Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
pepe091
üzenetére
Nos, ha arról van szó, hogy esetleg szart gyártott a Michelin,
és ezt szóvá mered tenni, az náluk - mármint, az ügyfélszolgálatnál, szinte 0% -, egyszerűen elképzelhetetlen. Óvodás - idiótának néző- kifogásokkal megpróbálnak lerázni és amikor szembesíted őket a saját irományukkal, akkor már nem is válaszolnak. Ez számomra nagyon nagy csalódás egy olyan cégtől, mint a Michelin. Nem is értem, hogy (nem) állhatnak így valamihez!
--------------Más:
Akinek tervben van továbbra is a vétele egy kis infó és tapasztalat.
A Good Year Eagle f1 Asymmetric 6 abroncsok 1000km után még csendesebb lett, még jobban tapad, kiváló kigyorsítás, fékút, kanyarsebesség, nem lehet "zavarba" hozni, na! etc... Az autó hangtalanul siklik. Ezek az abroncsok egyszerűen fantasztikusak! Nem tudok belekötni, nem csodálom, hogy szinte a legtöbb tesztelőnél győztes lett...Brutálisat fejlesztett a G.Y.!
-
BaLee
addikt
válasz
pepe091
üzenetére
Jah olvastam a storyt.
Amúgy én írtam nekik kb. 5 perc múlva küldték a kódot e-mailben ill. írták, hogy a regisztráció után kiküldték már, én elhiszem nekik mert azt az emailt továbbították. Lehet a SPAM mappámban elhalálozott, ott 30 naponta törlésre kerülnek az emailek így már vissza sem tudtam nézni.
-
Brave_86
aktív tag
válasz
pepe091
üzenetére
24H futárszolgálattal rendeltem meg a szállítást.
2021.11.04-én vették át, de még nem szállították le (kb 300km).
Más esetleg tapasztalt hasonlót velük a napokban?
Maiben ezt írták:
"A múlt héten történt terheléses támadás a rendszerünkben problémát okozott. A probléma elhárításán dolgozunk. "
Remélem nem a jófogáson van a téli szettem.
-
Kornel
veterán
-
CsodaPOK
senior tag
válasz
pepe091
üzenetére
A használtnál félek, hogy mit sikerül kifogni. Persze lehet gumishoz vinni, pörgesse meg. De kell gumis a közelben, nyitva kell legyen, kell szabad kapacitása legyen, stb. Én főként késő délután/este tudom az ilyeneket intézni, ilyenkor általában minden zárva van már.
És kitudja, hogy csak rámondja, hogy persze jó vagy tényleg megnézi normálisan. Meg egy használt felninek mindig lesznek apróbb hibái, aztán az már a gumis szubjektivitásán múlik, hogy mit mond elfogadhatónak és mit nem.
Ha helyben találnék és az a gumis nézhetné meg, akiben megbízok, akkor nem lenne gond, de erre minimális az esély. -
válasz
pepe091
üzenetére
Köszönöm
Ma egy intenzív vészfékezésnél bizonyított már
Előttem az egyik ürge közvetlen a lámpa előtt volt és beletaposott a fékbe, mert a lámpa sárgára váltott én meg gondoltam, hogy erős halványsárgán még átférek, mert nem volt vészes kereszteződés... Hát nem úgy lett 
-
válasz
pepe091
üzenetére
Üdv
Hehe, legalább tudok kérdezősködni
A vizsga körülmények milyenek voltak?
Pl. "épp hogy" besurranok a körforgalomba picit tempósabban történetnél nem megy el az eleje az autónak? Hóval borított burkolaton hogy viselkedik? Esős időben jó a víz elvezetése, vagyis milyen mértékben jelentkezik az aquaplaning, ha jelentkezik?
-
kisza25
félisten
válasz
pepe091
üzenetére
Egy ügyfelem jött mögöttem, megerősítette, hogy nem volt féklámpa, akartam is szólni a golfosnak, de vagy 80-al elszáguldott lakott területen, szóval hagytam, mert mennem kellett a dolgomra.
2ozzmexy: 4,5 méter széles mellékút, kanyar, szembe sávban jöttek, az enyémben meg a biciklis
Mennyi ilyen van a nyáron, ötösével egymás mellett, mert mellék utca
-
2ozzmexy
senior tag
válasz
pepe091
üzenetére
OK.... nem érdekelte...

Az ilyen mi a francért vezet autót!? Nem kötelező ám mindenkinek...
Nem érdekli, nem veszi észre, nincsen hozzá érzéke, nem is érdekli a komplett autózás témakör, akkor miért kínlódott és költött annyit jogsiszerzésre???
Hátha kinyír 1-2 embert útközben vagy összetöri (közvetlenül vagy közvetetten) pár ember szeretett autóját!?Egyszer egy ilyen figura logikáját ha sikerülne kibogoznom... tudom, 42.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Viszlát
addikt
válasz
pepe091
üzenetére
Döbbenet mennyire elszálltak a gyártók a kerékméretekkel már akkoriban is.

Az Mk5 Golf nagyjából akkor jött ki mint a 7gen Accord, amiből nekem volt egy 2.4-es executive, ugyanekkora (205/55R16) gyári kerékmérettel. Golf 1.6i (102 Le, 1200 kg) vs Accord 2.4 (190 Le, 1400 kg). Elgondolkodtató...
-
válasz
pepe091
üzenetére
Golf 5 GTI gyárilag 17" az alap, 18" a feláras; Golf 6 GTI szintén; Golf 7 GTI úgyszintén, de ott 19" is választható már. Viszont egy 1.4 TSI-hez is kérhetsz gyárilag 18"-at.
Szerintem jól választottál; az enyémen is 225/45r17 a nyári és 205/55r16 a téli - mindkettő tud rázni rossz úton, nincs köztük óriási különbség komfortban; de optikában sokat dob a 17". -
Csabroncka
addikt
válasz
pepe091
üzenetére
Azért kérdezem, mert fentebb látod, nálam a téli/nyári méret nem változott. A télit 2,3 Bar-on a Nyárit 2,4-baron használom.
Azt vettem észre, hogy a nyárival a futómű hangosabb lett, ezért nem is mertem/merek 17"-es alut venni nyára, nézegettem a hirdetéseket és a 17"-es gyári felniktől szinte mindenki szabadul a Corolla és Auris tulajdonosok körében sokan panaszkodnak (4 hirdetőt hívtam fel, hogy miért akarja eladni alig futott 17"-es gyári felnijeit - őszintén) arra, hogy hangos és kényelmetlen magyarországi útviszonyok mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Lexus, Toyota topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- Jura Impressa C50 automata kávéfőző
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
már porfestett.
és ezt szóvá mered tenni, az náluk - mármint, az ügyfélszolgálatnál, szinte 0% -, egyszerűen elképzelhetetlen. Óvodás - idiótának néző- kifogásokkal megpróbálnak lerázni és amikor szembesíted őket a saját irományukkal, akkor már nem is válaszolnak. Ez számomra nagyon nagy csalódás egy olyan cégtől, mint a Michelin. Nem is értem, hogy (nem) állhatnak így valamihez!
Novemberben gyártották le idén?😅

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)