Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
janeko
őstag
válasz
szokeherceg #20596 üzenetére
én evés elött szoktam "kecsápot" vagy mustárt rá önteni nagyon jó izü lesz az egész kaja szvsz, majonézel is probáltam de túl édes
már nem azért, de szerintem a rizsnek "nincs" is ize, vagy lehet annyira megszoktam már, meg ha a husit jó izüre csinálod, akkor ugyse érzed a rizst
Más: ma jó kis kar edzés volt
-
God Vazzeg
veterán
Amonnan kopizva:
"Kis beszámoló:
Megjött ugyebár a nyereményem egy No-Xplode személyében, anno régen használtam már, de nem voltam tőle elájulva.. Most az 1. adagot gyakorlatilag nem is éreztem, kedden voltam lábazni, előtte ment 1,5 mérővel. Semmi, elég jól durrant a combom, de nem voltam elájulva.
Ma viszont már edzés előtt 45 perccel betoltam, mire edzeni mentem, bizsergett a bőröm, meg tele voltam energiával. Mell-váll nap volt, és elmondhatom hogy nagyon régen nem volt ilyen edzésem mint ma, egyszerűen nem fáradtam, de úgy durrantam, hogy nem akartam elhinni, a vállam szinte már értékelhetőre pumpálódott
Kíváncsi vagyok meddig tartja ezt a hatást, nagyon köszönöm mégegyszer, úgy néz ki teli találat volt
Értékelésem: kifejezetten ajánlott!"
-
Coyot
őstag
válasz
rizsre mehet egy kis ételízesítő , husra meg van egy csomó féle fűszer, meg ezeket is lehet kombinálni... magyarán a lehetőségek tárháza korlátlan
-
Foglalt név
addikt
válasz
Még egy finnyás...
Én nem használok sót sem igazán. Rizs natúr, a húsra szokott kerülni néha valami kis füszerpor.
-
szokeherceg
tag
ti hogy szoktátok ízesíteni a rizst meg a többi kaját? Egyáltalán ki hogy készítit el? Nekem már herótom van a rizs ízétől úgyh vmi ötlet jól jönne..
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg #20593 üzenetére
az adatai kozott ott van.
a jelmondata eleg franko -
janeko
őstag
válasz
God Vazzeg #20591 üzenetére
187 cm
léptem edzeni ma kar -
janeko
őstag
válasz
God Vazzeg #20588 üzenetére
nem tudom, abba a topikba irta ahonan te is vetted a képet, szerintem se nézz ki annyinak
-
Foglalt név
addikt
Tegnap a borgátai strandon láttam egy kisebb embert. Öcsém megjegyezte, hogy minek tol ilyen szarokat inkább szerzett volna olyan cuccot, mint az nba-seknek van, hogy átugorja tőle keresztben a medencét. Ízlések és pofonok
-
penene
őstag
Olyan rohadt éhes lettem erre az egészséges reggelire (pedig toltam pufirizst) - ami állítólag úgy eltelít a jó minőségű fehérje miatt, hogy 4 óráig sem leszek éhes, van benne 8G szójafehérje is
- , hogy nem sokára elrohanok a burgerbe, mert a rendhagyó étkezés miatt nem szereztem be délutáni csirkerizst.
-
penene
őstag
ON: Rostnak mit javasoltok? Ebből nagyon csehül állok, mert kb. xarok rá,de változtatni akarok.
Reggelihez: zabpehely
Melegételekhez: ??? (brokkoli - saláta - paradicsom - uborka?)
Esti kaja, pl. rántottához, túróhoz: ??? (paradicsom - ubroka?)
Ki mit tol?
ON vége.
-
cettlee
őstag
eza siofok 1 állat.ha láttok egy kemény izomtrikos gizdacsávot éjjel akkor én vagyok XD
-
penene
őstag
Voltam a táplálkozási tanácsadó csajszinál.
Privitali volt.Kaptam egészséges reggelit.
Aloe Vera, fél liter tea, meg egy zabpelyhes joghurtos fejérje turmix. Nem is volt rossz, bár nem 50G-100G zabpehely volt beledarálva, hanem szeirntem max. 10G pehely formában.Így is full tele lettem vázz (zabpehely amúgy is szivat
), úgyhogy ennyit a mai kajáról.
Újabb randi valszeg nem lesz, bár döglesztő a csaj. 11 évet úszott, 4 éve vizilabdázik.. anyu anyu
Remélhetőleg ezt a fórumot nem látogatja.
Amúgy anyukámnak ajánlottam, sőt megparancsoltam, hogy menjen el hozzá legalább 1x. Ha már én nem tudom kellőképpen motiválni. -
P00By
nagyúr
-
penene
őstag
válasz
marcus.fenix #20573 üzenetére
Rocky is ugrókötelezett!!
-
janeko
őstag
Most néztem az mb forumon tavalyi volt volt az a guldis kép, 130kilósan
-
marcus.fenix
aktív tag
Nah nekem meg mindíg akkora baszódik el az idő, és jön egy vihar, amikor indulnék futni HIIT-ben... úgyhogy pár napja marad a (nem vagyok buzi) barátnőm ugrálókötele... és hát, vérbeszopat... 40 percig 2 perc ugró 1 perc törzshajlítás súllyal váltóban, és az eredmény az hogy alig élek a végére. Szokni kell még ezt. De úgy látom heti 0,5 kilót lehoz, és a szériasúlyaim egyelőre stagnálnak...
-
janeko
őstag
válasz
God Vazzeg #20569 üzenetére
jah, én azt hittem
-
God Vazzeg
veterán
válasz
szokeherceg #20557 üzenetére
Nincsenek, de én sűrűn vagyok kméten, mi kell?
-
janeko
őstag
Tegnap olyat lábaztam, hogy az öreg néni is megelözött
Más: ma adtunk a regenerálosádsnak, 2-től hordtuk a fát, 3man, asszem 10mázsa volt, utána meg az ilyen kis gyerekeknek való medencébe beültünk sörözni
, tehát vigyáztunk az uv sugárzásal, sikerült jól leégni is.
Most meg esik, délután meg majd megpusztultunk
-
zeg
őstag
Két hete tart a diétám és semmi változás, de rájöttem mit csesztem el. Mindenfelé esküsznek az egyenletes aerob pulzustartományban végzett 50-60 perces gyaloglásra mint nagyszerű zsírégető mozgásformára. Ezt jól besz_ptam, mert nálam ennyi idő alatt semmit sem ér. Jól leizzadok, feleslegesen fárasztom a vádlim lejtőn, és elcsesztem az időm. A mai napon ezért váltottam. Fél órát futottam a szokásos intervallban, majd pihi nélkül lejtőn gyalogoltam további fél órát. Végre volt értelme lemennem, mert ismét éreztem a kegyetlenül felpörgött anyagcserét(ez az egész lényege, nem az izzadás). Úgy kezdtem el futni hogy a hasam tele volt szójával és tejsavóval, a végére korgó gyomorral hullafáradtan az összegörnyedés határán másztam le a padról. Ez alatt a két hét alatt a saját módszeremmel lazán 3 kilótól megszabadulhattam volna anékül, hogy erőszintem csökkent volna
Asszem' a gyaloglást meghagyom tömegnövelésre. -
penene
őstag
válasz
BÁ Nutrition #20559 üzenetére
Az gáz.
Én meg ma pont beszéltem egyik edzővel a teremben, kérdeztem egykezes fekvenyomásról, meg felvázoltam neki a szitumat (könyöksérülés).
Azt mondta, hogy ha relatíve nagyon kis súlytól is már fáj a könyököm (20-as sorozatok, de még ott sem hajtom ki teljesen minden gyaksinál), akkor inkább hanyagoljam addig a dolgokat, amíg meggyógyul.
Azt mondta, hogy lehet rehabilitációs gyakorlatokat csinálni, de az nem= azzal, hogy azért csinálom kis súllyal, mert már 1 kilóval többtől fáj a könyök...Hát van benne vmi. Amúgy a mai edzés jó volt, kezdem megszokni, de a marha kis súlyokkal is éppen határon vagyok, hogy ne fájjon (tricepsznél persze nem tudom elkerülni, meg 1-2 ismétlésnél).
Meg bicepsznél látszik leengedésnél, és homlokraengedésnél is, hogy bizonyos szögben pattan egyet az izület (nézem a könyököm és ott is látszik, hogy vmi pipp, nem folyamatos a leengedés...balnál jó - fájni nem fáj, de látszik, hogy nem okés, és főleg nem okés ugyanez 3x akkora súlynál).
Szal erősen elgondolkodom. A rehab edzés fasza, de ez még nem az az állapot, amikor kéne... Szal akkor újra kéne vmi doki, bár semmit se ér. Lehet betolom a szurikat. Bár attól még az a bicepsz leengedés nem lesz folyamatos... Múltkori dokik hiába jók, "pihentetés"... De itt vmi más baj is van.
Kipróbálnék esetleg egy újat, aki megbízható, jó, csak a könyökre... Ha vki tud, privi. BP, de megyek vidékre is. Thx.
-
Snoop-y
veterán
Azt én nem is sorolom mert nekem minden nap lábnap is egyben mert a sok súly nélküli guggolás megtette a hatását. Kb olyan lábam van mint egy szöcskének
Most kísérletezem a terheléssel ( izomlázat még nem sikerült elérnem annyira be van állva a magas ismétlésszámra, hogy hiába terhelem lábtolón akkora súllyal, hogy ki se tudom tolni ott helyben meghalok de izomláz másnap semmi). Mindenhol máshol simán van izomlázam de a combomon nix
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Markgx10 #20549 üzenetére
nekem megjott a gyoccerem a konyokomre, de 3bol 2 ampulla eltort hogy bassza meg..
jovo heten ujrajaccuk.
meg valszeg most ket honapot kihagyok reszlegesen. marmint csak a mell,vall marad edzesben. es talan a tricepsz. meglatom
remelem 45nel kisebbre nem csoffad a karom. de nem is erdekel. ha egyszer hazajutok ugyis max 2 honapon belul 50es lesz -
P00By
nagyúr
válasz
szokeherceg #20557 üzenetére
Nincsen.
-
szokeherceg
tag
Hi all, vannak kecskeméti kondisok itt a topicban?
-
Snoop-y
veterán
Juhujujj ma hátnap van hátnap van
1,5 óra és megyek edzeni jól
-
penene
őstag
Jah, mondjuk hazudtam, mert a combnál a lábtolón már kell a térdszorító, annélkül hamar megfájdul (még szorítón keresztül is néhány ismétlés erejéig, meg másnap is fáj kicsit).
De kompromisszum az izomfejlődésért, aminek majd hálás lesz az izület is. -
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #20547 üzenetére
Köszönöm, úgy lesz, már alig várom, hogy kipróbáljam.
Nagyon off, haver írja nekem: Megjött az agrártámogatás, hogy öntsd anyádat is az Auchan elé, paraszt?! Ha ilyenek a barátaim, nekem már nem is kell ellenség, de ezen besírtam a röhögéstől
-
penene
őstag
válasz
Markgx10 #20546 üzenetére
Fásli csodát tesz. Meg a repair sem árt.
Persze a fásli is egy olyan dolog, hogy az azért van, mert olyat akarsz nyomni, amit alapból nem bír az izületed (nem egy természetes folyamat
), de ez egy jó kis kompromisszum a testtel.
Én most azon vagyok, hogy csak akkora súlyokkal dolgozom, amit még fásli nélkül, fájdalom nélkül bírnak az izületeim (könyök/térd). De korábban hülye voltam (te ne legyél), mert a fent említett esetben jóval többet nyomtam, mint amit az izület bírt (és nem hallgattam a fájdalom jelzésre, csak amikor már gáz volt), de nem segítettem az izületet.
-
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #20544 üzenetére
Akkor utána is nézek, veszek egyet, aztán meglátjuk. A fáslit is kipróbálom jövő héten, semmiképp nem akarok visszafelé fejlődni, tudod: "vagy húz a szürke, vagy megdöglik"
-
Markgx10
őstag
válasz
4EvErfIt #20543 üzenetére
A G-kick kivételével én minden Scitec termékkel meg voltam elégedve (asszem legalábbis, nem emlékszem, hogy valami szar lett volna).
Jó volt az Attack (még mikor megjelent, akkor rögtön vettem), a 100% Whey és a 100% Whey Professional (vagy 2 évig ettem, csak most tértem át ON-re, hogy viszonylag "olcsó" lett). Nekem ez a Hot Blood is jó, szóval ritkán panaszkodhatok.Szerintem az ON meg a BSN kb 100-szor annyi pénzből gazdálkodhat (javítsatok ki, ha tévedek), úgy nem is nagyon lehet versenyezni
-
4EvErfIt
csendes tag
válasz
Markgx10 #20539 üzenetére
Nnna régebben itt mindenki lehúzta a Bloodot most meg azért vannak már pozitiv visszajelzések is.
Más:
A Scitecnek vannak jó termékei. DE ! Néha az a rühelletes amikor egyes arcok az egekbe magasztalják hogy a legjobb a világon meg ilyenek.Ezt nem kellene, mer egy On-t, ill. Bsn-t a büdös életbe se fog megelőzni.Szerintem '';';';' -
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #20541 üzenetére
Ez nem jó hír
Az a helyzet, hogy én örülök, hogy ha apránként és lassan is, de erősödgetek (magamhoz képest). izmos már úgysem leszek soha, de legalább ezzel vigasztalom magam. Sok haver van, aki 30 felett azt mondja, hogy muszáj volt visszavennie a súlyból, mert nem bírják az izületei. Ha én is erre a sorsa jutok, akkor nagyon szomorú leszek, nekem nagy trauma lenne, ha max 100-al nyomhatnék és mellette még ilyen szarul is nézek ki.
Mod: Még sosem próbáltam ízületvédőt, ez ilyen esetben segíthet?
Mert akkor vennék Joint-x-et vagy valamit.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Markgx10 #20539 üzenetére
Mikor nem megy cucc, akkor ne próbálj maxokat nyomni, nem kellenek a nagy súlyok, csak kinyírod az izületeket
Nem azt mondom persze hogy teljesen vegyél vissza, hanem hogy 6 ism. alá ne menj. Ha nem tudsz 6-ot nyomni egy súlyba, akkor szerintem feleslegesen terheled az izületet, főleg minden melledzésen kicsit sok lesz.. Szerintem
Ha erősödni akarsz, akkor mondjuk muszáj erőltetni, de az izületek megsínylik. Tapasztalat
-
Phear
csendes tag
tegnap taekwondo edzés naon durva volt
minenebe van izomláz szinte:vádli,comb,has,hát,mell,tricepsz
ilyen jót régen edzettem már -
Markgx10
őstag
válasz
BÁ Nutrition #20476 üzenetére
Nem tudom, tesó, nálam tegnap itt volt, láttam, hogyan néz ki (durván jól), legfeljebb edz mint az állat, csak nem mondja meg
(nem hiszem, szerintem inkább motorozgat helyette
)
Más: Ma reggel kipróbáltam egy adag Hot Bloodot. Nos, annyira simán van jó mint a NO-Xplode, legalábbis nekem bejött
Nem értem, hogy ez miért nem hat mindenkinél
Szerintem sokan fölöslegesen csodát várnak tőle, nem pedig azt amire van. Nekem tök jó volt.
Megint más
:Haver akivel még korábban próbáltam a Sciteces G-kicket, ami egyikünknek sem jött be, vett Muscletecheset jó drágán
. Na, az is pont ugyanolyan szar (1kg-ot vagy 1 ismétlést sem erősödött), tehát nem a Sciteccel van a gond, hanem szerintem az a cucc nem ér semmit. Legalábbis nekem/nekünk
Még mindig más:
Melleztem ma, most megpróbáltam több szériát nyomni a 130-ba először belement 6, de másodjára már csak 4, így nem is erőltettem
Szokni kell az izületeimnek még, mert utána rendesen érzem a bal könyökömet, lehet szedni kellene rá valamit, mert hétről hétre jobban érzem
-
penene
őstag
nah, most először csináltam olyat, hogy lemértem a méreteim, kar, comb, mell, csípő..
És akkor kiváncsi vagyok, hogy mi lesz szeptemberben.. változik-e vmi.
A karom nőtt 1 centit 1 hónappal ezelőtthöz képest, most főleg a lábra vagyok kiváncsi, ha már arra edzek keményen.Szal addig is, viszlát nekem
-
P00By
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #20527 üzenetére
-
Shodan
őstag
válasz
God Vazzeg #20516 üzenetére
Ez tuti hogy régi kép szerintem.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
kar hogy nem latom mer kepfeltoltes
-
P00By
nagyúr
válasz
God Vazzeg #20522 üzenetére
Ebben igazad van nyugi(ha ez megnyugtat
)!
Az oké, hogy ezt tudom, de amikor megmutatta egyből felröhögtemAzért haveromnak egy vagyis kettő nagyon faxanyos 44-es karja van...
-
P00By
nagyúr
válasz
Fura így látni
#20519: Ennyém is ezt csinálta, de utáltam...
#20520: Haverom Scitec teszten csináltatott közös fotot, viccesen néztek ki
Mármint nem a Zoli
-
Bibby
addikt
válasz
A 2004-es dátum ne zavarjon meg? Szóval biztos friss a kép, csak eldátumozták?
-
válasz
nemsemmi a srác
tegnap beszéltem egy szombathelyi haverral, néha együtt edz a vörös zolival, akinek most mérték a karját, és 58cm-t mutatott a szalag
-
God Vazzeg
veterán
Guldi tömegel: [link]
Gratula neki! -
P00By
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #20513 üzenetére
Örülök, hogy ezt te ilyen pozitívan fogadod. Annak örülök, hogy nöttem! De esztétikailag szvsz nem jó ill. család, asszony pofázik...
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition #20513 üzenetére
Köszi
Örülök hogy ilyen fasza kis csapat van itt, sokat jelent ám, hogy "elismertek"
Kicsi dolgok ezek, de könnyebb így egy kicsit
(Ja és ADKA
)
-
Shodan
őstag
válasz
God Vazzeg #20485 üzenetére
Tetszik a láncod , jó kis gyúros, bár azért még le vagy maradva [link] most már ezaz új divat
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg #20501 üzenetére
Lássuk lássuk, hajrá hajrá!
-
God Vazzeg
veterán
Köszi mindenkinek, de megígérem, hogy a jövő évi formám nagyobb lesz, és legalább ilyen, de nem lenne rossz ha még javulna, persze a diéta végihez képest. 100kg felett akarok lenni kockás hassal, illetve tömegeléskor minimum 110kg, hogy ez megvalósulhasson. Meglátjuk mire leszek elég
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest