Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
válasz
hummerdikk
üzenetére
Gyakorlatilag én is tömegelek, mert a diétás megint egy falatot sem evett a tejfölös húsból
Mondjuk amilyen szarul van a lipo-6-tól, ezt annyira nem az akaraterejének a számlájára írom ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A: nem is tudom, hogyha ránézünk a kép bal oldalára, akkor kinek az asztala alól kukucskál ki két karton abból is

-
Janesz
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
igen így kell hátrahúzni még picit..mert ha minél jobban homorítasz,a hát izmai egyre jobban feszülnek..
-
AtisFace
csendes tag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Inkább az Isosource beviteleddel keménykednék a helyedben az a napi minimum 4 azért nem semmi
MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
AtisFace
csendes tag
válasz
Foglalt név
üzenetére
-
-
ígyvanferi
addikt
Kösz mindenki!
Mire figyeljek a felhúzásnál? Gondolom egyenes hát, nem rángatni a súlyt... Csak addig emeljem, amíg ki nem egyenesedem vagy kicsit még húzzak rá hátrafelé, ahogy a body.builderen csinálja az úriember?A hiperhajlítást ismertem, csak valami alternatívát akartam bevenni a gyakorlatok közé.
-
bandus
veterán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
a nem merevlábas...
a merevlábas elsősorban combhajlító

-
AtisFace
csendes tag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Nagy f.sz ez a FN én a szobatársa vagyok és az aminos dobozon kívűl minden az övé

-
Janesz
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
a merevlábast úgy kell elvileg csinálni,hogy nem egyenesedsz ki teljesen..így a derekad sem feszül meg teljesen,így mindenképp a sima felhúzás az,ami jobban megdolgoztatja az alsóhátad..
-
Sotho
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Szerintem a merevlábas, de én valamiért utálom. A hiperhajlítás is jó [link]
-
Bibby
addikt
válasz
BobChemistry
üzenetére
Azt nem tudom hogy jobban felszívódik-e, de az biztos hogy a mikronizált kreatin sokkal könnyebben oldódik fel a vízben. És nem mindegy hogy fél óráig rázod és mégis homokot iszol, vagy 2 perc alatt kész.
-
P00By
nagyúr
válasz
Foglalt név
üzenetére
Meg fogtok halni...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére
Kemény, ha valakinek ennyi mindenre szüksége van. Ő már nem kispályázik.

Am. az első link nem gyön be.Az alsó hát erősítésére a merev lábas vagy a nem-merev lábas felhúzás a hatásosabb? Vagy ilyen szempontból nincs sok különbség közöttük?
-
Boxer001
veterán
Játszatok, szerintem az egyik legjobb nem erőművet igénylő játék.

-
glutamin
őstag
Ez egy nagy baromság így. Jó lenne, ha valami hasznosabb orvosi vélemény is jönne nem csak az ilyen általános baromság. Arról mondjuk írhatna valaki, hogy a kreatin a vízvisszatartást hogyan oldja meg. A tápkieges szakirodalom szerint ugye az izomban köti meg a vizet, viszont hallottam olyan verziót is, hogy a vesén keresztül megy a vízvisszatartás, ami már nem olyan jó buli a vesére nézve.
-
dnelb
veterán
Kösz mindenkinek 
-
harry
veterán
Szerintem hülyeség, most mutassanak bárkit is, akinél ez történt.
Általában kúra szerűen érdemes használni, mivel így jobb eredményt lehet elérni (tehát pl. van egy feltöltés szakasz, majd 1-2 hónap szintentartás). Ez azért jó így, mert hosszabb távon a szervezet is 'hozzászokik', és nem lesz olyan jó a hatása, így néha vannak pár hetes, vagy ~1 hónapos pihenők. Feltöltés mondjuk egy héten át 20-30g naponta, majd továbbiakban csak 5-10g-ok. Ebből is látszik, hogy eleve nem beszélünk hosszú időtartamokről.
Túl gyorsan épül rá az izom - na azt is megnézném. Első 1-2 hétben nehezebb leszel hirtelen 1-2kg-mal - ami víz. Utána meg szép fokozatosan jön a tömeg. Vagy legalábbis nem láttam még senkit, aki pár hónap alatt felkapott volna annyi izmot, hogy ne bírta volna el![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pöcsméret: ez kb olyasmi, mint amikor a mumussal riogatnak. Vagy lehet csak irigykednek. -
BobChemistry
őstag
szerintem valamit benéztek, már bocs
a kreatin semmi ilyesmit nem okoz tekintve, hogy természetes úton is be tudod juttatni a szervezetbe
igaz, jóval kisebb mennyiségben
a hatása abban áll, hogy magasabb hidratáltsági állapotban tartja az izomsejtet, ezáltal a tápanyagok beáramlása könnyebb lesz a kisebb ozmotikus ellenállás végett
de aki nem hajlamos a nagyfokú vízvisszatartásra, ott nyilvánvalóan a hatás is visszafogott lesz
annak meg nem kell bedőlni, hogy mikroszemcsés kreatin, meg ilyenek, mert ha már feloldódott, onnantól kezdve teljesen mindegy, hogy mi volt a kiindulási formája az anyagnak
példa:
sóoldat: mindegy, hogy egy nagy sókristály oldottál fel, vagy apróra tört sószemcséket
a végeredményt, tehát a sóoldat felszívódását nem befolyásolja egyik semapropó, hajhullás: a megnövekedett tesztoszteronszint is okozhatja, közvetett módon
ha magas a tesztoszteron-szint, akkor az a szervezetben dihidro-tesztoszteronná alakul, és ez okoz hajhullást
ezt a metabolizmust Zn bevitellel lehet ellensúlyozni
ezért is ajánlják hajhullás ellen -
dnelb
veterán
Szevasztok!
Most akarom elkezdeni a kreatin szedését, és mivel édesanyám egészségügyi dolgozó, megtudtunk kérdezni pár orvost. Többek közt azt mondták hogy a kreatin szedése hosszabb távon a haj teljes kihullását, a nemző képesség elvesztését(+a pénisz méret csökkenését), és az inak szétszakadását(,,túl gyorsan épül rá az izom az inakra, amik nem tudnak vele lépést tartani a növekedésben"-ezt pl a kardiológus mondta) okozza.
Szeretném megtudni ti hogyan vélekedtek ezekről az állításokról.. Köszi -
bandus
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
újabb béjemvés patesz a topikban?

de akkor már értem a hátul hajt a kerék jelentését

-
Coyot
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
bezony a királyság ám az
, mult hétvégén össze is csuktam a ladát
de ma összerkjuk lesz benne sok lóerő, aztán aszfalton is lehet vele virgonckodni 
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Én is várom, a havat, kerekek már fent vannak
-
bandus
veterán
na mindenki alszik már/még?
nekem edzeni szerintem nem lesz alkalmam a következő két hétben, van még 10db zh-m
szal kis kényszerpihi, aztán back to da gym 
-
Janesz
őstag
válasz
Foglalt név
üzenetére
tényleg baszki..most jut eszembe,hogy a miénken is van (hátgép)
de a keresztcsigás gépen még nincs,így ha kotta vagy az nem áll az utadba..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Foglalt név
addikt
Ma sikerült 4 óra alvás és vagy 4 órával a 10dkg zabpehely reggeli után egy 2 órás edzést összehoznom. Végülis a doki mellkasröntgen, teljes vérkép alapján azt mondta kutyabajom, nem tudja miért vagyok mégis szarul. Szóval ha egy belgyógyász főorvos azt mondja, akkor biztos jól vagyok.
A hátazás része egész jól ment, 100al csináltam a döntött törzsű evezést, +20-al húzodzkodtam 6okat. A mell az elején bemelegítésnek jó volt, a vállazásnál viszont már éreztem, hogy ilyen ch szinttel sokra nem viszem 80annál többe nem is nyomtam nyak mögött a karozást meg "elbohóckodtam" és mégis volt hatása.
Janesz: hála az égnek ezt az újabb atlas gépeken nem lehet megcsinálni, mert raktak rá frankó védőrácsot

-
Janesz
őstag
válasz
Shodan
üzenetére
tárcsát is lehet rátenni..bedugsz egy stiftet,de csak féligés arra rá lehet tenni a tárcsát..és ezt mindkét oldalon ha megteszed egy-egy 25kg-ossal akkor máris emeltél rajta 50kg-ot..az más kérdés,hogy ilyenkor nincs az az isten,hogy lehúzd,mert már ragadni fog..
a keresztcsigás gépen kinőttem a súlyokat,ugyanis a 100-ba anno valami 82 volt tán a rekordom,de 50-et most is beletolok..nah ott a +35kg még épphogy nem ragad és abba nem is bírok csak 15-öt..bár ott is tudom úgy csinálni,hogy még egy 70kg is húz rajta olyat..
ígyhát mindig kifárasztom magam a nagy súllyal ,és utána egy kisebbel pihenő nélkül koncentráltan széjjelbaszom még..
-
Shodan
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Többet nem is nagyon tud mert csigán 100 a max, egykezeseket mondjuk lehet még rátenni

-
Manitou
veterán
Uff
Megjjöttem edzésről
Egy darabig majdnem sötétben kellett edzeni, elment az áram, csak a tartalékvilágítás kapcsolt be 2 kb 40 wattos lámpa a kb 150m2-re.
Mell-kar téma volt soron, nem ment olyan rosszul, annak ellenére, hogy reggel elfelejtettem beletenni a turmixba az 5g kreatinomat, amit csak már bennt a munkahelyen vettem észre, így leghamarabb csak 16:45-kor tudtam először bevinni a kreaát
Azért még edzés végén 20:45 kor is bement a második 5g-os adag. -
Janesz
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
dehogynem..
de valahogy úgy érzem,hogy tudom majd mindig úgy húzni,hogy elegendő legyen.. -
Janesz
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
mellhez..
amúgy úgy szoktam,hogy 10db tarkóhoz-10db mellhez ez összesen 20ismétlés..kezdem 50-től majd 60-70-80-90 és 100-ba mellhez amennyi megy,utána visszateszem 50-re és abba húzok 38-at (ez a bűvös szám..
ne kérdezzétek miért 38,de tudom,hogy ez az a szám amitől nöni fog a hátam..
) -
kicsitomi88
őstag
Megmértem a testzsír%-om.

Ha tényleg le kéne mennem tömegelés előtt 10% környékére akkor lehet, hogy inkább az ugrás. Viszont kiderült a mérésnél, hogy nem 180 hanem 182 cm vagyok.
Ma lábnyújtás-guggolás ment szuperszettbe majd kb 20 km séta a nap folyamán a városban. Kicsit elfáradtam.
-
Janesz
őstag
csak,hogy én is offoljak vmit: [link]
beszartam a röhögéstől..
-
Janesz
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
egy hideg 47-es karral szolgálhatok jelenleg..ami nem a legjobb ugyan,de már legalább nem a szánalom..
tegnap hátedzésnél a csigás lehúzásban a mindenkori legjobbamtól 2ismétléssel maradtam le (100kg-ba 32ismétlés a legjobbam,tegnap 30ment)
fekvenyomás szánalom még mindig..120-ba 8-10ismétlés kb
a vállazáson kívül másban ugyanolyan erős vagyok,mint voltam..
tegnap picit vádliztam már..és csináltam pár derékszögis leengedést lábtolóval is,igaz,hogy csak 50kg-mal..a lábam elkezdem majd lassan eröltetni..kitörésekkel elinte,utána lábtoló,majd súllyal guggolás..
nagyjából ennyi..
tolok mostmár fehérjét is külön,szóval a bevitelem megvan 200g minden nap,így az eredményeknek is jönniük kell hamarosan..a lábam miatt vettem még glutamint is,minél gyorsabban regenerálódjon,és azt vettem észre,hogy a beteg lábam jobban szőrösödik sokkal (nem nem volt gipsz
) szóval oda jobban koncentrálódik minden építőelem..
-
Quan-Chi
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
elvileg az 1ik legjobb NitrogénOxid növelő cucc! jobb oxigén és tápanyag ellátás, nagyobb erősebb izmok és alacsonyabb testzsír 1x már szedtem elég fain volt, csak sajna most megszorultam és el kell adjam Nitrix ennek fejében a 2dobozt ami vagy 2-3hónapig elég eladom 30k-ba! ez nagyon baráti!

aki már megállt a fejlődésbe de koxolni nem akar annak ideális naturál alternatíva a holtpont átlépésére, és annyira nem vészes! 100kiló alatt 3hónapig elég! -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Janesz
üzenetére
talan arrol kene beszelnunk mennyivel nyomunk fekve?
en pl 43 kiloval jelenleg. igaz ez szeria. de azert bizonyitottam hogy errol nem erdemes beszelni, inkabb marad az off
de ha te maskepp gondolod hat irj valami ertelmeset hatha sikerul kimozdittani a topicot a silany szinvonalbol. tegyel fel par kepet, ird be hogy megvan az 51es kar meg hogy 1000g ch megy naponta
es maris mindenki tudni fogja a helyet
de ameddig nem addig megy az ugatas
-
Janesz
őstag
nahát basszátok meg..
.ez a mai nap ez nem volt a topikhoz méltó..
csak felhívnám mindenki figyelmét,hogy nagyon szánalmasan néz ki
,és ahelyett,hogy offolna inkább nyomna le 50fekvőt...már persze ha képes rá ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
glutamin
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Báááááz, na itt szarok be a röhögéstől

-
Boxer001
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
A neve alapján valami durrantós cucc lehet, ha már közeleg a Szilveszter, jól jön.

-
Quan-Chi
őstag
ELADÓ karácsonyra a fa alá szép piros dobozban 2x360szem BSN NITRIX! tessék csak tessék! érdeklődni PÜ.-ben

-
P00By
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Persze!
Csak jót derültem, mikor olvastam a mai nap anyagát
Meg a remek hát+váll edzésemnek, de az nem érdekes

-
P00By
nagyúr
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Ezzel én tisztában vagyok

-
Vandit.
addikt
válasz
glutamin
üzenetére
Én a vállam miatt nem nagyon tudom csinálni, de néha sikerül párat csinálni. Szerintem annyira nem fontos, bár tudom, hogy alapgyakszi, de helyettesíthető egy darabig és egy idő után úgyis beleerősödsz. A lényeg annyi, hogy mindig próbáld csinálni, akár egészen piciket is, amennyi megy belőle.
Szerk: Jah és felejtsük már el, hogy szélesen kell fogni, mert akkor lesz széles hátad.

-
LOTR
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
akkor erre mondjatok valami tanácsot:
anyukám volt dokinál, azt mondták neki, hogy magas a hugysav tartalma vagy hogy kell írni, ezzel mit lehet kezdeni? -
TayRol
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Azt azert elolvastam, mielott kerdeztem
De az elegge altalanos, es en az itt forumozok tapasztalataira is kivancsi volnek.Nem konkretan ertettem az atalakitast (nem is ertek hozza kemiailag se), lenyeg, hogy kicsit formalodni szeretnek.
Arra lennek kivancsi, hogy a dolog kivitelezheto-e heti 1 konditermi es az osszes tobbi nap otthoni edzessel? -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
csak azert mert a kutyat sem erdekli mi van veled

-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Én is hiába írok be akármit, sose reagál rá senki
Nem, erre se kell reagálni
-
Froclee
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
#1 hsz-ben lévő linket elolvastad?
Itt egy kezdő edzésterv. Heti háromszor valóban.
A többit majd az okosok.
-
BÁ Nutrition
addikt
en csak azt lattam hogy hiaba hoztam fel a legjobb temat(koksz) megis mindenki a piramissal van elfoglalva, csak persze nem azzal a piramissal amivel kene 
ugyhogy mindenkinek: ugras!!
-
God Vazzeg
veterán
Fáj a fejem

-
TayRol
nagyúr
Ahoj mindenkinek!
Tanacsra lenne szuksegem. Full kezdo lennek a temaban, szeretnek elkezdeni kicsit mozogni/erosodni/fogyni. 190/90 vagyok, ebbol szeretnek par kilo zsirt izomma atalakitani, ill. formalodni
Heti 1 alkalommal tudok lemenni edzoterembe, de otthon barmikor tudok kezi sulyzokkal edzeni. (20kg-ig).
Ezek utan lenne valakinek tanacsa a helyes kezdesre?Koszi
TayRolp.s.: az osszes hszt nem tudtam elolvasni, de termeszetesen utanajarkaltam a dolognak, s azt mar tudom, hogy az elso idokben heti 3x kellene edzenem
-
LOTR
addikt
Bibby
rosszul mondták el neked, vagy rosszul emlékszel, van egy prezentáció ahol a 2. osztályos jogokkal mutatja be azt amit én is elmondtam, ott valóban 30ezer 1 jog értéke, de természetesen mindenki az 1. osztályban kezd ahogy a suliban is, ott pedig 10ezer ft 1 jogMárk
neked a legegyszerűbb válaszolnom:
egyik pontban sincs igazad
zeg
neked meg nem tudok válaszolni, ezek azok a dolgok amiken 1-1 ember úgyse tud változtatni
nem volt jó, hogy sok emberen keresztül ment át a termék sok pénzért amit a kiskereskedők és a vásárlók szívtak meg
nem tudom miért olyanok a termelők amilyenek
ha én lennék a multi tulaja, akkor valóban nem érdekelne és biztos, hogy profitorientált lennékvisszatérve, én nem akarok rábeszélni senkire semmit, azért szóltam amiért a személyes ismerőseimnek is szóltam erről, hogy hátha érdekli őket (de ezt már az előbb is írtam), ha meg felvetettem valamit és van valamiféle visszajelzés, akkor már csak válaszolok azokra is
-
Shodan
őstag
Ma anyámat beinvitálták egy ilyen tápanyaghiány analízisre az utcáról.
Kiderült persze hogy mindenből súlyos hiánya van. Egy teszt lapot kell kitölteni jó sok kérdéssel, fáradékony, sokat fáj a feje stb. Persze annyi kérdés van hogy kb bárkinek ez jönne ki.
De a vicc az hogy felirták neki neki miket kéne szednie és mindezt potom havi 60! ezerért .
Ilyenek voltak neki hogy 1000mg 100db C-vitamin 5000ezer, ca-mg hasonló áron. Ilyen pak szerűség 9000ezerért. A pofám leszakad.
Gondolom szerencsétlen nyugdíjasokat a panelből jól lehúzzák ezzel.
Mondtam neki anyám én már több mint egy éve ezeket szedem csak nem ilyen áron.Ugyhogy majd veszünk C-1000ret, multit..úgy is fogyóban volt már az enyém legalább tudok majd belőle lenyúlni
Azért kiváncsi lennék hogy nekem mi jönne ki, a teszt végén így megemlíteném milyen vitaminokat szedek
-
zeg
őstag
Még mindig nem értem miért volt jó nekem vagy az országnak hogy egy rakás semmirekellő közbenső lépésnek számító kereskedőt eltartottam(nem a kiskerről van szó). Az is magas számomra hogy pl. a magyar termelők miért nem képesek tárgyalóasztalhoz ülni és közös egységes álláspontot kialakítani pl. az árakat illetően. A multik ezeket a hibákat (is) használják ki, persze lehet ezért őket utálni, de ha te lennél a multi tulaja egy idegen országban te is élnél a lehetőséggel.
-
Markgx10
őstag
Mondom, hogy tipikus szektás, az alap ismérvek mind passzolnak:
1. Bár millió ilyen van, meg van győződve arról, hogy az övé más
2. Lelkesen prédikálja a "tant", miközben magának még semmi haszna nem származott belőle (persze ott van sok olyan, aki már ebből milliomos és őket látta
)
3. Órákig képes róla beszélni, vitatkozni, úgy ,hogy a másik véleményt meg sem próbálja átgondolni, csak a magáét hajtja.
4. A végén meg van elégedve magával, mert úgy érzi minden kérdésre megfelelt, így biztosan igaza van
-
Bibby
addikt
1 jog értéke 30ezer forint volt a prezentációban... már te is egész más számokkal dobálózol. Ráadásul nekem hiába jössz azzal hogy a sciennet számládon mennyi pénz van, az egy fikció, egy nulla a számodra. Ennyiből lehetne pirospontokat is gyűjteni, ugyanaz lenne. Bónuszjog, stb... ez az egész egy túlbonyolított, egymásra épülő, beszervezős rendszer, amiből tényleg az jön ki győztesen aki a tetején van, meg esetleg te is ha beszervezel 200 másik fanatikust. Amire szerintem kevés esély van.
Én pénzügyi szakon tanulok, nagyjából van rálátásom hogy mi az érdemes befektetés. Egy normális befektetési alap semmivel nem kockázatosabb, sokkal jobban átlátható és magasabb hozamú, nulla munkával.
De ahogy Márk írta, mindenkinek magának kell kitapasztalnia mit akar, csináld ezt és kívánom hogy bejöjjön a dolog. -
LOTR
addikt
gyakorlatilag annyi, hogy ha veszel valamit egy külföldi cégtől, akkor az kimegy az országból, és ha több pénz megy kifele, mint ami befele jön, az nem jó (bár közgazdaságtanból tanítják, hogy egy zárt rendszerben a gyakorlatban általában több megy kifele, mint ami befele jön (pl illegális kereskedelem miatt), de azért nem mindegy, hogy ennek mekkora a mértéke), ha mindenki tag lenne, minden üzlet tag lenne országos szinten, akkor lehet rövid időn belül megváltozna/megváltozhatna az ország gazdasági helyzete - tudom, elég naiv feltevés, de valahogy el kell kezdeni, és remélem erre idővel azok is rájönnek akik eddig kételkedtek a rendszer működésében
Bibby
10%-os termékpartnernél történő 155ezer ft-os vásárlás után kicsit több, mint 10ezer ft megy a sciennetes számládra, ez 1 db jog értéke (1jog 10ezer ft), plusz az 1% amit azonnal kp-ban kapsz - ezt szokták példának felhozni
és ha van 1 db jogod, onnantól kezdve folyamtosan kapsz bónuszjogokat, de ez már bonyolultabb dolog, szívesen elmondom/juk ha érdekel, de nem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik, hosszútávon nem 2% a nyereség, hanem sokkal több -
Bibby
addikt
5%? Miről beszélsz?
Teljesen mindegy hogy mekkora árengedmény van a scienneten keresztül, mivel azt a cég kapja meg. Ennek te 1%-át fogod kézhez kapni, a többit ajánlásokból meg jogokból szerzed, amik szintén a vásárlásokból erednek, meg abból hogy magad alá szervezel más embereket. Mi ez ha nem piramis-rendszer? A cégnek az az érdeke hogy minél többen legyenek akik vásárolnak, az ajánlás-jog baromságok miatt neked is az az érdeked hogy minél többen legyenek alattad.
Lehet itt hülyíteni a számokkal, ahogy a prezentációban teszik, hogy hány jogot kell szerezni, csak azt vedd észre hogy egy joghoz is 300000 forintnyi vásárlás szükséges körülbelül... nagyon tetszett a példa maga amit hoztak. A jogokért jutalék jár. Az ő példájukban valahogy úgy volt hogy nekünk volt összesen 3db saját jogunk (ez 900000 forintnyi áruvásárlás!!!
), és a beajánlott személyektől is volt kettő db jogunk. És erre kapaszkodjon meg mindenki, 7200Ft jutalékot kapunk. Tehát elköltünk majdnem egymillió forintot, és kapunk cserébe 1%-ot, 9000Ft, plusz 7200 Ft-ot. Ez egészen pontosan 1,8% tiszta haszon. Bombaüzlet én mondom.
Én nem tudom mennyire vagy te költekező típus, de egymilliót elverni nálam nem egy hónap gyümölcse lenne.
Szóval számoljunk mondjuk fél évvel, fél év alatt majdnem 2% haszon az aztán valami, mikor egy bankbetét többet kamatozik. 
-
zeg
őstag
De jók is voltak multik nélkül a kisboltok a 90-es évek elején! Úgy szerettem akkoriban vásárolgatni. Egy rakás kereskedő kezén átment a termék mire a végfelhasználóhoz ért, persze mindenki rátette a saját kis hasznát aztán csak hüledezett az ember az árak láttán. Ja hogy a magyaroknak szokás szerint gondot okozott összefogni és minden kereskedő/termelő csak a saját hasznát leste/lesi? Mi köze ehhez a vásárlónak, és a multiknak?
-
BobChemistry
őstag
na hello
a hétvégén főzőcskéztem/méregettem egy kicsit, gondoltam megosztom az eredményeket

egy 150 g-os, nyers csirkemell filé darabból, a végére 210 g-os rántott csirkemell lett
szóval, a tömege nőtt, ahelyett h csökkent volna
a rizs pedig főzés közben, saját súlyánál 2x több vizet szív magába, ami szintén meglepő
nem gondoltam volna, hogy ennyire visszatartja a vizetglutamin: én hátedzés elején csinálom bemelegítésként, felváltva állhoz-tarkóhoz húzva, 6-8 sorozat, ugyanennyi ismétléssel, plusz súly nélkül
ha Neked nem megy, akkor csinálj széles lehúzást csigán
ha jól csinálod - és nem bicepszből húzod - pár hét alatt megerősödik a hátad, és akkor menni a húzódzkodás is -
glutamin
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Valld be, hogy csak a szurit szeretnéd

Én még mindig a húzódzkodással szenvedek. 3-4-nél több még mindig nem megy sajnos, pedig a hátamra ráférne. Meg amúgy is egy hasznos összetett gyakorlat. Aki csinálja az írjon már róla valmit (milyen gyakran, plusz súly van-e, ismétlés számok, eddzés elején végén stb)
-
BÁ Nutrition
addikt
igazan itt az ideje egy kis onnak is

most hogy vasarnap volt egy kis szuris elmenyem ami kezdi rendberakni a konyokom azt erzem hogy kezd igazan megjonni a kedvem egy jo kis brutalis kokszolashoz

-
LOTR
addikt
válasz
glutamin
üzenetére
amit írtál teljesen igaz, és egyet is értek
ezek azok a rendszerek amikkel nem szabad foglalkoznimondok egy példát miben más a sciennet (lyonest annyira nem ismerem, de pár hsz-szel korábban elmondtam a véleményem róla - nem magyar tehát felejtős), szoktál egy 5%-os termékpartner élelmiszerboltban vásárolni mondjuk naponta 1000ft értékben, tehát ezer ft-ba kerül ez neked, ingyenes törzsvásárlói regisztráció után ~5% kedvezményt kapsz, valóban nem tűnik soknak, de sok kicsi sokra megy alapon és ezer más dolog miatt a végén nem is olyan kis összeg lesz az (csak idő kérdése), és ráadásul legalább országon belül marad a pénz - én utálom a teszkót és a hasonló multikat, sajnos a magyar vásárlási szokások nagyon a multik felé húznak, amiről le kéne szokni, mert ez a multik vezetőin kívül senkinek nem jó
amúgy elnézést a rengeteg offért (már attól függetlenül, hogy amúgy is sok az off), de mivel úgy gondolom ez egy baráti társaság és mint olyanban ha látok lehetőséget valamiben gondoltam megemlítem, hátha érdekelne valakit és még nem hallott róla
-
glutamin
őstag
[OFF]Nagyon sok MLM-es cég is piramisszerű struktúrára épül. Ezek nem illegálisak, hanem csak egyszerűen az alul lévő tagoknak nem kifizetődőek. Magyarul többet szarakodnak az egésszel, mint emennyi pluszt hoz nekik, a fent lévő tagok meg jól járnak.
Elég ha az Aloe-s termékekre, vagy az AVON-ra gondolunk. Van akinek megér havi 10-20e Ft-ért ezzel foglalkoznia, van akinek meg nem.
[/OFF] -
LOTR
addikt
lehet nem ugyan arról beszélünk akkor, mert a piramisjáték illegális, szó nincs piramisjátékról, tehát valamit nagyon félreértettél - de sok embernek mutattuk már ezt be, a fele kb így reagál a korábbi rossz tapasztalatok miatt
ha van egy bolt ahol kedvezményt kapsz ha törzsvásárló vagy, ami után még több pénzt kapsz, akkor nem értem mi a rossz benneMárk
mondjuk sosem voltam még szektás, nem tudom milyen az
azért köszi
-
Markgx10
őstag
Azt hiszed leállnék veled vitatkozni? Ne viccelj. Elhiheted, hogy nem érvek hiányában, de egyszerűen nem akarlak meggyőzni az ellenkezőjéről, mindenki azt csinál amit akar, ráadásul már most olyan kis lelkes vagy, mint egy friss szektás
, szóval beszélgethetnénk naphosszat, értelme nem lenne, ezért több szót erről nem is ejtek. Még egyszer mondom, sok szerencsét, remélem neked bejön 
-
LOTR
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére

Márk
én csak tapasztalatból tudom mondani, hogy nem kamu - amennyiben be tudod bizonyítani az ellenkezőjét szívesen meghallgatom- bár kétlem, hogy siekrülne
még bőven az elején járunk a dolognak attól függetlenül, hogy mikor is indult valójában
ez az egész magyar, egyelőre csak a magyar kis és középvállalkozókat támogatja (Mo-ról fog elterjedni), a lyoness meg mit? (ehhez annyit nem tudok hozzáfűzni, de) pl ott az auchan, kinek kell az, hogy a multik még jobban elterjedjenek nálunk, folyamatosan mennek tönkre a kisboltok a teszkók meg az ósönök miatt, és velük együtt a gazdaság is (amíg nem voltak ezek nálunk nem nagyon lehetett hallani ilyesmi mezőgazdasági tüntetésekről, mint amik az utóbbi pár évben voltak), ezek a multik meg kinek adóznak?- hát nem a magyaroknak, innentől kezdve a lyoness teljesen felejtősna még egy off
uff! -
-
LOTR
addikt
srácok!
mivel egyre többet esik szó itt is a pénzről ajánlom figyelmetekbe -mindenféle hátsó szándék nélkül (kivételesen
)- az aláírásomban szereplő linket (sajnos csak nemrég értesültem erről az egészről, így nem tudtam korábban szólni)
ami ott szerepel, nem kamu, nem ámítás, hanem egy nagyon okos ötlet/kezdeményezés
itt nem is akarok több szót erre fordítani, ha valakit érdekel annak privátban szívesen segítek
Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad 40ANY Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen2)
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk amilyen szarul van a lipo-6-tól, ezt annyira nem az akaraterejének a számlájára írom ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

szal kis kényszerpihi, aztán back to da gym
.ez a mai nap ez nem volt a topikhoz méltó..