Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
kicsitomi88
őstag
válasz
marcus.fenix #21999 üzenetére
Első négy hetet most úgy gondoltam teljes test edzés programmal csinálom, mivel jó két éve nem edzettem így "átmozgatom" magam. Arra leszek kíváncsi, hogy így két év pihenő után a szokásos intenzitásommal edzve teljes test után másnap, hogy kelek fel....
Rokonom tiszta szóját evett mert allergiás volt a tejsavós cuccokra de ilyenre nem panaszkodott, bár ott lehet a görög deka is hatott valamit
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
kicsitomi88 #21891 üzenetére
A HIT még újrakezdősnek is felejtős, hidd el. Fos-szar. Próbáltam, nem hallgattam senkire, nem volt jó semmire. Most, ha újrakezdesz, nagyon jól fognak reagálni az izmaid, szóval b@szd szét őket. Max egy óra edzés, két izomcsoport, max. két három munkasor gyakorlatonként, és a bemelegítés után a munkasorokban a lehető legnagyobb súly...
Mondjuk kínlódj azzal, ami a 6-7 ismétléses maximumod...
Heti 3 edzésSzegedi meg biztos nincs, azé van csend...
A Power Protkó meg szója, fosni fogsz mint a gólya...
-
válasz
kicsitomi88 #21994 üzenetére
a 2-3 teljes test jó, a hit nem tudom mi, de szerintem ha simán átedzed a testrészeket, az is tökéletesen megfelelő. én nem hiszek ezekben a csodás betűszavakban
Uzsi meg úgytudom szegedi.. csak egy patesz..
-
kicsitomi88
őstag
válasz
kicsitomi88 #21891 üzenetére
Valaki esetleg?
-
válasz
hummerdikk #21972 üzenetére
mi ez a titokzatosság?
amúgy nem nehéz összeadogatni az árukat... valamint biztos volt valami kedvezményed is, én olyan 80-100k közé tippelem. ez fél évre simán reális, kár, hogy én nem engedhetem meg magamnakGod: respekt
jó forma
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #21960 üzenetére
sztem túl nagyok a mellbimbóid
-
penene
őstag
Én múltkor a matchben láttam a bakony túró mellett (ami szintén jó, csak hát drága) mizo zsírszegény túrót.. Mutatói hasonlóak, mint bakonyé... árát már nemtom, mert mindkettőből vettem, a blokkot dobtam, de gondolom olcsóbb, mint a bakonyi..
Ízét még nemtom, mert eddig a bakonyit ettem meg.
-
fLeSs
nagyúr
Embörök.
A Pluszos Alpa túrónak van vmi alternatívája? -
penene
őstag
válasz
kicsitomi88 #21988 üzenetére
Jah, az, hogy így ne anyázzak annyira a kisebb súly miatt (izület), mert így legalább jobban elfárad (izom).
-
penene
őstag
válasz
hummerdikk #21985 üzenetére
Finom lesz.
Én minden másnap hasazom, pont amikor nincs "edzésnap"... Így gyakorlatilag mindig edzésnap van... Szal faxa.De amúgy egyik napba se férne bele normálisan, max. úgy tényleg, hogy reggel nyomom, aztán meló, aztán edzés... lehet ez előnyösebb, mert akkor van 1 nap full regen a szervezetnek. Majd kialakul. Egyelőre még nem edzettem túl magam, azt majd úgyis érzem (gondolom
)
-
penene
őstag
Eddig a B és C nap keverékét csináltam 3x15ös ismétléssel, gondoltam eleve szétdobálom 2 külön napra, hogy ne legyen meg egyik napra a "verkli"...
Várom a köpködést, végülis a kritika sosem árt!
