Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Aktív témák
-
LOTR
addikt
válasz
BÁ Nutrition #26799 üzenetére
szerencsére nem vagyok bp-i
én is Márkot kerestem, mert ő volt a gyűjtőemberannak idején, de szerintem törölte a felhasználóját
-
LOTR
addikt
válasz
BÁ Nutrition #26795 üzenetére
na téged is megkereslek, lehet, hogy akkor te még nem írtál ide amikor elkapta a topikot az iwiw láz
bazze ennyit az utóbbi fél évben nem használtam az iwiwet, mint amennyit ma eddig
-
LOTR
addikt
válasz
troooper #26789 üzenetére
az on termékeknek elég gyenge/lágy ízük van, tehát nem olyan, hogy egy idő után már rosszul vagy a szagától is, így hosszú távon is simán ihatók, vaniliást nem ismerem, de epressel semmi baj nincs
4EvErfIt
hehe, itt a srácok most rendeltek 3 zsák epresttroooper
rendelj 1 ilyet egy olyat, ha sok vizet teszel bele olyan gyenge lesz az íze, hogy tök mindegy lesz milyen ízű -
troooper
tag
Háj all!
Véleményeteket kérném: sportikánál még akciós az ON gold standard whey, gondoltam rendelek rögtön 2 zsákosat, úgy is elfogy. Mivel eddig nem volt hozzá szerencsém és nem tudom mennyire ihatóak (ízre) nem akarok úgy járni, h ott a 2 zsák és förtelmesen rossz az íze. Jelenleg az eper vmint a vanília akciós. Melyiket ajánljátok?
THX
-
Janesz
őstag
válasz
God Vazzeg #26712 üzenetére
nem lesz semmi gáz!
nyugi!
meg már a topikban is mindenkinek olyanok az ujjai, mint a csavart nyalóka.. -
LOTR
addikt
válasz
Foglalt név #26778 üzenetére
nem vágtam le miért kérdezi God, hogy ki vagyok, de azt hittem innen a topikból mindenkit összeiwiweztünk annak idején, csodálkozok, hogy pont egy régi tag nincs meg ezek szerint -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
L|zsidoboz #26746 üzenetére
ez ment alairasba
amugy a keretben guggolasnal az a palya hogy elorebb tudod tenni a labad a mozdulat sikjanal es emiatt a terdhez kozelebbi reszek nagyobb terhelest kapnak. elvileg a repalabuaknak lehet egy megoldas, de szerintem ha nagyon nem jo a genetika akkor valszeg nem sokat segit
-
ngabor2
nagyúr
pillanatnyilag az mellékes. mire meg kell, addigra fentre is összehozok valamit
csak ez a sok felesleg... az tűnne elfele.
tegnap kifejezetten felsőtestre mentem, abból is leginkább karra, de ott mindenre. meg volt egy kis hát, mell, meg szolídan has is. tudom, hogy ennyi csoportot nem illik egyszerre megmozgatni, de most jól esett
azért nem bírtam megállni, hogy egy kis comb nyújtást és hajlítást ne szúrjak be a végére, de azt már tényleg "edzésen kívül". aminek örülök, hogy egyre kevésbé fáradok, bár az elején se rogytam össze a végén. valszeg a mindennapi bicajozás is közrejátszik.
-
Xelo
addikt
válasz
itt vagyok és szorítok Godnénak.
ngabor2: aztán ilyen 2ajtóstesthezillő lábbal hogy fogsz kinézni?
-
ngabor2
nagyúr
tegnap kicsit gondolkodtam (próbálok leszokni erről a hülyeségről
). ugyebár a fogyást az segíti, ha minél nagyobb tömegű izom mozog/terhelődik sokat. a lábam az 2 mindent átmozgató, nem célzott edzés után piszkosul kidagadt, jól edzhető. a kar, hát, mell, has... na azok nem igazán kívánnak fejlődni, legalábbis messze nem olyan látványos mértékben, mint a comb, vagy a vádli. most ráállnék arra a dologra, hogy 2 edzés felsőtestre (eleinte egy kicsit vegyesen, aztán szépen szétválasztom a dolgokat), majd 1 láb. viszont ha a comb nagy tömege alapból több zsírt visz el, és a fogyás kissé magasabb prioritású, mint a 2-ajtós szekrénnyé levés, ezért megfordult a fejemben, hogy mi lenne, ha eleinte a lábra koncentrálnék erősebben. szerintetek hogy lenne érdemes?
-
LOTR
addikt
először is rohaggyon meg a befőttetek!
amúgy a keretben guggolást azt a hack gépes guggolás helyettesítésére csinálom, tehát a lábam nem a súlypontom alatt van hanem előrébb, így nagyobb terlehlést kap a combfeszítő és remélem, hogy a comb külső fele is
sima és merevlábas felhúzást hátedzéskor csinálokeniádörkvescsön?
-
na megvotl életem első kardionak csúfolt edzése
15perc bicó, 15perc séta, és megint 15 perc bicó, a tempó kényelmes volt, még tudtam orron át lélegezni, de izzadtam is. ez megfelelő, vagy módosítsak valamin?
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
Boxer001 #26771 üzenetére
Én mindig keretben guggolok (szóval ADKA
), csak azt hittem van valami különbség közte, ha már külön gyakszinak veszi.
FN: nálunk múltkor a gyerek csinálta úgy a kábeles tricepsznyújtást, hogy a teste összes izma dolgozott. Nyomta lábból, hátból, hasból, mindenből.
Az nem jutott eszébe, hogy a súlyból kéne lejjebb venni, inkább erőlködött még. -
God Vazzeg
veterán
válasz
Foglalt név #26770 üzenetére
Ő LOTR?
-
Boxer001
veterán
válasz
L|zsidoboz #26769 üzenetére
Max stabilabb érzést ad, kislányoknak jó.
Guggolás, combfeszítő-hajlító, , lábtoló, meg néha beszúrkálni kitörést, vagy egyéb "ínyencséget".
FN
-
Foglalt név
addikt
válasz
Boxer001 #26768 üzenetére
És tényleg
Uzsi: a keretben guggolás attól másabb, hogy a sok félkegyelmű rátesz még 20kg-t aztán hátból, csuklyából, mindenből tolja, jellemzően nem felfelé, hanem hátra a rudat, természetesen véletlenül sem a támasztás felé. Eddig egyszer sikerült feldönteniük, egyszer pedig én kaptam el.
-
LOTR
addikt
jaj, könnyezem
Bibi
én is ilyesmire gondoltam
1. elölguggolás/normál guggolás váltogatva A-B hét szerűen
2. keretbenguggolás/kitörés váltogatva A-B
3. combfeszítő és hajlító 3. gyakorlatnak
lábtoló nincs a teremben, csak ülővádligép -
Foglalt név
addikt
válasz
(Darkwood) #26760 üzenetére
Szerintem is
Uzsi: a mikulás meg már uszította is a krampuszokat
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
Casanova* #26757 üzenetére
Sajnos nem vagyok izmos, és még nem is doppingolok.
Viszont férfiakkal nem szoktam ilyen intim dolgokat megosztani, remélem megérted.
De biztos vannak hozzád hasonló nemi identitású férfiak a topikban, akik szívesen beszélnek veled erről.Mielőtt mégegyszer nekem esnél, ennek a topiknak ilyen a stílusa.
Más topikban a többség normális.Boxi: én is láttam, már meg is beszéltem a Mikulással, hogy idén virgácsot kapjon.
-
Bibby
addikt
-
Casanova*
veterán
válasz
L|zsidoboz #26753 üzenetére
hahahaha
-
Boxer001
veterán
válasz
(Darkwood) #26754 üzenetére
Hát ezt még a mai napig vizsgálják, folyton kontrollra járok.
-
Casanova*
veterán
válasz
(Darkwood) #26749 üzenetére
köszi!!!
-
-
Boxer001
veterán
válasz
(Darkwood) #26744 üzenetére
Öregszem.
Viszlát.
-
Casanova*
veterán
válasz
(Darkwood) #26744 üzenetére
úgy értettem,hogy a porokat felhígítják valami akármivel,ami árthat a szervezetnek..
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
Casanova* #26739 üzenetére
Azok mind hazudnak.
Igen, halálosok a fehérjék, én a helyedben nem is innék semilyet.
Sok tanulmány kimutatta már, hogyha ilyen szarokat iszol, a 150 éves kort sem fogod megélni.Mi mind azért isszuk, mert tönkre akarjuk tenni a szervezetünket és meg akarunk halni.
Próbálkoztam már alkohollal és drogokkal is, de valahogy egyik sem jött be, talán majd a fehérjepor.Ja, ha sima fehérjét szedsz, akkor igyál utána egy fordítottat is, hogy az egy sima - egy fordított sablont betartsd.
-
-
Casanova*
veterán
válasz
(Darkwood) #26741 üzenetére
gondoltam,hogy nem halálos. de árt a szervezetnek? sorry,hogy ilyeneket kérdezek!
-
Casanova*
veterán
válasz
(Darkwood) #26738 üzenetére
na most tényleg! sima fehérjét szedek! ez halálos? azt mondják nem árt a szervezetnek...
-
Casanova*
veterán
szasztok! azok a tömegnővelő,fehérje porok árt a szervezetnek? és a creatine?? nem lesz semmi bajom ezektől? annyit szedek,amennyi elő van írva..
-
LOTR
addikt
láb edzésével kapcsolatos kérdésem lenne
csinálok:
sima guggolást
elölguggolást
keretben guggolást
kitörést
combhajlítót és feszítőtez ugye elég sok lenne egy alkalomra, eddig ilyen ráhangoló edzések voltak, mindegyikből 2 sorozat, magas ismétlésszámmal
szerintem A és B hétre kéne osztanom, de gondoltam megkérdezem, mert nem tudok dönteni mikor melyiket csináljam, adjatok valami értelmes tippet
köszi -
God Vazzeg
veterán
Királyok vagytok
-
LOTR
addikt
válasz
+1 tőlem is
-
(Darkwood)
őstag
válasz
Sok szerencsét!
-
Coyot
őstag
válasz
God Vazzeg #26722 üzenetére
Beállok én is a sorba, legjobbakat és gyors felépülést kívánok
-
Manitou
veterán
válasz
A legjobbakat. Minden rendben lesz azt kell mondani, és akkor úgy is lesz !!
-
válasz
Minden a legnagyobb rendben lesz, holnap ilyenkor már csak egy rossz emlék lesz!
-
csudri
őstag
válasz
Drukkolás innen is.
-
God Vazzeg
veterán
Kösz srácok
-
Boxer001
veterán
válasz
Mi is drukkolunk innen a szigetről! Minden rendben lesz!
Ma újra meló volt végre, aztán mentem edzeni, mell-kar, jól esett, és jól is éreztem. -
Bubee82
őstag
válasz
Drukkolunk a Rékával
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
A legjobbakat holnapra!
-
4EvErfIt
csendes tag
válasz
Remélem minden rendben lesz !
-
Bibby
addikt
válasz
Sajnos igen erősen át tudom érezni a helyzetet...
Nem lesz probléma, meglátjátok. A betegség is "csak" egy akadály, amit le lehet győzni. Hinni kell benne.
-
hummerdikk
őstag
válasz
Hajra, nekem is mutok jov heten nagypapit! Szval at tudom erezni! Hajra God es né!
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Foglalt név #26714 üzenetére
Természetesen írok ahogy tudok valamit
-
Foglalt név
addikt
válasz
Lélekben veletek leszünk
Írj, ha túl vagytok rajta. -
DeadMeat
nagyúr
válasz
-
God Vazzeg
veterán
Ide is berakom mert nekem nagyon fontos:
Holnap reggel fél 9-kor műtik asszonykámat, kérlek ti is szorítsatok velem, érte. Köszönöm előre is, ha ennyien akarjuk, csak jó vége lehet a dolognak!
-
Bibby
addikt
Ha a héten kedd-szerda-csütörtökön tudok csak edzeni, az sok lesz egymásután?
Vagy belefér?
-
Bibby
addikt
válasz
marcus.fenix #26701 üzenetére
Ő lett az abszolút bajnok, nincs éppen rossz formában...(még jobbnak tűnt mint ezeken a képeken) -
Xelo
addikt
válasz
God Vazzeg #26685 üzenetére
ezt most jól beteszem aláírásba
-
úgydöntöttem bevezetek heti 1x félóra kardiot kezdetben, aztán később emelem. hátha jótékony hatással lesz rám
-
marcus.fenix
aktív tag
Tegnap láttam a csendőröket fél szemmel a Fókuszban, nem volt egy hoszú riport, de úgy láttam van ott a közöttük néhány ilyen "technoviking"... jó húsban voltak na... aztán csodálkoztam hogy a szomszéd falumból hogy nem jelent meg az egyik rendőrsrác, mert ő is elég barommód néz ki, mondjuk ő ezek mellett elég Michelin-emberke lett volna, mert szerintem hosszú évek óta konstans tömegel, és nem hiszem hogy az elmúlt pár évben csak egy hónapra is leállt volna a szerről...
Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest