- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
dunkel
őstag
válasz
Majstor
üzenetére
Nekem dyras márkájú van, nemtom a típust. 3 éve vettem tecsóba, még mindig lehet kapni. Adnak mellé daráló fejet is, amivel mákot diót, zabot stb lehet darálni. Olyan 5-6k körül lehet.
Más: nagydobozos Anadroxból van még kb 60-70 szem. Aki rá van izgulva avval elcserélném okosba kp-ra vagy más kiegre. Azon kívül, hogy jobban izzadok tőle edzés közben semmi. Aki a legtöbbet ajánlja azé. szigorúan privi
-
harry
veterán
válasz
Majstor
üzenetére
Nem, én még nem. Asszem...

Scitec kreatin mono / whey / volumass / séker / c / ca-mg / daily one (vagy mi), biotech kreatin / séker, powertrack protein, san alcar, szőlőcukor, malto, mad max gurtni, vitaking c vitamin, proform soy, highland bioflora.
Ha emlékeim nem csalnak, én összesen ezeket a kiegészítőket használtam az elmúlt évek során. -
kisninja
őstag
válasz
Majstor
üzenetére
Én a Scitec re voksolok van itthon vagy 1kg még
oldódása hagy némi kívánni valót de lehet nem kéne 10-15g fél liter vízben oldani. És nem fosat.... igaz TEJ
el iszom ezt is, és rántotta zaba után sem lett problémám... Erőben is jócskán megdobott.atus: jó lesz bespájzolni belőle
-
Manitou
veterán
válasz
Majstor
üzenetére
Az a x@r dolog nálam, hogy utálok futni/biciklizni...
Menjél ki a szabadba. Vagy ott se
Én ma és tegnap letekertem a hétvégi adagomat~75km-t 135-ös átlagpulzussal . Ma 43km lett a vége, hazafele olyan szembeszél volt, majdnem ott pusztultam
Max pulzus 173, de sokszor 150-en volt. -
kicsitomi88
őstag
válasz
Majstor
üzenetére
Jaa, edzeni még nem voltam, de az érzés megvan
Már olvasgatok a témában újra, az is elég egyelőre
. Komolyra fordítva a szót jövő héten veszem a bérletet. (Már úgy guggolnék
)Harry: Csokis Power Proteint vettem Szegeden Mérey utcában 1 kilósat kóstolóba 3300 HUF-ért. Shop.builder.hu-s üzlet.
-
Snoop-y
veterán
válasz
Majstor
üzenetére
Hát jahm hype vanik. Én elég sokféle hasizom gyakorlatot végzek :
- felülés egyenes és ferde padon
- hasprés
- húzódzkodó rúdról lelógva lábemelés
- római széken ferde felülések
- súlyzóval oldalra hajolgatásÉs a kerekecskével is sikerült olyan izomlázat csinálnom magamnak ,hogy majd be szartam
Szóval szerintem hasznos 
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Samsung Z Fold 4 12/512GB garanciális + frissen szervizelt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB 512GB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szóval szerintem hasznos