Hirdetés
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Űrhajózás 2023 - Összefoglaló írás
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rendon
tag
Köszönöm mindenkinek. Akkor nézek valamit.
-
Zizmand
aktív tag
válasz
rendon #50185 üzenetére
Nekem akkus 20V Parkside ütvecsavarozóm van, nagyon fasza. Kompakt, erős, alig merül, volt 230V Parkside csavarozóm is, de az nem volt sokkal erősebb az akkusnál + mindig kínlódni kellett a vezetékkel, így el is adtam.
Volt is akcióban akkus csavarozó kb. 3 hete autós cuccokkal együtt a Lidlben.
-
válasz
rendon #50189 üzenetére
Akkor sajnos rátépték a csavart. Ésszel kell meghúzni, lehetőleg a megadott nyomatékra.
2 autón cserélek tavasszal és ősszel, persze jó lenne egy elektromos, de csak erre a célra még egy kacatot nem veszek. Teljesen oké egy keresztkulcs (nekem). A pénzen vegyél inkább egy krokodil emelőt, ne a leges legolcsóbbat (10-15 ezer), vagy egy nyomatékkulcsot (szintén 10-15 ezer Ft). -
rendon
tag
válasz
focvis #50188 üzenetére
Az a baj, hogy ezeket kézierővel nem lehet, csak ha megtoldanám, hogy nagyobb legyen az erőhatás. Ma is megpróbáltam az autó gyári kerékkulcsal, de nem bírta a kikézpzét picit meg is hajolt. És azért gondoltam hogy vennék elektromosat. Elvileg avval gyorsan lejönne, és nem kellene szenvedni.
-
-
rendon
tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, remélem jó helyen teszem fel a kérdést. Saját magam cserélném le a kereket nyáriról télire. Milyen megbízható elektromos kerékkulcsot ajánlotok?
-
rbalint88
addikt
Mennek fel a ceges verdara (Hyundai i30) a teli gumik, Conti TS870 lett, 225/45R17 91H, peremvedos. DOT 3321. Kivancsi leszek ra
(elso alkalom, hogy uj Conti gumim lesz, eddig csak autoval egyutt volt hasznalt nyarim, azoktol nem voltam elajulva (PC es PC2))
-
Vladislav
tag
válasz
rbalint88 #50182 üzenetére
Nekem az első kettő nem igazán tetszik. Bár elismerem, teljesen vállalhatóak, különösen az első, a Pontos felni [link] Különleges a fényezése miatt, és természetesen S60/V60 gyári felni . A második felnit nem tudtam beazonosítani. A harmadik felni amire hivatkoztál (ha jól látom ez az: [link] ) nem rossz és valóban gyári S60/V60 felni, ellenben ,,túlárazottnak" tartom.
Számomra még mindig az orpheus [link] és a medusa [link] az etalon. És úgy tűnik, hogy a medusa mindenféle átalakító, tehermentesítő gyűrű nélkül felszerelhető az S60 II -re is.
-
Vladislav
tag
Szia!
De opció lenne a meglévő felni [link] felújítása (fényezése) is. Nem annyira szép az alakja, de makulátlan állapotban vállalható lenne részemről.
Ellenben nem tudom megoldani, mivel ha leszedem nem tudok felrakni helyette másikat. Nem az a probléma, hogy nem tudom nélkülözni a kocsit, hanem az, hogy nem tudom min és hol tárolni a kerekektől megszabadított autót.
-
kenguru99
senior tag
válasz
kenguru99 #50178 üzenetére
Az osztrák autóklub oldalán az van, hogy kell a hólánc a négykerekesekre is, kivéve ha a kiegészítő tábla mentesít a használat alol.
"Auch Fahrzeuge mit Winterreifen oder Spikes und mit Allradantrieb haben Schneeketten zu verwenden (Ausnahme: wenn diese Fahrzeuge durch eine Zusatztafel von der Kettenpflicht ausgenommen werden)." -
rob210
nagyúr
Nem sokszor írok, de most azért megosztanám újra.
Az általam elátkozott nexen 4 évszakosok végleg leszerepeltek.
Felhajtottam egy padtkára és konkrétan az oldalán lett egy rohadt nagy 6cmX4cm es V alakú szakadás. (Nem nem állat módjára és mindig ott megyek fel más autókkal is) Tehát 1 évet bírt a nexen, mert ki is dobtam a francba.
Kapott kumhot, ég és föld.
Nem lehet egy lapon említeni.
Lehet más méretben isten király a nexen, de én 185/60r15 ben senkinek nem ajánlom.
-
felkerültek a téliek az autómra
Good Year Ultragrip Performance Gen.1 SUV (235/55 R18) DOT 1618 (2019 januári az autó, ezt kaptam akkor, amikor januárban megvettem hozzá a téli szettet)
meglepetésemre eléggé ki van keményedve
szóval hiába van rajtuk még vagy 6,5 mm minta (nem használtam sokat télen) lehet kuka lesz a szezon után.
többet vártam volna egy 50 ezres gumitól... -
Dorian
félisten
válasz
z123456z #50167 üzenetére
Ezt korábban én is olvastam, de tele van a topik olyan hsz-okkal, h "Úgy rendeltem meg, ha nem vadi újat kapok nem veszem át"
Lényeg, h akkor minden oké.Már csak fel kéne tetetnem. Jövő szerdára kaptam időpontot, de ráér, mert ma épp eltörtem a kislábujjam, úgyh egy hétig biztos nem tudok pedálokat nyomkodni.
-
Vladislav
tag
válasz
rbalint88 #50165 üzenetére
Szia!
Sajnos egy szett felnim/gumim van (négyévszakos). A pallene felni nekem speciel nem tetszik, de együtt tudnék vele élni, ha nem lenne tele horzsolásokkal. A fényeztetéséhez le kellene szednem, melyhez kell egy másik felni szett.
Az Orpheus valóban retrós egy kicsit, főleg a régi volvo-s felnikupakkal, a medusa viszont még az ,,új" V40-nek is a gyári felnije volt, melyet az S60 II-vel párhuzamosan gyártottak. A két kocsi megjelenése szemből, a hasonló alakú lámpabúrák miatt hasonló.
Az újabb volvo felnik közül a ,,rex" és ,,bor" fantázianevű tetszene, de horror árban vannak újonnan (ha egyáltalán még lehetne kapni) és használtan is nagyon nehéz lenne beszerezni.
-
Vladislav
tag
válasz
focvis #50162 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen az infót!
Igen, tortúra olyan felnit találni ami szép is, jó is, ráadásul olcsó is.
Magyarul a Medusa felni ,,egy az egyben" tehermentesítő nélkül feltehető az S60-ra?Én úgy tudom, hogy a 7,5 -re 235 széles felni még rámegy, ha nem akkor a 225/40 18 lenne a váltómérete (nem gyári
).
-
z123456z
őstag
válasz
Dorian #50164 üzenetére
Mitől lenne gáz? 5 éves korukig újnak számítanak.
Amúgy jól evettétek a kedvemet, pénteken jött meg a Laufenn télim, erre itt olvasom, hogy nem jó. Ami vígasztal, hogy "IFit+" klasszisokkal jobban szerepel a tesztben, mi T a sima. Mondjuk volt Taurus 601-em is, nekem kifogástalan volt az első 2 szezonban.
"Új abroncs esetén frissnek a 3 évnél nem régebbi, újnak az 5 évnél nem régebbi gumi számít, feltéve, ha azt megfelelően tárolták. A modern abroncsokat ugyanis olyan összetevővel látják el, ami megakadályozza az ózonnal való reakciót, így ezek az gumik már évek múlva sem keményednek meg: a gyártók szerint szakszerű tárolás mellett gyári paramétereiket 5 éves korukig őrzik meg. "
-
rbalint88
addikt
-
2ozzmexy
senior tag
válasz
polonic #50158 üzenetére
Ez így jogos, de úgy érzem agilisabbra sikerült a korábbi válaszom neked, mint szántam.
Szóval a lényeg hogy mindenképpen fog változni, hacsak nem két pótkereked van, egy nyári és egy téli. Ennek a megoldásnak az a hátránya, hogyha akár a téli akár a nyári abroncsod forgásirányos, akkor csak az egyik oldalra lesz jó a pótkereked vagy mindkét szettből csak "outside márkás" jöhet szóba (ez eléggé behatárol, de nézz utána). Biztonságilag értem én, safety first, ellenben próbálom tágítani a látóköröd:
Amit szeretnél az hogy ne változzon az autó tapadása defekt esetén sem, de ezzel vannak bizony gondok:
1. Amennyiben van 4 egyforma mintázatú abroncs a kocsidon, de ebből 3 futott már 30ezret egy meg ezidáig a csomagtartóban hevert, az is megváltoztatja pl esőben.
2. Van 3 egyforma mintájú és kopottságú abroncsod és egy alig használt "mégszőrös" pótkereked egy másik mintán, ugyan a keverék azonos.
3. Van 3 egyforma mintájú és kopottságú abroncsod és egy alig használt "mégszőrös" pótkereked egy másik mintán, de a keverék sem azonos. (4S pótkerék)A döntés a tiéd, én a harmadikat választottam költséghatékonysági szempontból. Nekem azért kellett a teljesértékű pótkerék, mert néha hetekig rohangálok a városban pótkeréken mire sikerül megjavítatni a defekteset. Amikor utoljára defektem volt gondolkodás nélkül vállaltam be hogy "hazaevickélek" 270km-t a pótkeréken, igaz akkor már nem nyomtam neki annyira. Ma is ugyanezt tenném a mostani kocsival. Ez nem azt jelenti hogy 80-al csorogtam hazáig, csak nem tapadáshatáron estem be a kanyarokba például...
-
válasz
Vladislav #50161 üzenetére
Szia!
Van átjárás, viszont egyik felni sem olyan, hogy egyszerre ajánlja a Volvo a V40-re és az S60-ra is.
Megnéztem, S60 [link] , ill. V40 [link] - ugyanaz a 63,4 mm-es középfurat, így központosító gyűrű nélkül működik oda-vissza.
A 18 x 7,5 annyira rossz menettulajdonságokat biztosítana?
Nem.Azzal nem lesz gond, csak legyen mellé gyárias ET (kb. ET 50 és 55 közötti). A Medusa ET 52,5-e jó lesz.
Most szólok, 18"-ban 235/40R18 a méret. Ehhez pedig 8" széles illene. (És visszajutottunk az elejére, hogy az S60-ra az S60 felni az igazi.)
Én egy évig vadásztam a V60-ra jó árú és kb. jó méretű téli felnit, mikor végre megtaláltam, 2 hónapra rá eladtam az autót. -
Vladislav
tag
válasz
focvis #50136 üzenetére
Szia!
Igen, a legjobb ha az eredeti, gyári ajánlású felninél marad az ember, de sajnos azok nem olyan szépek, ráadásul az enyémeket fényezni is kellene, mivel az előző tulaj nem vigyázott rá.
Egyébként a Medusa felni felszerelhető a V40-re. [link]
A V40 és az S60 között van ,,átjárás", ez alapján:
[link] [link] mivel a két felni azonos tulajdonságokkal rendelkezik.
E logika alapján a Medusa-nak jónak kell lennie az S60-ra is.
A 2011 után gyártott s60-ra a 18-as méretben csak 18 x 8 méretű felni szerelhető fel a gyári ajánlás szerint, 17 "-ból 7", 7,5" és 8 " szélességű is feltehető rá. Most nekem 17 x 7 van a tengelyeken. A 18 x 7,5 annyira rossz menettulajdonságokat biztosítana?
-
polonic
félisten
válasz
2ozzmexy #50151 üzenetére
Teljes értékű pótkerekem van. Amire akartam mondjuk feltenni ugyanolyat, mint ami a többi 4 keréken van.
De ha én most felteszek 4 évszakost a pótkerékre és kapom a defektem, lecserélem a defektes kereket, akkor van egy négyévszakos és 3 téli az autón, ami működik is.
De egy tengelyen így nem lesznek azonos kerekek. Azt meg nem nagyon szeretik.
Nem rendőr miatt. Hanem biztonság miatt. Nem a rendőr miatt meg a büntetés elkerülése miatt tartom be mondjuk a sebességkorlátozást. -
robertka
tag
Pótkerék témához kapcsolódóan: Rendeltem egy Roadx Rxmotion 4S gumit, 13k volt.
Szerintem pótkeréknek jó lesz, főleg ennyiért, bár azért kíváncsi leszek álltában hogyan öregszik. -
Régebben, ~90-es években mintha úgy lett volna, hogy az összkerékhajtású autókra nem kötelező a hólánc Ausztriában és/vagy Németországban.
Rosszul tudtam? Vagy megváltozott ez? -
2ozzmexy
senior tag
Szerintem nem. Az egyik kollégának nem volt hólánca (mert fiatal volt és kellett a pénz
), pechére kifogott egy kemény havazást Salzburg felé, ki is vették a sorból, hogy hol a hólánc. Mondta hogy nincs. A rendőr az első lehajtón levezette, telefonált valamit, mondta hogy várjon. Előkerült egy járőr kocsi, kiszálltak ketten és elővettek a csomiból egy a kolléga autójára való hóláncot, mondták 200€ lesz, mivel a hólánc 80 a többi meg a bünti, de van jó hírük, ezt a hóláncot megtarthatja... Felrakták neki és elmagyarázták hogyan kell feltenni és levenni, majd lehúzhatta a céges kártyát a terminálon, kapott egy bizonylatot és jó utat kívántak.
Ha átugrasz egy kávét inni és megállítanak, akkor nem para hogy csak 2 van (ha fel kell tenni, akkor elsőkre tedd fel!), de ha elkapnak elakadva úgy hogy 4 kerék pörög a hóban, akkor tuti szóvá teszik... Szerintem ne parázz ezen, ha 2 van, fel tudod tenni és nem akadsz el vele az ítéletidőben akkor jó vagy. Csak ne akadj el.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
2ozzmexy #50150 üzenetére
Értem de az a dilemmám, hogy 4 hólánc kell ok de jelenleg csak 2 van (1 szett). 2-t nem fogok feltenni soha mert szétcseszi a középső difit ami nem olcsó móka. De ha csak átugrok inni egy kávét Bécsbe és a rendőr megkérdezi van-e hóláncom, akkor elég ha a meglévő egy szettet mutatom meg? Vagy azt fogja mondani, hogy ez a 2 kevés és legyek kedves a kasszához fáradni...
-
2ozzmexy
senior tag
válasz
polonic #50143 üzenetére
Egy tengelyen nem ugyanolyan kereked van? Nem vágom. A mankókerékkel nem különböző? Vagy ha az Alpin-od forgásirányos és felteszel pótkeréknek egy nem forgásirányosat az nem különböző? Ha az egyik nyárin van 7mm minta a másik három abroncson meg 3mm az nem különböző?
Rendőr sem szívózik, ha kötözködik, akkor kinyitod a csomit, tessék itt a defektes, az pótkerék, most mész a gumishoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nintendo Switch 2
- Nintendo Switch
- Proxmox VE
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest