Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
penene
őstag
válasz
hummerdikk #18687 üzenetére
De, éppen azt tolom.
Ha tudsz ilyen nem szteroid alapú gyulladáscsökkentőket, ami jó, akkor írj priviben.
Curaviscet kaptam a lábamba még pár hónapja, az jó is volt. De annál a dokinál annyi volt, most a műtét időpontra várok, ergo sux. (és CSAK A JOBB TÉRDEM kezeli, azt mondja, hogy meglássuk , mit hoz ki a jobból, és akkor majd a bal, meg a könyök... lol... évek lesz, mire mindent kezelhet, ha ilyen ütemben ér rá)
Másik doki most Zeel injekció kúrát írt fel, azt csinálom ivókúrában: Ez nem kimondottan gyulladács csökkentő, de csökkentek a panaszaim. De a könyököm nem jött rendbe ettől még, szerintem nem is fog.
Van a tarsolyban még szetorid gyull. csökk is, de azt most még nem toltam be.
Priviben leírhatnád a konkrét kúrát amit kaptál, és akkor tudom, mi egy jó kombó. Most ez az utsó doki csak a Zeelt adta... Az a baj, hogy nincs olyan orvosom, aki úgy tényleg foglalkozna velem. A szekszárdi belémnyomott 1 gyull csökk + 3 porcregent (Curavisc), így most egy darabig nem fog (ugye őt most csak a jobb térdem érdekli, 5 hónapra előre adott időpontot csak...)... Aztán így elég keserves...
Az utsó doki nem volt rossz, de az is csak 1szeri kezelést adott, azt mondta, hogy ha kell, jöjjek vissza fél év múlva, felír még egy zeelt... lolkb. Mondjuk lehet azért, mert megmondtam, hogy másik doki mivel kezelt, stb, és úgy érezte, hogy már más úgyis kezel, akkor ő csak kiegészíti... nem teljes gyógyítási folyamat... Most már gáz, de jobb, mint a semmi.. Max. lecserélem a szekszárdit rá, vagy valaki más jobbra, akit ajánlotok. A szekszárdi már csak azért van, hogy esetleg megműtse, de azzal kapcsolatban is kell vele beszélnem, hogy biztos kéne-e...Ugye mind mind receptköteles, és tényleg rá vagyok utalva a dokira.. Nem úgy van, hogy igen, akkor most kell, és akkor toljuk.. A kegyeikre vagyok bízva... Pedig magánrendelésekre megyek így is.
-
-
harry
veterán
válasz
laci06 #18684 üzenetére
Hasazni valóban lehet gyakran (talán minden nap, vagy kétnaponta, nem tudom már), és a hasprést javaslom és a lábemelést (nem tudom mi a leve, amikor függeszkedsz, és vízszintesig emeled a lábad). Ez a kettő jól megmozgatja a felső és az alsó részeket is. Annyi, hogy az alsóval érdemes kezdeni, mert akkor a felső is dolgozik kicsit -> ha a felsőt jól elfárasztanád először, nem lenne erő az alsóra.
Vádlit is lehet, de talán heti 2 elég.
És minden mást heti 1* csinálnék.Még az étrendedet bemásolhatod (vagy volt már?), ezen is sok minden múlik.
-
harry
veterán
Nem örülök, hogy így érzel. Eddig én is egy rendes konditeremben voltam, ma megnézünk egy másikat, szóval nagy összehasonlítási alapom nincs, de annak ellenére, hogy aránylag kezdő voltam amikor mentem, nem nézett ki senki, sőt, a BB.TV részekből is az jön le inkább, hogy családias a hangulat, nem szívatnak senkit, szóval lehet csak valamit nagyon kifogtál.
Ha súlyzóznál és rendben lenne a kaja, akkor az izomtömeg megtartásával átlagosan heti 1kg _zsírtól_ tudnál megszabadulni. Mert azért érdemes különbséget tenni súlyvesztés, és zsírból való fogyás között. Sokaknak mindegy, csak kevesebbet mutasson végre a mérleg... Szóval nem ez a lényeg. De ha terembe nem is akarsz járni, otthon is tudsz végezni gyakorlatokat. Az első linken van a GYIK, ahonnan van link a b.b.hu-ra, ott vannak tippek. Meg hát legyél kreatív. De heti 3*1 órát ráfordítani azért nem vészes.
De a legfontosabb tényleg a kaja lenne. Erről elég sokat olvashatsz a már említett linkeken, gramm pontosan is be lehet lőni egy étrendet, de nyílván esetedben nem ez lenne az első, hanem nagyjából helyrerakni mindent, aztán lehet pontosítani. -
hummerdikk
őstag
válasz
penene #18659 üzenetére
Az fasza... Hallod, heti par injekcioban nem gondolkodtal? Mert van egy csomo olyan nem szteroid alapu injekcio, ami nyomja le a gyulladast (ergo mas izuleted nem fog fajni, ami nem serult) es szepen nagy dozisban helyileg viszi be a cuccot az izuletbe, ami ahoz kell h gyogyuljon, hiszen oda amit Te oralisan beviszel kva lassan es kis mertekben jut el. Nekem orvos mondjuk a ket kezelest egyszerre csinalta. Azota (kopp kopp kopp) nincs olyan oriasi baj a terdemmel, de Animal Flex az menni fog, csak a hetvegen tudok elmenni venni, mert most anyagi nullaba van a csalad.
-
NoLF
veterán
válasz
Vandit. #18685 üzenetére
szókiforgatással nem érjük el a közös célt. legjobb ha leszállunk a témáról, nem szeretném ha berágnának itt páran azért mert ez a véleményem a _konditermekről_
nyilván nem mindenki olyan amilyenekkel én találkoztam, meg az én ingerküszöböm is alacsony ilyen tekintetben.
mikor suliban lementem órák után gyúrni, meg edzés után súlyzózni, sosem volt undorom. a konditermekben az lett. nem lehet véletlen.
node tényleg vágjuk el ezt a fonalat, ez nem az a topic.
-
laci06
senior tag
Jónapot!
Már tegnap is irtam, hogy nekiállnék kondizni...
Ezt magamnak irtam össze mint alap edzésterv, ebben mi a jó, mi a rossz, mit kéne átirni, vagy ki kéne az egészet vágni a kukába?
Hétfő:
Mell-has
Kedd:
Kar-váll-vádli
Szerda:
Hát-has
Csütörtök:
Comb-vádli
Péntek:
Kar-váll-has
Mások mondták, hogy a 3 nagy izmot, heti 1-nél többször nem illik edzeni, de a váll és kar mehet kétszer, illetve a has és vádli nyugodtan többször is... Vélemény? -
NoLF
veterán
nyilván rendlekezem alap izomtömeggel, hisz 8 évig versenyszerűen kosárlabdáztam. akkori állapotomat visszahozni kvázi lehetetlen, nem is arra törekszem. csak jó lenne megszabadulni a hastájékon és csöcsön felhalmozódott zsírtól, közben lehetőleg nem elveszteni a meglévő izmot.
a baj általában a pénz és időhiány, ezért nincs "kedvem" ezt azt véghezvinni. természetesen nem várok 1-2 hónap alatt csodát, 20 kilót meg végképp nem akarok leadni.
lehet hogy csak visszamegyek angliába melózni egy kicsit, ott úgyis lement 3 hónap alatt több mint 10 kiló, észre se vettem
a fenti megnyilvánulásokra nem reagálok, nyilván nem légbőlkapott dolgokat írtam le, elkezdtem már párszor a kondizást, aztán gyorsan abba is hagytam, a fent említett okok miatt. nincs szükségem sznobizmusra. -
zeg
őstag
'heti 7*1,5 óra rendszeres mozgás' valamint étkezést rendbetenni, lásd fórumtársaim linkjeit.
Nem leszel izmos mint ahogyan a kajakozók sem a kajakozástól, és az úszók sem az úszástól stb, de vékony és szálkás lehetsz. Ha rendelkezel megfelelő alap izomtömeggel, akár sportosan is kinézhetsz, hosszú hónapok kemény munkájával és helyes táplálkozással. (de ha súlyzós edzés nélkül akarsz leadni 20kiló zsírt 1-2 hónapon belül, a végén úgy fogsz kinézni mint egy rakás sz@r, de ne nekem legyen igazam) -
harry
veterán
Szerinted egy konditeremben kit érdekel épp milyen turmixot iszol, milyen sékerből, milyen nadrágban? Senkit sem fog érdekelni, megnyugtatlak.
A hozzáállásoddal van a baj, ez a se kedvem, se blabla. Nem kell feltétlenül súlyzós edzést végezni, ezt senki sem mondta. De az étkezések átalakítása elengedhetetlen. A kosarazás jó aerob tevékenység lehetne (bár az intenzitása miatt inkább kardió edzésforma, ami viszont nem igazán zsírégetésre van kitalálva). -
NoLF
veterán
válasz
penene #18676 üzenetére
kedv, idő: szubjektív dolog.
nincs kedvem időt fordítani arra, hogy x:= nem kevés pénzért súlyok alatt, arcok közt mozoghassak.van kedvem, van időm lemenni a srácokhoz a pályára, ahol annyit rohangálok, dobálok meg ugrálok amennyi jól esik, kellemesen elfáraszt és a testemnek is jót tesz. nem nézik milyen ruciban vagyok, milyen turmixot iszom milyen flaskából, meg milyen szagom van.
kussoljak és üljek le, tudom. kérdéseim kvázi az étrendre vonatkoztak, arra a választ megkaptam, úgyhogy köszönömszépe'
-
Bibby
addikt
"miközben _esetleg_ az izomtömegem nőhetne"
"nem járok gyurmázni mert se időm se kedvem se pénzem nincs rá"Ez a kettő szépen ki is ütötte egymást, mert az otthoni fekvőkkel meg felülésekkel nem nagyon fogsz izmot szerezni.
A zsírvesztéshez pedig kell egy erős kajareform, meg zsírégető mozgás. -
Froclee
őstag
#1 hsz és alapismeretek
pene megelőzött
-
penene
őstag
Jó olvasást
Itt megtalálsz mindent, ami neked kell első körben.
Szerkeszt: Én csak az első HSZt linkeltem, te több infót adtál!
-
NoLF
veterán
sziasztok gyurmások!
nyár lévén nálam is kiütött a pánik, sok a zsír.
mivel itt oly sok kedves és tapasztalt gyurmás fórumtárs tartózkodik, gondoltam megkérdem, ki mit javasol, hogyan tüntessem el minél hamarabb a zsírréteget magamról, miközben _esetleg_ az izomtömegem nőhetne.
nem járok gyurmázni mert se időm se kedvem se pénzem nincs rá, így aztán csak lejárok a grundra kosarazni (bemelegítés után 1 óra aktív játék, alig kapok levegőt a végére) meg otthon fekvőzök meg felülést nyomom.
étrendügyileg reggel vajaskifli tejjel, délben leves+saláta fehér husival (foodexpress, változatos finom saláták), estére változó.
hogyan tudnám mihamarabb elérni a kívánt eredményt? persze csodát nem várok 1-2 hónap alatt, csak szeretném optimalizálni a helyzetet.
190cm, 98 kg a jelenlegi adataim. (104kg voltam legtöbb, a gimi végén pedig 76 kilóval indultam a nagybetűsnek ami 9 hónap után már 96 volt - igen, akkor hagytam abba a kosárlabdát, a heti 7*1,5 óra rendszeres mozgást)
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #18661 üzenetére
off
indexről épp most baszták ki a nickemet véglegesen (már sokadikat), pedig nem csináltam semmi, csak nyitottam egy topikot Anyád megvolt címmel -
penene
őstag
válasz
hummerdikk #18657 üzenetére
Volt egy kis focibaleset (8-9 éve gimiben), ahol nem tört semmi, de valszeg szalag nyúlhatott stb.. (sose felejtem el, saját csapattársam csúszott rám telitalppal - labdára ment a marha - és csuklottam össze
)
Akkor volt gipszben picit, meg gyógytorna, stb...Lényeg, hogy azután 2-3 havonta mindig rosszul léptem, rúgtam, és nem tartott megfelelően a láb, és lesérültem ártatlan szituációkban is..1-2 hetes pihikkel megjavult, nem vettem komolyan.. Aztán idővel már nem volt elég 2 hét pihi, majd már 1 hónap se.
Na onnantól éreztem, hogy baj van.
Ha előbb kapcsolok, akkor valszeg nincs ilyen gond.A térdkalács sem középen van, az alsó combom is nagyon legyengült idővel (főleg a jobb lábnál), ami elvileg benttartja középen, ill. az oldalirányú mozgást megtartja (a szalag mindenre nem képes).. Lehet ez se volt ám mindig így, csak idővel degenerálódott. Mocsok orvosok nem szóltak előbb, pedig sokhoz elmentem... De a pihentesd és gyógytornázz szövegnél maradtak évekig...
Aztán valszeg ezek együttes hatására kopott el a porckorong, ami miatt már a mehanikus kopás is szivat, amiatt van gyulladásban (valszeg). Szalagok elvileg épek, azt is már sok sportorvos látta...
Úgyhogy most porcépítés van 1000-rel, műporc és rendes porc (amit lehet kipróbálok), meg kéne majd gyulladás csökkentés is, bár sokkal jobb most, mint 2 hete, de ha pl. megnyújtom a combom, akkor marhára fáj, tehát tutira van ott még mit csillapítani (+ lépcsőzés is fáj, ha nagyobbat kell lépni, vagy egy pillanatra nem koncentrálok az izomra).
Nemsokára várom a műtétet, ami középre hozza a térdkalácsot.. Hát nem tudom, kicsit parázok, hogy műtét után esetleg még sebezhetőbb lesz az egész térd, nem tudom, mennyire balhés egy ilyen műtét... De az biztos, hogy most az van, hogy nem csoda, ha kimegy oldalra a lábam, amikor a térdkalács is kint van, így nem csodálom, ha könnyebben is kopik, stb. Még egyeztetek orvosokkal.
Egyik jó doki azt mondta, hogy ő nem műttetné, mert a térd kényes a műtétekre, BÁR jó lenne, ha beljebb lenne hozva, hogy a terhelés középen legyen... faxa
Átlagéletre valszeg simán jó lennék, de ha hobbi szinten is akarok valamit sportolni, akkor ennél jóval több kell. Célom, hogy újra focizhassak, mégha a versenyekre nem is megyek, mert ott csak szétrúgnak, de egyelőre ez minden évben álom marad... Bár tavaly 2 hónapig tudtam, de aztán ott is volt egy hasonló szar rálövésem és besokkolt a térd. De ez jó volt, mert előtte fél évig gyúrtam lábra és nagyon kellett. Most rágyúrok még jobban a belső alsó combra, amennyire csak lehet feledzem... És akkor hátha...Addig épül a porc, meg majd a műtét is kiderül.
Na sok volt a duma, lekéstem a fél 12es kaját.
-
-
-
penene
őstag
-
penene
őstag
Köszi a tippeket, ki fogom kísérletezni, mi a legjobb.
Az intervallt és az állva tekerést a térdem miatt egy darabig még hanyagolom, remélem egyszer lesz olyan erős a szalagom és izmom, hogy fájdalom nélkül tudjak ilyesmiket csinálni... Egyelőre még a nagyobb lépcsőre felmenetelkor is belenyilal...
Marad a folyamatos tekerés, az a szalagoknak is jó lesz, és majd úgy nyomom, hogy ne is használjam túlságosan az izmot, arra ott van heti 2 súlyzós edzés.
-
zeg
őstag
válasz
penene #18647 üzenetére
Ha bedurran a combod a legnagyobb terheléstől, azonnal ürülnek a glikogénraktárak, neked viszont nem a katabolizmus a célod. Annak sincs túl sok értelme hogy a bicikli lendítőkerekével(melynek feladata az egyenletes járás biztosítása) 50-es tempónál a rángatástól borulj fel.
Én így végeztetném a gyakorlatot például (zsírégetés):
1. kezdőknek 25-30km/h tempóval egyenletes 1órás tekerés közepesen alacsony fokozaton
2. haladóknak intervall: 1v2 percenként váltás, közepes fokozaton 30km/h tekerés majd állva tekerés közepesen erős fokozaton 25-30km/hKardio:
Állva tekerés közepesen alacsony fokozaton 35km/h 45 percig, ill. intervall edzésPersze írhatok én itt látatlanban bármit, te tudod hogy neked mi a a kardio és mi az aerob tartomány, mekkora terheléssel éred el, mennyire vagy felkészült, ill. te ismered az adott gépet(néha akkora marhaságot írnak ki hogy a hajam szála égnek áll).
Csak halkan jegyzem meg hogy a spinning edzések folyamán az oktató nem fogja megmondani milyen terheléssel tekerj, rád van bízva. Ő az ütemet, és a mozgást fogja adni(állva tekerés, egy kézzel tekerés, tekerés előre/oldalra/felfele nyújtott karral stb.). Pont ez a jó benne hogy el is lehet hülyéskedni, de tócsát is lehet a bike alá csöpögtetni
-
penene
őstag
válasz
Vandit. #18648 üzenetére
Ahan. Akkor majd kipróbálom.
Emlékszem, mikor tekertem nagyobb fokozatban kissé éreztem a térdem.. Igaz ott nem az volt, hogy nehezebb fokozat lassabb, hanem ugyanolyan gyorsanMondjuk nekem az lenne rövidtávon a lényeg a bringával, hogy ez kéne kiegészítésnek a súlyzós edzés mellé, de ha már csinálom, akkor ne leépítsem az izmot, ezért aerob zóbában tolnám... Vagy ez hülyeség? (úgy érzem nem ártana kicsit edzeni a térdszalagokat sem, mert nekem azok se 100asok, nem akarok úgy járni megint, hogy csak az izmokat fejlesztem súlyzósan, de az izületre nem fordítok hangsúlyt) - egyelőre a bringát jobban bírja a térd, a futás az még simán túlterheli.
Diétás aerob majd lesz heti 4-5x normálisan, de azt majd csak akkor, ha elértem a 70-et.
-
zeg
őstag
válasz
penene #18645 üzenetére
Dehogy írtam le 100X hogy bringával is lehet kardiózni, aerobozni, és akár intervallumozni is.
Meg aztán van egy spinning nevezetű edzésforma (minden valamire való fitness teremben van ilyen mozgásforma de ez annyira titkos hogy véletlenül sem reklámozzák), melynek során teremben, oktató vezetésével, zenére történik a tekerés. -
penene
őstag
válasz
God Vazzeg #18638 üzenetére
Nekem a 4 volt kényelmes, amikor normálisan edzettem mindent. A 3 túlzsúfult, 5 már túlzás... 4gyel jól kijöttem és nem kellett semmit lecsalni (bár akkor nem hasaztam heti 3x fél órát). "Hál istennek", most arra jut idő.
Megcsináltam a kifordított lábas lábnyújtást, hát pazar gyakorlat...
Aztán jól megtoltam a lábtolót is... Jó, hogy doki azt mondta, hogy fájdalomérzésig... Amikor éreztem, akkor felraktam a térdvédőt és emeltem 10 kilót... Nem is fájt...Csak most kezdem érezni, ahogy hülök ki... Remélem kellőképpen stimuláltam az izmokat, hogy megérje a térd terhelését.
Most vagy heti 4x bringázok, csak súlyzós edzéssel edzem... Majd azt csinálom, hogy ha diétázom, akkor az aerob edzés bringával lesz.. Vagy azzal nem lehet, muszáj a gyaloglás/futás? -
Norbi14
senior tag
sziasztok
Pár tipp jól jönne. Nah szal még soha nem gyúrtam meg a sport sem játszott nagy szerepet az elétemben sajnos....Most elhatároztam h gyúrni kéne én heti 3alkalomra gondoltam, de egyszerre hány percert érdemes? meg mien intenzitással? meg az étkezésem is elég ratyi:S azzal is kéne valamit kezdjek....csak nem tudom mit mennyit. Pénz erre nem nagyon van h külin ien cuccokat meg mittom én....de valamit csak lehet alkotni
magamról: 17éves, 165cm, semmi izmom nincsde télleg karom kb 28as lehet
hasam is löttyedt mellem is....szal nagyon csúnya....
-
laci06
senior tag
válasz
God Vazzeg #18635 üzenetére
19 voltam 4 hete, 190-191cm magas vagyok, és most olyan 79-81kg között mozgok...
Fel szeretnék szedni egy olyan 5-10kg-ot, hmm, akkor asszem tömegelni kell?De egyébként inkább valamennyire szálkás, mint nagydarab szeretnék lenni....
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
A héten rászántam magamat, hogy végre komolyabban is (nem csak suliba heti 2-3szor) elkezdjek konditerembe járni... Mivel a suliban a lehetőségek meglehetősen korlátozottak voltak, igy edzéstervvel sem igazán rendelkezem, illetve van egy két gép ami számomra "ismeretlen"...
Ezért szeretnélek titeket megkérni, hogyha lehet akkor egy edzéstervet tudnátok küldeni, azt amit ti szoktatok csinálni, illetve lenne valaki aki esetleg válaszolna a leendő kérdéseimre?
Elsősorban egy edzésterv kéne... Heti 5-ször szeretnék járni, hogyha birom csinálni...
Remélem segitetek, köszönöm -
csudri
őstag
válasz
God Vazzeg #18631 üzenetére
muhahha
-
Majstor
senior tag
Bizony, Racecam komolyan beszél/cselekszik... nincs itt "kecc-mecc"
ui: Raceman> Így, kis nyalizás után... mikor lehet patkányos avatarom? -
-
csudri
őstag
válasz
God Vazzeg #18624 üzenetére
Régen nem is volt ennyi patkány.
-
Quan-Chi
őstag
ma voltam a sebészeten, a doki gipszelni akart erre én "megnepróbáld" és most egy laza fáslival vagyok lejegelve
de holnap kökemény edzés lábbal vagy lábnélkül...
majd csinálok képet ahogy 1ik lábam a földön a másikkal meg egy padon térdelek mint valami nyomorék
deizgi, alig várom, ezért büntiből felfaltam egy tepsi meggyes piskótát, egész jó volt mellé 1,5liter házi tej!
-
God Vazzeg
veterán
Há mi folyik itt má megint?? Mióta ide írogatok nem emléxek ennyi moderálásra összesen
-
csudri
őstag
Micsoda igérgetések mennek itt. Én nem igérek semmit, nem akarok címlapra kerülni, mint Kurcsány.
-
Racecam
nagyúr
válasz
murtson #18610 üzenetére
Ezt most nem törlöm, akit érdekel megtalálhatja az én verziómat is a történetről, de a nicket kirakom. Nem akarok újabb felesleges indulatokat kelteni benned, de ha nem tudsz nélkülük (mert gondolom nélkülem tudnál
) élni, akkor ahhoz, hogy valóban visszajöhess beszivárgás nélkül, valamit tenned kellene. De egyelőre valóban jobb, ha átgondolod ezt az egészet.
-
Snoop-y
veterán
válasz
murtson #18610 üzenetére
"Akik háttérismeret nélkül kiálltak mellettem azoknak köszönöm...
Mivel Télapu felfigyelt rá hogy ide írogatok, szerintem most leállok egy időre, aztán majd később beszivárgok, mert nem tudok nélkületek élni...
Addig is: VISZLÁT!"Sztem maradj még egy picit aztán egy hónapig ne gyere
-
murtson
újonc
Akik háttérismeret nélkül kiálltak mellettem azoknak köszönöm...
Mivel Télapu felfigyelt rá hogy ide írogatok, szerintem most leállok egy időre, aztán majd később beszivárgok, mert nem tudok nélkületek élni...Addig is: VISZLÁT!
Mire visszatérek szét leszek gyúrva...
JA, és kezdem értékelni Racecam munkáját... őt még nem, sőt egyre kevésbé, de meg kell adni, a munkáját jól végzi. Gyors... pontos...
Bibby
Ha érdeklődnek linkeld be a privátot amit tőlem kaptál. Ott megnézhetik, hogy miért is vagyok most toppon... nagyon elevenbe találhatott -
Bibby
addikt
válasz
fero02 #18604 üzenetére
Én tudom de nem mondom el senkinek, bibibí...
Amúgy volt egy topik ahol összevitáztak, vagyis inkább a moderátor rászólt, majd utána egy órára kitiltotta, ezalatt nostrum regelt egy másik nicket ami szerintem szimpla provokáció volt, ezek után pedig ki lett téve és itt tartunk. Röviden tömören.
-
Racecam
nagyúr
Minden le van írva a Miért moderáltuk topic eme hozzászólásában. De aki az előzményekre kíváncsi, az kérdezze meg nostrumot mailben, bár ahogy így elnézem, most sem ad korrekt választ, így valószínűleg Ti sem fogtok kapni.
De nem szeretném itt szétoffolni a topicotokat, minden további kérdés a Jogos moderálás topicba jöhet. -
Bibby
addikt
Miez MIEEEZ... Nem kellene ide vitafórumot csinálni. Mondjuk vicces lesz így visszaolvasni hogy nostrum hsz-eit majd mindig kitörlik.
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robogó, kismotor
- Tőzsde és gazdaság
- DOOM - The Dark Ages
- Wise (ex-TransferWise)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest