Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
Vandit.
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Szeritnem jó a glutamin is. Viszont, ha azzal akarsz tölteni, akkor szerintem kell vagy 15-20 g edzés után és vmi jobb fajta, mondjuk glutamine-sr.
Szerk: Végülis Jumbot-t vettem lehet benyomom két hét alatt és nem felezgetem aztán meglássuk mi lesz.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
én ma edzés előtt megettem két sportszeletet hogy legyen egy kis enerdzsi, de a 30 perces edzés végére már rendessen szédültem.. szal csaknem rakódott le zsírba

bár én nemértek hozzáedzés után benyomtam vagy 80gr fehérjét porbul(nemtom háy %os szal magat a port értem alatta) és mosmeg eszem a csirkerizst. edzés utánni ch-n gondolkodom mit kéne. esetleg használjak glutamint töltésre? elég gyors az? mer minőségbe akarok fejlődni nem az a lényeg hoy 130 kiló legyek mihamarabb
-
ngabor2
nagyúr
válasz
DeadMeat
üzenetére
kb. 8kg-t. átlag heti 1kg, de nem is szándékozom gyorsabban fogyni. 10-12kg-nál nem is akarok többet leadni, pontosabban többet akarok leadni, miközben izmot építenék.
bandus: köszi az ajánlatokat. viszont biztos, hogy gyors felszívódású fehérjét reggel kellene enni? csak mert olyankor sok ideje van felszívódni.
hogy mennyit vinnék be? jó kérdés, szerintem a napi fehérjeigény 1/3-1/4-énél semmiképp nem többet, a többit a kajának kellene fedeznie.
hogy őszinte legyek, eddig nem igazán olvastam túl sokmindent a gyors-lassú dolgokról, csak logikusan gondolkodtam egy kicsit
persze annyit mindenképp olvastam, hogy az egyik fehérje/ch gyorsabban, a másik lassabban szívódik fel, meg egy helyen olvastam, hogy igazából nem ideális egyszerre enni a fehérjét a ch-val, mert a ch mindig hamarabb felszívódik, így a fehérje tovább marad emésztetlen. de ezeket az "apróságokat" ebben az esetben hanyagolom 
-
bandus
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
szépen összeszedted

ha ennyire komolyan veszed ezt a gyors-lassú dolgot, akkor én azt ajánlanám hogy (attól függően mennyi fehérjét szánékozolporból bevinni, mennyit szánsz ezekre a kiegekre):
gyors fehérje: reggel, edzés után. (savófehérjéből)
lassú fehérje: nem edzésnapokon, estére (dymatize elite whey 12 hour, vagy kazein)ch-nak a vitargo, illetve darált zabpehely, ami t beleteszel a sékerbe a fehérje mellé,és kész is.
-
ngabor2
nagyúr
no, lassan letelik a fogyókúrám, aztán várok egy kicsit, és kicsit jobban nekikezdek az izomnövelésnek. közben gondolkodom a dolgokon, mivel nem vagyok ellensége a pénzemnek.
szóval fehérje + ch, mint kiegészítő (a normális kaja mellé, ami nem mindig rizs + csirke, nem versenyre készülök). a tejsavó-fehérje ugyebár gyorsan felszívódik, ami nem mindig előny, különösen, ha elnyújtott hatást szeretne az ember. a szója lassabb, annak viszont "azonnali" hatása nincs. a ch-nál ugyan ez a helyzet, a szőlőcukor pillanatok alatt felszívódik, jól arcon csapva a vércukor-szintet, ami sokminden, csak nem egészséges. a mindenféle oligo/poliszacharidok lassabban szívódnak fel, ezáltal lassabban is jutnak el az izmokhoz.
nomost 2 dolog adja magát:
- külön kiegészítő pihenőnapra és edzésnapra
- vagy keverni őket valami értelmes arányba.az első változatnál valami olyasmire gondoltam, hogy pihenőnapokon szója + lassú ch (itt most jól megakadtam, pillanatnyilag csak a keményítő, esetleg részben hidrolizált keményítő, vagy mint készítmény, a vitargo ugrik be, esetleg gabonapehely reggelire), edzésnapra reggel dettó (esetelg kisebb mennyiségben), edzés után tejsavó + tojás, plusz némi szőlőcukor (bár lehet, hogy az ide is túl gyors). a szőlőcukrot mndössze anyagi okokból "erőltetem", igen olcsón hozzá tudok jutni.
keverés esetén 80-90% lassú + 10-20% gyors keverékre gondoltam, ami szintén pihenőnap elosztva, edzésnap emellé edzés után újabb (fél)adag.
eközben opcionálisan valami kreatin, utánaolvasgatva pillanatnyilag a tri-kreatin-malát a legszimpatikusabb.
mint mondtam, nem az a cél, hogy versenyszintű izmaim legyenek (imho nem is lehetnek), csak hogy valami értelmesebb formát érjek el, aminek elég nagy részét alkotják az izmok. (és itt jöhetne a cseles kérdés: akkor mi a túrónak akarok kiegészítőt szedni, hisz normális kajálással is elérhető lenne? a válasz ugyan az, mint eddig, technikai okokból nehezen tudom megoldani a napi 4-5x-i kajálást, pláne nem kis adagokba elosztva. ez van, ezen pillanatnyilag nem tudok változtatni, bármennyire is szeretnék).
kérdések:
- jó e az elképzelés, vagy alapjaiban hibás?
- ha jó, akkor mit ajánlotok lassú ch-nak, illetve a felsoroltak mellett/helyett mit ajánlanátok? -
whitezo88
nagyúr
válasz
kicsitomi88
üzenetére
szép ütem. én mikor nyáron elkezdtem, 103 voltam, most 87, bár voltak többhetes kimaradások közben. fogyasztót nem szedek, kaját nem méricskélem, aerob edzés annyi amit gyurma után gyaloglok gépen, 30-40p.
-
kicsitomi88
őstag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Augusztus 23: 112.4 kg
Szeptember 30 kula után: 105.0 kg
Október 28 kula után: 99.6 kg
November 26: 94.8
Ma reggel: 93.0Mostantól hetente méredzkedem, ha lementem 90 alá növelni fogom a tápanyag mennyiségét, az utolsó 10 kilót lassabban akarom leadni nehogy az eddig sikeresen megtartott izom elkezdjen leolvadni...
-
whitezo88
nagyúr
na megjött a vödör protein, érdekes, hogy a dobozára (amiben hozták) Volumass 35 volt írva, egy másik cetlin meg csoki-vanília íz volt
, de belül az volt amit rendeltem.
ittam is ma már 1 adagot, egész jó. (CytoPro) -
bandus
veterán
válasz
manutdzoli
üzenetére
ezek mind jók. esetleg plasmajet-et próbáld ki, ha van rá pénzed.
-
P00By
nagyúr
A mai edzés elmarad, megértésüket előre is köszönöm!

-
Vandit.
addikt
válasz
manutdzoli
üzenetére
Hemo-No. Ha nem reagálsz ezekre a cuccokra, akkor legalább nem került sokba.

-
manutdzoli
senior tag
Sziasztok!
Holnap rendelek nitrogén-oxidot,csak nem tudom még milyet.
Néztem pár fajtát:N.O.Plasmacore; N.O.Xplode; Nano Vapor
Ti melyiket ajánljátok? -
Bubee82
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére

-
Bubee82
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Hol a tesztó sztekk?

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
cerkarobi
üzenetére
ha valakit érdekel priviben keressen meg

Genotonorm: 4n.e Spanyolo.
Genotropin: 4;12;16n.e Németo.
Geno.Kabi.Quick: 2;3n.e Németo.
Humatrope: 4;16n.e Németo., Belgium, Svájc
Nordotropin: 4;12n.e Spanyolo.
Norditrop. Pen set: 24n.e Németo.
Saizen: 4n.e Németo., Cseho.
Somatohorm: 4n.e Lengyelo.
na és persze a kínai csodanövi is kapható ócsóért![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bubee82
őstag
válasz
Vandit.
üzenetére
Elég szubjektív. Kinek mi alapon megy.
Amit én ajánlok (összetétel alapján):
- Up Your Mass - MHP
- Hi-Protein Mega Gainer - Dymatize (csak ennek a ch része elég gagyi)
- Mass-Tech - Muscletech
- Jumbo - Scitec (ezt még nem ettem, de összetétel alapján jó dolog lehet)Biztos van még más is ami jó. Én ezeket a fajtákat preferálom (A Dym kevésbé).
-
wampa1
tag
Sziasztok, tudnátok mondani vmi külföldi oldalt ahonnan szállítanak Magyarországra és olcsón lehet rendelni Muscletech és BSN termékeket?
Elöre is kösz a segítséget
-
glutamin
őstag
92kg vok. Ehh, pedig úgy volt, hogy kicsit visszaveszek a zabálásból...
-
harry
veterán
válasz
Vandit.
üzenetére
Hát az, hogy 'megéri' talán túlzás, de attól persze egy elég jó termék (talán Bubee is ezt javasolta korábban). Szerintem nem kell akkora adagot használni, ami rá van írva (mármint persze egyénfüggő, de általában nem kell), és akkor máris olcsóbb/több ideig elég.
Ha jól látom a címként ez áll: 2lbs = 7*132g, vagyis akkor 5lbs -> 17,5 adag.
Vagyis alapból 17db 132g os adag van, ami adagonként 491Ft, 46g prot, és 58g ch.
Ha 100g-al számolunk, akkor 23 adag van, 363Ft, 35g fehérje, 44ch.
Összehasonlításképp a Volumass (Prof)-ból 100g adag 351Ft, 35prot, és 45g ch. Én akkor már az előbbit venném (bár utóbbiban meg van attak meg gébomb, meg mittomén még mi). -
P00By
nagyúr
Gyorsan kajára volt szükségem és a KFC-ben ettem egy ilyen karácsonyi kosarat. Nem votl rossz
.... -
Boxer001
veterán
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Megéri ez is, csak nem nekem.
Vandit.
Nem akartam viszlátot nyomni, van elég bajod.
-
kicsitomi88
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Eszondom én is na de már ha megérné is valamelyik akkor ez lenne az

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
kicsitomi88
üzenetére
nincs
viszlát

pff.: már megint mások helyett kell elvégezni a munkát..

-
Vandit.
addikt
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Na ez engem is érdekelne.
Boxer: A viszlátot kihagytad.

-
Manitou
veterán
Azelőbbebédeltemmégcsakup

-
Vandit.
addikt
Ez megéri ennyiért?
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Akkor ettöl nagy leszek,ha... Inkább még kihagyom 
-
Bibby
addikt
válasz
whitezo88
üzenetére
Nem bántóan mondtam, meg ezt sem bántóan mondom: mi az hogy tisztább fehérje? Ebből inkább az jön le hogy nem igazán tudod, azon kívül hogy mire jók.
Egyszerűsítve: ahhoz hogy növekedj kell szénhidrát meg fehérje. Ha te tökéletesen kajálsz akkor nulla porral is ugyanúgy fogsz növekedni. Ilyen persze nincs ezért vannak a kiegészítők. Saját igényeidnek megfelelő mennyiségű fehérjét meg szénhidrátot kell bevinned, ha te elegendő szénhidrátot kajálsz, de fehérje még kellene, akkor nyilván csak fehérje alapú port veszel, ha meg a szénhidrát is jól jönne akkor tömegnövelőt.lehet hogy ez nem lett túl érthető.
A lényeg hogy nincsen köztük hatásbeli különbség, a fehérje mindegyikben csak fehérje.bandus: ez valami durrantós, hot blood szerű móka?
-
bandus
veterán
höhö, goddal kaptunk ilyet: [link]
majd beírom ide is, hogy mit tud
-
Bibby
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére
Szerintem egyszerűen alapok hiányoznak a fórumtárs ismereteiből.

Fehérje, szénhidrát, tápanyagok, étrendkiegészítők...
-
whitezo88
nagyúr
nagy offtopikolás közben hadd kérdezzem meg:
vanna ugye ezek a hasonló árú, és nagy kiszerelésű porok mint: 100% Whey, Whey Prof., Whey Isolate, Vm35, MyoMax (...)
nos ezek "vagy" viszonyban vannak? szal aki tömegel az vm35-et szedjen napi szinten turmixban, aki meg mondjuk szálkásít az mondjuk izolátumot/100% wheyt? -
Manitou
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
AZt kifelejtettem, hogy Bubinak nem túró, hanem sajt

-
LOTR
addikt
válasz
kicsitomi88
üzenetére
végre, az első normális megszólalásod a topikban, de most már igazán mehetnél ugrani te is
viszlát!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ui
Xelonak nem várnánk meg az első értemes postját, inkább egyből az ugrás opciót javaslom neki
viszlát!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Manitou
veterán
Szerintem meg túró a fületekbe
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bibby
addikt
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Cottage 200g 200 Ft
Túró 250g 250 FtKérdés, melyik a olcsóbb?

-
Xelo
addikt
válasz
kicsitomi88
üzenetére
mostmár beszélhetek?
-
Bibby
addikt
Én meg azt nem értem aki nem bírja a túró ízét az minek szarakodik vele, mikor vehetne helyette cottage-t aztán kész. Annak legalább sós-sajtszerű íze van.
Bár nehogy azt mondjátok hogy nem lehet belapátolni a túrót. 11kor ülök a tévé előtt benyomom 3 perc alatt aztán viszlát.Nyers tojás
Bazzeg engedd fel vízzel vagy tejjel ha nem tetszik az állaga. 
-
Xelo
addikt
válasz
kicsitomi88
üzenetére
as usually
-
Rocko66
aktív tag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Olyat írtak hogy edzés előtt kell fél órával éhgyomorra szedni én azt elég nehezen tudom megoldani mivel hazajövök eszek és úgy szoktam edzeni menni! Vmi ötlet erre? Ja és csak edzsé előtt kell szedni? Mert úgy írták lehet kajálás előtt is! Én úgy gondoltam hogy napi 2 szem úgy elég lenne egy hónapig!
-
Manitou
veterán
Én mindenféle túrót megeszek, még félzsírosat is
De ízre a legjobb a bakony szerintem.
Én egy kis kanál mézet teszek 25dkg-oz, nekem ennyi az ízzesítés, ezzel elkeverve teljesen jó ízze van.Bár mostanában elég ritkán eszek túrót, régebben szinte minden nap ettem lefekvés eéőtt 25 dkg-ot.
-
Rocko66
aktív tag
Hali! eddig szedtem sima sciteces cla-t 3 hónap alatt lement kb 12kg most kiszeretném próbálni a carni-xet is csak nemtudom melyik lenne jobb a sima vagy a mega?
-
Xelo
addikt
válasz
kicsitomi88
üzenetére
mint mondtam nekem alapból a túró állagával van a bajom, nem az ízével.

Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

persze annyit mindenképp olvastam, hogy az egyik fehérje/ch gyorsabban, a másik lassabban szívódik fel, meg egy helyen olvastam, hogy igazából nem ideális egyszerre enni a fehérjét a ch-val, mert a ch mindig hamarabb felszívódik, így a fehérje tovább marad emésztetlen. de ezeket az "apróságokat" ebben az esetben hanyagolom
, de belül az volt amit rendeltem.
IJ
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Bazzeg engedd fel vízzel vagy tejjel ha nem tetszik az állaga.