Hirdetés

2024. június 6., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 08:22:23

LOGOUT.hu

Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#58515) kozek1723 válasza Zsombe (#58457) üzenetére


kozek1723
csendes tag

Két hete agyalok a témán. Végre sikerült döntenem, hogy a legjobb megoldás egy GY Vector lesz számomra, és most ezzel a Turanza-val borítottatok mindent :D A később linkelt tesztek alapján bizony ez egy jó gumi lett.

Méretben én kicsit kommerszebb vagyok, ugyanis nálam 205/55 R16-ról van szó. A honlapon ez a marketing szöveg fogad: "Készen áll az elektromos járművekhez: az elektromos járművek különleges követelményeinek megfelelően tervezett gumiabroncs." - valószínűleg az aktuális trendeknek megfelelő marketing bullshit, amivel több vásárlót be lehet vonzani. Mindesetre nekem pont egy Hyundai Ioniq 28-ra kell a gumi..

Árban kb 6e ft többletet jelent a méretemben a BS, de egy lökhárító fényezés drágább ha nem áll meg. :D A hozzászólásaitokat ha jól értem, ez egy teljesen új, friss fejlesztésű gumi, tehát valószínűleg most gurultak le a szalagról. GY fut már egy ideje, szóval webshopos rendelés esetén kapok majd 2021-22-es gumikat. Ami zavar a BS-ben, hogy a GY-ral azért sokatoknak van itt tapasztalata, több teszt rendelkezésre áll, ráadásul vannak tesztek kimondottan abban a méretben is amire nekem van szükségem.

Szóval fasza, újabb 2 hét fejvakarás :D Mindenesetre örülök, hogy visszanéztem, és nem rendeltem semmit még :) Köszi Nektek!

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.