Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Cenzúra
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz
rbalint88
üzenetére
Nem mondom, de szépen felülteitek az embert az érzelmi libikókára egy-egy ilyen hozzászólással

A Vredestein Ultrac Satin nem tűnik rossznak, de ha sportolok a majd 1,6 tonnás PNV-vel, akkor a "Long braking distances in the dry and wet", "Long wet braking, poor dry stability and long dry braking distances" és a "Below average braking performance in the dry and wet." értékelések nem valami jók egy alkalomadtán teperő fémdoboz esetén amivel meg szeretnék állni.
Még nyáron a Falkenekkel akkorát fékeztem a Műegyetemnél az Erzsébet híd irányába... balra az A oszlophoz ki volt téve a telefonom a navigáció miatt és pont írt valaki Messengeren akinek csak rápillantottam a buborékos üzenetére. De annyi elég is volt, hogy odaérjek és majdnem túl is szaladjak egy piros lámpánál... úgy megálltam és olyan távon, hogy még én is meglepődtem.
Meg a gyalogosok, a bringások és a többi autós is....
Aztán a köznép megnyugtatására mindenkinek a jobb tenyerem belső felével zárt ujjakkal határozott de enyhe fejbiccentésekkel az előttem és jobbra lévők felé elfordultam hogy minden rendben mindenki megnyugodhat nincs semmi gond jól vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest