Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Puma K

nagyúr

válasz rbalint88 #49599 üzenetére

Nem mondom, de szépen felülteitek az embert az érzelmi libikókára egy-egy ilyen hozzászólással :U :DDD

A Vredestein Ultrac Satin nem tűnik rossznak, de ha sportolok a majd 1,6 tonnás PNV-vel, akkor a "Long braking distances in the dry and wet", "Long wet braking, poor dry stability and long dry braking distances" és a "Below average braking performance in the dry and wet." értékelések nem valami jók egy alkalomadtán teperő fémdoboz esetén amivel meg szeretnék állni.

Még nyáron a Falkenekkel akkorát fékeztem a Műegyetemnél az Erzsébet híd irányába... balra az A oszlophoz ki volt téve a telefonom a navigáció miatt és pont írt valaki Messengeren akinek csak rápillantottam a buborékos üzenetére. De annyi elég is volt, hogy odaérjek és majdnem túl is szaladjak egy piros lámpánál... úgy megálltam és olyan távon, hogy még én is meglepődtem.

Meg a gyalogosok, a bringások és a többi autós is....

Aztán a köznép megnyugtatására mindenkinek a jobb tenyerem belső felével zárt ujjakkal határozott de enyhe fejbiccentésekkel az előttem és jobbra lévők felé elfordultam hogy minden rendben mindenki megnyugodhat nincs semmi gond jól vagyok :B :DDD

Új hozzászólás Aktív témák