom,hogy a 90kg többszöri kinyomásához elegendő volt az izom erezettsége,de a 100kg már akkora tehe volt a számára amit egyszer sem tudtam túlnyomni a holtponton..van ilyen is..
    lábazásnál is így volt..190-be tudtam 20-at guggolni,de pl. a 230 már megtakart,holott junior erőemelő bajnok szerint legalább 250-260-nak kellett volna benne lennie egy ilyen ismétlésszámos guggolásban..

Márk : erre én is emlékszem..:D viszont sajnálom,hogy többet nem fogok tudni úgy kinézni.. :O egyébként a képeket nézegetve rájöttem,hogy a verseny előtt 2 héttel kellett volna rámkenni a barnítót és felmenni..
    [link]
    [link]
    [link]
    még a verseny hetében sem volt rossz a forma,a végén az a fertőzéses fosás nem keleltt volna..szinte szégyen volt az a forma amit akkor szombatra sikerült felmutatnom..
    emlékszem amikor először látott Major Attila azt mondta,hogy ha sikerül jól diétáznom akkor ebből egy olyan 86-87kilós versenyfazon lesz..erre lett a superbody-n valami 72,a magyaron meg aszem 76 vagy ilyesmi..és ráadásul egyik sem volt versenyforma..

Aktív témák