Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
Aktív témák
-
Janesz
őstag
válasz
marcus.fenix #27273 üzenetére
nekem hátazásnál és bizonyos vállgyakorlatoknál célravezető a magas ismétlésszám..
a többinél leírtam,hogy piramisban edzem..amúgy fekvenyomáshoz hozzászólva régen emlékszem volt olyan,hogy 90-be toltam 10ismétlést,de a 100kg-ot nem bírtam kinyomni..egyszerűen olyan volt az izomzatom,hogy a 90kg többszöri kinyomásához elegendő volt az izom erezettsége,de a 100kg már akkora tehe volt a számára amit egyszer sem tudtam túlnyomni a holtponton..van ilyen is..
lábazásnál is így volt..190-be tudtam 20-at guggolni,de pl. a 230 már megtakart,holott junior erőemelő bajnok szerint legalább 250-260-nak kellett volna benne lennie egy ilyen ismétlésszámos guggolásban..Márk : erre én is emlékszem..
viszont sajnálom,hogy többet nem fogok tudni úgy kinézni..
egyébként a képeket nézegetve rájöttem,hogy a verseny előtt 2 héttel kellett volna rámkenni a barnítót és felmenni..
[link]
[link]
[link]
még a verseny hetében sem volt rossz a forma,a végén az a fertőzéses fosás nem keleltt volna..szinte szégyen volt az a forma amit akkor szombatra sikerült felmutatnom..
emlékszem amikor először látott Major Attila azt mondta,hogy ha sikerül jól diétáznom akkor ebből egy olyan 86-87kilós versenyfazon lesz..erre lett a superbody-n valami 72,a magyaron meg aszem 76 vagy ilyesmi..és ráadásul egyik sem volt versenyforma..
Aktív témák
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mini-ITX
- Autós topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest