Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
+(#14696) xeon.Szabi
Köszi a gyors választ. Gondolom Sava-n többet fog, azért ajánlotta. Michelin CC 18K/db, jó lenne, de szerintem elég lesz a Quatrac 5 is 15/db áron. Esetleg, aminek még tetszik a mintázata, az az Uniroyal Allseason Expert 15,8K/db.
-
Kornel
veterán
Majd kiderül.
Szuzen egy fél padlóra kikapcsolt VSA-val csak forgott, azt hitték mellettem, hogy valami boyracer lehetek 😂
A PS3-ak is megnyikkantak rendesen, de közel sem ennyire.
Mondjuk szerintem a gátlóm már van olyan szar elől, hogy nem "tapad" rendesen miatta be az első tengely.
Majd meglátom, ha bekopik, meg körbe bilstein lesz, hogy mit tud. -
-
Hali!
Nissan Micrára kéne 4 db gumi 165/70 R14 méretben. Négy évszakos gumit gondoltam, mivel inkább városban van használva a kocsi és amúgy sem szokott túl sok hó esni Magyarországon. Gumis ezt a Sava-t ajánlotta. Van ezekből ajánlott? 15-16K/db jó lenne max. árban. Nekem Quatrac5 is szimpatikus, ha ez minőségibb. Esetleg más?
Köszi!
-
Kornel
veterán
-
modflow
veterán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Szia!
Írtam. -
modflow
veterán
T860-am peremvédős. De mit kellene látnom, mitől is az?

-
modflow
veterán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Téged is csak a gumi? Vagy felnistől?
-
choco01
addikt
válasz
molnarpeter
üzenetére
Hány kg lehet egy 175/65/14 gumi+felni?
-
molnarpeter
nagyúr
-
choco01
addikt
Akkor holnap leteszem az árakat, remélem novemberig elviszik..

-
-
modflow
veterán
Ti már felrakatjátok a téli gumit?
Pénteken mennék a gumishoz, hogy rakja fel a gumit a felnire, de nem tudom, hogy az autóra rárakassam-e. -
choco01
addikt
Szerintetek ezért a 4 lemezfelniért sok a 30.000ft?16"

-
Kornel
veterán
Sracok.
Okozhat bármilyen gondot, hogy rossz lengéscsillapítókkal hasznalnam max. 1 hetet, 500 km-t a zsír új gumikat? Mert felrakatnam holnap, de a lengéscsillapítókat csak jövő héten tudnám kicseréltetni.Köszi.
-
kenguru99
senior tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Amúgy a 195/60r14 egy ma már egyáltalán nem használt méret. A választék kicsi de legalább drága, úgyhogy jól döntöttél.
-
modflow
veterán
Ma megérkezett nekem is a téli gumim. Continental TS860 205/55 R16, peremvédős. Mivel full be van csomagolva és nem volt időm még szétszedni, egyen láttam a Dot -ot, az 23. heti.
-
Wiz Khalifa
veterán
Okés.
Köszi a válaszokat.

-
choco01
addikt
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Szerintem is inkabb 175 nekem is az megy 5-5.5J 14" felnire.
-
tboy93
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Ilyen keskeny felnire amugy se raknek 195-ot, ahhoz illik legalabb egy 6.5J felni.
-
choco01
addikt
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
7mm a difi, a felni eleg szeles hozza?
-
Wiz Khalifa
veterán
A 2001-es Renault Thalia lemezfelnimre a gyári gumiméret 175/65R14. Szerintetek ha 195/60R14-et akarnák rátenni az már kicsit hülyeség?

Vagy menjen alá 185/60R14?
-
viharhozo
addikt
Nem ertek en ehhez, de vannak hamis gumik? Vagy ha vmi gyanusan olcso, akkor az siman lopott/csalt tortenet?
-
Vesztor87
senior tag
Sziasztok!
A barum polaris 3-at jól szűrtem le hogy egy ajánlott, jó árú guminak mondhatjuk? 13-14k-ért lehet kapni az Almerámra (185/60 r15). A nyári amivel vettem most lett szövet szakadt, tudom még nincs tél, de felrakathatom már a télit? -
-
t1
veterán
Apollo Alnac 4G Winter esetleg valakinek? Vélemény?
Jó áron lenne az új szett 175/65R14 méretben, viszont csak tesztet más méretben 215/65R16 találtam ott jó helyen végzett.
Mazda 323 1.5-re menne. -
szőröscica
addikt
Lehúztam egy szezont a Dunlop Sport Bluresponse (kékválasz) garnitúrával. Km nem ment bele nagyon sok, május végétől mostanáig bő 10 ezer.
Egy Michelin Energy Savert szettet váltott, ahhoz képest megváltás: nagyon-nagyon csendes, jobban is tapad (sikerült már megmentenie egy totálkártól, mikor kifordult elém egy figyelmetlen autós), és szerintem az üzemanyagfogyasztás sem rosszabb, sőt! Idén nyáron sikerült rekord-alacsony értékeket hoznom.
Újra megvenném.
-
Killer01
őstag
válasz
lama_lamm
üzenetére
Gumisok szerint UG9-nél nagy a szórás, autótól függ hogy viselkedik. A konti jó gumi egyértelműen (még csak a 850-ről tudtak nyilatkozni, 860 nekik is új), de a felárat mindenki döntse el maga hogy megéri-e. A WR D4 kiegyensúlyozott paraméterekkel bíró kiváló téli gumi, kedvező áron. Tesztekben a kopása miatt húzták le, nah ez az ami aztán engem hidegen hagy egy téliguminál ( az előző autómon 10 éves volt a Kumho KW17 téli gumi, marhára nem kopott el csak elöregedett).
-
lama_lamm
aktív tag
-
Atlantis
veterán
Ha most rendelek UG9-et vagy TS860-at, mennyi az esélye, hogy tavalyról megmaradt példányt kapok? Utóbbinál nyilván kevés.
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz
molnarpeter
üzenetére
...plusz a hasmagasság nő kicsit, ez még jó is a hazai utakon.

-
Willie
őstag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Köszi!
Arra mit mondasz, hogy a pótkerék viszont gyári méretű, tehát 195/60-as? 
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Astra G-n 195/65 R15 van, a gyári 195/60 R15 méret helyett. Jelenthet ez bármiféle problémát? 3%-os eltérés van a kalkulátor szerint.
Előre is köszönöm.
Üdv.
-
Sziasztok!
Van egy Opel B Corsam, amire szeretnék alufelnit. Jelenleg 165/70 R13 gumijaim vannak, téli és nyári is jó állapotban, 1-2 évesek így ezeket szeretném megtartani. Az acélfelni amin most vannak, azok 4x100 5,5J R13 ET49 56,6 agyátmérővel rendelkeznek. Kerestem néhány helyen alufelniket, de ilyen adatokkal rendelkezőt nem igen találni, az ET mindnél nagyon eltérő, általában ET38 értékkel rendelkeztek. Ezeket gondolom nem igazán lehet felrakni rá a megnövekedett nyomtáv miatt, igaz?
-
Zsolt!!
aktív tag
-
Kornel
veterán
Érdekesek ezek a tesztek 😂
A pár napja megjelent ace teszten a Nokian Weatherproof tesztgyoztes lett, az adac most meg nem ajánlja 😃
A vredestein az autobild teszteken brillirozik, itt meg éppen ajánlott.
Ki kinek mennyit fizet kategória kb 😉
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Genius SW 5.1 Home Theater
- E-book olvasók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Horgász topik