Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Gitáros topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:43:03

LOGOUT.hu

Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3222) cucka válasza ReJim (#3221) üzenetére


cucka
addikt

Midi ki és bemenettel rendelkező hangkártya túl drága lenne. Elvileg azok a kártyák is tudják a midit, amelyeken nincs midi csatlakozó, mégpedig a gameport csatlakozón keresztül, ehhez lehet kábelt venni - a gond ezzel, hogy a lapton nincs gameport :)
Láttam USB-Midi kábelt is, elvileg ez lenne jó nekem, csak abban nem vagyok 100%-ig biztos, hogy tényleg működik-e a pod-al. Egy ilyen ára 5 ezertől kezdődik, tehát kicsit drága ahhoz, hogy próba cseresznye alapon megvegyem.

A "jó minőség" része a hozzászólásodnak nem igazán értelmezhető itt. A lényeg, hogy a Pod 2.0-t kizárólag midi kábellel lehet összekötni a számítógéppel. A Line6 üzemeltet egy customtone.com nevű oldalt, ahova a felhasználók feltölthetik a saját preset-jeiket, amelyeket át lehet menteni a Pod-ra. (Illetve adnak ingyen egy preset szerkesztő programot is, annak a használatához szintén kell a már említett kábel).

Amúgy a Pod2 eddigi egyetlen hibája ez, hogy nem voltak képesek rakni rá egy sima usb csatlakozót, hanem a midivel kell szarakodni. Az újabb sorozatokon már van usb, de azok 2x-3x drágábbak. Ezt leszámítva teljesen zsír cucc, jól szól, könnyű kezelni, példás a support-ja, stb.

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Gitáros topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.