Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Aktív témák
-
P00By
nagyúr
Ma is voltam edzeni. Egyátalán nem vagyok megelégedve, csak úgy, mint a mögöttem lévő 3 héttel...
Mióta nincsen edzőpartnerem nagyon nehezen edzek, súlyokban vissza estem. Nagyon hamar fáradok és átizzadom az egész polómat.
Nem tudok egyről a kettőre jutni, a családom miatt nem tudok tápkieget vitamint semmitse "szedni" és a rendes kaját sem tudom megoldani ugyan ezen okokból.
Megint egy holtponton vagyok többek közt emiatt, abbahagyni nem akarom, mert szeretem csinálni.
Valószínű így, hogy elérjem a céljaimat kell egy 8-10 év...
Tudom viszlátMegyek is...
-
penene
őstag
á, de jól esik a hideg tejeszacsi a térdemre.. csak ezért vettem, 3 nap múlva lejár... Legfeljebb nem nyitom ki, úgy megéri, heti 1et vásárolva nem.
-
penene
őstag
Ha azt a hirtelen örömöt érezted volna, amit én éreztem akkor, amikor megláttam, hogy fociznak a teremben és bemehetek, akkor azért megérted.
Ezért is irdatlan nagy veszteség, hogy nem focizhatok már évek óta, gondolhatod...
De vissza fogok térni, nem érdekel, bármibe is kerül. A hobbi már bőven elég, egyik társaságban öregfiú focistákkal toltuk, oda is várnak vissza... szal még jópár év van bennem (20-30), nem adom fel, ha kell 2-3 év ráedzés, meg gyógyulás is rá!
Persze már sosem leszek olyan gyors, mint voltam... De nem érdekel. Azt se tudom, milyen gyors vagyok, nem sprinteltem már évek óta egy jót.
-
penene
őstag
válasz
Snoop-y #20790 üzenetére
Ehh vazeg.
Az én lol sztorym (előtte sose volt törve semmi soha, pedig aztán durván örökmozgó voltam):
Gimiben volt a focibaleset, amióta szar a térdem, nem volt törés elvileg csak szalag húzódás stb..
Fekvő, járógipsz, majd gyógytorna...Amikor eljutottam oda, hogy jó volt a láb,felmentetként ugye berohantam a tornaterembe focizni mint az állat utcai ruhában és lendületből bebaxtam a kezem a bordásfalba...
Éreztem hogy fáj kicsit, a kisujjam furán állt. Eltört vaze.Vissza helyre, gipsz egyből, érzéstelenítő nélkül visszarak helyre, stb.. k.anyáztam a dokinál, aki helyeselt, hogy ezaz, kemény vagyok.
Aztán 2 hét után röntgen, és elmozdult.. és előlről egész..
azóta 1-2 centi difi van a 2 teljes karom között.. érdekes mód erőben nem érzem, főleg mióta a jobb könyököm nem jó. Lábnál meg a jobb láb van hátrányban.
Nembaj, úgyse a szimmetria a divat. -
Snoop-y
veterán
válasz
penene #20783 üzenetére
Uhh műtétet ne is mondjad szar emlékeim vannak róla:
Snoop-y felmászik egy állványra majd megcsúszik és gravitál lefele de esés közben bónuszként beakad a kisujja a dexion-salgo állványba. Szerencsére közben ráestem a szemben levő állvány polcára így nem szakadt le. Kurvára fájt de azon kívül csak egy vágást láttam rajta. No problem másnap ki a jégre korizni de hatalmasat estem el orvoshoz hát ez harántos csuklótörés gipsz 4 hét. Idő letelik kötés levesz ( gyanús volt mert közben kurvára fájt a kezem ) orvos hanyattesik mert bazira meg van dagadva az egész kezem go sebészet. Ínszalagszakadás + deformáció ---> ínszalag felgyűrődött a tenyerembe irány a műtő
hajlító ínszalag hozzávarrása a feszítőhöz plussz megtűzdeltek drótokkal egyéb terminátoros alkatrészekkel. 4 hét újabb gipsz. Gipsz levétel + 4 hét terminátoros kütyükkel járkálás. Mikorra levették a gipszet meg kiszedték a kütyüket a bal kezem olyan lett mint egy csirke lába kb. még most is azt nyögöm sokkal gyengébb mint a jobb20 ismétlés alá nem megyek a lábammal az tutter
-
penene
őstag
válasz
Foglalt név #20786 üzenetére
az nincs odaírva, hogy ugyanolyan gyorsan kell menni.
-
Norbo03
őstag
válasz
penene #20784 üzenetére
Nincs mit. jaja iylen forrás szerüség, de csak a léyneget ragadtam ki belőle.
Foglalt név: Szerintem azt arra értette inkább hogy ha nehéz fokozatban vagy és úgy erőlködsz felfele mentben akkor feszül rá joban ezélrt kell a kisebb váltófokozat h ne erőlködjön annyira. Csak kicsit elírták szerintem.
-
Foglalt név
addikt
-
penene
őstag
válasz
Snoop-y #20780 üzenetére
Még tolod a küzdést?
Mert azért figyelj oda, hogy ha alacsonyabb ismétlés számra mész (jó a 20 még nem vészes), akkor be fogsz lassulni...Persze attól is függ, mellette megy-e más, vagy csak az alacsonyabb ismétlésszámú kondi edzés.Ha minden nap edzel lábat kb. nem gond, de ha eljutsz oda, hogy nagy súllyal képes vagy leamortizálni egy hétre, akkor onnantól tuti lassulás lesz. Még a köztest csinálod, szal annyira nem vészes.
-
penene
őstag
válasz
Snoop-y #20780 üzenetére
Jajaja, ahhoz képest .. Ugye milyen kemény?
Na most gondold el, milyen 20ról 15re.. meg 10-8ra...Én most arra hajtok, hogy jövő héten ugyanazt a súlyt nyomom mint most, de megpróbálom szabályosabban csinálni, ill. cél a 20 elérése.
Ha sikerül, akkor emelek és 15öt illene csinálni abból...Bizakodom a fejlődésben, előző hetekhez képest durván fejlődik a combom (jó nagyon alacsony szintről, azt hozzá kell tenni). A testátlag eléréséig is még sok van, szóval még egy darabig simán várom a sikerélményt. Ha netán elmarad, nyomok kreatint is, bár lehet nem lesz rá szükség 2-3 hónapig, főleg ha műtenek.
-
Norbo03
őstag
válasz
penene #20779 üzenetére
Egy cikkből kiragadva:
[I][I]"Az ízületekről
Ha a gerinccsigolyákat nézzük, mindenképpen előnyösebbek azok a biciklik (az úgynevezett túrakerékpár), amelyeken egyenesen, “kihúzott” gerinccel tudunk ülni. A hegyi és országúti kerékpározásnál más a helyzet, ezeknél egészen más szempontok szerint vannak a beállítások. Visszatérve a hobbikerékpározásra, a túl mély, üléstől távol eső kormánytól “görnyedünk”. Ez pedig derék és hátproblémákat okozhat (vagy súlyosbíthatja a már meglévőket). Ráadásul a domború tartásból adódóan a fejünket jobban meg kell emelni, ezáltal a vállöv izmait és a nyakunkat is nagyobb igénybevételnek tesszük ki. Szakemberek éppen ezért ajánlják a kormány megemelését, vagy ún. “szarv” felhelyezését a kormányra, ha az túl alacsonyan van. Amikor a szarvra helyezzük a karunkat, laza marad a hát, a hasfal, a kar és a kéz. A kormány alsó végét fogva mindennek az ellenkezője az igaz, de hegymenetben így könnyebb pedálozni.
Nem árt azt sem figyelembe venni, hogy az egyenes háttal való tekerés kitágítja a mellkast, így könnyíti a légzést, stabilizálja a szívverés ritmusát. Jó, ha a kormányszarv legalább olyan széles, mint a vállunk. A nagyobb szélesség is elősegíti a könnyebb légzést.
Ha a már fent említett “emelt” kormányunk van, vállunk és csuklónk nincs túlságosan nagy igénybevételnek kitéve. Legjobb, ha nincs kinyújtva a kar - a behajlított könyök segít a rázkódások tompításában. Leginkább hegyi-kerékpározásnál fontos a teleszkóp, amely egyéb funkcióin túl tompítja a csuklóra, vállra áttevődő rezgéseket, ütéseket.Külön a térdízületről
A térdünkkel legyünk óvatosak. A tekerés ugyan segíti a térdízület üregében található folyadékkal (ízületi nedv) az ízület “kenését”, de a helytelen biciklizéssel rengeteg problémát okozhatunk.
Fontos az ülés magassága. Legjobb, ha a nyerget olyan magasra helyezzük, hogy amikor ráülünk, a térd a pedál legalsó pozíciójában éppen egy picit be legyen hajlítva. Ha túl alacsonyan van az ülés, az a térdízületet, de főképp a térdkalács porcfelszínét terheli fokozottan. Érdekes adat, hogy percenként 80-as pedálfordulatnál a térd óránként 4800-szor hajlik be és nyúlik ki. Túlerőltetést okozhat, ha a térd kikerül a függőleges síkból (főleg kifele szokták helytelenül fordítani a térdet), vagy ha a pedál elcsavarja a lábfejet a térdhez viszonyított természetes helyzetéből.
A térdkalácsról nem árt tudni, hogy emelkedőn, ha túl nagy a fordulatszám, a kelleténél jobban ráfeszül az ízületre, és ez is okozhat porcproblémákat. Ilyenkor váltsunk könnyebb fokozatra."[/I][/I] -
penene
őstag
Azt olvastam, hogy árthat a térdnek, ha a bicaj rosszul van beállítva. Nem tudjátok ez mit jelent?
Én próbálom olyan magasra tenni az ülést, tök mind1, milyen bringa (szoba, rendes), hogy minél jobban legyen kinyújtva a láb, persze nem csontig. -
penene
őstag
válasz
Snoop-y #20777 üzenetére
gratu.
Látom a lábat nem veszed kisebb ismétlésre.Ha már én is ott tartanék, király lenne (akkor már valszeg nem lenne gondom a térddel). Rajta vagyok maxon, hogy meglegyen.
Majd még a tekerésre kell rávennem magam, heti 2-3x a többi napon (karral úgyis csak bohóckodom direkt valamit majd, nem csinálok teljes felsőtest edzés 2-3 kilókkal minek), hogy az izület is legyen edzve, ne csak az izom.
-
penene
őstag
Viszont a válltáskám leszakadt a vállamról, így kézben vittem haza.
Felváltva jobb és bal kézzel. És a jobb könyököm már ebbe is megfájdult, mire hazaértem. No komment. Kapja be, ennyi. Legalább lábon legyünk jók, ha megműtik, úgyis kezdhetem előlről, de bízom a sejtmemóriában. -
Möhe
addikt
Igaz
,én is tőlük rendelek (elsődlegesen),csak kimaradt hogy csokis,vagy rocky nincs.Aug közepén kapnak mindenhol szállítmányt,nah akkor berendelek 2zsákkal,gluta sr-1kg szintén nincs,csak kisebb.
Én most visszavettem a tempóból,kevesebb gyakorlatot csinálok de kontrolláltabban próbálom végezni azt.Jah és ebből adódóan a súly is nagyobb,minimálisan de több.A múltkor is "csak" 4 féle gyak-ot csináltam hátra,de jobban sikerült mint a 6-os.Most nmellre is 5 helyett 4et műveltem.3 padon végigmentem,és egy tárogatás a végére.A hülye áthúzást meg kihagyom,mert ha mellre csinálom akkor a hátam fáj,ha hátra,akkor a mellem.
-
harry
veterán
Én sportikán vettem, ott is csak vanília volt meg eper, de nem nagyon érdekelt, a minőség, és nem az íz alapján döntök.
Más - azon gondolkodok, hogy lehet visszaállok a heti 3 edzésre... Vagy csak írnom kéne egy tervet. Mert az egy dolog, hogy így hamar végzek egy edzéssel, de legalább annyi időt vesz el az utazás is, ami így nem túl jó.
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg #20756 üzenetére
Gratulálhatsz
nélkül is.
Mert olyan durva jót lábaztam, hogy hihetetlen... Emeltem a súlyokon úgy, hogy igencsak meg kellett szenvedni a 15 ismétlésig, és nem is volt olyan szép lassú és kitartott (mert full bexartam
). De olyan szinten durva volt, hogy amikor lábraálltam utcsó sorozat után, akkor 2-3 lépést úgy tettem meg, hogy majdnem összeestem (nem vicc, egyszerűen nem mozgott a lábam, meg amikor ráléptem, össze akart csuklani)... meg aztán a többit is a WCig.
Aztán persze helyrejött...Majd lábtolón is emeltem úgy, hogy utcsó 2 munkasorozat 15ismétléssel ment csak.
Combhajlító is jó volt. Amikor a végén akarom nyújtani a combfeszítőt, begörcsölt a combbicepsz, lol... Így annak a nyújtásával kezdtem.. utána már jó volt, nem görcsölt.
Jó is remegő lábakkal a tus alatt állni.. vázz..
Azt hittem nem lehet überelni a múlt heti edzést , de sikerült. Múlt héten csak 2 sorozat hasazást tudtam bevinni lábazás után (azelőtt meg full hasedzés ment simán), most már a súlyokat is alig bírtam visszarakni, annyira kimerültem.
Hát a térdnek biztos nem olyan rulZ (érzem is kicsit, meg majd szerintem még 2 napig), mint kisebb súllyal, de ha ettől fejlődik, akkor ez megéri. Persze védő volt a lábamon, csak hát a kopás az kopás. Mi lenne, ha 6-8 ismétlésnyi súlyokkal nyomnám.. -
Möhe
addikt
Ma kóstoltam egy karamel tasakos szájtek 100% WPro-t. Finom volt.Lehet benevezek,egy vödörrel,de a mogyis is ízlett még év elejéről.Mivel ON-t nem lehet sehol rendelni,mert csak banános,epres,vagy valami gyümölcsös ízekben van.
vanilíás volumass35 (vödörös)eladó,bontatlan
-
Foglalt név
addikt
válasz
God Vazzeg #20767 üzenetére
Ezt most nekem írtad?
Volt, hogy lebecsültem vlki teljesítményét?
Egyébként 7kg-val vagyok több leszálkásítva és nem nőtt a karom, engem ez bosszantBibby: úgy volt igazán vicces, hogy már jún-ban 89kg voltam 39,5-es karral, aztán szépen eltünt egy újabb centi. Közben a súlyom maradt, nem is a hasamra csoportosult át a súly, erőben sem érzem, hogy gond lenne.
-
Bibby
addikt
válasz
Foglalt név #20765 üzenetére
Ez szerintem olyan dolog, hogy neked valószínűleg a karod nem "erősséged". Ezen meg nem szabad siránkozni hanem el kell fogadni a genetikai adottságokat. Én egy nudli vagyok például, de 39-es kart 70-75 kiló között is tudok hozni. (Ja és nem 150 centi vagyok, mégmielőtt ez jönne le
, emlékeim szerint te sem vagy 2 méter közelében)
A többivel amúgy egyetértek, ha az ember abbahagyja simán összeesik egy kisebb szintre (de azt meg tartani tudja szerintem akár szarabb kajával is). Viszont bubi is egyetértett azzal, hogy az edzés fontos, ha az izmok terhelése megmarad akkor a vajaskenyértől se lesz olyan nagy csoffadás. -
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Foglalt név #20765 üzenetére
Lassan elkezditek megérteni, miért is nagy szó, mikor 3-4 kilóval több az ember minden évben leszálkásítva, meg 1-1 cm-el nagyobb a karja. Egy idő után meg ez hatványozottan igaz
-
Foglalt név
addikt
Elkeserítő dologra sikerült mar rádöbbennem. Októberben szépen nekiálltam "tömegelni", ami abból állt, hogy kidobtam egy valag pénzt glutára, myomax-ra és társaira. 82kg-ról sikerült felkúszni 97-ig és mostanra 89 körül stabilizálódott a dolog. Ez még so-so türhető lenne, ami a bosszantóbb, hogy igazán azért fogtam bele már az elején, mert szerettem volna egy hidegen 40-42-es kart. A kezdeti 38,5-ről sikerült felmenni 40,5-ig majd ma ismét a kiinduló értéket mutatta a centi, ami kicsit elkeserít. Nyár eleje óta ritkábban edzek és a kajálásom sem gyúrós, de mint a súlyom is mutatja, megvan a megfelelő mennyiségű tápanyag és elég sok fizikai munkát végzek.
Szóval ez egy "ilyen" sport -
marcus.fenix
aktív tag
Na, mivel senkit se érdekel, leírom, hogy:
MA VOLT ÉLETEM LEGJOBB EDZÉSE!!!
Alig több mint két hete reformáltam meg az edzéseimet, és egy hónapja az összes SHOP.BUILDERES csodapirulám is elfogyott (meg is fogadtam, hogy sosem költök többé ilyenekre), mégis most érzem azt hogy "Regina révbe ért".
Hihetetlen hogy baszhatod a kajálást, a pihenést, meg a kiegeket, ha az edzést elkúrod azzal hogy túlzásba viszed...
Ma kevesebb mint 50 perc alatt mindent kiadtam, és a két héttel ezelőtti 62*6 military press helyett ma 64*8 ment, ami nem nagy szó, de az elmúlt félévben nem fejlődtem ennyit... ráadásul egy 88 kilós zsíros weakling létemre még örülök is hogy szabad súllyal így ment a dolog...
Mindezt úgy hogy közben fogyok!!!
-
4EvErfIt
csendes tag
válasz
God Vazzeg #20758 üzenetére
Ja nekem is régebben csak a kisujjam.Állitólag a fejlődes miatt kialakul egy nyomóhatás az inakra ill. idegekre és attól lehet.Nemtom, lehet megdöglök holnapra
-
Norbo03
őstag
válasz
4EvErfIt #20757 üzenetére
Hi!
Egyik ismerősnek ugyanez volt csak talán másik újjával de lehet pont uyganezzel nem tom pontosan.
Neki az volt h a hátizmába volt egy izomcsomó ami amikor elkezdett maszírozni neki a masszőr elkezdet uyganúgy zsibbadni az újja mint amúgy. Aztán kimaszírozta neki ezt a csomót a masszőr és azóta nem zsibbad. Állítólag a masszőr azt mondta h az a csomó valahogy valamilyen összeköttetésbe volt az újjakkal. De nála is csak véletlenül derült ki mikor elkezdett járni masszázsra.
-
Bibby
addikt
Megint láttam egy akkora embert...a vállaival együtt olyan volt mintha három feje lenne. Ilyet ivott, a nehezen fejlődők esetleg próbálják ki.
-
4EvErfIt
csendes tag
Szerintetek mitől lehet az hogy mostanában kicsit gyakrabban zsibbad a kezem ? Különösen a jobb kezemen a mutató és hüvelykujj
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg #20754 üzenetére
Én meg minőségi Wopper menü light kólával jég nélküllel készülök a mai edzésre.
Még jó, hogy edzés előtt kell a minőségi fehérje és szénhidrát. -
God Vazzeg
veterán
válasz
marcus.fenix #20753 üzenetére
Én már emelem a súlyokat, és még nem is tömegelek
-
harry
veterán
válasz
marcus.fenix #20750 üzenetére
Egy próbát megér, majd érdekelnének a tapasztalataid
-
marcus.fenix
aktív tag
Na eddig az volt hogy mit meg mennyit kell enni, meg hogy hogy kell edzeni és pihenni, erre most jönnek az új tényezők, hogy mit kell hallgatni edzés alatt...
Én akkor ki fogom próbálni, hogy Dögös Robi és Bunyós Pityu mixet hallgatok... mert az úgy felbassza az agyam, hogy talán ledobom magamról a 300 kilót is... normál esetben meg a 100 is nyögős...
-
harry
veterán
Most néztem Molnár Peti blogját, itt van sok jó gyúrós zene:[link]
-
harry
veterán
Mennyire probléma az olíva bogyó, gondolom nem nagyon
Pl egy adag salátában mondjuk 5-10 szem.
-
penene
őstag
Jah, görögsalit csípem nagyon. Néha csinálok ilyesmit, csak ritkán..
Meg nem szoktam csak úgy ale natúr salátázni, hanem csirke mellé.Túró mellé szoktam paradicsomot, azt a paradicsomot kéne feltúrbózni, és kész egy kevésbé CHs étkezés.
Általában lusta vagyok készíteni salit, azért nem eszem...Na majd okosodom még...
-
harry
veterán
Na megyek kajálni, megéheztem
-
harry
veterán
válasz
penene #20740 üzenetére
A saláta pedig király dolog. Én görög-salit szoktam készíteni, fogsz egy kígyóuborkát, pár paradicsomot, olíva bogyót, és összehajítod egy kis lilahagymával. Pár kanál olíva olajhoz keverek fűszert (illetve ezt nem én, ehhez nem értek), ezzel meglocsolod, és kész. Feta (vagy milyen) sajtot szoktak még rádobni, én elhagyom. Neten is kereshetsz receptet.
Van még uborka salát, kígyóubit lereszeled... meg nem tudom még mi kell hozzá, de ez is finom
Lehet csinálni gyümölcs salátát is, alma, szilva, szőlő, barack, banán, kis kockákra felvágni, és egy tálba hajítani. Vagy nyílván bármi mást is rakhatsz bele.
Ennyi jutott eszembe hirtelen, de neten, akár a bb.hun biztos sok recept van. -
penene
őstag
Kösz az ötleteket.
Túró jó ötlet, bár estére tartottam a rántottával együtt (melóban nem csinálok rántottát, de túrót valóban ehetek - csak a gyümölcsöt nem akarom keverni más kajával).
A mennyiséget majd én eldöntöm.Várom még a javaslatokat.
MOD: Jah, salátáról mesélhetnél, hogy milyen saláta, mert salátában is full kezdő vagyok.
26 éve nem eszem igazán se gyümölcsöt, se salátát... Csak ha kényszerítenek. -
harry
veterán
válasz
Foglalt név #20736 üzenetére
Ő választotta ezt, és úgy nézem, élvezi, Téged (vagy itt bárki mást), meg úgy sem fenyeget egy ilyen forma veszélye
-
penene
őstag
Edzeni este 6 körül edzem.
-
penene
őstag
Egy kis ON:
Megreformálom a kajám. Rájöttem, hogy mennyire is szeretem (ill. nem is utálom annyira
) a zabpelyhet, főleg a túró+joghurt+zabpehely+tejsavó kombót (bár ránézésre hányás).
Szal reggel fél 8 körül a fehérjeturmixot malto helyett (egyelőre) 50-60G zabehellyel tolom mostantól (nem az íz miatt, hanem hogy legyen rost, meg stb. egészség rulZ).Ez azt jelenti, hogy nem lesz 9 körül teljes kiörlésű zsömle + felvágott + sajt kefír reggeli, mert az úgy szerintem nem fog menni.
fél 10-10 körül kéne 1 étkezés, hogy az átlagban fél 12-12 között levő első meleg kaja között legyen egy étkezés iktatva.Mit javasoltok?
Praktikusan gondoltam valami gyümölcsre, olyat úgyse eszek soha, és kéne rost is, mert durván szarul állok belőle...alma, körte, mittoménmi... szerintetek (igaz, ebben nincs túl sok fehérje - igaz a kefír+sajt kombóban sincs túl sok
)?
Thx.
-
harry
veterán
"Soha nem voltam még ilyen nagy, ilyen telt és ilyen kemény 9 héttel egy verseny előtt." Jay a képek készültekor 131 kilót nyomott.
No majd meglátjuk. Többi kép itt: [link] Hatalmas ez az ember. Nem tudom, hogy csak nem úgy áll, vagy nem jó szögből fotózzák, de combnál látszanak szimmetriabeli eltérések, pl itt [link]. Még 9 hét, ilyenkor még mennyit szoktak fogyni? Vagy ez ilyen szinten/verseny előtt hogyan működik?
-
LOTR
addikt
csak jelzem, hogy figyelek, még ha senkit nem érdekel is
on
próbáltam diétázni, de annyira nem volt kedvem figyelni a kajára, hogy az már tragikus, csak a fehérje legyen meg, aztán kalap kabát, de a nyár végi kis nyaralásra össze kéne kapnom magam - tavaly valahogy jobban ment
uff -
harry
veterán
Én meg egy kilóval kevesebb, a hétvégén 89kg voltam, vagyis minden rendben. Sajnos nem tudom pontosan (
) de valahogy 160g ch körül voltam.
-
Shodan
őstag
válasz
Markgx10 #20706 üzenetére
Nem rossz, olcsó és praktikus
Közben hazajöttem ráálltam a mérlegre és +1kg többt mutatott ,biztos valami csoda szendók voltak.Bár szerintem a fele csak víz, mert azért elég sokat ittam
de azért volt egy kis meki meg gyümölycs is.
mindegy holnapra kiderül , ha fél kiló már annak is örülök. -
P00By
nagyúr
-
penene
őstag
Dejó, van heti 1-2 napom, amikor tényleg duzzad a lábam az erőtől, és érzem, hogy milyen király vagyok, meg erősödtem.
Másik kb. 5 napban meg szenvedek a járással is, amíg nem regenerálódik.De jó is így, ezt szeressük.
És mi lenne, ha guggolnék is, meg nagy súllyal csinálnám.
-
Majstor
senior tag
Melyik multivitamin jobb, "Daily Vita-Min" vagy "Greens"?
-
Vandit.
addikt
Ma bicepsz+ láb lesz. Szeretek 40 fokban guggolni.
-
yoooyy
újonc
csáo
Az lenne a kérdésem hogy konditermezés mellett (heti 3), érdemes-e fekvőtámaszokat csinálni? Pl edzésnapokon, vagy pihenőnapokon. Az ok: Szeptember közepére kéne 50-60 fekvőt lenyomnom (suli), amiből most oylan ~35 megy. -
Markgx10
őstag
válasz
Shodan #20703 üzenetére
Bár már biztosan ott vagy, de azért leírom, hogy ilyen esetre jó többek között az aminosav tabletta. Amit vettem annak egy adagjában 12 gramm protein van (6 szem), 204 szemes (34 adag) és nevetségesen olcsó volt, 3000 Ft alatt van az ára. Még ha azt nézed, hogy sokan vádolják az itthon kapható aminosav tablettákat azzal, hogy sima tablettázott fehérje, akkor is jó, mert bekapsz belőle egyszerre 2 adagnyit (24gr fehérje) és az már soványan egy étkezés fehérjetartalmának is megfelelhet. Így 17 ilyen alkalommal tudsz ezen segíteni, mindössze annyi, hogy bevágsz a zsebedbe pár szemet és bárhová viheted, egy pohár vízen kívül nem kell más.
Annak ellenére, hogy biztosan van, én ezen kívül semmi értelmét nem látom a tablettás aminónak.
(persze a legjobb az egészben, hogy sok szem van benne és lehet "szedni"
)
-
Blackhole13
senior tag
Látom sokan írtátok, hogy otthon edzetek, ti honnan, és mennyiért szerzitek be a tárcsákat?
Én amikor néztem az árakat durván mellbevágott, hogy egy tizes tárcsa 6k min. -
Shodan
őstag
Holnap forma1 és nem engednek be hűtőtáskát
marad a fincsi folyós 70fokos téliszalámis zsemlye
Aktív témák
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest