Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Aktív témák
-
kicsitomi88
őstag
Az örökítőanyag az örökítőanyag
Azért a túró szar(?) ízét nálam egy nyers tojás csak rontaná, persze arrafelé biztos más a szokás
Quan-chi: Szegeden van minden csak ALDI nincs
Én általában szenyába rakom a túrót és a joghurtos állagú nem olyan kemlny mint a landmilch és nagyon szétfolyna, de kösz a tippet!
-
Quan-Chi
őstag
válasz
kicsitomi88 #28293 üzenetére
kicsitomi88 : ha van a környéketeken ALDI akkor oda menny be 199ft 250g Milfina sovány túró (remek minőség, osztrák import ) 100g-ba 71kcal ,12,5g fehérje , 4,1g CH , 0,2zsír ! áz allaga/íze télleg olyan mint a kemény natur joghurté! de én mindíg befalom magába
...szivesen!
más: a 6000es ajánlatodat mege láttam
-
Xelo
addikt
válasz
kicsitomi88 #28297 üzenetére
szerintem túróval finom és jobb állaga lesz. errefelé a gecinek meg geciszaga van nem tojásíz-szaga, de sebaj
-
Xelo
addikt
válasz
kicsitomi88 #28295 üzenetére
aha, és főtt tojással hogy ízesíted a túrót?
-
kicsitomi88
őstag
Egy idézet BB fórumról:
Hát ez az!
Azt meg sosem értettem, hogy a tojás perceken belül elkészül, miért kell nyersen megenni.
Gondolom a rizst meg a húst sem csináljátok meg, minek nem?Kb. így gondolom én is. Régen én is megettem nyersen, de mióta rájöttem, hogy egy szaros megfázás is mennyire elbassza az edzésem a napjaim nincs kedvem ennél komolyabb bajt összeszedni ha nem muszáj.
-
Xelo
addikt
válasz
ígyvanferi #28290 üzenetére
én beledobok pár tojást (origi a tyúkból). jobb a színe, finomabb is, bajom még nem lett tőle.
esetleg valami lekvár vagy kakaópor, pici tej. alapból nekem nagyon száraz.
szerk: de ne vedd készpénznek, én a kávét is megiszom narancslével -
kicsitomi88
őstag
válasz
Magában tök olyan feelingje van mintha a túrósgombócban éppen egy nagy túródarabkára harapnál, képzeld azt, hogy mindig arra harapsz de ez valójában túrógombóc
Én mondjuk landmilchet eszek, sparban 249 a 250g és 14,x fehérje van 100 grammjában. Napi egy doboz biztos lemegy. Van ugyanott 329-ért biotúró 100g-jában 67 kcallal, abban szinte csak fehérje van(13g körül) de ízre olyan meg állagra is mint egy megkeményedett joghurt.
Én fél deci vízben feloldok egy süssina édesítőt, a túró felét bele egy tálba, egy teáskanál lenmagolaj bele az édesítős víz meg egy fél adag fehérje(most éppen proform szójából). ~30g fehérjés édesség lefekvés előtt. De magában is bármikor lemenne, ne sírjál
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
igy csak a pateszok gondolkoznak..
ugras!mi az hogy nem bírsz megenni egy nyomorék túrót?
meg ilyenek hogy nem bírnak az emberek megenni x mennyiségű rizst..
szánalom
-
Boxer001
veterán
válasz
Nem hiszem, hogy utolsó szar embereknek gondolja őket.
Van bőven rájuk más jelző is.
Én mazsolát szoktam bele tenni, vagy pl ilyen epres szirupot, nem tudom a nevét, itt lehet kapni.Nagyon feldobja mindkettő, simán meg lehet enni, bár amúgy is, csak én édesszájú vagyok.
Na megyek edzeni, kicsit még betegen, de már muszáj, hiányzik. -
Quan-Chi
őstag
ELADÓ 2 x 360 szem BSN Nitrix ! ideális karácsonyi ajándék!
-
Xelo
addikt
a karom meghalt, ma mindent beleadtam amim volt. nem bírom tartani a zuhanyrózsát..
nem emlékszem ki kérdezte, de a kondomnedv kettő nem jön ki PC-re tudtommal.
holnap sztem a végére jutok ha már ti nem tehetitek
-
Foglalt név
addikt
Én is henyélek egész nap és fele akkora vagyok, mint Janesz. Szerintem a terembejárók 99%-a így van ezzel itt nálunk. Persze kinézetre, mert tömegre nálunk is vannak 120 kilós melákok. Akinek van olyan formája, annak pedig jellemzően csirkemell helyett ampulákkal van tele a hűtője.
-
zeg
őstag
válasz
BÁ Nutrition #28284 üzenetére
Kérdezgesd az embereket, kicsit árnyaltabb lesz a kép
-
BÁ Nutrition
addikt
ja, de ez nem lényeg annyira szerintem. mert akar itt a fórumon akár a termekben számtalan más egyén van aki éppolyan életet él, mégis ég és föld a különbség. pl Janesz is hiába dolgozott tizenx órákat naponta és élt két szendvicsen, mégis jobban nézett ki akkor is mint sokan akik mindent megtesznek érte.
-
zeg
őstag
válasz
BÁ Nutrition #28281 üzenetére
Miért nem azt kérdezted meg tőle mivel telik a napja? Reggel felkel, megvakarja a t_ökeit és bemászik az egyetemre jegyzetelgetni az ősök meg etetik, vagy egész nap meló és helytállás? Igen, vannak genetikailag izomépítésre alkalmasabb emberek(mások meg pl. futásra), de mi lenne ha te lennél a fenti kényelmes helyzetben?
(csak költői kérdés)
Nem telik el nap hogy ne találkoznék alapból izmos jó genetikájú emberekkel, de alig akad köztük olyan aki évek óta az átlagember mindennapjaiban élne. -
BÁ Nutrition
addikt
figy, nekem se volt egyszerű kint, en is cumiztam eleget, es pontosan tisztaban voltam vele hogy minden egyes nap a melóban 8,5 óra katabolizmus volt a szamomra.
és jobb körülmények között az 52es karom lehetett volna talan 2-3 centivel is nagyobb. de en nem erről beszéltem, és nem ezt akartam kihozni ebből. hanem hogy igazaból szkeptikus voltam hogy Janesznak tényleg mindez úgy sikerült ahogy mondta? és nem azért mert feltételeztem hogy a köcsög biztos hazudik, hanem mert elég komoly szintet produkált amit előtte naturálba még nem láttam soha. mondhatni túl komoly szintet.
de most már tapasztaltam a napokban annyit hogy feltetel nélkül elhiggyem, és elismerjem.szal vannak akiknek ennyire jo a képességük, jól reagálnak az edzésre. ezek a sracok akiket láttam az edzésen kívül semmit nem tettek meg mindezért, nekünk meg sokkal kevesebbért is sokat kell. ez mondjuk nem csökkenti az elszántságom. sőt jó edzeni közöttük. sokkal jobb mint kint ahol nulla szintű sportolók voltak.
itt meg most egy ilyen kis teremben mar van 5-6 versenyző szintű emberke. én a genetikám miatt sosem fogok közéjük tartozni, de erőben, kidolgozottságban, szárazságban és érettségben még van esélyem felmutatni valamit(önmagamnak)
-
P00By
nagyúr
válasz
God Vazzeg #28278 üzenetére
Érdekes ez a pontozás alul. Én végig olvastam anno az összeset és néhol a "mellékhatások"-nál igen vicces pontokat adnak, na de mindegy
Leültem!
-
whitezo88
nagyúr
válasz
God Vazzeg #28278 üzenetére
whenever you take steroids, God kills a kitty.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
God Vazzeg #28273 üzenetére
Az mijaz,és mire jó?
-
zeg
őstag
válasz
BÁ Nutrition #28272 üzenetére
És bizonyára napi 10 órában dolgozza szét magát, a főnökei agyonsz_patják és saját magát kell eltartania úgy, hogy közben lakásra gyűjt. Persze ezek mellett jár egyetemre és fizeti a kocsirészelet. Hát igen, tényleg egy genetikai csoda lehet.
-
Boxer001
veterán
Jó kis nap volt. Dolgoztunk délig, majd gyors csirkerizs, aztán áthúztunk szlovák-magyar barátainkhoz, ismét költözésben segítettünk már másodszor, mosógép, ágy, stb, fincsi volt.
Közben persze inni kellett 2 rövidet is, hogy jobban szaladjunk az emeleten.
Aztán beültünk egy faxa kocsmába, ettünk 1 szép adag beef burgert + sültkrumpli. A hús kb 3 centi simán volt, ismét alkohol, bor formájában, ezt is kellett, nem tiltakozhattunk.
Szerintem ez a nap jót tett a megfázásomnak, holnap le kell mennem edzeni.
1 hét múlva ilyenkor meg már Hungary. -
P00By
nagyúr
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition #28272 üzenetére
Növi a barátunk
-
BÁ Nutrition
addikt
ma voltam a terembe, es meg a tegnapinal is kemenyebb csavot lattam, modom bazmeg arpi mi a f@sz van mar itt bazeeeeee???????????
aztan birja az ember naturalba mi???????
es a poen hogy egy 21 eves kiscsavo volt, full naturalba, szendvicskajalassal..
ezt most direkt kikerdeztem, edzes utan szedte a kis kreatinjat, meg a feherjet...
lehet jobb lett volna ha dobnak annak idejen. szal nem csak a Janesz ilyen gyökér genetikacsávó. sose hittem neki igazán. próbáltam, de nem mentde mosmár elhiszem.
nembajj aszondjak a növi is elég jó cucc hogy behozzam
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Drizzt #28270 üzenetére
Gerincferdüléssel nyugodtan lehet edzeni, az olyan gyakorlatok kerülendők amik összenyomják a gerincet. Pl: guggolás, állva nyakból nyomás. A többi mind mehet szvsz
Szerk: sőt, erőltetném a felhúzást a helyedben (először kis súllyal csak!) mert a gerincmerevítő izmok nagyon jól megerősödnek tőle
-
Drizzt
nagyúr
válasz
God Vazzeg #28217 üzenetére
Sokkal előtte jártam konditerembe, de amikor legutóbb csináltattam a sportorvosimat, akkor azt mondta a doktornéni(
), amikor kérdeztem, hogy ne nyomuljak súlyzóval. A gerincferdülésem miatt kérdeztem rá, mert még a konditeremben mindig veszettül fájt az edzések után a derekam. Fekvőtámaszoktól meg nem nagyon szokott ilyen panaszom lenni. Bár persze egyszerűbb gyakorlat, de a hátamat nem akarom bántani.
Írta valaki korábban a tolódzkodást, az is jó ötlet, majd kiötlök valamit hozzá.
-
dunc
nagyúr
Tegnap írtam rosszul lettem a dreatine transport systemtől,csökkentettem az adagot most nincs gubanc szépen durranrt.....
-
Bubee82
őstag
válasz
BÁ Nutrition #28266 üzenetére
Itt is van egy olyan gyerek aki testzsír szempontjából kb. versenyforma, csak hús nem sok van rajta. Ettől függetlenül az a kevés hús is brutálul néz ki ebben a formában.
Csak az a gond h valszeg eléggé el van magától ájulva mert úgy megy, mintha 2 db 2 kilós vekni lenne a hóna alatt
-
Janesz
őstag
válasz
BÁ Nutrition #28262 üzenetére
arra nem gondoltál,hogy ez a normális genetika és TE vagy a hulladék?
gondolom veled jött ki a felhalmozódott salakanyag faterból.. -
Manitou
veterán
válasz
BÁ Nutrition #28262 üzenetére
Én meg tegnap láttam a teremben egy akkora embert mint te csak + 30kilóval több volt
Félelmetes volt
Meg láttam egy Bubit is
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg #28257 üzenetére
bakker, tegnap lattam egy olyan csavot a terembe majdnem becartam.. 100% hogy semmi kajara se eletmodra nem figyel oda, csak az edzésre. err kb ugy nez ki mint Janesz a verseny elott 3-4 hettel. a tokom tele van a genetikaval... komolyan a csavo semmilyen rakeszüléssel indulhatna versenyen
kint ugyebár semmi motiváció nem volt mert akkora voltam köztük mint a svarcenegger, ugy is hívtak. na de hogy edzek olyanok kozott akiknek Janesznál is jobb genetikával rendelkeznek????????? a fászbá már
asszem több cuccost kéne nyomnom... -
Bubee82
őstag
válasz
Érdekes
-
Manitou
veterán
válasz
Én is úgy tudom.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Manitou #28251 üzenetére
Pont arrol beszélgettem haverral,hogy én olyan huje vagyok,hogy szeretem amikor fáj.Szóval pl a bicepsznél addig csinálom a normál 4x8 után egy könnyebb sulyal,míg elnem kezd iszonyatosan fájni.Mégjobban bedurran,és fáj.Sajnos ezt a nagy izmoknál nem tudom megcsinálni,mert a hátazásnál kipurcanok mielött így fájni kezdene.
Bár lehet hogy hülyes vagyok,sőt biztos,de nekem így jó -
Manitou
veterán
válasz
DeadMeat #28250 üzenetére
Én meg hülye módon karnál gyakran 4-et csinálok, pedig tudom, hogy lehet hogy sok
De nem bírom abbahagyniMost jut eszembe, hogy vállra is 4-et csinálok elég gyakran
Bár mostanában kezdem elhagyogatni az előreemelést, és úgy már csak 3 gyak marad.
Hétvégén lehet elkezdek edzeni lábra is. Már nem is emlékszem mikor edzettem rá utóljára, ennek ellenére úgy tűnik mintha arrra jobban edzenék mint felső testre
-
Manitou
veterán
Szőlőcukortól egy bizonyos adagon felül én is szarul leszek, ma is sikerült túladagolnom
Voltam is olyan rosszul reggel, azt hittem kimúlok
De aztán elmúlt.
Én kreatin monohidrát+szőlőcukor párosítást nyomok. De előtte szőlőcukor helyett Vitargo-val kombináltam, csak elfogyott, aztán nem vettem újra, mert nem valami olcsó mulatság, viszont a vitargo tényleg faxa, nem baxtataja a gyomrod -
Bibby
addikt
válasz
hummerdikk #28237 üzenetére
Vagy csak sima monohidrátot, észtert.
46 sorozatot ha egyenlően osztjuk el, és mondjuk mindenre 3 gyakorlat megy, akkor az gyakorlatonként 5 sorozat. Végül is bemelegítéssel együtt lehet hogy belefér, munkasorozatból ennyi mindenképp sok szerintem.
-
kicsitomi88
őstag
Kis helyzetjelentés a diéta közepén:
20 kiló mínusszal is belemegy guggolásnál 80-ba 8-10, ahogy az elején. Minden gyakorlatot majdhogynem ugyanazzal a súllyal csinálom mint 20 kilóval nehezebben.
Fehérjebevitelem nagyobb hányadát zsírszegény túró és szójafehérje fedezte eddig, úgy néz ki bevált.
Kardiomozgást még nem végzek, azt az utolsó 10 kilóra tartogatom ahol is a napi kalóriabevitelem 300-400 kalóriányi minőségi szénhidráttal megnövelem, hogy minőségibb legyen a fogyás még ha lassabb is.
Most gondolkodom, hogy arra az időre egy reform-teax-megcarnix combóra beruházok, de majd meglássuk
-
Manitou
veterán
Összesen 46 sorozat nem sok mell-kar napra? Ma ugyanis annyit sikerült összehoznom edzésen.
-
Radnix
senior tag
Ezt kukkantsátok meg: gumiember
Amúgy meg az a Frank Simon is 1 állat -
Radnix
senior tag
Túl sok neked a benne levő szőlőcukor. Érzékeny a gyomrod, van ilyen. Keress valami szőlőcukor mentes transzportrendszert ha nagyon ragaszkodsz a transzportrendszerekhez
Én ezt tudom tanácsolni meg még azt hogy ne ettől várj csodát... csak meghízol (zsírba) az ilyen szőlőcukros szaroktól. Ja és a kezdeti hirtelen tömegnövekedés a vízfelvétel nehogy aszidd izmosodsz! -
dunc
nagyúr
Nos kiprobáltam a biotech-nek a creatine transport system nevű csodáját,2 mérőkanalat ír edzés elött negyed órával,éreztem,hogy sok lesz 1.5 kanálal nyomtam be,a teremig alig bírtam elmenni egész nap rosszul voltam tölle.......útánna jártam állitolag túladagoltam és az adag csökkentését javasolták.....de kérdem én ígyis kevesebbet szedtem az előírtnál......ilynkor mi van kuka? Vagy probáljak meg kevesebbet beszedni,esetleg nővelni fokozatossan az adagot ?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
glutamin #28222 üzenetére
nem igazán változtat rajta. én legalábbis nem láttam különbséget a friss és a fagyasztott csirekciciből gyártott édes-savanyú csirke között. ízre se.
egy peptid-kötést meg aki szét bír fagyasztani mélyhűtőben, az előtt leborulok
én se leszek már sokkal kockább vegyész... egész nap azon kombináltam, hogy egy almasavhoz hogy a túróba kapcsolódik 3 kreatin... az egyik tiszta sor, hogy észteresen, de a másik kettő savanhidridként, vagy savamidként... leülök magamtól
-
whitezo88
nagyúr
bocsánat, rosszul mondtam, mivel minden göncöm nagy, szinte leesik rólam
-
glutamin
őstag
válasz
DeadMeat #28221 üzenetére
Én is valami ilyesmire gondoltam, hogy havonta 1x bevásárolnék, szétporcióznám és úgy be a fagyasztóba. 5-10kg húsra már piacon itt-ott alkudni is lehetne
A fagasztás mennyit ront a hús állagán? Gondolom tápértékben nem oszt-szoroz sokat. Mert pl zöldségek eléggé megsínylik az ilyesmit.
-
harry
veterán
válasz
glutamin #28215 üzenetére
Simán lehet, mi azt csináltuk, hogy megvettünk 15 kilót, ami nagyjából egy havi adag, azt 1-3 napig még tárolhatod a sima hűtőben, de minél korábban le kell fagyasztani. Én amint volt időm nekiálltam feldolgozni, lepucolni, kis zacsikba adagokra osztani, és behajítottam a fagyasztóba, ott meg sok hónapig elvan. Előző nap este / aznap reggel leveszed, délutánra kienged, lehet sütni/pácolni/stb. Ha egy adagot levettél a fagyiból, és kiengedett, azt nem lehet visszafagyasztani. Fagyasztóból levéve szintén még 1-3 napig állhat a hűtőben, de azért inkább ne sokat.
-
-
glutamin
őstag
válasz
God Vazzeg #28214 üzenetére
Bizony. H aaz ember nem koncentrál oda rendesen, akkkro csak számolj az ismétléseket és máris nem ugynaza a hatás. Nekem ha jól sikerül az adott eddzés akkor 2 napig majd leszakad rólam az adott izomcsoport.
Kaja kérdés. csirkemellett szoktátok lefagyasztani, vagy 2-3 naponta vesztek friss adagokat. Arra gondoltam, amikor jó áron látok akkor bespájzolnék nagyobb adagokat.
-
Drizzt
nagyúr
Nahh, úgy látom az edzés itthon témakörben is ide lehet írni, úgyhogy lenne kérdésem:
Hogy a legértelmesebb edzeni? Ami fixnek tekinthető: fociedzés kedden és csütörtökön csapattal, meg meccs vasárnap. Ezen kívül még mondjuk napi 4*80-120(erőtől függően) fekvőtámasz hétfő, szerda, péntek reggel, az jó? Vagy sok, vagy kevés? A fekvőtámaszokat általában szélesen csinálom, vállal egymagasságban levő lábfejekkel(ágy szélére teszem a lábam), néha meg simán a talajon levő lábbal. Volna valami, amire érdemes lenne áttérni? Az se lenne rossz, ha úgy tudnám ezeket csinálni, hogy közben némi testtömeg is maradjon rajtam, mert így kb. 59-60 kg az, amin vagyok, felé csak nagyon rövid időkre tudok menni. Egy 65-66 kiló lenne az ideális nekem. -
LOTR
addikt
múlt héten lábazás alatt, sima guggolás, keretbenguggolás és combfeszítő/hajlító volt, eléggé kész lettem a végére, már készültem is fel, hogy másnap járni sem fogok tudni, természetesen egy kis izomfájdalom nem sok annyi sem történt
ezen a héten már az elején furcsa volt, hogy a hétfői mellezést még most is bőven érzem, pedig már péntek van, tegnap újra lábaztam, elölguggolás, kitörés és combfeszítő/hajlító, hát most meg menni alig bírok, pedig tegnap este volt az edzés
érdekesen működök..... -
csudri
őstag
Új BBTV!
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #28206 üzenetére
Ennek adsz egy pofont a kocsmában és visszapattan a kezed
Biztos nem csuklik meg a feje
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #28203 üzenetére
Ezzel én is ki mernék állni
Nagyon komoly, gondold el, milyen nyakizma lehet, hogy a tűzhelyet megtartja
Nagyon tetszett.
-
dragonfx
veterán
megrendeltem a 3. a listából
-
LOTR
addikt
forródróton jött az infó (msn) most volt fábryban Frank Simon nagyon kemény
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- IPhone SE(2022) 64GB Aktiválatlan! ÚJ! Független! 12 Hó Jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest