Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Aktív témák
-
Radnix
senior tag
válasz
kovsol #49325 üzenetére
Na ha majd jövőre bekerülök az valami infós felsőoktatási intézménybe, küldheted a jegyzeteket
Jah, úgy döntöttem, illene megtanulni valamilyen szinten programozni még mielőtt élesben megy a dolog, milyen nyelvet ajánlanál elsőnek? (És vmi irodalmat, ha tudsz)Jöhet priviben, annyi off nelegyen má'
-
Radnix
senior tag
Zárható!
-
Radnix
senior tag
-
Radnix
senior tag
A francba középiskolás akarok maradni!
Fenének kell ez a stresszLOTR az qrvahideg, nem értem miért nem fagyott szarrá a kezetek, lehet csak parasztvakítás volt, oszt nem is az volt.
Mennyire kell tanulni? középsulihoz képest?
Ha folymatosan tanulgatsz, és nem vizsga (vagy minek nevezik) előtt 2 nappal kedesz el tanulni, akkor is qrvagáz?Amúgy meg annyira vicces, még itt van a seggemen a tojáshéj és már el kell az embernek kezdeni bölcsésszé/mérnökké válni
-
Radnix
senior tag
A névről annyit, hogy valami ósdi régi játékban volt valakinek a neve ( ha emlékeim nem csalnak, és ez (nem tom pontosan) kb 14 éves koromban nagyon megtetszett) szóval a névről ennyit.
Nektek volt amúgy konkrét elképzelésetek így érettségi évben hogy hova milyen felsőoktatási intézmény, milyen kar, milyen szak vagy csak úgy nagyjából, mint pl: kémia...? -
Radnix
senior tag
válasz
tibi666 #47886 üzenetére
Fehérje
- Csirke, pulyka, marha
- Hering, tonhal, lazac
- Túró (Bakony zsírszegény például)
- Sajt (Tolnai sovány, Dráva light például)
- Tojás (akár egész, akár csak a fehérjéje -- nem nyersen!)
- Tejsavó proteinSzénhidrát
- Rizs, barnarizs (puffasztott formában is)
- Zabpehely
- Kenyér (tönkölybúza például)
- Quinoa
- Hajdina
- Lencse
- Bab
- Tészták (esetleg emelt rost tartalommal)
- Mazsola
- Gyümölcsök (banán például)
- Zöldségek (főleg rost tartalom miatt)Zsír
- Lenmagpehely
- Olívaolaj
- Mandula
- Dió
- Mogyoró
- TökmagNem csak a csirke meg rizs létezik
Jah és az alkohol állítólag csökkenti a tesztoszintet, de ennek ellenére kezdő szinten nem érdemes külső forrásból pótolni
-
Radnix
senior tag
-
Radnix
senior tag
válasz
glutamin #47405 üzenetére
Hát igen őt nem merik kiröhögni, viszont ti ne csináljátok utána, mert titeket kiröhögnek
eccer mán nekem is ki kell próbálni a gurtnit... bár elég erős jelenleg azokhoz a súlyokhoz ami a hátnak elég.
Jó ez a HST, ezt így kijelentem a második hét közepén, kellet már egy kis változtatás, na meg ugye célokat is adott, hogy miben mennyit fejlődjek... -
Radnix
senior tag
Illés Norbert
Elég durván néz ki 7 héttel superbody előtt! Ha én ezt az izomtömeget, nem annyira durva (nem verseny) szálkásságot megközelítem, akkor már boldog és elégedett leszek, szerintem igenis jól néz ki, ahhoz képest hogy naturál, jó nem 137 kiló de kurvajó a forma. Asszem a topicból nem sokan vannak iylen szinten -
Radnix
senior tag
válasz
cellpeti #46812 üzenetére
Ahogy látom kezdő vagy, mennyi ideje edzel?
Amúgy jó a terv, nem kevés a 2gyakorlat bicepszre és tricepszre. A gyakorlatokat majd cserélgesd, ne ezen az edzésterven legyél hónapokig azért. és a 2.napot nem ér elcsalni!
Hamár fogékony vagy a témára és fejlődni is akarsz akkor kezdj el olvasni a témáan, én is edzéstervvel kezdtem, de szerencsére nem ragadtam le ott, hajrá!Más: Amúgy miért nem csinálunk versenyt? Macikos veszít hamarabb 10 kiló zsírt, vagy penene szed fel hamarabb 10 kiló izmot?Aki nyer annak veszünk egy vödör protkót
-
Radnix
senior tag
Első diétás napom közepe vége fele járok, és tarthatónak tűnik
Az első hst edzés kemény volt, de 45 perc alatt megvolt, garantált a holnapi izomláz, furcsa volt 1 gyakszit csinálni bicre meg tricre -
Radnix
senior tag
válasz
marcus.fenix #46624 üzenetére
Hát igen ez testképzavar, sürgősen fordulj orvoshoz
-
Radnix
senior tag
Összeállt a terv, amit már csak be kell tartani
Reggel: 2mérő fehérje, 4mérő zab, 1evőkanál lenmagolaj
Napközben: Fél kiló csirkemell (3evőkanál olívaolajjal sütve), 1zacskó rizs, plusz zöldség
Edzés után: 2mérő fehérje, 4mérő zab, 10g glutamin, 5g kreatin
Edzés utáni turmix után: Maradék csirke-rizs-zöldség
Estefelé: 2tonhalkonzerv, plusz zöldség
Lefekvés előtt: 250g sovány túró, 1evőkanál lenmagolajÖsszesen(kb): 240g ch 220g fehérje 50g zsír
Kezdésnek remélem jó lesz, pihinapon az edzés utáni turmixot vagy helyettesítem valamivel, vagy csak fél adagot "eszem". fehérjéből csak állatit, ch-ból csak növényit számoltam, a zsír pedig számításaim szerint annyi, ugyanis evőkanál egyenlő 10gramm ha jól csalódom
Amit várok a diétától: a testzsír pár százalékos csökkenése a zsírmentes tömeg pár dekás gyarapodásával(igen ébren álmodom, na jóccakát, mert be kell tartani a nyóc órás alvást... de a több ez eseteben jobb...) -
Radnix
senior tag
válasz
marcus.fenix #46618 üzenetére
FANATIK
-
Radnix
senior tag
UP!
Egy kis motivéSÜN
Próbáljátok ki ezt az egy hetes-10 napos pihenőt, már alig várom hogy lemenjek edzeni, úgy érzem kipihentem magam, áttörök az eddigi "eredményeken" és új szintre emelem a fizikumomAzaz elérem a normális testalkatot
-
Radnix
senior tag
válasz
Vandit. #46393 üzenetére
Persze ezzel nem azt mondtam hogy meg tudnám csinálni, sőt! A húzódzkodás nekem a mumusom, sose ment ezért nem is csináltam, most tervezem hogy ezen változtatok, jövő héten elkezdem a Nagy tréninget
Illetve a merevlábas felhúzást is beveszem a programba, kell az erő, arra jöttem rá, és ezektől az alapgyaksziktól remélek némi erőfejlődést, mert siralmas ami most van
-
Radnix
senior tag
Vettem Muscle Bear protkót kétszer 3 kilót, az egyik kókuszos-csoki a másik meg kókuszos-csoki,
nem elírás, csak nem volt capuccino-s és azt mondtam akkor legyen mind2 olyan...
Nem édes, előtte ugye 100whey protkó ment, ami híresen édes
Szóval az íze nem nyerte el a tetszésemet, habár ez nem mérvadó,mert nekem még sose 1 protkó sem ízlett
Az állaga olyan mint a rendes, (nem Nesquik) kakaóporé
Az oldódása fos, egyetlen lehetőség: 3-4mérő zab rá ugye a protkó víz bele oszt rázni azonnal mint a gép, de így is hajlamos a séker falára tapadni, amit különösen jó dolog leszenvedni az oldaláról reggel...
Nem fostam tőle, és egyelőre pattanások se nagyon vannak, bár az sem mérvadó, mert kb 3-4 éve van egy "állandó" pattanás mennyiség rajtam
Árban bajnok... ennyi.Jövő héttől elkezdek újra edezni 9 nap tudatos kihagyás után, és kipróbálom a hst-t, mert miért ne?
Ezzel egy időben diétát is csinálok, ami valszeg 8 hétig fog tartani, mint a hst, mert utána ugye rendbe kell rakni az anyagcserét, nem lehet normálisan több hónapig diétázni, legalábbis ezt mondják az okosok. A kiegek: whey protkó, nem túl sok glutamin, kreatin etilészter
és maradék elkarnitin plusz yohimbine.
A diétával kapcsolatban olyan kérdésem lenne, hogy heti 2 intervallum kardió elég lesz, illetve egyből az első héten nyomhatom-e, elkarnitinnal yohimbine-el együtt, ne tartsak e némi fokozatosságot? Természetesen kajában tartom a fokozatosság elvét!
És az utolsó kérdésem hogy milyen mennyiségű ch-val és zsírral kezdjem a diétát? kb 80 82 kiló lehetek... Fehérje nem fog 200g alá menni, de nem is haladja meg a 250-et, ezt úgy gondolom, ilyen távol a határaimtól megfelelő mennyiség.Na ez most volt vagy 10hsz-nyi anyag
-
Radnix
senior tag
válasz
Vandit. #45460 üzenetére
Elég jól összefoglalja a lényeget, szerintem is bele kell tenni az első hsz-be!
Hol találtad amúgy, vagy te írtad?Már aktuális lenne nálam is egy diéta, mert a nyáron elszaladt a ló
Ma rendeltem muszkli medve protejint kéccer 3kiló egy kókuszos-csoki és egy kapuccinó ízűt, majd írok véleményt ha megjön, már ha valakit érdekel -
Radnix
senior tag
Holnap Prodigy lesz a szigeten
-
Radnix
senior tag
Olyan mellizmok kellenének nekem is mint a Molnár Petié, csak gyno nélkül, az nagyon lerontja az összképet
-
Radnix
senior tag
A nap "csirkerizs" receptúrája a következő: Rizs erőleves kockával, vegetával plusz bonduelle bébikukoricával. Csirke megsózva, olivaolajon megpirítva, bertolli pecorino-szósszal leöntve
It rocks! -
Radnix
senior tag
válasz
Seraph 16 #44151 üzenetére
Vegyél inkább ab king pro-t
-
Radnix
senior tag
Mi van itt? Semmi off? Nem lesz ez így jó...
Csináltam ma tök fasza "tömegelős" kaját: Hagyma, oliva olaj, pulyka comb darálthús, vegeta, bertolli pikáns szósz( majdnem 30 gramm cukor van benne
),fokhagyma. + barilla drumtészta
Na igen, ezt enni élvezet, csak aza baj hogy 10 percnél több időt vesz igénybe az elkészítés -
Radnix
senior tag
-
Radnix
senior tag
Kikúrt jót edzettem így 2hét kihagyás után, csillagos 5-ös!
De vissza kell szoknom a csirkéhez, most kicsit túlméreteztem az adagot és hányingerem van -
Radnix
senior tag
válasz
God Vazzeg #43180 üzenetére
Tegnap jöttem meg a balatonról, én is diétáztam, minden nap alkohol napom volt, de persze az egyszerű szénhidrátokat sem vontam meg magamtól
-
Radnix
senior tag
De kár, hogy nem követtem a topikot mióta görögországban voltam, biztos sok értelmes hsz- született. Sajnos a tajgetoszt nem láttam, de még az olümposzt sem, de ha láttam volna akkor már rögtön kettőt, ugyanis aza bizonyos ouzó nagyon odabasz
-
Radnix
senior tag
válasz
God Vazzeg #41666 üzenetére
Akkor is bekaphatják
-
Radnix
senior tag
Ehhez mit szóltok?
Meglesem azokat az mhp-cuccokat amiket ajánlott a társaság, de kár hogy úgysincs rá most lóvé -
Radnix
senior tag
Asszem te írtad, hogy alfától pörögtél, meg valami iylesmi, féltem is tőle, de én nem érzek semmit, 3 kapszulától se, lehet placebót kaptam, illetve én a koffeintől sem érzek semmit, rám miért nem hatnak ezek a szarok?! Legalább nem baszom ki a pénzemet legközeleb edzés előtti italokra meg energiaitalra...
-
Radnix
senior tag
A banánnak tudomásom szerint alacsony a gi-je úgyhogy szerintem "jó" estére. Én már nem bírtam magammal, ennyi volt a diéta, mert már 3.ik napja össze vissza zabáltam minden szemetet
Amúgy a sok pia is valszeg segíette a diétát: tudjátok: első pohártól megkíánod a kaját a második ohártól már eszel mindent és had ne fojtassam
mod: mellesleg alkhol 7kcal/g -
Radnix
senior tag
válasz
Borify Péter #41012 üzenetére
Neked ez a könyv kell, meg persze egy kis idő hogy elolvasd
-
Radnix
senior tag
Ezek itt vitatkoznak hogy dymatize vagy on, én meg eszem a "xar" scitec whey-t, de arra is alig futja
Jó ez a diéta: egyre kisebb vagyok, de legalább a zsír még ugyan annyi
-
Radnix
senior tag
BTW szerintetek a Szimicsek János naturál? Másfél év alatt elég szép eredményt ért el...
-
Radnix
senior tag
válasz
marcus.fenix #40277 üzenetére
Az intervallum futást qrvára nem ajánlom, már kb 3 hete intervallumozok, de már csak biciklin, mert a sípcsontomat olyan szinten szétbaxta h egész nap fáj... pláne futás közben
Ma kezdtem el az alfa burnt 1 kapszulával és új pulzus rekordom lett kardió közbeneddig 154 volt, most kereken 170! yeah, viszont kurva szarul lettem nem tudtam végigcsinálni :S 3 percenként csináltam 1 perc max terheléssel, de feladtam, ugrok :S
lementem 84.2ről már 79-re kurva lassan, de sztem zsírból megy le, sok ch-t ettem eddig, már csak 1 zacsi rizs plusz 120g zab van és kezdek is nagyon éhes lenni :S
yohimbine-ből kb 16mg kell ilyen testsúlyra, valahol legalábbis ezt néztem ha jól emlékszem -
Radnix
senior tag
Megjött ma a csomagom a shoptól, de biotekes glutamin helyett valami ronda fekete-zöld dobozt találtam a csomagan! Sikerült nekik sciteces 600gr-os glutamint beletenni, már dörzsöltem a tenyeremet, erre mostr megnézem és mindkettő ugyan annyiba kerül, azért mégiscsak jobban jártam, mert + 100g...
Ja meg megjött az Anita Bean: modern sporttáplálkozás című könyv... hát jó vaskos, beleolvastam, és máris nőtt a sovány izomtömegem
És letettem az eü-vizsgát, mehetek a jogsiért, a babán amit lélegeztetni kellett myomax-os póló volt
-
Radnix
senior tag
válasz
Shodan #39747 üzenetére
Látom a burzsujokat nem érinti a válság
ON: Valakai próbálta itt az alphaburn-t? most diéta mellé szeretnék egy kis xtrát és a yohimbinere gondoltam. L-carnitin megy még aerob előtt (zöldteából ti mennyit szoktatok inni? nekem 3filter megy le egy nap, persze nem nyersen eszem, teát csinálok belőle
). 4mérő zabon és 200g-rizsen vagyok már egy csomó ideje és 4kiló ment le, kb 1 hónap alatt, most lecsökkentettem a rizst 180-ra+ bevetném a yohimbine-t, hátha ad egy kis löketet
-
Radnix
senior tag
-
Radnix
senior tag
válasz
Csabee. #38650 üzenetére
Ezt is ezerszer el lett magyarázva h nem azért van beoltva mindneki mert nemkigyúrtájjat teccik érteni?
Csak azért, mert még minimálisan sem tudja az alapokat, mert nem nézett utána, de jó hogy itt van harry és instant válasol a 100szor megválaszolt kérdésekre
Első hsz-ben amúgy van egy link, olvasd el, hasznos.
-
Radnix
senior tag
Lehet hogy tényleg ugrok, és a becsapódás majd helyreteszi
De tényleg idegesítő, mert pl. az oldalemelésbe kurvára a csuklyámat érzem és kicsit a vállamat, kb 2szer akkora a csuklyám mint a vállam
Már próbáltam mindent, lefelé hajló alkar, a könyökömet emelem, hüvelykujjamat lefelé fordítom...
Valami javaslat?
-
Radnix
senior tag
Én ezt szedem, kb. a doboz 2/3-át már megettem, hatásos. Szerintem az ízületeiden ne spórolj!
Más: kb fél éve valami hülyeséget csináltam és qrvára meghúzódott a vállam. Most veszem észre hogy azóta máshogy áll a bal vállam
Asszem meg kéne nézetni valakivel
csontkovács vagy mi?
pl vállvonogatásnál, oldalemelésnél is máshogy kell tartanom, alapállapotban is látszik, hogy kiáll ott egxy csont a jobb oldalon meg nem, és az izmok is máshol tapadnak. De az is lehet hogy így születtem csak mostanában vettem észre?
Szóval ilyen selejtes vagyok -
Radnix
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #38354 üzenetére
50g L carnitine? az egy elefántnak is sok
-
Radnix
senior tag
Az egyszerű ch-s turmix hamarosan átalakul fehérje plusz glutamin turmixra, csak maradt még tömegnövelő egy kevés oszt gondoltam fele arányban protkóval összekeverve kapok egy 20-25g ch-s 30-40g fehérjés trutyit. A félrekajálós cikket már olvastam, nálam ilyen célt nem szolgál, csak pszihológiai hatása van, hogy ne őrüjjek meg
Ha megint megáll a fogyás kb 50g rizst veszek el az úgy gondolom elég lesz
kisninja "én mióta tolom a cytot meg a reát naponta 2x is" Ez má nagyon szleg ezt nem értem, mi az a rea? -
Radnix
senior tag
4. hó 14.-edike óta 84,2-ről, mára (5. hó 3adikáig) 82-re mentem le, most csökkentettem le a rizst 250g-ról 200g-ra emellé még megy 4 mérő zabpehely kb 120g, meg edzés után 22-23g eccerű ch. Aerobot nyomok mostmár minden hétköznap, 50percet 120-125 pulzussal, 1g elkarnitinnal, napi 6kajával, edzésnapon 7 (edzés utáni folyékony kajesz). az első 4-5 kajában van csak ch. már zőccséget is elkezdtem enni 1 zacskó fagyasztott mix/nap (450-750g), 3 filter zöldtea boleróval ízesítve mert xar az íze... Heti 1 félrekajálás van kb. ma pl gulyásleves, de nem fehérkenyérrel csak magába
Szóval most már elkezdhetne olvadni a zsír! mintha észrevettem volna 1 pici változást, de lehet csak képzelődöm
Egyáltalán ér valamit a lefőzött zöldtea, vagy csak a teblettás zöldtea sűrítményt érdemes fogyasztani? Nem tom az anyagcsere nem akar felgyorsulni, legalábis arra következtetek abból, hogy 1-2 naponta rakok tojástfehérje: 2mérő tejsavó, 500g csirke/pulyka, 1tonhalknzerv, 250g túró + edésnap trutymix. Mit kéne tennem, hogy meginduljn a dolog 1 kicsit? Mivel lehetne gyorsítani az anyagcserét még?
-
Radnix
senior tag
válasz
burgatshow #38112 üzenetére
A melled és a tricepszed lehet, a bicepszed biztos hogy nem, és esetleg a vállad első fele még kaphatott
Ha neked bejön és erősödsz és jobban megy majd a küzdősport akkor már megérte, hajrá! Egyébként kipróbálhatod a konditermi edzést is, szvsz sok különbség nincs, hogy kisebb súllyal csinálsz több ismétlést, vagy saját testsúllyal csinálsz több ismétlést. Azt hiszem általában az ilyen küzdősportolók szoktak vállszélességű nyomásokat csinálni, ha meg érzed hogy lassulnál, ami nem hiszem h bekövetkezik ha nyújtasz is sokat akkor még mindig abbahagyhatod.
-
Radnix
senior tag
válasz
burgatshow #38109 üzenetére
Maximum annyit érsz el vele, hogy egy idővel egyre könnyebb lesz teljesíteni azt a mennyiséget, azaz kevésbé fáradsz le, egyébként időpazarlás!
-
Radnix
senior tag
válasz
Tomics #38077 üzenetére
Szerencsére erre van egy ősi trükk: egy evőkanál túrót belehelyezel a pofazacskódba, a maradék helyre ami még a szádban van, ásványvizet öntesz, jól összeforgatod a nyelved és a fogad segítségével ezt a matériát, majd lenyeled, és ezt ismétled mindaddig míg el nem fogy. sec-perc alatt be lehet így lapátolni, bár nem egy gasztronómiai élmény. Mások leturmixolják proteinnel keverve, vagy bolero italporral keverve... én este már nem turmixolgatok, alszik a család...
-
Radnix
senior tag
Fagyasztott zőcséget ti hogyan szoktátok elkészíteni? Merthogy ugye én eddig gyakorlatilag nem ettem semmi zöldséget
de diétában illene! Érdekes hogy 320g ch-val elindult lefele a súlyom, 95%tiszta kajával, de a zőcség azért kell! (gyanítom csak víz ment le 84,3->83,4) És már azért is ideje volt a diétának mert ez a qrva repedés egyre csak nőtt és már nagyon undorító rózsaszín, vörös csík, azaz már sáv lett belőle
Remélem ha most megindul a szálkásodás akkor megáll a növekedése, és innentől óvatosabban bánok majd a ch-val, mert több csíkot nem akarok
Utolsó kérdés: ti milyen kardiót ajánlotok zsírégetéshez? hosszú azaz 40-60 perc alacsony intenzitású:120-130 pulzussal az megfelelő?xelo: te meg ne hízzál, inkább izmosodj, hízni mindenki tud
-
Radnix
senior tag
Elkapott a gépszíj, amikor olvastam a FleSs diétás naplóját
Szóval ezt így elterveztem és 90 százalékban be is fogom tartani ha mindegy úgy megy ;)
Az első kaja az olyan 6-7 között ugyanis 7kor már indulokSzóval mennyi ch-val kezdjek?
A kiegészítők hiányát megpróbálom a szigorral helyettesíteni ;)Tényleg fless is írogathatna, meg még pár régi tag, egész jó volt annó a hangulat itt ahogy visszaolvastam, nem mintha most rossz lenne
-
Radnix
senior tag
Köszönöm az infót, jövök neked eggyel!
más: A diétám körvonalazódik!
6:00 felkelés
7:00 tejsavófehérje+zabpehely+lenmagolaj
9:00 csirke+rizs+zöldség
11:00 csirke+rizs+zöldség
13:00 csirke+rizs+zöldség
15:00 tejsavófehérje+glutamin (edzés után)
17:00 csirke+rizs+zöldség
19:00 tonhalkonzerv+zöldség
21:00 zsírszegény túró+lenmagolaj
22:00 lefekvéskezdésnek 300g ch megfelelő, vagy kezdjek 250-el? az elején 160g fehérje aztán ahogy lejjebb megy a ch felemelem 240-ig. 84.2 kiló voltam ma reggel a csomag lerakása után
Ja és egyből elkezdeném a kardiót heti 2db, 40perc. utána ezt is felemelném fokozatosan minden napra 50-60 percre. Javaslatokat, véleménykeet várok! aerob edzés után! súlyzós edzések 4 db, minden testrész 1x egy héten... kivéve vádli, mert azzal nem rendelkezem.Elég ultimate-nek tűnik, betartani is az lesz, max heti egy szemétkaját tervezek reggeli időpontban.
-
Radnix
senior tag
Most olvasgattam FleSs diétás naplóját, elég fasza, lehet belőle 1-2tippet szerezni.
Kérdés: akinek van digitális mérlege otthon megnézné nekem,mennyi 1 ilyen átlagos 75cc-is mérőkanálba hány gramm zab fér? thx! -
Radnix
senior tag
válasz
runner 125 #36540 üzenetére
A 6 után ne együnk elv az egy, hmm... jó nagy ****ság. délután kevesebb szénhidrátot egyél. délelőtt reggelire legtöbbet és edzés után is bátrabban. utolsó étkezésben vagy utolsó kettőben már inkább csak zöldség legyen mint ch.
Hú tegnap "ma" pókereztem, meg bebaxtam mint a disznó, gyakorlatilag fél napon keresztül csak folyékony gabona ment le a torkomon
Jó kis anabólikus és diétás nap volt.
Most meg úgy fáj a fejem nincs étvágyam, edzeni semmi kedvem, nem is aludtam sokat. ajánlom mindenkinek aki testépítéssel foglalkozik :
-
Radnix
senior tag
válasz
Speeedfire #36205 üzenetére
Ráadásul az a qrva daily one is drágult... de legalább új dobozban van, ez ilyen megreformált daily vita-min. Milyen drága dolog ez a rohadt diéta :S most fogom elkezdeni, berendeltem pár cuccot, és olyan jó kis summa jött ki
fehérjéből is már csak ilyen scitec 100%whey-t veszek 5kilósat,szvsz nem igazán éri meg a jobb, pl. ez a jókis prémium elite whey okádék, és beleköt a shakerbe, viszont a scitec legalább ilyen szempontból jobb. bijotek 500mg-os rágótablettás elkarnitint vettem. számolgattam össze-vissza és ez volt a legolcsóbb 4500ft 60g (2doboz). glutaminból is fél kilós bijotek... legolcsóbb... nem tudom... a glutamin az csak glutamin, nagyon nem baszhatják el, de ha igen akkor cáfoljátok meg. Ja és végre beruháztam ízületvédőre is, ezen nem spóroltam... animal flex, csupa jót írnak róla de lehet h csak azért mert animál
serk: és hol a faszba van a jó kis olcsó c-1000?
-
Radnix
senior tag
Azt vágom az valóban nem olyan rossz, csak azé nem minden nap azt eszem, mert húzós az ára és ugye mivel nem magamat tartom el, anyám húzza a száját igencsak, de azért szokott venni abból is amúgy meg a 200g-os cora-s sárga zacsis rizst eszem és minden 1500-adik szem az lencse benne
Na most megerőltettem magamat és csináltam apróra vágott pulykát sóval szárított kotányi fokhayma graulátummal és "dizsoni" mustárral és rájöttem hogy tudék én azért jót csinálni csak ehhez 1 óra kell :S 2 napi adag... Ezt ajánlom mindenkinek, fincsi! -
Radnix
senior tag
Mióta eszed ezt?
és hogyan tudod legyűrni? Én már hányok a saját "főztömtől" pedig ennél még az is jobb egy hangyányit
Ja és te ilyen ch bevitellel "tömegelsz"?
Valaki írja már meg, hogyan csinál ehető és normális kaját csirkéből pulykából!
Ja és írjátok már meg melyik főzőzacskós rizst érdemes venni, mert eddig az összes hasonlóan "jó" ízű volt. u.i.:ne vegyteke ilyen kotányi vadhusokhoz való fűszerkeveréket mert ocsmány! -
Radnix
senior tag
Aktív témák
- Synology NAS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NBA és kosárlabda topic
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest