- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
penene
őstag
Egy kis ON:
Megreformálom a kajám. Rájöttem, hogy mennyire is szeretem (ill. nem is utálom annyira
) a zabpelyhet, főleg a túró+joghurt+zabpehely+tejsavó kombót (bár ránézésre hányás).
Szal reggel fél 8 körül a fehérjeturmixot malto helyett (egyelőre) 50-60G zabehellyel tolom mostantól (nem az íz miatt, hanem hogy legyen rost, meg stb. egészség rulZ).Ez azt jelenti, hogy nem lesz 9 körül teljes kiörlésű zsömle + felvágott + sajt kefír reggeli, mert az úgy szerintem nem fog menni.
fél 10-10 körül kéne 1 étkezés, hogy az átlagban fél 12-12 között levő első meleg kaja között legyen egy étkezés iktatva.Mit javasoltok?
Praktikusan gondoltam valami gyümölcsre, olyat úgyse eszek soha, és kéne rost is, mert durván szarul állok belőle...alma, körte, mittoménmi... szerintetek (igaz, ebben nincs túl sok fehérje - igaz a kefír+sajt kombóban sincs túl sok
)?
Thx.
Aktív témák
- Megdöbbentő bejelentés a Nothingtól
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Reklámblokkolók topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- EAFC 25
- Diablo IV
- Renault, Dacia topik
- Motoros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AMD félkonfig - egyben, vagy külön-külön! Ryzen 5 5600, RX 5600 XT, stb
- Dell Latitude 5490, 14" HD , I5-8250U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Keresek ROG Ally X-et.
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest