Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
penene
őstag
válasz
marcus.fenix #21498 üzenetére
Motoros csajokat igenis jó kúrogatni.
Egyébként meg annyi a luxuskocsik mellett szól, hogy mindenképpen biztonságosabbak. Viszont az is igaz, hogy akivel ütközik, valszeg a másik hal meg.
Aki pöcs az is marad, max. irigykedni lehet.. ill. vigyázni kell velük, mert nagyobb %ban nem ők halnak meg ilyenkor.
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Vandit. #21491 üzenetére
Hadd döntse már el a motoros, hogy vesz-e motorosruhát fel, vagy nem... szerintem azzal max magának árt, ha nem veszi fel...
Mellesleg ahogy más is célzott rá, az autósok között legalább ugyanannyi vagy több a kupakfej... meg legalább annyira "profik" ... friss jogsi vagy sem.
Nem merek megnézni a moziban egy autós filmet, mert hazafelé mindenki "halálos iramban" jön.Ez a lóerős dolog meg hullajó... mintha a 60 lovas "ezerkettes" ládával nem lehetne, kurvahülyét bukni, vagy 130-al menni...
Szerintem aki pöcs, az mindenféle kocsiban pöcs. Ráadásul amíg a Prelude-öm volt soha nem azok az autósok amperkodtak a legjobban, akiknek több volt a lóerő, hanem akiknek kevesebb. A kevesebb lóerőhöz meg sokszor jön a rosszabb futómű, gyengébb kasztni, stb.Ha szerinted a 125 sok a motornak városba, akkor autónak meg legyen a max az 1250... azzal már mindenhol eléred a megengedett maxot ha akarod...
Vagy, hogy azért lehessen villantani, hát maradjon minden autó ahogy van, csak hadd menjen mindbe 130-nál egy elektronikus tiltás, oszt jóvan... szép új világ... profik a pályára...
Szóval nem tudom miért mindenki a motorosokat kúrogatja... a hülye motoros az esetek 90%-ában "csak" magát öli meg... míg a hülye autós sokszor másokat (is).
-
penene
őstag
válasz
hummerdikk #21485 üzenetére
Gratula!!
Neked innentől sanyi!!
-
Vandit.
addikt
válasz
L|zsidoboz #21489 üzenetére
A városba aztán qrvára kell a 250 v. 500-as motor. Amúgy meg nincs olyan, hogy köcsög BMW-s, szuzukis, motoros, hanem olyan van, hogy köcsög ember BMW-ben, motoron stb. Városba nem kell a 250-es moci- pláne nem nagyobb- a sok "profi motorosnak". Vagizni lehet a ringen bár szerintem ott nem is engednek rendes cucc nélkül motorozni. Azt is kötelezővé tenném, hogy ruci nélkül forgalomba nem mehet, mint ahogy kocsiknál is vannak kötelezőző dolgok, amik nélkül nem is mehet forgalomba. Másrészt ugyanúgy ellenzem a friss jogsisoknak a 100LE fölötti autót is. Látthattuk mi történt a BMW-s hülyegyerek miatt.
-
Zomb€€
őstag
Nah készítettem pár fotót jobb fénynél vaku nélkül,talán ezeken már látszik hogy szálka vok
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
Vandit. #21486 üzenetére
Ennél nagyobb hülyeséget rég hallottam, már ne haragudj.
Ez körülbelül olyan megállapítás, mint amilyeneket a bömbisekre szoktak mondani (maffiózó, örűlten vezet, mozgássérült parkolóban parkol, kicsi a pöcse és csak a kocsijával tud keménykedni...). És mi tagadás, sok ilyen van köztük, de attól nem mindegyik ilyen, éppugy, mint a motorosok sem.Arányaiban ugyanannyi hülye autós van, mint motoros, és itt nem csak a gyorshajtásról beszélek.
Másrészt a motorosnak elég 50-nel menni, ha ütközik és repül, azt sem éli túl.
Szóval ha hülye, kismotorral is bőven megkrepálhat. -
-
hummerdikk
őstag
Heyho all!
Megvan a forgalmi vizsga!!!!!!
Mindjart megyek edzeni, bicepsz-mell!
-
Vandit.
addikt
válasz
God Vazzeg #21478 üzenetére
Bizony az
csak kár, hogy nem az enyém.
-
penene
őstag
Én mostanában nyitott vagyok az új edzésformákra, hogy normális testépítés nélkül se unjam halálra magam a néhány végezhető gyakorlattal, ez meg szerencsére nem is annyira drága.
Egyébként jah, most ilyen időszak van, minden xart megveszek...Vettem pulzusmérőt, szobabiciklit, súlyzókészletet, most ezt a kereket... mi jöhet még?
-
penene
őstag
válasz
marcus.fenix #21467 üzenetére
így leárazva még meg is éri.
Én még mindig kitartok az Ultimate Nutrution Prostar mellett, de már kacsintgattam az ON kedvezmények felé. UN kb. 12k-ért van 2.3 kilós vödörben. Persze rendelve valahonnan biztos több. -
Gaboman
nagyúr
válasz
laforge #21462 üzenetére
Hát az egész hasat és hátat meg kart is erősíti,feszül mindened ahogy engeded le magadat vízszintre és visszahúzni kiinduló helyzetbe igencsak megerőltető.
Ismerőseimnek amikor odaadtam de nem csináltak ilyent csak sima felülést,nem bírtak vele max 10 db jött össze nekik.
Nehéz lesz elsőre de jó és ez a lényeg. -
marcus.fenix
aktív tag
Ahha, ez így most tényleg jó áron van..
kösz...
A Sportika mennyiért szállít vidékre?? (Tudom, akár meg is nézhetném...)
77%-os fehérjetartalom... az jó. Gondolom javarészt tejsavó, és csak kisebb részben szója.Eddig csak a Cytogen Whey Pro-t és a Scitec 100% Whey Prof-ot próbáltam, bevallom, az olcsóságuk miatt, de ha erre esküsztök, akkor rápróbálok, főleg így leárazva...
-
Coyot
őstag
válasz
marcus.fenix #21465 üzenetére
szerintem nem csak szerintem ez a legjobb, és most ócsó is: [link]
-
marcus.fenix
aktív tag
Na szasztok...
Olvasgatok, nézelődök, de rájöttem hamarabb vezet célra ha titeket kérdezlek:
Melyik a legjobb ár/érték arányú tejsavófehérje?
-
Coyot
őstag
válasz
hummerdikk #21459 üzenetére
mit fosol ugyis meglesz, csak lazán
-
hummerdikk
őstag
válasz
Snoop-y #21455 üzenetére
Asszem ezt tultargyaltuk
Huh kezdek felni! Holnap forgalmi vizsga, igaz ma jol mentem oran azt mondta oktatom h nem lesz gond csak ne panikoljak a vizsgatol. En minden vizsgatol fosok... jo kis kardio edzes lesz... izzadni fogok mint a gecc, sztem 1 kilo le fog roppenni rolam akkor -
-
borsi
tag
Már megint mindenki beteg? Jobbulást!
A héten nagyon gyengén sikerült edzenem, de legalább rájöttem valamire. Próbáltam futni a busz után, persze mint Forrest Gump, csak a sebbességem nem volt meg. Viszont 300m elteltével minden baja lett a roki lábamnak, fájt a térdem, bokám, mindenem. Tanulság: hiába gugolgatok meg lábazok, lendkerekes biciklizek, az egészséges láb dolgozik a rossz helyett is, semmit nem ér. Marad az egyenkénti terhelés.
Ezért kitaláltam egy hülyeséget, holnap felmegyünk a Chopokra lábedzés gyanánt. Kb 3km-es túra. Közben 1000m-ről 2000m-re mászunk, és nem csalhat a rossz láb. Ja és ott 20 fok lesz csak.Ha többet nem jövök, ugrottam
-
Snoop-y
veterán
válasz
hummerdikk #21454 üzenetére
Ha meglesz akkor nem hiszem ,hogy lenne akadálya
-
P00By
nagyúr
válasz
hummerdikk #21451 üzenetére
-
hummerdikk
őstag
válasz
Snoop-y #21442 üzenetére
Mar olvastam... En azokat sajnalom akik beszalltak.... De bazz erted... a szulo is hulye, minek ad oda egy ilyen kocsit egyedul a gyereknek?! Nallam az lenne az alap h jo par honapot jarok a gyerekkel es akkor is felugyelem vhogy h mennyivel megy meg stb(vannak erre specko GPS alapu cuccok, amirol tiltani is lehet dolgokat a kocsiban, draga, de egy ember elet vagy tobb megeri sztem) Megjegyzem h a subarut es egyeb mas kocsikat se ugy hajthattam h nesze itt a kulcs es menj egyedul egy kort... beulltek szepen mellem es diligaltak h mit hogy.
Vervetelrol: Eloszor vert se akartak venni, de aztan beszeltunk a professzor urral, Laci bacsival. Szal levettek a vert, de annyit mondtak h nyugodtan lehet csirket enni meg sok hust meg stb, ha eszek mellette sok zoldseget, vitamint, voroshust is, meg gyumolcsoket ill. mehet a tapkieg is, csak ne minden innen onnan szerzett ismeretlen eredetut egyek. Meg mondta a prof ur, hogy vigyazzak a party italokkal, meg ha haverokkal elmegyunk sorozni akkor is csak uveges italt vegyek es en bontsam ki, mert sok esetett latott mar a klinikan ami abbol adodott h beleraktak vmit a gyerek kolajaba vagy barmijebe....
3 het es jonnek az eredmenyek -
Snoop-y
veterán
Jójaz amúgy igénytelen strapabíró szerkezet. Mikor megvettem a kocsi idősebb volt nálam 2 évvel
Jövőre talán eljutok addig ,hogy megvegyem a nagyvasat amit kinéztem magamnak. Így kb 14 év vezetés után sokféle autóval a hátam mögött na meg pár száz ezer kilométerrel úgy vélem nem lesz gáz persze azért ésszel és óvatosan
-
Bubee82
őstag
Helyzetjelentés:
Köszönhetően a magyar egészségügynek, az állapotom ahelyett h javult volna szépen eljutott egy olyan szintre, amit úgy hívnak: vírusos tüdőgyulladás. Gyönyörű teljesítmény volt h mindehhez a diagnózishoz kellett 5 nap. Ráadásul haza akartak küldeni (már koleszban vagyok), csak azt nem tudom miért, amikor járni se nagyon tudtam.
Remélem innentől fogva javulni fog az állapotom, mert már a tűrőképességem határán vok...
-
Snoop-y
veterán
Hummer! Erről beszéltem [link]
Mondjuk belőled többet nézek kiA doppingcuccokról is meg lehetett győzni, hogy kitartás és jó kaja meghozza az eredményt és lám nem kezdted el szétcuccolni az agyad.
Visszatérve a linkelt eseményre: Sok kis faszcsíra. De az is barom volt aki egy 17 éves gyereknek odaad egy 530-as bömöst. ( 17 éves koromban én egy ezerkettes ladával szórakoztam amit saját spórolt pénzemből vettem meg. Nem is hajtottam hülye módjára mert ha szarrátöröm nem lett volna másik mert akkor nem volt annyi pénzem ,hogy másikat vegyek meg persze meghalni se vágytam. ) A mai hülyegyerekek alá meg betolják a nagyvasakat azt csodálkoznak mikor tepsi lesz a vége.
-
den80
tag
sziasztok
ilyet:/abwheel/
hol lehet pesten kapni? vagy mi a magyar neve hogy rákeressek, és érdemes e ilyet vennem?
köszi -
Coyot
őstag
-
penene
őstag
ződbabban sok a CH, meg tudjátok nézni?
MOST érdekelKöcc.
-
P00By
nagyúr
Egész délelött csempéztem, most meg úgy bezabáltam, hogy csak na...
Ma sem lesz edzés, meg már a héten semNem baj jövő héten pótlom, kár hogy nem tudok egy héten 4* menni, mert múltkor tetszett a dolog
-
hummerdikk
őstag
válasz
God Vazzeg #21428 üzenetére
hmm, teged en se talaltalak, igaz sok kepet atugortam
De Dany bnojet kiszurtam a vegen
-
Bibby
addikt
válasz
God Vazzeg #21426 üzenetére
Elhiszem, de a fotós a csajokra koncentrált. A 49. kép igazán jól sikerült.
Nem találtalak.
-
Bibby
addikt
Ha már szó volt róla... sok nagy embert nem látni. Viszont vannak figyelemreméltó popsik.
-
penene
őstag
Meg az is tetszett, hogy a strandröplabda egészséges, de az élsport nem.
-
penene
őstag
Nekem az tetszik, ahogy tök normálisan leírja, hogy minden mindennel összefügg, nem a doppingtól lesz valaki világbajnok, meg hogy segít a regenerálódásban, védelemben... Ennyi.
Szerintem tök normális, hogy a csúcsteljesítmény eléréséhez jóval átlag fölötti környezetre van szükség. Aki heti 1x edz, annak nyilván nem kell olyan környezet, mint aki heti 14x maxon.
Ez is jó:
"– Ó, persze. Vannak tabletták a vesének, amelyek a szteroidok maradványait blokkolják: ha a sportolók vizeletmintát adnak, ezek a maradványok nem választódnak ki, így a tesztjük negatív marad."Mondjuk ha a géndoppingról beszélünk, akkor meg már ilyenre se van szükség.
-
Markgx10
őstag
válasz
Vandit. #21418 üzenetére
Hatalmas cikk!
Ezt ugye mindannyian tudtuk, de jó olyantól hallani aki benne van. Csak az egészen buták gondolhatják, még jóval alacsonyabb szinteken is, hogy nincs dopping.
Igazából én egyáltalán nem ítélem ezt el, az én szememben pl. mindig is a világ valaha volt legnagyobb sportolója és örök példaképem marad Lance Armstrong
, de ahhoz is komplett elmebaj szükséges, hogy róla elhihessük, hererák és a halál kapujából úgy visszajönni, hogy utána sorozatban hétszer nyert Tour de France-t pusztán akaraterőből
-
Vandit.
addikt
-
Menahem
tag
Mi az az ON fehérje? Pontosabban, milyen gyártó az az ON?
-
janeko
őstag
az jó.
énis nyomok kis on-t.. lehet ezt a hetet pihenésnek szánjuk innen... ma vagyis tegnap bele lépztem egy szép nagy rozsdás szögbe... akkor azt hittem beszar*k.., most a járás problémás + a keddi lábazás utána izomláz még mindig nem teszi lehetövé az emberi járást
.. asszem ennyi.. tudom ugorjak
-
-
Coyot
őstag
válasz
God Vazzeg #21405 üzenetére
hát tiéd volt az uccsó poszt a témába
nemám tudom mer mindig ezt mondod magadról -
Coyot
őstag
válasz
God Vazzeg #21403 üzenetére
zsírdisznó kategória nincs? mert oda én is nevezhetek asszem
-
janeko
őstag
válasz
hummerdikk #21391 üzenetére
sajnálom, hogy nekem kell közölni, de az UFO csapat megtelt
viszont van még GNOM és a MUTÁNS csapatba tagfelvétel
Aktív témák
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest