Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
penene
őstag
válasz
looser #18199 üzenetére
Hiperhajlítást csinálsz?
Azzal erősítheted azokat az izmokat, amik a hasedzésnél neccesek. Azért fáj, mert gyenge. Persze ha normálisan csinálod a hasat, és nem rángatod.Nekem sokat segített és segít, gyenge volt az alsó hátam (most legalább amit végzek bírom)
Hát, nemrég jöttek új futógépek, meg bringák, van mit amortizálni.
De hát nem egy fittness központ, ahol csillivilii szuper kardiok vannak.Igen, 1000ajkúság rulZ... múltkor poén volt, egy csávó megkérdezi tőlem angolul, hogy használom e a gépet, mondom neki még 2 sorozat, beszálhat e stb.. Aztán rá 5 percre magyarul beszél vmit.. mondom , ja te is magyar vagy??
-
looser
addikt
válasz
penene #18186 üzenetére
Sun-Body tényleg jó, főképp az, hogy ezerajkú hely: feketék, fehérek, barnák, sárgák
Nekem tényleg tetszett a nemzetközisége, hogy sokan megfordulnak ott. Azt hiszem 2005 ősz környékén jöttem el onnan: akkor ment az egyik bringa tönkre, s rá egy napra alattam az egyik lépcsőzőgép. Akkor azt mondta a tulaj (üzente, azt hiszem Gábornak hívják - ha még ott van - az a magas vékony edző srác), hogy csak a súlyzókat használhatom.
Goldban így kezdődött a 'karrierem'Amikor megjelentem, megkérdeztem: bízni fognak-e a kardiogépek, mire a válasz, akár ketten is ráállhatunk. Na, ez kellett nekem, végre nem 'gagyi' masinán haldoklom, hanem csúcsszuperen
Ez utóbbiakban beépített venti is van, de egyébként légkondis a terem maga is.
No, ha azt mondod, menni fog több is a hasból, én csinálom, csak féltem a gerincemet. -
Bibby
addikt
Barátnőm elég egyszerűen fogyott és hozott egy nem túl rossz formát. Persze előtte mostanában semmit nem mozgott, és nem is volt dagi igazán, szóval ez közrejátszhatott. Adtam neki kézisúlyzókat, és egyszerű gyakorlatok: guggolás, kitörés, merevlábú felhúzás, bicepsz, tricepsz, oldalemelés, esetleg tárogatás meg mellé még hasazott. Szerintem ez otthon egyszerűen elvégezhető, egy csajnak nem kellenek több tíz kilók sem.
Nyilván a kaján is kell változtatni azért. Mérges voltam rá mert pár hónap alatt többet fejlődött mint én fél év alatt... -
Markgx10
őstag
válasz
dwayne.hicks #18188 üzenetére
Melyik volt a te előző nicked, mert kicsit meg vagyok kavarodva?
A hamis decás?
-
penene
őstag
válasz
dwayne.hicks #18188 üzenetére
Én meg ma Barbeqjú szószban pácolt csirkemell stacket ettem főtt krumplival + hoztam még 1 adagot 3 órára. Olyan finom volt, hogy már akkor éhes voltam, amikor elhagytam a kajáldát... Nem volt kevés krumpli, de valszeg jóval kevesebb CH, mint a rizs, amit szoktak adni... nembaj. a 2. adag már rizzsel van.
Hallod, küldjél már egy BEFORE AFTER képet.
Photoshop előtt, után. -
dwayne.hicks
csendes tag
Ezzazz fotózkodás indúl...
Ma mellybicepsz, utána fényképezek, utána másfél óra photoshop, azt kűdök én is...Most olyat készített az én drágám nekem, hogy "kapros tejszínes csirkemellsült"
Éskurvajó. Ma még semmi mást nem ettem, csak ezt 5X, meg a tejsavófehérjét... -
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #18184 üzenetére
Na, egy kart azt én is bevállalok holnapra (mármint képet ide), az legalább nem olyan szégyenteljes mint a többi "részem"
-
penene
őstag
válasz
looser #18181 üzenetére
Sun Bodyban találkozhatunk, én odajárok már évek óta.
Nagyjából én is így kezdtem a hasazást, és azt hittem sosem lesz semmi, de nagy akarattal heti 2-3x os edzéssel elég jól felhozható a has (nincs kockáshasam, bőven van még mit fejlődni, de mint alsó kezdő-haladó mondhatom).
Rómain 10nél meghaltam, most 20akat csinálok (4x), most már kezemben egy 5 kilós tárcsával. Jól le vízszint alá, megtart, felhúz, érezni a hasat, nagyon király, kedvenc gyakorlatom. Csak nagyon kell koncentrálni a hasra, hogy ne a derék dolgozzon, mert az néha kellemelten.Hasprés 3x30 kéz tarkó körül, ebben kell még javulnom, de ahhoz képest hogy 2 hete még a kezem a testem mellett volt, már jó fejlődés, lábemelés 3x20 (utcsó 2 szupersett)... De nem nyújtott lábbal, hanem hajlított. Majd ha erősödik a combom, lehet nyújtani is.
Jah, elején fájt a gerincem a rómainál, meg a hasprésnél meg a lábemelésnél is, de aztán megedzettem a gerincfeszítőt, és simán jó, főleg ha előtte felhúzással melegítem.
Amúgy amióta nem magára a mozgásra figyelek (minden gyaksira igaz de a hasnál is jól érezhető), hanem az izomra, hogy abból húzzam, stb, egyrészt sokkal hatásosabb, minden izomcentim érzem, másrészt a derekam se fáj, meg semmi... Szóval szerintem fogsz te még fejlődni, nekem ez így baromi eredményes, és nagyon élvezem. (végre egy testrészem, ahol nem fáj minden xar izület
)
Powergym se rossz hely. Én egyszer voltam pár éve, nem jött be. Valszeg mert már annyira megszoktam a Sun Bodyt...szinte otthon érzem magam.
Látszik, hogy mindenki tök jól fejlődik évek óta, én meg ugyanúgy ott flangálok ropiként.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
dwayne.hicks #18183 üzenetére
105 voltam csúcson
-
dwayne.hicks
csendes tag
válasz
God Vazzeg #18176 üzenetére
Ha jól emléxem 100 fölül indultál... (102??)
Ebben a tempóban tutifix nem veszítettél izmot, ami láccikis.pene
Az arcon segít a sebész, de ezen a testen pár hét nem változtat...
-
penene
őstag
válasz
dwayne.hicks #18168 üzenetére
Múltkor linkeltél valamilyen képet magadról.. Végülis csak az arcod volt másmilyen, a többi hasonlított. Ha jól emlékszem.
-
looser
addikt
válasz
penene #18143 üzenetére
Gyakorlatilag 2x3x 20 hasprés (ugye így hívják azt, amikor csak a fejemet emelgetem egy fekpadon s a lábam 90 fokban beakasztva), illetve az a gép, ami álló, te benne függeszkedsz és felhúzod a lábad vízszintesen (az nekem nem megy) vagy behajlítva). Abból szoktam 2x3x 10-15-öt. Ahogy bírom. Itthon szoktam még a hasprést, de pld. felülni, főképp római padon, na az végképp nem megy
Szóval olyan érzés egy idő után (a fekpados), mintha a két lapockám között a gerincem lassú tompa fájdalommal próbálna felhúzódni a mellkasomba. Nem mondhatnám hogy kifáraszt a dolog ilyen rövid idő alatt, de meglehetősen ijesztő tud lenni ez az érzés...
Egyébként most ESO Fitness, volt a Rádayban Body-Sun, Gold a Budafokin. Ez utóbbi kiesik nagyon nekem (kispesti vagyok), de felszereltsége és hangulata első osztályú.
Szerk.: ESO-ba nem lehet bevinni a saját vizedet, ilyen van máshol is? Helyben 0,5l ásvány 250Ft, amiből három..szóval az 20 alkalmat számolva 15e a 7400 havibérleten felül. Ez zavar egyedül, de jó a csapat, elfogadhatóak a gépek. A szauna 95-100 fokon megy, az nem túl jó (szerintem 80-85 az ideális).
PowerGymet ki ismeri? -
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #18176 üzenetére
Jó vagy, tesó, gratulálok (mind az eredményhez, mind a kitartáshoz a diéta alatt)
Mivel ezer éve nem csináltam képet, ha beszedtem a doboz Nitrixet és ért valamit, akkor csinálok én is. Mostanában annyira el vagyok hízva meg gusztustalanodva
, hogy eszembe sem jutott képet csinálni, de ma edzés után eszembe jutott, hogy kellene, legalább hasonlítani a másfél évvel ezelőttivel (akkor csináltam kb utoljára).
-
Majstor
senior tag
GildaMax teremről valakinek véleménye/tapasztalata?
-
MaciG
addikt
válasz
BÁ Nutrition #18121 üzenetére
Sziasztok
Ez a napi 5-6 liter víz komoly?
(nyáron mégcsak elmgy ,de amúgy)
-
dwayne.hicks
csendes tag
válasz
L|zsidoboz #18163 üzenetére
Nem hülyítek én senkit... identitászavaros vagyok...
Néha azt gondolom, hogy én vagyok... mondjuk Norbi!
és egy.. és kettő...do3om
Ezt a pilates témát élvezik a csajok, és állítólag hosszútávon hatásos....
-
do3om
addikt
Ja ok.
Sziasztok
.
Én is szoktam gyurni, gyurmázni, bicepszeni meg hasonló, ezért éreztem úgy hogy itt a helyem.
Bár mélyről indulok de egyre feljebb kapaszkodok a Tajgetosz hegyén, igy remélem megengeditek hogy ide írjak.
Na jóvan most nem szórakozok, úgy látom elég egy hónapig nem írni és már megint csira vagyok.A csajnak nincs net, és pénze sem erre az egészre, alkalmi munkája van csak. A körülmények nem olyanok hogy túl sokat foglalkozhatna magával. Eljárna velem edzeni de nem hiszem hogy tudna rendesen járni a gyerekek miatt.
Ezért keresnék valami edzős-csajos videót ha van valami ami jó. De én ezeket nem igen értem hogy mejik milyen.
Szeretné csinálni és kicsit visszahozni régi alakját.Kurvasok ilyen videó van de azért jó lenne egy hatásosat választani.
-
cettlee
őstag
glutamint lelehet cserélni bcaa-val?
olvastam vmi olyat hogy leucinbol vagy valamelyikböl glutamint állit elö a szervezet.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
dwayne.hicks #18162 üzenetére
Látom a googlet ismered.
Pont ez a kép volt az egyik Tajgetosz könyv alapja.Nem tudom miért jó itt hülyíteni a hülyéket (
), de további jó szórakozást hozzá.
-
dwayne.hicks
csendes tag
ILYEN vagyok full hidegen, ahogy ti mondjátok... (jobb oldal)...
Azért ha belevesszük hogy sose gyúrtam, ez elég jó fizikum...
Csudri
indulsz valahová???
..maradj még, majd holnap nem jössz..Hanee
nem mondom hogy nem hatásos...
én inkább azt mondom, hogy az egészséges életmódhoz "Norbi" létezése abszolút felesleges -
hanee
senior tag
válasz
dwayne.hicks #18158 üzenetére
Néha félve merem beírni, hogy az ő módszereit követve kezdtem el az egészséges életmóddal foglalkozni, mert sokan leszólják, lehurrogják a dolgotPedig hatásos..
Hétvégén megyünk moziba, fogok is enni egy UD1-es pizzát -
csudri
őstag
válasz
dwayne.hicks #18153 üzenetére
VISZLÁT!
-
dwayne.hicks
csendes tag
válasz
penene #18156 üzenetére
Mekkora ötlet bazmeg...
Úgy is lesz... azt' majd megfűzöm valamelyikőtöket...
Megbeszélünk egy találkát Ózdon a Rióban, oszt majd meglepődik a gyurmagyuri, hogy csak 10-20 rúgósbicskás kokeró várja a randihelyen...hanee
Norbi rulez... update kolbász stb.
... azon élek, úgy hozom a 173/144-et ... azt nézd, hogy 200-ról jöttem le ...
Anno egy jól megpakolt Zil hozta a norbikolbit, de ma már egy Barkas is elég... -
penene
őstag
válasz
dwayne.hicks #18153 üzenetére
Hát igen, én is elég óvatosan fogalmaztam.
De hát én nem is vagyok FN mentalitású...Legközelebb csajként regelj.
-
hanee
senior tag
Tyü apám, azért egy "sziasztok"-ot iderittyenthettél volna, most majd megkapod jól a "viszlát"-okat
Írjon nekem e-mail a lány és segítek neki, a profilomban megtaláljátok.. szerintem ez a fórum azért nem erről szól. Én csináltam Norbi módszerét és fogytam vele 20 kilót, gondolom ez elég meggyőző
-
do3om
addikt
Kellene valami edzésféle egy csajnak.
Van rajta fölösleg de már lement egy kicsi, csak sajnos pont a lábáról, meg seggéről ami igy nem túl jó.
Két gyereke van, elvált, igy jó lenne valmi amit otthon végezhet.Én arra gondoltam talán elég lenne hogy kicsit jobb formába legyen valami Norbi meg hasonló féle edzés, amit nézhet hogy hogy kel csinálni.
Szerintetek van valami hasonló ami egész hatásos? Ha kel hozzá alap dolgok (kézisúly) nem gond.
Ha valaki tud valami jót segíthetne.
-
csudri
őstag
válasz
dwayne.hicks #18148 üzenetére
Ez lol b@zmeg!
-
penene
őstag
válasz
dwayne.hicks #18148 üzenetére
jajóvan.
Igen, valahogy a stílus és a humor ismerős volt.A lényeg, hogy legyen mindig egy új reg, és új BWTV
-
dwayne.hicks
csendes tag
válasz
penene #18140 üzenetére
Ejnye bazmeg... ez alapján megítélni az embereket...
Inkognitóban vagyok.
Van itt egy "részkem" nevezetű Satan Claus, aki általában kiveri nálam a biztosítékot, amikoris szembesítem önnön gyarló, jelentéktelen mivoltával, mire végleg kitilt...
És jöhetnek a hosszú újonc napok...De kellett egy memória, amit most megszereztem, úgyhogy mostmár nyugodtan picsánrúghatják ezt a regemet is, majd ha unatkozom, csinálok újat megint
Üdv: nostrum
-
penene
őstag
válasz
looser #18141 üzenetére
Az a 10 perc hasizom horror nálad mit jelent? Mit csinálsz, mennyit?
Én tegnap szerintem kb. 25 percet hasazhattam, de már az első gyakorlatsorozatom (római pad) bedurrantam. Igaz, most vettem a kezembe először plusz tárcsát, és úgy teljesítettem a sorozatokat... Minden esetre jól megadta a lökést az egész hasedzésnek.
-
Markgx10
őstag
Látom megy az értelmetlenkedés rendesen
, írok már egy kis on-t: ma melleztem, igaz semmi különös nem volt, teremben 40 fok, kedv kevés, de gyengülni nem gyengültem
130-ba 4-et bele tudtam még mindig tolni. Kb ennyi.
-
looser
addikt
Köszönök mindent, segítőkész csapat vagytok! Egy olyan tabletta, ami dwayne kolléga szerint létezik, nekem is jól jönne. Ennek ellentettje már szerepelt egy régi Mézga epizódban, ott Köbüki küldött valami drazsét, amitől néhány óra alatt mindenki felszedett 100 kilót
Valaki írta a Hervises súlyzót: én vettem két készletet (2500/készlet) és meg vagyok vele elégedve, tényleg nagy jó minőség, bár az egyiket eltörte a 3 éves unokaöcsém a másikra meg csomót kötött
Konditerembe lejárok, de csak kardiózok (30-40 perc), aztán 10 perc hasizom-horror majd fél óra szauna, ennyi elég a jó közérzethez, de fogyáshoz kevésnek tűnik...hanee: ha nem MLM termékajánlóként segítenél, akkor beszélhetünk!
-
dwayne.hicks
csendes tag
Ha tényleg ekkora a súlyhiány, akkor tényleg csak a két kézi súlyzó marad, és azzal azért sokmindent lehet csinálgatni... a lényeg hogy vegyél két 3cm átmérőjű egykezes rudat, meg rá ízlés szerinti mennyiségű tárcsát... és akkor a különféle gyakorlatokhoz váltogathatja a súlyok nagyságát, meg a fejlődését is követni tudja...
ebből kettő
meg kezdetnek 4 ilyenMondjuk...
na ezt már írták...
Akkor meg TESCO, és 9 ropi körül ott van két kézi súlyzó, cserélhető súlyokkal, stb.
-
hanee
senior tag
válasz
Vandit. #18137 üzenetére
Szia!
Köszike
Itt jó sok fajta van.. ami azt illeti, tegnap is néztem már ezt az oldalt, de én valami boltot szeretnék, ahonnan nem csak megrendelni lehet, hanem megfoghatom és élőben megnézhetem.. mert azért egy egész készlet nem kevés pénz..
Amúgy érdemes gumírozottnak lennie a fogantyúnak, vagy ez nem számít?
-
hanee
senior tag
válasz
dwayne.hicks #18133 üzenetére
Szia!
Én nem tudom azt hogy lehet összehajtani, illetve hogy az összehajtható változat mennyire strapabíró. Ami azt illeti ha kéne, akkor ingyen kapnék egy ilyet ismerőstől, de azt mondja sajnos elég sok helyet foglal, és teljesen nem lehet összecsukni, mert ami állvány van hozzá (amire a rudat teszed), azt nem lehet összehajtani, hiszen akkor nem is lenne elég stabil..
A kis lakás pedig tényleg kicsi.. ha valamit nem tudunk betenni a szekrénybe, vagy a szekrény mellé, akkor az túl nagy..hanee
-
Majstor
senior tag
válasz
Wauuu!
Return of the Patkány II. -
hanee
senior tag
Na srácok, kérekszépen tanácsot.. most vásárláshoz
Gondoltam, hogy életem párját meglepem valami súlyzókészlettel. Egyelőre arról álmodni sem merek, hogy edzőterembe járjon, szerintem max. ha fizetném neki.. de arra gondoltam, egy kis súlyzókészlettel talán elindulhatna a jó irányba és ha csinálja egy ideje, talán TALÁN! ráveszi magát később arra is, hogy edzőterembe menjen (főleg ha megyek vele esetleg). Nem néz ő ki rosszul amúgy, csak hát lehetne rajta még szépíteni..
Kis lakásunk van, aminek egy részét már így is elfoglalja az ellipszis trénerem, úgyhogy nem jöhet szóba komplett gép vagy szerkezet.
Arra gondoltam, hogy valami olyan készletet vennék neki, ami rúd + rácsavarható súlyok, de kézi.. mert azért ezekkel egy kis fantáziával egész jó kis sorozatokat lehet csinálni..Ezekből van valami márka ami jó, érdemes venni? Mire kell figyelni, milyen legyen a rúd? Hány kilós súlyokat érdemes venni rá? Hányat lehet egyáltalán rátenni egyszerre? Budapesten hol találok egy jó boltot, ahol személyesen tudom megvenni (előtte megnézni)?
Köszi előre is
hanee
-
dwayne.hicks
csendes tag
válasz
csudri #18129 üzenetére
Felbaszott nagyon, hogy a 3. részben kiírtak a sztoriból. Azóta csak eszek. Egyetlen örömöm.
Bibby
Ha neked úgy jobb, akkor beregelek más néven, beszivárgok, elvegyülök, és eláruljátok ingyen is...Különben meg, már megkerestem egy szakértőt, aki olyan pufi volt mint én, és most testépítő bajnok. És ő majd leírja a titkot...
Kathi Béci.... hoppá!!! Most leesett az állatok... hallottam
hanee
Ne mondd már hogy minden vékony, formás test mögött kemény munka lakozik... engem egy erős akarattal rendelkező egyénnek tartanak, mégsem edzek. Akkor nehogymár mindenkinek legyen hozzá akarata... szóval tuti van valami bogyó, és én ki is derítem mi lehet az...
-
hanee
senior tag
válasz
dwayne.hicks #18125 üzenetére
Szia!
Ha ez nem vicc, akkor elég elkeserítő..
Nincsenek csodák, nincsenek csodaszerek. Csak kemény munka! Hidd el nekem. Szerintem ebben a topicban kb. mindenki keményen dolgozik azért az eredményért, amit elér (remélem nem tévedek nagyot), és legfőképp életmódváltással. Főleg ha fogyni akarsz.. főleg ilyen súlyról. Ha komoly segítség kell, szívesen segít szerintem bárki itt, én is, de ha komolytalanul állsz hozzá és életmódváltás nélkül szeretnél lefogyni, akkor felejtsd el! Nem fogsz.
-
csudri
őstag
válasz
dwayne.hicks #18123 üzenetére
Dwayne Hicks? 173 centi 144 killa? Jól elhíztál az Aliens óta!
-
Bibby
addikt
válasz
dwayne.hicks #18125 üzenetére
Lebuktunk. Az van hogy ez egy nagyon zárt közösség... tényleg nem vagyunk szorgalmasak. Van egy tabletta, abból bekapunk napi hármat, ezzel te kb két hét alatt tudnál kialakítani egy ilyen testalkatot. De a tabletta nevét nem árulhatjuk el, csak ha befizeted a tagdíjat, a topik összes lakójának félmillió forintot. Évente. Elsőre soknak tűnhet, de megéri ha belegondolsz.
Viszlát. -
dwayne.hicks
csendes tag
válasz
penene #18124 üzenetére
Miért?
Az az igazság, hogy ez az egész elhízás dolog túl van spirázva...
Én nem érzem magam értéktelenebb embernek, mint bármelyik kigyúrt.
És az egészségügyi kockázatban sem hiszek, én legalábbis egészséges vagyok.
Van egy bevált életvitelem, és a fogyás nem olyan fontos, hogy ezt felrúgjam érte.Amennyi, izmos, vékony embert látok, már gondoltam, hogy valami turpisság van a dologban, és a haver is mondta, hogy mindenféle szereket használnak hogy izmosak és vékonyak maradjanak. Gondoltam szépen rákérdezek, de valahogy éreztem hogy nem akartok majd segíteni. Ahogy a gazdagok se árulják el hogy hogyan gazdagodtak meg, úgy ti sem lövitek le a poént.
Persze, könnyebb azt mondani hogy megdolgoztatok érte, mint azt, hogy beszedtem ezt-azt és ilyen lettem... Jobban hangzik.
De sejtem én hogy nem vagytok ti oly szorgalmasak...
-
penene
őstag
válasz
dwayne.hicks #18123 üzenetére
Ez most komoly?
Márk, üssétek meg, ha nem.
Mondjuk én csak akkor sírnék, ha ez igaz lenne... de ilyen úgysincs. -
dwayne.hicks
csendes tag
Sziasztok!
Én egy 25 éves, súlyosan elhízott fickó vagyok. (173 centi, 144 kiló
) Az van, hogy nagyon szeretem az édességet, de ha megeszek 1 kiló jégkrémet, az csak desszert. Valójában előtte eszek rendesen. Öt-hat töltöttkáposzta, bableves füstölthússal, meg ilyesmi. És ha ez még nem lenne elég, mozogni is útálok. A munkahelyemen számítógép előtt dolgozom, és amint hazaérek (szerencsére van lift a lépcsőházban), már ülök is a sajátom elé. Én a világért sem vennék a kezembe súlyzót, nem is ezért jöttem ide, hanem mert ti gyúrósok biztos tudtok valami csodaszert, amitől le lehet fogyni, anélkül hogy mozognál, vagy keveset ennél. Én valójában meg vagyok magammal elégedve, de soxor megkapom, hogy kövér vagyok, és valahogy a nőügyek se mennek, szóval jó lenne fogyni egy kicsit, de úgy hogy az életmódom ne nagyon kelljen felforgatni...
A válaszokat előre is köszönöm...
-
Markgx10
őstag
válasz
Most írjam én is, hogy csalódtam benned?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
looser #18119 üzenetére
a legjobb helyre tevedtel ahova csak lehet
bar sok oltas is megy a topicban azokat nem mindig kell komolyan venniaz elso hozzaszolasban van par link asszem(nem olyan link mint Mark, hanem ilyen kattogatos) azokat el lehet olvasgatni. remelem az alapismeretek cimu mu is fent van rajta ill a dietas okossag.
abbol el lehet indulni.
tomoren: sulyzos edzesre szukseg van mindenkepp egyreszt hogy kevesebb izmot veszitsel, masreszt ha lemegy a zsir akkor jobb ha van valami izom is alatta, mert format ad a testednek, harmadreszt mivel megvaltoztatod az etrended akkor legyen ertelme es igy van eselye hogy a szervezeted felvegye a bevitt tapanyagot.gepek/edzes: mindenkeppen le kell menned konditerembe szerintem! es alap atmozgato edzessel kell kezdened kb egy honapig legalabb. feltetelezve hogy nincs benne multad, de ugy tunt h nincs
etrend: 3 fele fo tapanyag van: feherje, szenhidrat(ch) es zsir
ezeknek az aranyat kell megvaltoztatni. nem mindegy hogy mit mibol viszel be.
elsorendu feherjeforras: hus(csirke/pulykamell, marha: combtol felfele minosegben) hal, tojas, turo ill feherjepor ami koncentralt elelmiszer alt tejsavobol.
ch: nagyreszt rizs, neha fottkrumpli mehet, ill zabpehely, talan reggelire egy ket szelet barnakenyer belefer, de ez a melohelytol is fugg hogy mennyit mozogsz. ha kemeny akkor muszaly bevinni energiat, hiaba dietazol.
zsir: altalaban eleg amit a suteshez amugy is hasznalasz szerintem. de pl lenmagolaj meg hasonlo okossagok is vannak, szerintem nem letkerdes
jut eszembe fontos hogy sok zoldseget is egyel kb egy kilo mehet nyugodtan koretkent
viz olyan napi 5-6 liter. es kb 5-6szor minimum egyel elvileg a ketorankenti kajalas a legkiralyabben 128 kilorol mentem le most mar 110re olyan 3 honap alatt nem tul kemeny dietaval. mondjuk en is ugy vagyok kb mint god amit irt, de emellett a melo mellett nem tudok mast csinalni sajna. a karom vallam szalkas volt tomegelve is, nekem ez sokat jelent
na majd a tobbiek is biztos ugatnak valamit. sok sikert!
-
looser
addikt
Hahó Ifjak! Van olyan oldal, cikk, írás, akármi, ahol tisztán le van írva, hogy mit kell tennem a fogyáshoz, ha jól is akarom érezni magam a bőrömben, nem akarok az izmokból leépülni, csak kisebb hasat, kevesebb 'laza izmot'
Mit egyek, milyen gépet, műveletet használjak és meddig. Mi kerülendő, mi támogatott. Tehát komplex étrendés tennivalólista túlsúlyosoknak. Lehetőleg csak természetes élelmiszerekre hagyatkozva. Küzd valaki közületek ilyen problémával?
Most 135kg vagyok, a célom 100kg-ra lemenni. Nem sietek, de jó lenne év végéig -
4EvErfIt
csendes tag
A Plasmajet-et ill. a Superpump250-et tesztelte már valaki ?
Tutik ? -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg #18099 üzenetére
es mi lenne ha kernel erre tanacsot olyantol aki ert is hozza. atbeszelnetek hogy mit kell tenni, es akkor mar csak rajtad mulik hogy akarod-e.
szerintem -
_Blank_
senior tag
válasz
God Vazzeg #18115 üzenetére
majd ha meglesz a sixpacked, bár nem inkább nem.. a hopika style nem jön be
-
_Blank_
senior tag
válasz
God Vazzeg #18110 üzenetére
reméltem hogy koppan Neked is
-
Zomb€€
őstag
Vaníliás ON-t kellett vennem,mert nemvolt rockys...hát ez vmi brutál íztelen :S
De hál' Isten sose érdekelt az íz. -
penene
őstag
válasz
God Vazzeg #18104 üzenetére
2 hónapja még nem volt semmi. -5 kilón voltam, etióp kb.
Persze a normális embereknek ott van. -
hanee
senior tag
válasz
God Vazzeg #18096 üzenetére
Ja, hát valahol mélyen nekem is biztos vannak
-
penene
őstag
Kipróbáltam most a következőt:
2 kis doboz danone jughurt, 30 G fehérje kis vízzel feloldva, rá zabpehely (40G)... bekanalaz.
Kissé fura volt, de befaltam... persze nem most kellene ilyet enni, hanem reggel, de most nem volt más kajám. De lehet hamarosan WCre kell mennem .
Aktív témák
- Villanyszerelés
- Megállíthatatlan a Clair Obscur: Expedition 33 - Túl a 2 millión!
- Bittorrent topik
- EAFC 25
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Autós topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Politika
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest