Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5023) Parson válasza kpityu2 (#5021) üzenetére


Parson
addikt

Azt hiszem nekem kell elnézést kérnem, amiért nem teljesen érthető amit leirtam. Szó se volt arról, hogy belepiszkálni a rendszerbe... Teljesen logikus, hogy a 3D-s rendszerek közel valósághű mivolta végett a rajzi leképezések olykor kompromisszumokhoz vezetnek és feladni kényszerül az ember a szabványokat... én bagatel dolgokról beszélek. A fenti rajz pedig még ha csak részlet is - bagatel hibát tartalmaz. Akkor nem hibás, ha ott van a rendes nézet is, amiről vetitve lett.
Külön hangsúlyoznám, hogy már irtam, miszerint ez egy apró észrevétel volt csupán, nem szándékoztam további mélységekig hatolni a témában. Egyszerűen ennyi. Javitható hiba és kész. (Az már ismételten külön téma, hogy más rajzon van-e főnézete, amiről vetitve lett - ezt rajztöredék alapján honnan tudná bárki is...)

Megj. kapásból tudok én is olyan szitukat, amikor egyszerűen nincs más mód, mint felrugni a szabványt és a CAD rendszerre hivatkozva hatékonyan dolgozni és nem foglalkozni a rajztechnikai problémával. Mert egyszerűen többet veszit az ember, mint amennyit nyer. - Itt sokkal egyszerűbb helyzetről van szó.

[ Szerkesztve ]

───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.