Persze majd a testem kritikájára is kiváncsi vagyok. -
penene
őstag
Ez lett az edzéstervem:
A nap
Bemelegítés Bringa - kardió 5 perc
Comb Lábnyújtás előre néző lábfejjel 3x15-20
Lábnyújtás kifordított lábfejjel 3x15-20
45 fokos lábtoló 3x15-20
Merevlábas felhúzás 4x8-10
Vádli Álló vádli 3x25B nap
Mell
Fekvenyomás egyenes padon 2x15
Tárogatás 2x15
Hát
T-rúdas evezés gépen. 2x15
Mellhez húzás 2x15Váll
Vállból nyomás 1kezessel 2x15
Oldalemelés döntött törzzsel 2x15
Kar
Bicepsz 30 fokos padon 1kezessel 2x15
Bicepsz Scott padon 1kezessel 2x15
Homlokraengedés 1kezessel 2x15
Tricepsz nyújtás 1kezessel ülve 2x15C nap
Mell
45 fokos fekvenyomás 2x15
Tárogatás Peck-Deck gépen 2x15
Hát
Csigás lehúzás 2x15
Kábeles evezés ülve 2x15
Váll
Nyakból nyomás Smith gépen 2x15
Oldalemelés állva 2x15
Kar
Bicepsz állva rúddal 2x15
Koncentrált bicepsz 2x15
Homlokraengedés 1 kezessel 2x15
Tricepsz letolás francia rúddal 2x15Az a 2x15 az lol, mindenhol átírtam a 3x15öt 2x15-re, majd csak be kell tartani.
Mit szóltok? Valamire javaslat? Próbáltam változatossá tenni a 2 felsőtest napot, persze még lenne sok más gyak is, de nem akarok se túl izolálót, se olyat, amire nem vok képes (pl. tolóckodás kéne A napra az izoláló 1kezes tric nyújtás helyett, csak nemtom melyik a hasznosabb... mindent nem lehet)
Húzóckodásba is belehalna a könyök még.
Persze lehet még variálni ezeket is... csak 2nél több gyaksit nem szabadna 1 napra tenni egyelőre. -
penene
őstag
válasz
God Vazzeg #21979 üzenetére
Mármint már csak egy nagy ugrás bele a válledzésbe... Hogy neked mindig a tajgetosz körül forog minden gondolatod...
-
penene
őstag
Tudtok valamilyen jó ROST kiegészítőt?
Vagy ilyen nincs?Idegesít, hogy most is natúrban nyomom szó szerint a csirkerizst...
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg #21977 üzenetére
Akkor már tényleg csak az ugrás maradt hátra.
-
penene
őstag
Snoopy: tudsz a combhoz hasonló képet linkelni a vállizomról is?
Mellső, oldalsó, hátsó delta helye, neve.Kéne egy kis anatómiai tudás...Előző linket nem találom.
Köszi!!
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg #21973 üzenetére
Fura.
Gondolom azon már túl vagy, hogy azt veszed előre az edzésen, meg nagyon figyelsz rá,stb..
Hajrá hajrá. -
God Vazzeg
veterán
válasz
hummerdikk #21972 üzenetére
Igen, ha úgy alakul, megoldom vele a dolgot, de egyelőre nincs kess, csak az alapokra
-
God Vazzeg
veterán
válasz
penene #21971 üzenetére
Nekem az első és a hátsó feje (szerintem) rendben van, csak az oldalsó nem fejlődik, akármit csinálok. Sajna van akinek ez a gyenge testrésze, genetika ez is sajna
Haveromnak ugyanez a baja, csapottvállú ő is, pedig fanatikusan szétbassza a vállát rendszeresen, tanúsítom
Na majd egyszer csak elindul, volt már rá példa, hátam se volt sokáig, meg tricepszem se, aztán addig erőltettem hogy csak lett belőle vmi
-
hummerdikk
őstag
válasz
God Vazzeg #21962 üzenetére
Ja, nem kicsit lenne az, de ha erdekel akkor tudod h kit keressel es lehet h megoldjatok....
Janeko: nem nyilatkozom....
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg #21968 üzenetére
Ha váll, akkor arról épp most olvasok:
válledzésTe mit tolsz vállra?
-
Snoop-y
veterán
válasz
God Vazzeg #21968 üzenetére
Huhh, még erre tömegelsz? brutálgyesznó leszel
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Gaboman #21965 üzenetére
A vállam egyáltalán nem fejlődik, ha széjjel baxom se
De igyekszem.. Lábam volt már jobb, nem nagyon tudok guggolni a derekam miatt, de igyekszem azért ezzel is. Vádlim 45cm, de sajnos a bokám is vastag
Optikailag sz@r vagyok
Befogyni nem fogok, most jön a tömegelés, aztán majd meglátjuk
-
Snoop-y
veterán
válasz
Az összkép sztem korrekt. Fogyassz be és iszonyat brutál leszel
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Nem rossz ez,sőt!
A válladon kell még kerekíteni,meg a comb,vádli ami kicsi picsikét.
De amúgy -
penene
őstag
válasz
Én csak azt nem értem, hogy minden képen tök másnak látom az arcod, mintha mindig tök más ember állna a képen... Valami baj van a szememmel.
Biztos, mert nem láttalak még személyesen. -
janeko
őstag
válasz
hummerdikk #21949 üzenetére
jó kis kollekció mennyi volt összesen?
-
God Vazzeg
veterán
válasz
hummerdikk #21961 üzenetére
Ja, ez igaz, csak drága mulatság lenne
-
hummerdikk
őstag
válasz
Ez van, majd lesz jobb is, de h idezzek vkit: "2 honap alatt lepucolna" (HGH)
-
God Vazzeg
veterán
válasz
hummerdikk #21959 üzenetére
Hiába nagy a karom, ha zsíros vagyok hozzá
Nem látszik nagynak
Szerk: lehet röhögni
-
hummerdikk
őstag
válasz
God Vazzeg #21956 üzenetére
Persze h tomegelve ertem, befogyva kicsit erdekes lenne nem? En csak mutans kategoria vok nem ufo
Jo is lenne egy majdnem 50 centes kar.... el tudnam viselniAmugy HCHCt a gyurma jatekaval nyertem
-
Coyot
őstag
válasz
hummerdikk #21954 üzenetére
hol lehet ilyent nyerni? nekem is jóljönne majd diétához
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Snoop-y #21955 üzenetére
Az enyém nagyon szar, nemsokára lesz kis beszámoló képekkel a tömegelés kezdetekor, és valószínűleg amott (halas fórum) indítok egy kis naplót, hogy követni lehessen a (vissza)fejlődésemet
Javaslom akit érdekel regisztráljon amoda
Most épp le vagyok lapulva mint a szar, lesz mit felhozni, de legalább viccesebb lesz az előtte-utána kép
-
God Vazzeg
veterán
válasz
A masszív 90 killa tömegelve lesz gondolom, mert amúgy kizárt hogy meglesz. Nem lebeszélni akarlak, csak a realitásba visszarántani
-
Snoop-y
veterán
válasz
90-hez olyan kar kell min God papának bazzeg
-
hummerdikk
őstag
Tomegelek, csaknyertem es gondoltam h jol nez ki az ott a tobbi kozott
God: nah latod megiscsak latod
Hat muszaj lesz... kituztem h jovo nyarra massziv 90 kilo jo lenne es egy 42es kar... az 5 centi plussz hidegen most. Hat majd meglatjuk h mi lesz, remelem koleszbe osszehozzuk hamar a hutot meg a fagyasztot ill a mikrot es akkor mehet a kaja time
Snoopy: Majd csinalok, csak elokotrom az alvanyt meg anya ne rohogjon ki illegek a fenykepezo elott gatyaban
De jo szar, mondjuk ahoz kepest h 80 kilo korul vok most... lehetne jobb is, de majd par ev mulva dieta utan....
-
Snoop-y
veterán
válasz
Fényképet toljál már inkább had nézzem mennyit fejlődtél
( kilóban ha jól emléxem akkor vagy 5-6 -ot simán nem?)
-
Coyot
őstag
válasz
bebaszna egy hónap alatt megenni ennyi pénzt hánóórmális?
amugy az a hchc minek oda nem tömegelsz véletlen? -
God Vazzeg
veterán
válasz
Képfeltöltőt használjátok, az legalább műxik
Szerk: ja bejött már, eléggé odabasz, ha ezt mind megeszed, akkor tuti fejlődsz, ha ettől se, akkor ugrás
-
hummerdikk
őstag
Mostani allapotok mindezt fel evre
Ennyire fussa jelenleg, holott Dani azt mondta h ezt egy honap alatt meg kellene ennem rendes kaja mellett
-
penene
őstag
Kész is a terv, de még majd finomítok. Lehet megjátszom ezt a 2 sorozat/gyakorlatot, de az maaaarha kevés (persze nem számít bele a kb. 1 bemelegítő sorozat - egyelőre mivel kicsi a súly, nincs is szükség több lépcsőre, egyedül fekvenyomásnál finomkodok, hogy minél többet nyomhassak bemelegítés címszóval 2.5 kilóval a munkasorozat alatt
). De a 3 sorozattól se durranok, szal kb. tök 8...
Kérdés:
Tricepsz letolás csigán.
Mi a különbség/javasolt:egyenes rúd
francia rúd
V-rúd
Kötél (ezt tom, h. jobban külsőre megy, stb...)Egyenes rúd rossz a csuklónak? Vagy francia rúd is inkább szélre viszi?
Csináltam mindent mindennel már, utóbbi időben az egyenes volt szimpi, mert nem volt benne lacafaca, és az egész tricepsz dolgozott.
Köcc.
-
penene
őstag
Jah tom.
Én ma petrezselymes krumplival ettem a rántott csirkemellett, nem rizzsel, ez volt a finomság... Kicsit megreformálom a kaját, hogy könnyebb legyen a kalóriabevitel, mert most még többet akarok kajálni, mint amennyit megszoktam, és már eddig sem akkor ettem, amikor éhes voltam.Meg a legizgibb, hogy most tervezem meg a heti 2 átmozgató edzéstervet, jó kis játék.
Elolvastam kb. 20 edzéstervet, a lényeg lejött, minden lehet, de kb. feleannyi, mint amit én eddig toltam.
No meg ha már kiegyezek azzal, hogy csak 2 gyaksit csinálok 1 testrészre, akkor nem akarhatom 2 gyaksiból sem bedurrantani az izmot...Csak akkor hol az izgalom? Na mind1, valahogy túlélem, hogy nem emelek.
Aztán majd lesz ne mulass...
-
Majstor
senior tag
Ez a finom cucc: [link]
-
penene
őstag
-
penene
őstag
Nekem a bajom ezzel, hogy nem teljes kiőrlésűek többrészt (mondjuk ez az én személyes hülyeségem)
Nálunk van jó kis pékség a sarkon, sok jó cuccal.. én mindig napi 2-2 teljes kíőrlésű zsömlyét kiflit veszek... De ott szinte minden van, és mind friss, nyami nyami.
Egy időben túróstáska volt a reggeli, mert lust voltam összevásárolni a komplett reggeli kajákat.
-
LOTR
addikt
válasz
Snoop-y #21938 üzenetére
összességre értettem, valószínűleg azért nem gyorsulná le, meg 60le-vel kisebb is, a volvo a 60-astól kezdődik, a 40-50-es szériák állítólag még nem "igazi" volvok, autók között az egyik legjobb motorja a volvonak van, szervizben a szerelők azt mondják, hogy a dízel az 200ezer km fölött elmegy úgy, hogy hozzá sem kell nyúlni totalcar teszt, a benzinest nem tudom, nem kérdeztük, de van itt 300le 2500ccm motor is [link], szerintem nem egy kategória a mondeoval, adjál már az eleganciára, még ha sportkocsit is akarsz
-
harry
veterán
válasz
Snoop-y #21937 üzenetére
Nem ilyen fornettis hülyeséget kell enni
Keresni kell egyéb pékségeket, míg hazajövök a suliból, át az örsön, metró, keleti, elmegyek vagy 7 mellett is, bár ott is van két drága gagyi. Viszont vannak ilyen kis bódék, ahol normális áron kapsz nagy cuccot, vagy a másik hely, az egy nagyobb boltocska, ott is sok méretes péksüti található, hami
Jaaaj, de várom már, diéta után első dolgom lesz beszabadulni egy ilyen helyre, és elszórni pár ezer forintot ilyenekre, és egy szatyor kajával kijönni.
-
Coyot
őstag
válasz
God Vazzeg #21931 üzenetére
majd bepróbálom
csak ketté ne törjek!
LOTR: egy sportkocsi ne legyen má' dízel, igenis pörögjön, meg szóljon, mert abba van a fíling
-
LOTR
addikt
válasz
Snoop-y #21470 üzenetére
csak most van időm visszaolvasni, de ennyi pénzért vegyél egy s60 d5 volvot, bár "csak" 163 vagy az új 185le és dízel (nem tudom, hogy nálad hátránynak vagy előnynek számít, a benzineseket nem nagyon tudom milyenek), de megeszi a mondeot, persze van R-es volvo is, ez sem egy kategória a mondeoval, pláne ha bejön a volvo formája
on
este végre edzettem -
Coyot
őstag
válasz
God Vazzeg #21928 üzenetére
jóféle vót
Snoop-y:
köszi, de remélem lesz ez több is -
God Vazzeg
veterán
Bubeenak küldeném:
-Miért vigyorog a kertitörpe?
-Mert csiklandozza a fű a kukiját! -
Coyot
őstag
Vééégre tudtam guggolni 130-ba 8at
van nagy örö meg bodottá, csak menni nem tudok
ahhoz képest meg főleg jó hogy egész nap alig ettem -
penene
őstag
válasz
Snoop-y #21924 üzenetére
Áá, ma kihagytam, nem vagyok még olyan erőnlétben. Helyette a 20 perc bicajért is hálás a térd, meg a comb is (másfajta terhelést is kap).
Térdet nem baxom szét remélem, heti 1 lábedzéssel. Heti 2 is lehetne, mert nem guggolok, viszont annyira azért megterhelem, hogy 4-5 nap regen kell (érzem is). De lábra megy majd gyógytorna, szal bőven elég lesz a heti 1.
Felsőtest alapozás heti 2x elég.
Has heti 3-4 simán lesz így is. Bár lehet abból se kéne annyi, hanem inkább heti 2 durva has.Majd kialakul... Lehet így hamar túledzem magam, "fénykoromban" edzettem ilyen aktívan.
Most meg szinte a semmiből kattantam rá újra mindenre nagy hévvel.És... asszem ha már így belelendültem, akkor 4-5 kilót felhozok, végülis a láb-has tömegnövelő edzés, a felsőtest alapozó edzés is eléggé stimulálja (így az elején), hogy első időkben ez is elég lesz az izomfejlődésre. Remélem... Ha nem, akkor bexoptam.
-
-
penene
őstag
válasz
Snoop-y #21922 üzenetére
én megfordítottam a gyaksikat, hasprés+lábemelést letoltam.
Most épp a halál szélén vagyok, szerintem nem kerekezek.
Fő a változatosság... Szerdán majd kerék
GRAT az erősödésért!
Na most 20 perc tekerés, aztán tényleg jöhet a kaja.
Minden nap edzek már valamit, nem lesz ez így jó...Ráadásul már az alapozást is el kezdtem újra, szal már a konditerembe se csak lábazni megyek.
-
hummerdikk
őstag
Hat figy, en olyat csinaltam mar eddig, hogy:
Csirkemell filet kirantod ugy, hogy (asszem) liszt helyett reszeltsajtot hasznalsz, ergo csinalsz becsi szeleteket, ezt miutan megvan szepen lecsopogteted stb stb. Miutan ez megvan felvagod csikokra es barmilyen salatahoz rakod. Ez igy azert jo mert egy villaval vagas nelkul meg lehet enni barhol.
De persze sima rantott hussal is lehet, akkor vannak kulonbozo ontetek husokra es azzal is osszhangba lehet hozni egy salatat, vagy tejszines martassal csinalod meg a hust, vagy ananasszal stb stb. Csak kreativitas kerdese az egesz!
-
Bibby
addikt
Kinek van jó csirkesaláta receptje? Mert nekem annyi ötletem van hogy görögsalátába belerakom a fűszeres csirkemellet aztán kész. Hátha van jobb ötlet ennél (bár ez is finom).
-
harry
veterán
válasz
janeko #21916 üzenetére
Én a péksütikért vagyok oda nagyon, illetve mindenért, ami mákos
Örsön akkora mákos rétes van, mint az alkarom fele (ami azért mákosrétes viszonylatban még az én karomhoz mérten is hatalmas), nem ilyen kis kétfalatos hülyeség, 200ft, benne mazsola vagy meggy, meg hasonlók, fincsi nagyon, már várom. Kár, hogy addig még van 1-2 hónap...
-
penene
őstag
válasz
marcus.fenix #21898 üzenetére
Hát igen, de sokaknál évek múltán mégis jön a pocak, vagyis a kalóriabevitel állandó, viszont a ledolgozás mennyisége csökken...
-
God Vazzeg
veterán
Möe
Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED monitor topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest