Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
Quan-Chi
őstag
válasz
BÁ Nutrition #18997 üzenetére
azért az 50mg egy kicsit soknak hangzik! én az őszi kúrát 3 szem DanabolDS-el kezdem ami 30mg Methandosteron hatóanyagot jelent , heti 3 deca , proviron és ha gazdag leszek minden másnap egy Winstrol 70mg/2ml -es verzió
anapolon a legmérgezőbb szteroid amit valaha gyártottak ... igazi csemege, főleg 3asával
4EvErfIt:amugymeg, aki amatőrön anyagozik az már lehet olyan szinten van amilyenen te soha nem leszel
-
4EvErfIt
csendes tag
válasz
BÁ Nutrition #18995 üzenetére
Csipetnyi iróniát érzek az HSZ-edből. Mindkettőből...
Ugye nem szándákos ?LOL
Anapolont próbáld meg 3asával/nap tuti dobna még rajtad is -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
4EvErfIt #18993 üzenetére
napcsibol 50 mg kell szerintem ha nem tyukbel vagy. deka meg altalaban 200as kiszerelesu szal 300 nem jon ki belole
nabazze a kovetkezo hozzaszolas nagyon lol.. hany bodyst ismersz akinek uj vese meg maj kellett? es hany alkeszt. en utobbit elegge sokat tudok, mige elobbiol egyetlen egyet sem. persze lehet hogy vilagszerte mar elofordult valakivel, de azert ha az aranyokat vesszuk... pff. max egy-ket profit talan talasz guglival akinek ilyen gondja volt.
a superbodyn nem a dijazas a lenyeg amugy hanem a megmerettetes.
az meg hogy csak a profik cuccoljanak az mekkora allatsag. es oda vajon hogy jutsz el? buny tapkiegeivel nem abban biztos lehetsz.most kicsit kiverted a biztositekot...
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
penene #18990 üzenetére
en osszesen olyan 4000et offoltam ossze a gyuros topicban
mindezt komoly szakmai hatter nelkulamugy nemsokara ujabb kura kovetkezik. marmint izuletet ujrajatszom hatha meggyogyul. plusz a dietamat megsegitem egy kis adipexel
(nem tom hogy kell irni) meg sose szedtem zsiregetot, gondoltam akkor jobb lesz egy brutallal kezdeni mindjart.
-
Quan-Chi
őstag
válasz
4EvErfIt #18993 üzenetére
innen látszik hogy újfilyú vagy, részletesen leírtam a teljes kaja és kieg bevitelt, grammra és időpontra pontosan! az ezt-azt alatt mega mennyiségű tápkieget kell érte + Spiropentet! na de azt meg a naturál versenyzők is használhatnak...szóval ezért!
napo? ....vicc, akkor se venném be ha kötelező lenne... bár a deca majd ősszel befigyel -
-
Quan-Chi
őstag
válasz
penene #18984 üzenetére
a diétával sincs bajom! sajna nem csináltam képet mikor a tavsszal 80kilóra lefogytam... nagyon komolyan néztem ki, full kockahas, csíkos oldal, eres kar... csak azóta felugrott 15kiló és ismét disznó vagyok, ahogy a képeken is látszott... de ha kell én diétázni is tudok!
janeko attól h teis újonc vagy , veled nincs gond
és szerintem a beilleszkedéssel sincs...
normális tag vagy
de ha megnézitek a hirdetések 90%-a újonc hsz-ekkel van tele (írnak annyit h UP, vagy fikázzák és rétetlenkednek...stb) megnéztem 1más után vagy 10 hirdetést és 1 újonc mint a 10hez annyit írt h "UP" ... vicc, láttam olyan fanatikus tagot aki 150napja regelt... engem az ilyenek idegesítenek
-
Quan-Chi
őstag
válasz
4EvErfIt #18982 üzenetére
"Tele vagy te úgy verve anyaggal báttya" na igen, jellemző, aki 4-5éve eddz és folyamatosan odafigyel a kajára és a pihenésre, genetikailag is erős alkat, tápkieget is mindíg HELYESEN használ ... az a kis porbafingó divatkondis(legyünk nyárra izmosak) kölköknek mindíg is koxos marad! 94-5kg vagyok naturálba, de au ősszel úgy bekoxolok hogy olyan srácokat fög muter sütni ebédre mint te ( 2őt is
sok krumplivel és rizzsel ) és 110 alatt megse állok !
-
God Vazzeg
veterán
válasz
4EvErfIt #18962 üzenetére
Nézd: a szórakozóhelyek is közterületek, de ott is lexarnak ha nem tudsz beilleszkedni, rosszabb esetben beverik a fejed. Itt ugye nem tudja senki beverni a fejed, de az előbbi még megtörténhet veled. Bandus már letett itt olyan dolgot az asztalra ami miatt örömmel vesszük ha itt van, míg te most jöttél, és kapcsiból mindenkinek szúrod a szemét. El kellene ezen gondolkozni, persze biztos velünk van a baj, sose veled
Személy szerint engem nem érint a dolog, de mielőtt még belemerülnénk a vitába jó ezt tisztázni
Személyeskedés meg gusztustalan dolog, ha valaki nem szimpi, ignoráld, és kész, az életben is célravezető tud ez lenni
-
Quan-Chi
őstag
válasz
bandus #18976 üzenetére
továbbra is fenntartom! MINDÍG AZ ÚJONCOKKAL VAN A BAJ!
mielőtt még nagyszájú kolegánk a fejünkre nő! lássunk már valami képet vagy valami eredményt arról a nagy Bunny féle szaktudásról ( aki mellesleg egy pöcs ) ! mer ugye aki nem mutat képet az hitetlen! szóval amit FIT mond az mintha ottse lenne! HSZ-e mögött nincs semmi csak egy kitöltetlen lap! töltsd fel képet és linkeld be lássuk ki vagy! mégitt feltételezem hogy valami tyúkbél 40kilós fanatikus 230centivel
az én véremet is szívták egy darabig, de töltöttem fel képet és bekussolt mindenki
elis felejtettem említeni, ma +20kilós tárcsával húzockodtam szélesen 2x6-ot , és 120kilóval eveztem csigán( nincs is rajta annyi, akasztottam rá egy tárcsát +ba ) és abba is ment 2x8 ... vadállat edzés volt! megzúzódott bokával, elég volt kitartani 120-at
nempicit fájt, de mégjobban hergelt
-
4EvErfIt
csendes tag
-
válasz
sőőt,
ugyan idézett már Uzsi az alapelvekből, de mivel jösz itt azzal, hogy a net mindenkié, ezzel kiegészíteném:
"a fórum magánterület, tehát az itt tartózkodás elsődleges szabálykönyve az ALAPELVEK (amely természetesen összhangban van a hatályos magyar jogszabályokkal) "namost, itt senki nem fog jófejnek tartani, ha feleslegesen osztod az észt. mint írták, másolgatni más is tud
viszont, még az is lehet, hogy fogalmam sincs az egészről, de én legalább vállalom a véleményemet, nem egy 4everfit nefű nick mögül írogatok. elég csak az adatlapod ürességére nézni. pár hsz-el ezelőtt még képeket is tettem fel. én annyit tudtam eddig összehozni, amit azok mutattak. bár ez nem egy nagy eredmény
mod: természetesen köszi mindenkinek a jókívánságokat
-
4EvErfIt
csendes tag
válasz
L|zsidoboz #18969 üzenetére
Nekem sincs itt senkivel semmi bajom , csak van itt ez a bandika aki beszólogat , kóstolgat.Én meg visszaugatok és a végén én vok a rossz /// eehhh na mind1
-
4EvErfIt
csendes tag
válasz
BÁ Nutrition #18972 üzenetére
Nem te vagy ??
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
Gondolom te sem olvastad el reg. során a fórum alapelveket (én sem olvastam annó), de:
Ami tilos:
- a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások (a hozzászóláshoz értve a nicknevet, aláírást és egyéb, a felhasználó által megadott adatot)
- flame: vagyis kerüld a pusztán vita kedvéért, erőteljes érzelmi töltettel ellátott, az észérveket nélkülöző, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség feléNekem semmi bajom veled egyelőre, de azt jobb ha tudod, hogy a topik magja összetartó.
Sokan jöttek ide ilyen stílussal, nem sokan maradtak sokáig. -
Quan-Chi
őstag
edzés után befaltam a 2fehérje + 100g zab kombót, most így estére rárabolok a belszervpörköltre és a petrezselymes krumplira
-
Snoop-y
veterán
válasz
God Vazzeg #18953 üzenetére
Mostanában nem láttunk God papáról képeket sikerült lencsevégre kapnom rögtön reggel mikor felébredt:
[katt] -
harry
veterán
válasz
Nem kéne ezzel a nagy internetes szabadság szöveggel jönni. Ebben a topicban van egy jól összeszokott társaság, és egy adott hangulat. Na most ez vagy tetszik, vagy nem, beilleszkedhetsz, de ha nem sikerül, akkor minek vagy itt?
"nem nagyon tudsz bekapcsolódni a szakmai részbe mert foggalmad sincs az egészrol az más kérdés."
Szánalmas meglátás. Mégis milyen alapon feltételezed? Szerinted te értesz hozzá, csak mert máshonnan idézgetsz? Jó lenne felfogni, hogy itt a legtöbben ezekkel már évek óta tisztában vagyunk, sőt, ez idő alatt saját tapasztalatokat szereztünk, és ezeket is megosztjuk másokkal, nem csak azt ismételgetjük, ami le van írva valahol. Azok alap dolgok, azokra is szükség van, de az kevés. -
4EvErfIt
csendes tag
válasz
bandus #18944 üzenetére
Tegyünk valamit itt nagyon gyorsan tisztába.Néhány kispajtás,veled együtt, jön itt a sz@r vakerral hogy ne irogassak ide meg ilyenek.Ez itt a net ,NEM a tied NEM az enyém a MIéNK.Ez itt NEM a te fórumod NEM az enyém a MIéNK.Vágod ? Van itt azért szakmai hsz is rendesen kisbarátom, az meg hogy te nem nagyon tudsz bekapcsolódni a szakmai részbe mert foggalmad sincs az egészrol az más kérdés.
Elmondom van már itt haverom nem is 1 akikkel rendszeresen tartom is a kapcsolatot , a közösbe meg max. röhögni járok
Föleg az olyanokon mint te.Tisztelet annak a 2-3 kivételnek
Bunny egy nagyon jó szakember, kirohanásaival néha gázok vannak , de nagyon sokan köszönhetnek neki pár kilaj izmot idehaza.A nyelvem nincs a seggében távolrol sem, fingom sincs honnan vetted ezt.Ezt azért kifejthetnéd..// érdekelne -
nagyon köszi mindenkinek
Uzsi: ezért minimum egy adka jár
Snoopy:
-
Snoop-y
veterán
válasz
God Vazzeg #18950 üzenetére
Ugyanmá csak fejlődik
uzsidoboz tömegel ---> szemétláda
Bocs ezt nem lehetett kihagyni -
God Vazzeg
veterán
válasz
L|zsidoboz #18949 üzenetére
De egy szemétláda vagy te
-
válasz
God Vazzeg #18945 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm
Már én is kettessel kezdődök -
válasz
4EvErfIt #18851 üzenetére
látom még nem jöttél rá, hogy ez nem igazán szakmai topik, sokkal inkább olyan, ahol pár gyúrós haver (ha fogalmazhatok így) a gyúrásról beszélget, meg sokminden másról. ilyen hozzáállással, meg pedig senki nem akar a te haverod lenni... vagyis felesleges is ide írkálnod. ha majd leszállsz a lóról, meg kihúzod a nyelved a buni seggéből, akkor talán
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Snoop-y #18869 üzenetére
es akkor mivan?
szerinted pl az Onozo Szabolcs mekkora? egy fejjel alacsonyabb volt a videoban a bunynal es megis sokszoros vilagbajnok. (megasztan buny is csak akkora mint f*szomon a pattanas) ha valaki alacsony az meg elonyos is tud lenni. mert a fogasszelesseg ugyanakkora minden sulycsoportban. asszem 81 centi. viszont az tokre nem mindegy hogy 20 centit nyomsz vagy 1 metert. nekem utobbi, igy aztan el is felejthetem a versenyzest
meg egyebkent sem akarok emiatt 200 kilora felhizni
-
penene
őstag
Vettem ma olíva olajat, de nem találtam Monini anforát, így a Classic extra szűzet vettem.
Azt olvastam, hogy ha sütéshez használom, akkor semmit se ér, hogy extra, hanem csak salátához.De rosszabb ettől ugye még nem lesz, mint az Anfora ugye? (nem tudom, hogy a szűz és finomított olaj keverék jobban bírja-e a meleget, vmi ilyesmiről olvastam)...
Ha "gáz", veszek anfórát is, de ha annyira nem, akkor most ezt tolom le, 1 liter elég lesz 1 darabig -
penene
őstag
Biztosra kell menni.
Ha úgy érzed, hogy kész a hasad, és már tetszene, szorozd meg kettővel, és jó lesz.Én nekem most már biztos van egy normálisabb formája, mint az elmúlt 25 évben, de ennél én jóval többet akarok, így tovább edzem, és keményítem az edzést
Ártani nem árt.Legalább feles zsír helyett építse a hasizmot, ha úgy jön ki.
-
LOTR
addikt
hát a meta az kb 1 éve nyílt (lehet kicsit később), a német istván fasor pázmány p utca felőli részén van, nem túl nagy terem, családias, a tulaj egyik nagy cimborája haverom, aztán innentől kezdve sok mindenkit ismerek ott, meg jók a csajok
nem vészes az ára sem diák 4ezer, felnőtt azt hiszem 5, és 500/600 a napijegy
igazából a dózsa marha olcsó terem, azért tűnik a többi drágnaknekem ez volt az utolsó, hogy ilyenkor diétázok, most csak kíváncsi vagyok, hogy kb 0 tömegeléssel hogy tudok fejlődni 83-ig mentem fel, tavaly nyáron 74-76kg-ig diétáztam, ha most 78-ból összehozom ugyan azt a formát, akkor örülök neki, bár inkább csak a definícióm változott, mint a tömegem
nyár után egyből tömegelni akarok, aztán tavasszal diéta, hogy szorgalmi időszak végére végezzek és vizsgaidőszak alatt tudjak enni normálisan
ez a terv, aztán meglátjuk mi leszja, igen, ma nem metem edzeni...
holnap mikor edzel? bár most szerencsére van edzőpartner, de hátha úgy járunk, mint ma -
harry
veterán
válasz
Emb3rke #18923 üzenetére
Alapvetően szerintem jó, indításnak mindenképp, csináld, és majd kiderül. Ha a szemét kaját ki tudod venni, a fehérjét aránylag magasan tartani, a ch-t pedig alacsonyan, akkor haladni fogsz.
Amúgy nekem is inkább a strongman alkat tetszikde elhatároztam, hogy elérek egy kockás hasat, és csak utána tömegelek rá. De azt jóól.
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg #18926 üzenetére
looooool
-
LOTR
addikt
válasz
Emb3rke #18923 üzenetére
persze, hogy van értelme
bár eredmény csak életmódváltással érhető el, az hogy elkezdesz edzeni, és az étrended is elkezded normálisan kialakítani az jó dolog, időval meg úgyis kialakul
az nem igaz, hogy 3g fehérje és ch kell
minél több fehérje való igaz (azt szoktál mondani, hogy 2g+), ch-ból meg annyi kell amenynire szükséged van, ha fogyni akarsz, akkor anynit kell enned amennyitől fogysz, ha megáll a fogyás, újra csökkented (csak tapasztalatból tudod ezt meg, hogy neked mennyi kell) -
penene
őstag
válasz
God Vazzeg #18922 üzenetére
várj, rájöttem, azok a bordáim.
-
Emb3rke
tag
Sziasztok!
Már egy ideje folyamatosan információt gyűjtök a témáról (étrend, tömegnövelés, zsírtalanítás, edzés, stb.) és azt hiszem eljött az idő, h megkérdezzek egy s mást.
Tehát rólam annyit kell tudni, h NEM célom a profi testépítés, nem akarok teljesen szálkás lenni, elsősorban sportosabb testet szeretnék, amivel már elégedett lehetnék. Nem vagyok egy satnya alkat, sőt elég nagydarab vagyok. ~190cm, 110 kg. Ebben mondhatunk a kelleténél jóval több zsírtömeg mellett viszonylag nagy izomtömeget is, ami a fizikai munkának tudható be. A lényeg, h első lépésként kb. -10 kg zsírtömeg esetén már jól érezném magam a bőrömben (+természetesen minél több izommal, de az sem baj, ha izom nem nagyon rakódik rám).
Természetesen erről a témáról már rengeteget olvastam. Tudom, h ezt hogyan lehetne tökéletesen kivitelezni: diéta, súlyzós edzés, aerob mozgás. Ez a három tényező együtt. Az utóbbi kettővel nem lenne gond. Megfelelő edzéstervem van + napi kb. 45 perc kerékpározást vettem célba. A gond leginkább az étrenddel van. Tudom, hogy az ideális szénhidrát: ~3 g/tskg, fehérjéből szintén, s zsírból a lehető legkevesebbet. De belekezdjek-e az egészbe, ha nem tudom ezt tudományosan kivitelezni? Vagyis ugyanúgy kajálnám a hétköznapi kaját, de odafigyelve? A hétköznapi kaján nálam nem kakaóscsigára meg pizzára kell gondolni, hanem főtt ételre (általában vmiféle húsos kaja), zöldségekre, gyümölcsökre, pufirizsre, tésztára, túróra, esetleg szendvicsre. Tehát a mindennap rizs+csirkemell+zöldség nem fog menni, de mint mondtam nem is célom a tökéletesen szálkás izomzat és egyáltalán nem zavar ha vmennyi háj is marad rajtam. Azt enném, ami itthon van, amit anyukám főz, csak viszonylag kevesebbet és odafigyelve (pl. édességet, cukrot soha, lisztből (kenyérből) max. egy szendvicsrevalót, de lehetőleg nem sokat)
Így sztetek van értelme az egésznek? Az biztos, h önmagában az aerob nem sokat ér, súlyzós edzéssel van értelme és a fogyáshoz több energiát kell elégetnem, mint amennyit beviszek. De azt is okosan, nehogy izmot is veszítsek.
Tehát még egyszer én inkább szimpatizálok a mindent zabáló "erős emberekkel" (külsőre is), mint a tudományosan táplálkozó szálkás "body builderekkel". Elsődleges célom a kb. 10 kg zsírtól való megszabadulás, a többi majd a jövő zenéje. Ha ez megvan, akkor majd szóba jöhet a tényleges (izom)tömegnövelés normális diétával.Válaszotokat előre is köszönöm.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
L|zsidoboz #18919 üzenetére
Sajnos ott a legrosszabb
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
God Vazzeg #18917 üzenetére
Nyaktól fölfelé?
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg #18917 üzenetére
Az enyém szuper, mert a tükörben kockahasam van. Nem tudom, hogyan, biztos az árnyékok miatt... De élőben meg látszik és érezhető, hogy hiába különül el, van rajta kis zsírpárna, ami bőven nem a tipikus kockahasra jellemző... Tehát fedett, de a tükörben nem látszik a zsír.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
L|zsidoboz #18916 üzenetére
Az enyém félig műxik
-
Quan-Chi
őstag
válasz
4EvErfIt #18914 üzenetére
használd a mod gombot és ne fosd tele az egész topikot! NO-Xplode és a Nitrix azért ne legyen már ugyan az, attól h mind2be van arginin az 1ik még egy edzés előtti bedurrantó és koncentrálást (amolyan agy-izom kapcsolatot) elősegítő készítmény! a Nitrix gyengébben hat de egész nap fejti az értágító hatását... mondhatni egy fejlett Arginin kapszula!
vagy a NO-XPlode-ot kikapszulázták az olyan férgeknek akiknek nem veszi be a pici-pocijuk az undorító narancs/citrom/vegyes gyümölcs atom műízét ? nem hangzik túl hihetően -
csudri
őstag
válasz
L|zsidoboz #18912 üzenetére
Az a baj az enyém valami rossz széria lehet, mert nem kockás benne a hasam.
-
Lavves
tag
válasz
God Vazzeg #18908 üzenetére
Úgy rémlett Bubi diétájánál ellőtted ezt a poént...
Mind1.
-
csudri
őstag
válasz
L|zsidoboz #18900 üzenetére
Tudtommal Norbi forgalmaz ilyen tükröt az update szar mellé...ö is azt hangoztatja, hogy a tükör számít, nem a mérleg!
-
Lavves
tag
válasz
God Vazzeg #18905 üzenetére
Őszintén, melyik forma tetszik jobban?
-
God Vazzeg
veterán
válasz
L|zsidoboz #18900 üzenetére
-
Lavves
tag
No, beröffenek még egyet utoljára, hogy elköszönjek mindenkitől.
Befejeztem a vizsgaidőszakot, egészen múlt hét elejéig a vizsgák ellenére
tartotottam a kajálást és edzettem normálisan.
Elértem a félelmetes 71 kg-ot (180 cm), ami nekem +10 kg-os jubileum,
~1,5 év alatt, de igazából az elmúlt 4-5 hónap volt csak érdemi munka.
A karom max 0,5 cm-t nőtt, igazából továbbra se tátszik rajtam,
hogy valaha súlyzó volt a kezemben...de ebben a tempóban haladva
TALÁN 2-3 év múlva lesz ebből valami.Na jó... leültem.
Holnap repülök Angliába, de hamar visszajövök...VISZLÁT!
-
LOTR
addikt
metafitness vagy dózsa, most dózsába (ma 4-5 óra körül megyünk)
te?4EvErfIt
pl amikor nagyon be van durranva, arra értettem, hogy "beállt"kérdés
lehet, hogy bringával kell majd eljárnom edzeni, én pont a város másik végén lakom, mint ahol a terem van, az olyan jó 4-5km kb, az szerintetek jó, ha betolok egy banánt, egyből utána keróval edzés, közben glutaminos víz, edzés után közvetlen meg a dupla fehérje+kreatin, meg egy banán, majd hazatekerek, itthon meg kaja
vagy edzés után inkább tekerjek haza is itt toljam a fehérjét? - mind ezt "diéta" alatt
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest