Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killer01
őstag
válasz
Vesztor87
üzenetére
Keményebbre fújva csökken a fogyasztás, ellenben "pattog" az úton az autó, romlik az úttartás. Szerintem az ideális köztes megoldást kell megtalálni (pláne, hogy a gumit is megöli idő előtt a túlfújás és a laposság is, nem egyenletesen kopik).
Ha mindenáron kísérletezni szeretnél egyszerre csak 1 tizeddel növeld a nyomást és tapasztald ki milyen vezetni (meg csekkold nem-e kopik a gumi abnormálisan). Jah, a gyári ajánlás 16 fokos hőmérsékletre vonatkozik. -
Vesztor87
senior tag
Ismerős mondta hogy a legújabb Swiftje van, és 2,6-ra kell fújnia a kereket a B oszlop matricája szerint... nekem az N16-os Almerán terheletlenül 2,0 , terhelve 2,2 van megadva... lehet annnyi a Swifté? Érdemes amúgy többet/kevesebbet fújni bele mint a gyári 2,0?
-
törölt tag
Felnin az LK jelzés mit jelent?
-
válasz
modflow
üzenetére
Én 3 szezont jártam (2 autón) 205/50r16 helyett 205/55r16-tal, semmi gond nem volt.
Visszaolvastam; senkinek nem tűnt fel, hogy más-más, eltérő méretű Michelin és Continental gumiról kérdezted a fórumot. Szerintem a Conti jobb kell legyen, nekem Michelin A5 van és ez gyengébb az előd Michelin A4-nél.
Ha el tudod adni a helytelen méretű Contit 2-3 héten belül, akkor add el (jofogas.hu, autolakatresz.hu, stb.) Ha nem sikerül, akkor tartsd meg és használd el. Most még simán használhatod a nyárit egy bő hónapig, ha nem lesz hó.
-
mycso
veterán
válasz
üzenetére
Köszi, nekem a matricán csak 17 és 18 van.
4controlon elől 300 helyett, 320-as fék van valószínűleg ez lesz a baj.
Valószínűleg, veszek a gyári 18-asra télit...(#15183) TaaT: köszi, ahogy számolgatok, kb. nekem is az jön ki, hogy nem megy fel, illetve laguna klubon az egyik tag megerősített benne, hogy erre csak 17-től felfelé lehet rakni felnit.
-
Skillet
addikt
válasz
modflow
üzenetére
Hát a sebességed aztán nagy kaland. Megnézed gps-szel, aztán onnantól tudni fogod, mennyi az annyi.
Nem tudom ezen mit remegsz amúgy... semmi baj nem lenne ezzel a mérettel sem.
Ugyanúgy érzi az abs, ha blokkolnak a kerekek, ugyanúgy érzi a rendszer, ha megcsúszol... stb.
Szerinted alacsonyabb oldalfallal instabilabb lesz az autó? Ezt végiggondoltad? Minél alacsonyabb, annál feszesebb lesz.
Nem értem a bajodat, de ha ennyire parázol a semmitől, akkor hajrá, cseréld le az új gumikat
-
modflow
veterán
Nos eldöntöttem, én ezen nem fogok minden télen stresszelni. Ezt jól benéztem, hülye vagyok. Jó tanulópénz volt....
Eladom a CONTINENTAL WinterContact TS860 (FR, peremvédős) - 205 / 55 R 16 91H.
Veszek egy másikat.
Az eredeti ötletem is ez (Alpin 5) volt, nem kellett volna variálnom.
Ez van olyan jó, mint a TS860?Szóval ez a gumi jó lesz minden tekintetben a Mazda 3 Sport -ra?
205/60R16 MICHELIN ALPIN 5 téligumi H92Ez ha jól látom csak a sebességindexben más a gyárinál, az V=240. Ez is számít? Mert akkor ilyen kellene, csak ez még drágább:
205/60R16 MICHELIN ALPIN 5 téligumi V92(A gyári nyári ilyen:Michelin Energy Saver Green-X 92V 205/60R16)
-
modflow
veterán
-
Skillet
addikt
válasz
modflow
üzenetére
Fejből nem tudhat a gumis minden méretet! A 205/55/16 az egyik legelterjedtebb méret.
Hagyd fent! Semmi baja nem lesz az autódnak.
Amúgy visszaolvastam és egyáltalán nem lett kitárgyalva, hogy mi a váltóméreted. Senki sem ajánlotta kimondottan, hogy az 55 jó lesz a 60 helyett. De szerintem feleslegesen parázol, teljesen rendben van az a gumi és a mérete is.
Min aggódsz amúgy?
Mondjuk én a helyedben legközelebb decemberben raknám fel, sacc 3 hónapra és jónapot.
Bár pont én beszélek, aki nyárival jár télen is
-
Peter.70
addikt
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Bakker, ugyanez a gumi a Jazz-re 17 K
-
Skillet
addikt
válasz
diegho
üzenetére
Nem fognak másképp működni. Semmi baja nem lesz.
(#15171) modflow
Tesztelgesd még. De valószínűleg túl meleg van még a télihez, imbolyogni fog, és bekopva sincs még.
Én megtartanám, nem raknék rá olyan elb@szott méretet... de passz.
Sőt. 17" kell neked. 225/45
De inkább 18" 225/40
-
diegho
nagyúr
válasz
modflow
üzenetére
A google egyértelműen megmondja milyen méret kell az autóra, nem tudom ki írt itt és mit, de ez a gumiméret egy egyszerű dolog, a gyárit kell rárakni és nem lesz baj. Ha van menetstabilizátor, kipörgésgátló, abs azok mind máshogy fognak működni gyáritól eltérő méretben.
-
modflow
veterán
Itt a topikban biztosan vannak komoly szakértők, kérem segítsetek már, hogy mit tegyek.
Köszönöm. -
Killer01
őstag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Kicsit sokallom a TS 860-ért a 28 k-t, nekem 26,2-ért kínálták... mégis a WR D4-et választottam 23,3-ért.
-
Skillet
addikt
válasz
modflow
üzenetére
Hibátlan lesz a 205/55/16. Csak, hogy tudd, én is ezt a méretet raktam volna fel. Ilyen elkefélt méretet, mint a 205/60, tuti nem vettem volna meg, drága...
Letojnám, hogy a gyártó (autó), milyen gumit talált ki rá.
Mindjárt lett 10mm ültetésed is
már csak az autót kellene ráültetni a kerekekre, mert túl nagy a rés a kerékjáratoknál ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
lama_lamm
aktív tag
válasz
modflow
üzenetére
Azért várd meg míg valaki más is ír valamit, de gyorsan átpörgettem a Totalcart és ezt találtam neked.
"Kedves Levélíró,
A gyári abroncsok helyett annak váltóméretei jöhetnek szóba téli használat esetén. A váltóméret azonban azt jelenti, hogy az új méret átmérőjének és a gyári méret átmérőjének különbsége legfeljebb 1% különbséget mutat.
Van még egy fontos szabály, nevezetesen az, hogy sokkal jobb a gyárinál kicsit (1%-on belüli) nagyobb kerékátmérő, mint a kicsit kisebb. A tapasztalatok ugyanis azt mutatják, hogy a - főleg az 1%-on túl - kisebb kerékátmérő instabilitást, rossz egyenesfutást okozhat. Azaz a konkrét esetben nem javaslom a tervezett méretcserét pont a fenti okok miatt."
A tiéd 3,1%. :S Szóval elég esélyes, hogy azért érezted amit éreztél.
-
lama_lamm
aktív tag
válasz
modflow
üzenetére
Pl. 215/55 lenne az.
Itt meg tudod nézni amúgy. [link]Egyrészt kisebb a kerület, ami által a sebességmutatót nem pontos (100 km/h-nál 103-at mutat majd).
Nem erre az abroncsméretre van tervezve a futóműved. Hosszútávon nem, hogy ideális, de hogy ez pontosan mit jelent, azt nem tudom sajnos, valamelyik Gumidoktor poszt-ban olvastam.
Amit én a hatalmas fizikatudásommal hozzá tudok tenni, hogy mivel ugyanazt a forgatónyomatékot kisebb kerék veszi át, szerintem jobban fognak kopni, de ez lehet, hogy oltári marhaság.
-
lama_lamm
aktív tag
válasz
modflow
üzenetére
12 cm akkor lenne, ha 205/60-as gumid lenne és nem lenne felnin, mert az nyilván elnyel valamennyit.
9,5 cm 11,2 helyett az szerintem pont annyi amennyi a felniben van.
A 205/55 még mindig kisebb, mint a gyárid amúgy, 3% felett van a differencia, lehet, hogy ez már akkora különbség, amit megérzel vezetés közben. -
modflow
veterán
A 12 cm -el ugye szivattok? Az sosincs 12 cm...
Ez nekem 9,5 cm magas a vonalzón, míg 205*0,55=11,2Készítettem képeket.
Az első kettő kép, az a bal első kerék.
A 3. kép ugyan az a kerék távolabbról.
A 4. kép a hátsó kerék.
Az 5. és 6. kép az első kerék teteje, ami közel sem 12 cm.

-
-
modflow
veterán
QRU:
1. A keréknyomás 2,5 bar mind a négyben, ici pici eltéréssel.
2. Igen, 50 km mentem még csak vele.
3. Igen, most kicsit hamarabb végeztem.lama_lamm:
16"-os felnit vettem télire is, annyi, hogy ez a gyári felni nem 6,5, hanem 7" széles. És a TS 860 nincs gyári méretben, csak 205/50 R16-ban.Szóval megnéztem a nyomást és kb. 2,5 bar van bennük. Elől a felni 7,9 cm, hátul 8,4 cm-re van a földtől.
Ez kicsit messze van a 12 cm-től, de nyilván nyomja a kocsi. De kutya legyek, ha felül is van 12 cm. De lemérem mindjárt.
-
lama_lamm
aktív tag
Úgy néz ki, hogy a téli gumikat a nyári alufelnijére leszek kénytelen felrakni. Van esetleg valami tipp, trükk, hogy egy kicsit felkészítsem a felniket a téli használatra?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
modflow
üzenetére
1: nézd meg a nyomást a gumisok általában hasraütésszerűen fújják fel 2 bar-ra.
2: kell 1-200 km mire teljesen bekopik az új gumi, addig még ne várj tőle csodát.
3: ha most mentél +15-fokban az a téli guminak már/még elég meleg idő, nem optimális már/még a tapadása (rgo nyúlik)
-
modflow
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az autó egy Mazda 3 Sport (legújabb kiadás).
Ma mentem vele először, mármint a télivel, de egy piros lámpa utáni gyorsuláskor (hogy lehagyjam a szomszéd autót
) amikor sávot váltottam fura érzés fogott el..., mintha a gumi valamit csinált volna, nem megcsúszott, de olyan fura, mintha deformálódott volna vagy én nem tudom.... nyilván nem mentem sokkal, mert gyorsultam, kb. 70-nél járhattam. Most vagy az út volt rossz, hullámos, nyomsáv besüllyedt, vagy valami nagyon nem stimmel...Most néztem, a felni alja olyan 6 cm re lehet a földtől, mintha valami full peres gumi lenne rajta úgy néz ki.
Majd megmérem a nyomást, mert a gumis fújta... -
choco01
addikt
válasz
kovacsroli
üzenetére
Hát a gumiabroncs.hu-n néztem, előtte megkérdezheted milyen DOT számmal szállítanák.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
xEon1337
üzenetére
Nem csak a gumim múlik, enyémnek pl puha a futóműve és hiába a 205 széles gumi 160 felett már én sem érzem biztosnak, nem is erőltetem. A másikon 215-ös van az meg 200-nál is stabilan fut. Igaz jóval keményebb is a rugózása.

mod:
Skillet: Jó az, max előbb cserés lesz.
Azért arra figyelj, ha megégeted akkor már nem fog úgy fogni (min addig amíg el nem kopik az égett felület róla). Szóval óvatosan Bro.
Én az akksival vásárlással voltam így, ami a polcon volt besöpörtem a kosárba és kész. -
BigBlackDog
veterán
válasz
kovacsroli
üzenetére
Pl. garancia érvényesíthető legyen, ha kell.
-
Skillet
addikt
az első tárcsákra gondolsz? simán, amikor betétet cseréltem.
alap occó betét került bele, ez volt készleten... volt is szaga múltkor rendesen, amikor adtunk neki
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
de amúgy az is rendben van, teszi a dolgát. megállítja a vasat, más nem érdekel... annyit azért nem szoktam "rallizni"
-
Éppen most kerestem én is a neten, hogy hivatalosan mennyi a Vmax.
Ennyit mondjuk ezekkel a 195 széles gumikkal biztos nem kockáztatnék be még üres autópályán sem. Arról nem is beszélve, hogy az már tiltás közeli fordulatszám tartomány.
Nagy ritkán ha gyorsan meg kell valakit előzni pályán, de nem akarom nagyon feltartani a mögöttem jövőket, óra szerint 165 körülre felmegyek, de ott már nem érzem azt a stabilitást, biztonságot, amit mondjuk 130-nál még igen, szóval nem is nagyon erőltetem. -
Skillet
addikt
aki még nem látta volna, felkerültek a matricák is (kupakra és a küllőre).
befejeződött a felújítás. most meg a nyergek rontják el az összképet, az a következő projekt.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ja, akkor már pár szó a FALKEN ziex ze914 225/45/17 gumikról. 23e volt darabja.
szerintem teljesen rendben vannak. előtte volt már bridgestone és bfgoodrich is.
remélem sokáig bírni fogják. sokan mondták, hogy erre a vasra valami komolyabb gumik kellenének...
nem bántam meg, hogy ezt vettem. esőben és szárazon is kellemes.
volt pár forszírozott kanyar, de zsínoron húzták a gépet. szerintem bátran veheti, aki ezzel szemez.
én anno ITT olvastam róla, és a "tesztek", értékelések alapján jónak tűnt.
majd beszámolok róla, milyen télen, hóban![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
choco01
addikt
válasz
kovacsroli
üzenetére
Hankook Ventus Prime 13,5k
Vredesteon Sportrac 5 14,5k
Dunlop Bluresponse 15k
GoodYear Efficientgrip Perf. 16,5k
Continental PremiumContact 5 16,8kEzek jók lehetnek, ha belefér én a Contit venném vagy a GoodYeart mert mindkettő van itthon és elég jól teljesítenek.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
tomcsi23
üzenetére
Most kíváncsiságból megnéztem, nekem a manualban ez van:
205/55R16 89V
205/50R17 88VDe nekem sem problémáztak műszakin még ilyen miatt soha.
mod:
focvis: C30 1.6i Vmax: 185 km/h
-
tomcsi23
veterán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Hol van a V-s gumi előírva?
Igen, a rendelet szerint ki kell(ene) rakni egy matricát. Nálam nincs, de nem volt gond műszakin.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Hivatalosan nyárinál (és 4 évszakosnál) igen. Télinélnemkell matricázni. -
tomcsi23
veterán
Ezt találtam:
6/1990. (IV. 12.) KöHÉM rendelet
36 §
(2) A járműre felszerelt gumiabroncs méretének, terhelhetőségének és sebességhatárának meg kell felelnie a jármű vonatkozó adatainak. Téli mintázatú gumiabroncsot szabad felszerelni a járműre abban az esetben is, ha annak sebességhatára alacsonyabb a jármű legnagyobb sebességénél. Ebben az esetben a jármű vezetőfülkéjében a gumiabroncs megengedett sebességére utaló feliratot kell elhelyezni.Persze, mert a kombid többszörösen is hátrányos helyzetű.

-
kisZ2
csendes tag
Sziasztok,
Tudnátok ajánlati felnis és gumis boltot vagy webshopot ahonnan érdemes rendelni. Qashqai-hoz szeretnék 16-os felnit és 215/65 -ös téli gumit venni. Köszönöm. -
-
Nyári gumival kapcsolatos kérdésem lenne.
A gyári előírás a kocsimra 195/65 R15 91V. Feltehetek 91H gumit is? Van bármi összefüggés a sebességindex jelölés és a merevség/minőség között?
Nemhogy 210-el, de 160-nál többel sem szoktam soha menni. 15k vs. 18k / gumi az eltérés árban.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Elég a WRD4, bár igaz az kimondottan havas útra lett fejlesztve de vízen is elég jó.
-
BigBlackDog
veterán
Na, most kaptam egy ajánlatot a "Nokian 205/55R16 H WRD4" gumira. 23 690ft bruttó darabáron kapnám. Szerintetek válasszam ezt, vagy megéri a Conti TS860 28e Hufos darabáron az ártöbbletet? Ahogy látom ezzel a Nokiannal kapcsolatban is jó vélemények íródtak a topikban. Mondjuk az is igaz, hogy a havas tapadását dicsérik, kérdés, hogy vízen és szárazon mennyire muzsikál jól.
-
modflow
veterán
Egy 205/55 R16-os Co ti TS860-at mennyire kell felfújni?
2,4 vagy 2,5?
Max. 3 személy esetén, de általában 1-2 fő csak. -
kovacsroli
senior tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Nem irtam el, most kell megvennem a héten.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
kovacsroli
üzenetére
Ennyire előre veszel gumit?
Vagy csak elírás és téli akart lenni? -
kovacsroli
senior tag
Sziasztok!
Nyári gumit szeretnek venni 195/50/R15 méretben olyan 15-17k/db körüli aron hétköznapi használatra 70% varos 30% pályára.
Tudnatok ajánlani? Köszi -
mycso
veterán
Urak, úgy nagy átlagban egy 16-os felninek, hány cm lehet a belső átmérője?
320-as fékre felmegy?
Majd ma megmérem, hogy nyereggel együtt mennyi a pontos méret. -
törölt tag
válasz
Kornel
üzenetére
Aha.
Érdekes és szakmai az érvelésed.
Nekem nem jelent gondot, neked viszont láthatóan gondot okoz minden, ami vagy aki nem a Te véleményed ossza.
Olvass vissza, általában ez a szakmai érvelésed
Miért gond az, ha ütköznek a vélemények? Azért mert itt pl. az általad favorizált 4 évszakos csúnyán leszerepelt? Olvass vissza, azt mondtam, hogy érzésre dolog mellett legalább annyira fontos, talán még fontosabb is, a pontos, műszerekkel is végzett teszt.
Érzésre ma meleg volt, aztán ránézve a hőmérőre, már ez nem is volt feltétlen igaz

Pedig én is saját tapasztalat írtam le, 4 évszakos gumiról, olvass csak vissza
Legyünk már tárgyilagosak. Ennyi
-
Kornel
veterán
-
törölt tag
Itt szerintem állíthatóak a súlyozási adatok is.
-
Kornel
veterán
válasz
gabor9991
üzenetére
Ha valóban visszaolvastal, én külön kiemeltem, hogy ha valaki hegyekben lakik, vagy sokat jár arra, biztos a téli gumi a jó választás számára.
Úgyhogy ez nagyon mellé ment, sebaj
Ellenben kolléga saját tapasztalatból is írta, hogy Ausztriában síelni volt a CC-el, minden gond nélkül, úgyhogy ez se olyan nagy eretnekseg.
Mint ahogy a Matrat is megjárták vele hóban, mégis túlélték.
Tudom, hogy a gumisoknak fájni fog, hogy itthon a városokban, és az alfoldon lassan tényleg elég az egy szett gumi egész évre, de ezért még nem kell valótlan állításokat megfogalmazni. -
gabor9991
addikt
válasz
Kornel
üzenetére
Nem szeretnélek se téged, se mást megsérteni, de ha visszaolvasol pár oldalt, a négyévszakos gumik lettek szinte az ajánlottak, mert globális felmelegedés van és nem lesz már tél...jópár grafikon is be lett vonva a vitába, igazolva azt, hogy ide már felesleges a téli gumi.Erre az idöjárás volt olyan kegyes, megmutatta, hogy a statisztika meg a hosszútávú elörejelzés mennyit ér.
-
gabor9991
addikt
Azt biztosra mondani, hogy lesz-e tél, szerintem senki nem tudja, de akik a tátrában laknak, és a statisztikákat nézegették, hogy vegyenek-e téli gumit vagy ne, azok most szerintem jól megszívták.
A magas-tátrai csorba-tavi meteorológiai állomáson októberben még sosem mértek ilyen vastag havat.
Szerintem is jobb arra készülni, hogy lesz tél.Legfeljebb hiába készültem.
-
TaaT
nagyúr
válasz
tboy93
üzenetére
"Ha nem pont kozepen esztergalja ki vagy ovalis lesz vagy razni fog, mehet a kukaba a felni"
Oh, nem kell ilyen komoly hibákra gondolni, az én felnimen Alfa központosító/tehermentesítő gyűrű volt. Elküldtem egy pesti embernek a méreteket, 2e ft-ért hirdette a műanyag, 3e forintért az alu gyűrűket. 4e forintért legyártotta nekem vasból, és a méret sem passzolt.

Később kiderült hogy 10e forint lett volna a gyári.
[link] -
TaaT
nagyúr
válasz
tboy93
üzenetére
"Kozepfurat esztergalas mar nekem is sok"
Bizonyos szintig elmegy.
"olyan felnit kell venni, ami jo az autora."
Ja, kivéve ha valami elbaszott és vagy ritka paraméterekkel rendelkező autónk van.

Nekem szerencsém volt, 3év keresés után megtaláltam a felnimet, méghozzá bagóért.
-
Bozso68
őstag
válasz
focvis
üzenetére
Most ismerkedem a témával.
Sajnos a Citroenen 18"-os Kumho téli van, amivel jönne, nekem meg az Antarán 17"- os nyári GoodYear, és 16"-os Bridgestone téli. Ebből kell kifőzni a legjobbat. A 18"-os téli Kumhotól fázok, jobb szerettem volna a meglévő kerekeket megtartani. De ha más nem lesz, az Antarát adom a Bridgestonokkal, marad a Kumho télre, nyárra mega GoodYear tehermentesítővel, meg mozgókúpos csavarokkal. Vagy tavaszig árulom a nyári felnijét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Autós topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Tőzsde és gazdaság
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- További aktív témák...
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium Karcmentes állapot 91% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)