Hirdetés
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Markgx10
őstag
válasz
Quan-Chi #18794 üzenetére
Félve kérdezem meg, hogy mit jelent ez a 120-at nem akartam letenni?
Tényleg jó erőben lehetsz
Én ma is pont ott tartottam, ahol már egy ideje, 130-ba 4-et tudtam nyomni (de a 120-al is szenvedtem már), de végre ma már a kezembe került a 360-as Nitrix (és érdekes mód a tájékoztatással ellentétben nem vámolták meg), ennek a végére egy nagyon minimális erődödést azért szeretnék elérni.
Úgy örülök, hogy végre szedhetek valamit
, mindjárt meg is bontom a dobozt
-
Quan-Chi
őstag
válasz
penene #18792 üzenetére
amugy már most ott járok gyomorilag és anyagcsereileg hogy kb óránként tudok enni! és nem fingok nem zuborog a belem nem fosok... teljesen jó! csak sajna így nem nehéz elhízni... de tegnap is a 120at fekve nem akartam letenni
utána 30fokon 1kezes 42kilós ... 10 ... iszonyat durva volt! ha a bokám nem zúzom meg akkor vasárnap 140es gugolás lett volna terítéken...de így kimaradt... majd 2hét mulva
-
4EvErfIt
csendes tag
válasz
God Vazzeg #18781 üzenetére
Igazad is van igy kell ezt csinálni
-
penene
őstag
-
Quan-Chi
őstag
válasz
csudri #18788 üzenetére
atom forró ez a főzelék, mégvárni kell! nem nem népkonyha, muter most főzöget, de mikor nem főz akkor én csinálok kaját
szóval nem telhet el nap sült-főtt husi nélkül D:
God: ne mondd már hogy annyira kívánod
tegnap lefekvés előtt berobbantottam egy egész doboz kártedór jégkrémet , epreset, mocskos jól esett... 10tojásos rántotta után
-
Quan-Chi
őstag
válasz
God Vazzeg #18784 üzenetére
hoppá, most mondja muter h van kimaradva meggy... úgyhogy már csinálja is a meggyes piskótát -
Quan-Chi
őstag
válasz
God Vazzeg #18782 üzenetére
muter süti a disznó oldalast és a lencsefőzeléket
! a tömegelés a zsíros disznóhúsba és a napi 22óra pihenésbe teljesedik ki!
kb 12perc mulva belefulladok a fözelékbe!
-
Quan-Chi
őstag
kíváncsi vagyok mikor jelenik meg a mikulás és osztja ki a virgácsot az illetékes személyeknek
dél alig mult 8kor keltem ezalatt ( 2adag fehérje+fél liter tej + 100g zab , 250g túró+jogobella, 2dióscsiga + fél liter tej, 200g cottage chees +2 cornspic ! megvagyok elégedve magammal
4EvErfIt : gondolom mikor te mész venni fehérjét mindíg megkérdezik h "öcsi rendben a kaja? " közbe gondolják " ááá, valószínű a báttyának viszi...vagy az erőemelő hugának
" vagy a másik lehetőség " minek neki ez a fehérje? " kérdezi az 1ik eladó a másikat, mondja a másik " kuss, csak add oda neki, pont az ien kis pondrókból élünk meg "
-
janeko
őstag
válasz
Snoop-y #18772 üzenetére
Érdekes de nálam pont ez jön be. Egyik kezembe egy egykezes mondjuk 30kg a másikkal valamit fogok, a lábam alatt egy léc .... És megcsinálok 50-70 abból 10-15 lassú a többi "pattogós" 2-3 sorozat és 3 napig alig birok járni. Álltalába heti 2x vádlizok és egyszer ez megy, a másikon meg álló vádli és ülő vádli szuperszett, itt viszont minden ismétlés kb. 5-5 mp negatív-pozitív szakaszba
-
penene
őstag
válasz
L|zsidoboz #18771 üzenetére
nálam nincs 1 monitor hosszú a HSZeim, biztos kicsi felbontást használsz.
-
Snoop-y
veterán
válasz
laci06 #18767 üzenetére
Én a lábammal de ha nagyon fáradt vagyok akkor a karommal. Állítólag ezért nem is nő annyira...
Amúgy a hagyományos lépcsőre felállsz vádlizást is ajánlom.Ha nem csalsz vagyis nem lendületből pattogsz a negatív és a pozitív szakasz között akkor már 30 ismétlést is érezni lehet. -
L|zsidoboz
őstag
válasz
4EvErfIt #18763 üzenetére
Persze, nagyon jó dolog segíteni valakinek, ha kéri, de ha egy kreatinról kérdez valaki, akkor nem kell egyből feltételezni, hogy nem ismeri a tápl. alap dolgokat.
"Ha bemész a boltba, hogy vegyél egy vödör fehéjrét, megkérdik mennyi húst eszel?"
jobb helyeken igen.
Szerintem erre csak akkor van szükség, ha rád néznek, és úgy nézel ki, mint aki életében
nem volt még kondiban, csak olvasta, hogy a kreatin bejött a Pistinek meg a Sanyinak.
De mivel a kereskedőnek az az érdeke, hogy eladjon minél több kieget, így lebeszélni biztos nem fogja róla.Harry: én is hasonlóan gondolom.
Penene: látom stílust váltottál, és az 1 nap / 1 monitor hosszú hsz. helyett most inkább 30 kicsit írsz. Egyik stílus se tetszik.
-
-
laci06
senior tag
Reggelt!
Vádlira mivel szoktatok edzeni? Ha csak lábtológéppel edzek rá az megfelel, vagy pedig ki kéne még találni valamit?
Illetve a combot mivel szoktátok edzeni? (ha lehetséges bodybuilder.hu által ismert gyakorlatneveket mondjatok: klikk ) -
harry
veterán
válasz
4EvErfIt #18763 üzenetére
Te most tényleg ilyen értetlen vagy? Ez nem óvoda, hogy mások kezét fogjuk, hogy jaj ugye jó a kajád, elég husikát eszel, stb, hanem ha kérdeznek valamit, akkor válaszolunk. Honnan ismered őt, mi van, ha már 2 éve gyúr, és most akar venni egy ilyen creatint? Nehogy már le kelljen írnia ide az étrendjét ahhoz, hogy egy adott termékről infót kapjon. Persze mellette meg lehet említeni, hogy de ugye a kaja rendben, de ne azzal essünk már neki, hogy a creatin magában kevés, stb. Ha most átmennék egy másik bodys fórumra és kérdeznék egy kiegről, akkor zavarna, hogy azt feltételeznék rólam, hogy nincs rendben a kajám, ráadásul a kérdésemre sem kapnék választ.
-
Akkor hogy ertsetek:
Konditerembe jelenleg ket fajta kreatin volt: A Peak meg a Pro Nutrition-os, amit mar probaltam. Fittparaden arultak anno, elmondtak, hogy nincsenek joban a Scitec-el, ezert nem lehet roluk hallani igazabol. De megvettem es jo volt. Ezert gondoltam, hogy most kiprobalom ez a Peak-et, tehat annyi lett volna a kerdesem, hogy megeri-e kiprobalni, vagy harmadik karom fog tole noni, annyira sz.r ?Amugy probaltam mar tobbfele kreatint, de meggyozo kulonbseget nem fedeztem fel. Talan a Scitec Microntecje annyiban jo, hogy nagyon jol oldodik, de ero/tomegben nem jobb sztem. De nyilvan mindenkinel mas...
Sz'al ne veszedjunk mar ezen! Es koszi a tippeket ! ;)
-
Coyot
őstag
válasz
L|zsidoboz #18761 üzenetére
Általában bejön a dolog
ha nem akkor meg úgyis én kérek elnézéstés california fitnesses crea monohidrát bejövős
-
4EvErfIt
csendes tag
válasz
Tudod miért ? Azért mert ha az alaptapanyagbevitel nincs meg akkor a krejatin szintjén lévő tápkiegek sz@rt se fognak erni.Tehát ha rosszul eszik, de ez nem biztos lehet hogy tökéletesen, akkor helyesebb elöször a kaját rendbe tenni.
"Ha bemész a boltba, hogy vegyél egy vödör fehéjrét, megkérdik mennyi húst eszel?" jobb helyeken igen.Sőt kötelező lenne, mivel ez nem csodaszer hanem taplalékkiegészitő.Tehát kiegésziti a normális kajálást.De ez már 600x le lett irva más forumokon is.
Sajnálom hogy ezt egy őstagnak magyarázni kell,, -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
en az american muscle creatint favorizaltam leginkabb ill az un f16 se volt rossz, sot, de hosszu tavon draga es en amugy is tripla mennyiseget hasznaltam
10 nap alatt nem is maradt semmi. bar az transzport rendszer szal nem monohydrate.
amugy a marhahusban asszem 5 gr creatin van, a masik meg hogy nem kell neked 25 gr.
persze lehet annyit is enni, bajod nem lesz tole.
na maris sokat irtam. ezentul raterek a rovid de erthetetlen commentekre.
ja amugy nem mintha hianyozna de a csalo hova lett? -
L|zsidoboz
őstag
Nem értem, ha valaki kérdez egy termékkel kapcsolatban, minek kell megkérdezni helyesen kajál-e?
Ő arra kíváncsi, hogy jó-e a termék, nem táplálkozási tanácsokat kér.
Ha bemész a boltba, hogy vegyél egy vödör fehéjrét, megkérdik mennyi húst eszel?SocketA: én még nem próbáltam ezt, de ha olcsó és jó kreatint akarsz, akkor szerintem az Aminostar monohidrát vagy a California Fitnesst vedd, ezek a többségnek bejöttek.
-
válasz
4EvErfIt #18758 üzenetére
Altalaban a husokban 1 kiloban van 1 gramm kreatin... nos nekem napi 25 gramm kellene, ezert felesleges leirnom a napi kajamat, nem eszek napi 25 kilo hust... Tehat nekem KELL a kreatin, nem ez volt a kerdesem. En csupan azt szeretnem megkerdezni, milyen minosegu a termek a tobbi gyartohoz kepest, pl.: Scitec vagy Biotech
Ja, vagy esetleg a pro nutrition-os creatinehoz kepest, nekem az is bejott
-
harry
veterán
válasz
God Vazzeg #18752 üzenetére
Ha csellós vagy, akkor meg lehet csinálni, hogy átírod a kártya mac címét, amit újra kell regisztrálni a cselló oldalán, és akkor egy új IP-t kapsz. Más esetekben nem tudom hogyan lehet, de gondolom hasonlóképp.
-
4EvErfIt
csendes tag
ez odaver, nem picit... nagyon,,
-
D4rkm4n
őstag
válasz
BÁ Nutrition #18747 üzenetére
Ez van. Túl nagy és erős vagy.
Én a 70 kilómmal jól elvagyok a falon.
-
Coyot
őstag
válasz
BÁ Nutrition #18743 üzenetére
hát majd 300 ft egy zacsi, ennyit aszem nekem nem ér, ez volt a 6dik, még van kettő azokat majd láb meg mell napokon eltolom hátha lesz valami, azt hb befejezve.
-
D4rkm4n
őstag
válasz
BÁ Nutrition #18741 üzenetére
Fel- és alkarra, bicepszre kiváló edzés a falmászás. 1 óra után nem tudtam megfogni a múanyag kávéspoharat úgy bedurrant a karom.
-
D4rkm4n
őstag
válasz
BÁ Nutrition #18743 üzenetére
Hmm... Erre nem is gondoltam... Azért köszi neked is és harrynek is.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
bandus #18738 üzenetére
en nem tudok emelni 20 kilot bicepszel
egyedul a kalapacsbicepsz gyakszit tudom vegrehajtani.
piramisban edzek igy: 5, 7,5 10 12,5kg
de ezt is csak akkor tudom ha edzes vegere teszem amikor mar eleg jol bemelegednek az izuletek gondolom.
kivancsi leszek hogy lehet igy fenntartani egy 50es kart
kb sehogy
meg arra is ha nem javul(marpedig nem hiszem) akkor hogy fogom felhozni -
harry
veterán
válasz
D4rkm4n #18733 üzenetére
Egyszerű, ne nyomd jobban a bal kezeddel
Próbáld meg koncentráltabban csinálni a gyakorlatot, figyelj a gyengébbik oldalra, próbáld jobban kontrollálni a mozgást, de amúgy jó gyakorlat az. Ha esetleg egykezesekkel csinálnád, akkor is egyforma súlyt válassz, természetesen. Lehet még tárogatni is, egyenes/döntött padon, fekvenyomni szintén + egy vagy kétkezesekkel.
-
D4rkm4n
őstag
Észrevettem, hogy fekvenyomáskor a bal kezemmel könnyebben kinyomom a súlyt, mint a jobbal. Igyekszem jól megfogni a rudat, szóval szerintem nem ezzel van a baj...
Ha a bal karom (és mellizmom) erősebb mint a jobb, akkor milyen edzésmódot javasoltok mellizom erősítésre?
-
zeg
őstag
válasz
God Vazzeg #18731 üzenetére
Szintén kábelnet, mégis az USAból irom most ezeket a sorokat
-
válasz
God Vazzeg #18714 üzenetére
itt tökéletes, és még csak ki sem tiltottak
-
Coyot
őstag
válasz
Én inviteles vagyok, az IP tartomány fele bannolt kb
-
penene
őstag
A testépítés felé azért fordultam a foci után, mert igazán élveztem, és az egészség dolgokkal is egyet értek.. A kajálás és edzés együtt nagyon motivál. Külön nem nagyon megy.
De úgy tűnik, nem fog menni, vagy ésszel kell. Nagyon vékonyak a csontjaim, izületeim, nem gyúrós alkat vagyok. De a célom valamilyen fittness alkat, azért a nullánál többet szeretnék foglalkozni a testemmel, karom, hátam, stb.! Sportos akarok lenni, ez az igazi énem. Erre azért van esély. Amellett a has, alsó hát edzéseket is élvezem (azokat tudom csinálni)..
Egyébként a lábkezelést folytatom, az tuti jó, ill. a láberősítés is tutira csak jóra vezethet.
Nagyon más sportot nem tudok elképzelni. A foci az életem sportja. A 2. meg a kondi (egyébként más sportnál még nehezebb lenne mondjuk erősíteni a könyökizületet, meg fokozatosan terhelni...a kondinál sokkal jobban lehet figyelni a részletekre, ott pont ez a cél).
Ping pong meg ilyenek csak bohóckodás, jó buli, de igazán a foci az, amiben önmegvalósulok. -
penene
őstag
Lehet beszólni. Semmi gond, szeretem az építő kritikát.
-
Bibby
addikt
válasz
laci06 #18715 üzenetére
Ha ennyire le akarsz menni, akkor se járj el 4-nél többször. Bár szerintem 3 is bőven elég lenne most. Karedzés is elég csak heti egyszer, nem lesz neked olyan jó regenerálódásod...
Azt szokták mondani hogy tök mindegy milyen napra mit teszel, de logikus szempontok vannak, mint pl előttem írták, melledzés után nekem is fáj felemelni a karomat vállazáshoz.3 gyakorlat elég lesz mellre, bicepszre, tricepszre, vállra... hátra inkább 4. Vádlira meg hasra szerintem 2 is elég, és mondjuk beteszed heti 2x, mert ezeket lehet. 8, 10 ismétlés, de ez szerintem már egyéni dolog, egy idő után érezni fogod hogy mi a jó neked.
Mire ezt leírtam el is fáradtam, pepe hogy a pöcsbe tud ennyit gépelni...
-
penene
őstag
26 éves vagyok, 171, 62.
Edzésmúlt: 8 éve mentem le először konditerembe, 2-3 hónap után kihagytam 8-9et. Helyette fociztam, akkor még tudtam.
Kajálás, motiváció semmi. Nem is értem el semmit. Csak annyit, hogy volt egyszer egy fél éves periódus, amikor ment kreatin is, de kaja még nem jól. Akkor úgy éppen kezdtem kinézni valahogy az átlagomhoz képest (amikor már kérdezte mindenki, hogy gyúrok-e), na akkor abbahagytam, mert azt hiszem egy kicsit el kezdett fájni a könyököm, és nem erőltettem.. De az még nem volt nagy sérülés, nem is emlékeztem rá. Aztán kb. 1 év szünet
majd újra bohóckodtam picit, és kb. akkor jöttem ide és akkor kezdtem el tudatosan kajálni, meg stb, olvasni napi 20 oldalt testépítésről, mindenről (akkor voltak a jó hülye kérdéseim
)..
Akkor volt kb. 2 évvel ezelőtt, amikor úgy igazán akarattal nekimentem, ment 3 hónapig, amikor is begyulladt a könyököm, sok volt. 60 kiló voltam és kezdtem 30 kilóval fekvenyomást, 3 hónapra rá meg voltam 59-60 kiló és 55tel szériáztam 8akat úgy, hogy simán bírtam, meg minden túl volt húzva... szabályosan, de túl sok volt. Elkúrtam, mert nem tömegeltem. Most már okosabb vagyok, de tény, hogy 1.5 éve nem tudom újrakezdeni. Pedig megpróbáltam.
Nah, azóta nem jött rendbe a könyököm, pihentetés volt, minden... újrakezdések, de 2-3 hét után kijött újra, pedig nem dolgoztam nagy súlyokkal (50-60%a a réginek).. Simán bírtam izomból, de így is vissza kellett fogni a súlyt, hogy ne fájduljon meg, de úgy tűnik az se volt elég. Tényleg babasúlynál is kevesebb kell hosszú hónapokig.. Most már tudom. Ennyi az edzésmúlt.
A láb más tészta, azt leírtam.
De azt is elkúrtam, mert sosem edzettem lábra, nem érdekelt. Ha edzek, akkor nem lett volna ez, mert csak folyamatosan épültem lefele, főleg, amikor 2 évig szinte kis gyalogláson (melóba) kívül nem is terheltem.Nagyjából látom a kiútat, de jól el lett ez rontva. Ha sikerült a térdet rendbehozni, talán 30 éves koromra meglesz az a fizikai edzettség lábtéren, hogy ne kelljen nagyon félnem. 1-2 év szerintem kevés lesz, főleg, hogy nemtom mikor lesz jó.
Edzést meg folytatom a lábbal (felsőtest nincs), nem nagy súllyal, nem is minden gyaksi, mert az kell... sajna picit fáj, de ez van. amikor már fájna, akkor azért figyelek, nem megyek el addig..
Felsőtest edzést meg ha elmúlna,a kkor lehetne csinálni, de ott is kéne kb. fél év 1 kilós súlyokkal, hogy az izület megerősödjön. Majd neki is megyek.Amúgy ortopédusoknál voltam, sportkórházból 2 doki is látott, stb stb.
Amikor megkérdezték, hogy igazolt focista vagyok-e,és sajna nem voltam, akkor jött a Condrosulf és pihentesd majd biciklizz fiam.Fél éve kapok normális kezelést, de ez sem teljeskörű, sokat kell várni a dokira, evvan. Könyököm minden dokinak ráérős, mert nem brutál gyulladt, de annyira igen, hogy nincs meggyógyulva, nem lehet edzeni, erre eddig a leghatásosabb dolgot se orvostól kaptam...
-
zeg
őstag
válasz
Kifogástalanul, bár hónapok óta nem jelentkeztem be
-
janeko
őstag
válasz
laci06 #18715 üzenetére
hát én a helyedbe elvetném, heti 2x simán túl tudnád edzeni 3-3 gyaksival ...
Szerintem a váll-se menjen elég a heti 1, de akkor csinálhatnál többet pl.oldalemelés állva; döntött törzsű oldalemelés; nyak mögül nyomás vagy mellről nyomás, elöre emelés,vállvonogatás vagy fejfölé nyomás. elég a 3x6-12 -
harry
veterán
válasz
laci06 #18712 üzenetére
Az edzésrészt nem ismerem ennyire pontosan, én egyszer edzeném, de majd a többiek mondanak valami okosat.
Kaja - meg kéne nézni, hogy mennyi tápanyagra is van szükséged. Hány kiló vagy? Ugye tömegelni szeretnél? Ez esetben úgy 5g/testsúly kg lehet számolni a szénhidrátot (tehát 80kg embernek uyge 400g), és 1,5g körül elég a fehérje (vagyis az akkor 120g környéke, de ez lehet magasabb is, csak szerintem nem kell, főleg az elején). A gyurásgyik oldalról van link, ott írnak a kajáról is bővebben, ha nem tudod a részleteket. Olyan 5-6-7 étkezést azért érdemes beiktatni, vagyis egy nap úgy három óránként.
-
do3om
addikt
válasz
penene #18696 üzenetére
Nem tudom hogy a többiek nem akarnak-e megbántani vagy miért nem mondják meg neked amit kel, de én már nem igen bírom a baszakodásod amit müvelsz.
Szóval szarok az izületeid, amikre beszedsz bár mit amit találsz, ez valami berögződés lett nálad hogy ezek segithetnek csak vagy nem tudom de a fejedben biztos van egy-két gond. Talán más irányban tevékenykedő orvosra is szükséged van.
Nem tudom hogy nézel ki hogy szó szerint szétedzetted magad, de ha belenézel a tükörbe látnod kel.
Nem tudom hány éves vagy hogy igy kivagy készülve, úgy tudom nem sok.
Vajon mivel érted el hogy levagy pusztúlva?Ha ide írsz gondolom néha edzel is hiába szétbasztad magad, a szarul megválasztott gyaksikkal, meg a mégszarabb súlyokkal. Mert valamit elszurtál, és még most sem igen látod, mert folytatod, mintha csak úgy rendbejönne egyszer.
De akkor néhány kérdés hátha én nem látom tisztán a helyzeted:
Korod?
Edzésmultad?
Elért eredmények(mért, súly, stb)?
Heti hány napot edzel mot a fájdalmad legyözve? -
laci06
senior tag
válasz
penene #18713 üzenetére
Úgy értettem, hogy mindig lenne benne tri és bi is... Tehát azok heti 2-szer...
Egyébként mi az ideális gyakorlatszám? Ha 3-4 gyakorlat van 4*10 v 5*8as szériával az megfelel? Egyébként konkrét gyakorlatokat még nem irogattam össze, de nyilván úgy müködne, hogy napi szinten max 7-9...
Látom, hogy irtad, hogy nem bir 4 gyakorlatot kezdőként. Eddig én sportoltam, illetve már fél éve heti 2-3szor lejártam a suliba a konditerembe, tehát annyira nem vagyok punnyadt, csak eddig még nem gondolkodtam ilyenekben, hogy izomcsoportok és étrend...
Öhm, akkor azt, hogy heti kétszer van bi és tri vessem el, vagy ha 3-3gyakorlat van(esetleg 3-2 és 2-3) akkor érdemes úgy csinálni?
Váll akkor mehet heti kétszer?(ma 3 gyakorlatot csináltam vele: oldalemelés állva; döntött törzsű oldalemelés; nyak mögül nyomás) -
God Vazzeg
veterán
MB fórum megy nektek normálisan? Vagy már megint kitiltottak??
-
penene
őstag
válasz
laci06 #18712 üzenetére
Ha a kar úgy 2 alkalom, hogy 1x bicepsz, másszor tricepsz, úgy jó.
Egyébként full kezdő gyúrósként edzhetsz heti 2x egy izomcsoportot, csak akkor módjával kell edzeni. Később meg át lehet térni a heti 1 izomcsoport, de 2x annyi gyaksi, és akkor 1 nap alatt amortizálod le.
Én újrakezdőként (lassan már csak az vagyok
) mindig min. heti 2x csinálok teljes testedzést (felsőtest), mert eleinte úgyse bír az izom 4 teljes gyakorlatot... 2.nál már remegni fog 1 kilóssal...
Aztán ahogy edződik, többet kíván és nem lesz elég az edzésnaponkénti 2 gyaksi rá... na akkor lehet osztani.
Kezdésnek ennyi szerintem elég.
-
laci06
senior tag
Öhm, étrend...
Mint irtam tegnap kezdtem el járni konditerembe, eddig csak suliban mentünk le néhányszor.Ebből következik, hogy még kialakult, és betartott étrendem nincsen.
Most rátérek zabpehelyre, illetve reggel és este tojárántotta ami fix szokott lenni majdnem mindig. Lehet, hogy tizórainak, és uszonnának lesz beiktatva zabpehely(mennyi legyen?), illetve tudom, hogy rá kéne térni rizsre, illetve csirke, vagy pulykamellre.Ez szerintem az elkövetkezendő pár hétben valóra fog válni.
Köszi a tanácsokat, megfontolom. De akkor a karra és vállra való edzés heti kétszer ekkora gond? Tehát semmire sem jó? Mert az időmbe belefér, és van aki meg ebben nem lát hibát... -
penene
őstag
válasz
L|zsidoboz #18708 üzenetére
kabbe.
-
harry
veterán
válasz
L|zsidoboz #18708 üzenetére
Ok, akkor hagyhatjuk, bár a belépésre a javaslat tényleg csak pár sor elvileg, de rendben.
-
harry
veterán
válasz
L|zsidoboz #18705 üzenetére
Mondjuk kicsit ennél azért bonyolultabb, de akkor meg lehet csinálni session-ökkel, hogy az adott oldalon is nézzük, hogy be van-e jelentkezve az illető. Ez így alapvetően nem bonyolult - ha beszél Bá-val megemlítheted neki.
-
penene
őstag
válasz
L|zsidoboz #18705 üzenetére
És a Zombi meg lett verve?
-
penene
őstag
válasz
L|zsidoboz #18698 üzenetére
mi a baj vele egyébként? Én kimaradtam a balhéból...
Jó egyébként az authentikáció:
"neked nincs patkány, VISZLÁT" -
Froclee
őstag
válasz
L|zsidoboz #18698 üzenetére
ok, nem tudtam, szóltam
Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Maxell Retro DJ teszt
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest