Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
penene
őstag
Egy kis ON:
Megreformálom a kajám. Rájöttem, hogy mennyire is szeretem (ill. nem is utálom annyira
) a zabpelyhet, főleg a túró+joghurt+zabpehely+tejsavó kombót (bár ránézésre hányás).
Szal reggel fél 8 körül a fehérjeturmixot malto helyett (egyelőre) 50-60G zabehellyel tolom mostantól (nem az íz miatt, hanem hogy legyen rost, meg stb. egészség rulZ).Ez azt jelenti, hogy nem lesz 9 körül teljes kiörlésű zsömle + felvágott + sajt kefír reggeli, mert az úgy szerintem nem fog menni.
fél 10-10 körül kéne 1 étkezés, hogy az átlagban fél 12-12 között levő első meleg kaja között legyen egy étkezés iktatva.Mit javasoltok?
Praktikusan gondoltam valami gyümölcsre, olyat úgyse eszek soha, és kéne rost is, mert durván szarul állok belőle...alma, körte, mittoménmi... szerintetek (igaz, ebben nincs túl sok fehérje - igaz a kefír+sajt kombóban sincs túl sok
)?
Thx.
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robogó, kismotor
- Tőzsde és gazdaság
- DOOM - The Dark Ages
- Wise (ex-TransferWise)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest