Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
penene
őstag
Hát egen, látszik, hogy ma ránktört a kánikula.

-
Gaboman
nagyúr
Látom jól elvagytok!

-
Bubee82
őstag

-
borsi
tag
Nah Olimpia megint nem jól alakul, lemegyek inkább egy kicsit lábazni.
-
Majstor
senior tag
Tegnap, majdnem egy egész hét pihenő után, végre újra voltam teremben... háth már nagyon hiányzott, végre nincs energiatúltengésem és normálisan tudtam kialudni magam.

-
Gaboman
nagyúr
válasz
penene
üzenetére
Nekem ha fáj bármilyen testrészem sokat nyújtok,lazítok és utána nekiállok zsákolni.
Sőt a küzdelem is jót tesz neki,legalábbis nekem bevált.
Múlt héten a hátam fájdult meg mocizás közben a sok állástól és másnap ilyen edzés után már semmi gondom nem volt.
Próbáld meg vesztenivalód nincs vele,legfeljebb ha nem jön be abbahagyod. -
harry
veterán
válasz
Zomb€€
üzenetére
Én is előbb értem haza, szintén lábazás volt, elégedett is vagyok, egész jól ment, már úgy magamhoz és a diétához képest, szóval elégedett vagyok. Boka vádli kombót én sem tudom
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A rossz hír, hogy mivel holnap lesz Iron Maiden a Szigeten, és alig tudok járni, ezért érdekesebb lesz a manőverezés a tömegben, bár úgy is bemászok legelőre, ott meg eldőlni sem lehet, annyian vannak

-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Talán ezért van az, hogy nagyon gyorsan látszott rajtam, ha tudtam gyúrni 4-5 hónapig, és kimondottan jól éreztem magam a bőrömben.

Jó lenne kis izmot felpakolni, de sajna várni kell rá. Az ok, hogy vékony, de ne lenne ennyire elbaxott az izület.. De terv, hogy a köv. évre rendbehozzam a könyököt, és akkor neki lehet fogni.
De nagyon úgy tűnik, hogy a nagy terhelést nem nekem hozták létre. Hiába bírom, kívánom, az izület/csontozat nem szereti. Szal más edzésmódszer kell valszeg, jóval óvatosabb.
Ha majd úgy lesz, lehet nálam sokkal okosabb edzőkhöz fogok fordulni... Majd kiderül, addig még sok van hátra, egyelőre még fogalmam sincs, hogy fog meggyógyulni, de rajta vagyok a témán.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
hummerdikk
üzenetére
Ok
-
hummerdikk
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Szeretned mi?
Nembaj, akkor is bedoblak a vizbe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-
God Vazzeg
veterán
válasz
hummerdikk
üzenetére
Inkább a kampec, minthogy úgy nézzek ki mint te.. Már nem azért

-
hummerdikk
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ra volt irva kis betukkel h egyes esetekben elhizashoz vezethet a szedese... Belem meg nyomtak, mert kulonben kampec lett volna....
Lebuktattal h en is UFO vok... csak nekem meg tanulni kell a tuloldali technikat

-
God Vazzeg
veterán
válasz
hummerdikk
üzenetére
Érdekes gyószer lehetett, ha ilyen "mellékhatások" maradtak vissza
Nekem alapból gyanús voltál 
-
hummerdikk
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Reg megvolt, azota masik allergia gyogyszert szedek, de eleg volt az kisebb koromban h most is nyoma legyen h bassza meg....

-
God Vazzeg
veterán
válasz
hummerdikk
üzenetére
Gyószert eldobni
-
Snoop-y
veterán
válasz
hummerdikk
üzenetére
Kűggyél mailben msn ezen a gépen nincs fent

-
Zomb€€
őstag
Ma lábnap volt,kicsit kraftosabb voltam mint szoktam érthetetlen módon
140be beleszerencsétlenkedtem 3at.
Ja és vádlit nemtom, bokát se
-
Snoop-y
veterán
válasz
hummerdikk
üzenetére
Régieket láttam mikor komolyabban kezdted tolni akkor lőttél pár képet. De azóta kb híztál 10 kilót minimum
-
Snoop-y
veterán
válasz
hummerdikk
üzenetére
Köszönöm

Látom te meg nősz mint a gomba toljál már képet
Pocak kép is jöjjön másik fórumban ígérted aztán meg elmaradt 
-
P00By
nagyúr
válasz
hummerdikk
üzenetére
Én mindig

-
God Vazzeg
veterán
válasz
hummerdikk
üzenetére
Az én fejemmel maradandó károsodást lehet okozni, elég csak mutogatni

-
hummerdikk
őstag
Csak 178 centi vok
Lemerettem magam dokinal
-
hummerdikk
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Hehe, de oda mi nem rakhatjuk fel
Amugymeg jo ha egybe van a sok patikep, vagy nem? Erted kell vmi riaszto a kocsiba, csak nyomtatok egyet onnan

-
P00By
nagyúr
Én eddig megúsztam a képfeltöltést, de már oly régen vagyok itt, hogy kötelességnek érzem
[kép]Lehet röhögni!

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Gaboman
üzenetére
hat nem tom de mikor en meg kosaraztam akkor tuti lefutottam ezt a tavot 10en belul. 1000et 3 perc alatt futottam arra emlekszem. raadasul en nem voltam kifejezetten gyors. viszont mivel napi 20-30 kilometereket futottunk ezert azt a tempot eleg sokaig tudtam tartani.
-
Bubee82
őstag
Kaptam injeksönt is, ami fincsi volt
Helyre is tett mára elég szépen
Hát igen, a depot az depot

De - és ezt az ügyeletes dokinőnek is mondtam - még életemben nem voltam ilyen szarul, és ilyen gyenge. Úgy égtek a lábaim mint az állat. A szemeim meg a pofám is széjjel égett
De ma már sokkal jobban vagyok. Mindenesetre az edzés és a diéta egyelőre pihenő állásban van a hétvégéig.God:

Ja és grat a formához
Ugye h jobb így?
Komolyan mondom mióta ismét kisebb szintre emeltem a zsír%-ot, mintha jobban tetszenék a jányoknak
A célom az h a barátnőm álla leessen amikor bebaszok egy mószt muszkulárt
Na és persze h kőkemény fokhagymapicsám legyen, hogy legyen mit döncölnie

Potter:
ADKA
Ne kérdezd miért

-
harry
veterán
Áh, nemtom', gondoltam, hogy megmérem, de végül is fölösleges, ott a tükör, ha még nem tetszik a forma, akkor folytatom, a mérleg pedig segít a fogyás mértékét követni, ha nem a heti 1kg csökkenés lenne, akkor variálni kéne a kajával. A tzs%-ot csak arra írtam, hogy a zsírból kéne még csökkenteni bőven.
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Jah, az már túl közösségi.. Viszlát!
-
Bubee82
őstag
válasz
Markgx10
üzenetére
Hát azért az nem úgy van ám
Párszor megfordult a fejemben, de tényleg csak úgy "heccből" mennék
"Mert miért ne?" alapon
Én mán' lészarom

Jelentem vasárnap hajnalban úgy lepattantam mit a disznó. Vasárnap délutánra majd' 40 fokos lázam lett és menni alig bírtam. Természetesen vmi fasz vírus támadott le
Most egy hét kényszerpihenő

-
God Vazzeg
veterán
válasz
hummerdikk
üzenetére
Ott van a bb.hu-n a galéria, amúgy se kell ilyen fasság ide, szvsz

-
Snoop-y
veterán
válasz
hummerdikk
üzenetére
Este legyél már itt és megcsinálom a tárhelyet megy majd priviben

-
Snoop-y
veterán
válasz
hummerdikk
üzenetére
Nem a csinálással van baj mert én felajánlottam korábban ,hogy adok alá tárhelyet is meg meg is csinálom csak a képek kellenek

-
hummerdikk
őstag
Heyho all!
Lenne egy kerdesem!
Estere akkor csinaljak egy PH! Gyurosok ide kepgaleriat? -
penene
őstag
-
penene
őstag
LOL

Keresés van, de régen volt olyan, hogy egy bizonyos topicban (pl. gyúrósok ide) tudok rákeresni egy szóra. Most úgy láttam, hogy eleve csak fáradt gőzre lehet szűkíteni, de ott se a szövegre, hanem címre akart volna keresni...
Minden esetre elég gagyi volt, "csukló" sajna nem volt található.
(amúgy ha a saját nevemre keresek, az nem sokkal könnyebb szűrés, mintha végignézném a topicot.
)Egyébként lol, de penene usertől nincs találat...
nem is létezem... hát ezért tépem a szám?? 
-
harry
veterán
válasz
penene
üzenetére
Így van
Csak nekem sosem volt atletikus formám, mert vagy az izomzat hiányzott, vagy a zsír volt sok, vagy mindkettő
Most megpróbálok elérni egy ilyen alacsony tzs% formát, a már meglévő, amúgy minimális, izomtömeggel. Másoknak jó lehet, hiszen nagyon sokan egy ilyen formáról indulnak, nekem meg kellett ehhez egy év munka... no és akkor 1,5-2év folyamatos tömegelés, és utána egy remélhetőleg utolsó diéta, aztán már csak ilyen szintentartás jelleg, de ez még eléggé odébb van, majd eldől. -
harry
veterán
Mára ismét könnyebb lettem ~1kg-mal, most olyan 88,5 vagyok. Ez inkább azért különös, mert múlt héten csak kétszer voltam edzeni, kajában is voltak csúszások, meg amúgy is, szóval ez lehet izom is volt, bár még mindig ilyen 150g ch körül vagyok, egyelőre nem láttam szükségesnek csökkenteni.
-
penene
őstag
válasz
janeko
üzenetére
171 centi vagyok. Nyilván magasabb embernek alapból vastagabb a csontja, de nekem szerintem alapból vékony.
Most nincs nálam a centi, de úgy emlékszem, csak kb. 18as a csuklóm. Ahogy én méricskélem bokához viszonyítva, valszeg jól emlékszem.
Annó beírtam, de annak már vagy fél éve, lehetetlen visszakeresni, főleg ilyen keresőmotorral. Majd este megnézem.
Igazi tajgetosz ugró versenypéldány vagyok...
Aktív témák
Hirdetés
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5120, 100% AKKSI
- Nvidia Quadro FX570
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest