- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: ⭐DICSŐSÉGFALAM⭐
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
Hachiko95 #35664 üzenetére
pont ezt az oldalt néztem, innen pont 70 eFt postával, a kérdés már csak az a kleber megérne +8 eFt-ot, az a kleber michelin középkategóriás márkája és elég új fajta a 2-es változat
Qru: köszi
K Norbi én nem veszek értelmetlen dolgokat, de nem is egy linglongot készülök megvenni
amúgy egy feleslegesen jó gumi is pénzkidobás, miért vegyek prémium gumit egy 100 lóerős autóra, 2x4km-es ingára, lakott területere?
az megint más szerintem, hogy egy 150-200 lovas bmw-re linglongot vesz valaki...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest