Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dusee
őstag
üdv
Kínai raktáros rendelésem Royal Mail-lel küldik, ez jó vagy rossz hír?
mik a tapasztalatok ezzel a variánssal? -
atala
addikt
Gearbest pozitívum.
Tablet EU raktáros rendelés 28-án, szombat délelőtt. 30-án hétfőn shipped státusz, DHL-es TN szám kiadva. 02-án kedden, kezemben a tablet. 3 munkanap alatt ideért.
Csak UK töltővel lehetett rendelni. Plusz pont a Gearbest-nek, hogy adtak hozzá egy UK-EU adaptert. Igaz, csak lapos elosztóba lehet bedugni, de akkor is plusz pont érte.
-
hpsafl
tag
Kicsit megkésve tudom csak kitenni a hétfői akciókat, de még élnek az akciós árak.
Hétfői akciók Itt több kategóriából van kiemelve pár dolog, de bővebben az adott kategória is megnyitható
LED-es zseblámpák, villanykörték, 18650 akkuk és töltők -
amargo
addikt
Másnak is paypalos fizetésnél orosz localizációs paypal oldalra dobja? Ez egy kicsit aggasztó..
-
sisu2
aktív tag
Nekem még a Szept. csomagom nem jött meg azóta jött 4 db ami megjött gond nélkül köztük NL post hibátlanul ideért, most is jön 1 levélke

Remélem most sem lesz gond.Flashget . Lehet tudsz valamit mert most Ebay csomagom sem jött meg Okt 23. onnan mindig megjött minden.
-
Flashget
félisten
de olvasom, hogy sok csomag elkallódik ennél a webshopnál.
az még szeptemberi rendeléseknél volt a DPD-vel...aztán a sok negatív jelzés után a DHL-el küldték EU raktárból a cuccokat.
Holland postával nem emlékszem ilyen tömeges elkallódásra.viszont sajnos van, hogy sem a GB sem a szállító cég nem tehet arról, hogy erre szakosodott bűnbandák fosztogatják a Postanál nem konkrétan a GB, hanem Ebayről és más külföldi webshopról küldött cuccokat.
pl. BD lemezeket és mást... -
Onlány
tag
Sziasztok! Holland postával feladott tracking számos csomagokkal szokott probléma lenni? Nem nagy érték 12 euró de olvasom, hogy sok csomag elkallódik ennél a webshopnál. Első rendelésem tőlük eddig főleg Banggood-ról rendelgettem velük nagyon elégedett vagyok. Remélem a gearbest is a kedvencek között lesz.
-
Ciccuka
veterán
Az normális, hogy 2 hete nem tudják feladni a 3 usd-s terméket?
-
tibibi
őstag
Ha pénteken rendeltem valamit az kb .mikor érhet ide eu.raktárból? Order status processing

-
PiEm-14B
csendes tag
Tegnap akartam rendelni egy XIaomi Yi-t. Betettem kosárba, EU stock, 73 USD.
Ma akarom rendelni látom, hogy már 88 USD. Mondom franc, hogy közben megszűnt az akció.
Megnézem a terméket és még mindig csak 73 USD a terméklapon, de amint kosárba teszem 88 lesz belőle. Erre valami magyarázat? XIaomi Yi fehér -
Beebeebee
csendes újonc
-
SirAlo
aktív tag
Hello, ma feladtak a csomagomat elvileg, ami erdekes hogy kaptam tracking szamot , de ez a Magyar posta kovetesi szamja (en Romaniaba vagyok) , regebben amikor rendeltem Gearbestrol akkor DHL-el szallitottak, most ez mit jelent akkor ? Van Magyarorszagon is raktarjuk es onnan fog jonni a csomag?
Ez a kovetesi szamom: RR283101067HU
-
Mega Bass
tag
Én rendeltem tőlük egy TV BOX-ot ami nem működik hiába írtam nekik nem válaszolnak. Ugyan abban a csomagban jött egy mini billentyűzet is amiből persze hiányzott az aksi persze ez lenne a kisebb gond.
EU-s raktárból jött a csomag a szállítással nem volt gond tök, hamar ide ért, viszont bosszantó, hogy küldtek egy nem működő vacakot a másikból meg (lenyúlták, nem tették bele) az aksit. A csomag érintetlen volt.Milyen a tapasztalat a velük történő levelezéssel? Vissza szeretném küldeni és kérni helyette egy működőképes cuccot és akkumulátort az amúgy működő billentyűzethez.
-
kislala
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Hogy lehet megrendelést visszavonni a Gearbesten.
Egy akciós telefont akartam venni 69.99 USD-ért de mire beállította a szállítási opciót és fizettem 191,76 USD lett belőle.
Mit lehet ilyenkor tenni. -
-
krisztianAMG
senior tag
Ma megjött a november 10-én rendelt Ganzo G720. A postán valakí nagyon kíváncsi volt, mert ragasztószalaggal volt visszaragasztva (VÁM-os pecsét pedig nem volt a csomagon).
Nem fogom magamnál tartani, kolesz szobára kellett egy mindenes reggelizős, ebédelős szerszám.
Először fordult elő, hogy valami, ami Kínából jött a képen kisebbnek tűnt, mint a valóság.

Majd írok róla pár sort, és csinálok majd pár képet.
-
Beebeebee
csendes újonc
Sziasztok!
Rendszeresen vásárolok külföldről, elsősorban Kínából, de a GB-n most vásároltam először...vagyis vásároltam VOLNA.
Nem tudok fizetni. hihi. Igen, van elég pénz a kártyámon...igeeen, a limit is megfelelő...DE mégis failed.
Se közvetlenül nem tudom használni a kártyám, se paypalon keresztül.
Ez ilyen GB dolog így BF és CM alkalmából?
A válaszokat előre is köszi!
-
L4mie
veterán
Ilyent használunk fürdőszobába
jó a hatótáv, méretéhez képest korrekt hangja van. És baromi jól néz ki.Másnak meddig bírja az akkuja, nekem mintha kb 1-2 óra között mozogna, bár még nem tudtam rendesen letesztelni :S
Ami zavaró, hogy ha nincs kapcsolata akkor sem kapcsolja ki magát mondjuk 10 perc múlva.
-
Predator2
addikt
-
krisztianAMG
senior tag
-
Surda-
őstag
válasz
r6man123
üzenetére
Szia!
Egy hete hasonló cipőben jártam, végül ezt rendeltem.
Egész jónak tűnik a hangja.
A baj csak az,hogy 1 hete processingen áll
,lehet nincs nekik raktáron.
Egyébként van bluettoothos lejátszó totyik,ott dicsérték a xiaomi kütyüjét,de szerintem ezek a nagyon picik nem tudnak jól szólni,képtelenség egy ilyen pici hangszóróból jó minőséget kihozni. -
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a Xiaomi hordozható hangszórójáról? Hallottam egy kis külső HDD nagyságú Bose hordozhatót, hát az agyamat eldobtam olyan jól szólt. Van olyan kínai megoldás, ami töredékéért tud nagyon szép hangzást?
-
Flashget
félisten
Volt itt karcos hátlappal érkezett mobil meg a tabom, de mindkettőnknek adtak fájdalomdíjat normális hangnemben előadott reklamációra.
Én nem az árat néztem a postázásnál, hanem az itt írt egyik hsz-t ami expeditedre azt írta nem DPD hanem DHL hozta házhoz..és így is volt. Remélem neked is a DHL viszi ki és nem karcos cuccot.
-
bul07
nagyúr
válasz
Outlander
üzenetére
Hát én azt a szike szerű izét csak 2$ körül szoktam látni
Viszont a másik az tényleg ennyi az ebay-en is (vagyis én pontot is toltam rá így $0.63 volt annyiért viszont sehol nincs). Az meg hogy jó e valamire majd kiderülMár ha egyáltalán meg fog érkezni , erősen kétlem amúgy
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Olvastam én már sok minderre hogy semmirevaló, de megrendelve igen is tökéletesen működik
Jó példa ez a cigi töltő, itt logout-on is volt róla írás hogy nem jó semmire, ennek ellenére én egy delelőt alatt egy ismerősnek 300 szálat töltöttem meg vele(munka időbe szórakozás gyanánt). Amióta megjött neki több ezer cigit töltött meg vele gond nélkül, egyedül a kapa dohányt nem szereti ami tele van torzzsal -
tipuka
addikt
-
Flashget
félisten
Olvasom a negatív véleményeket a BF-el kapcsolatban.
Legyen egy pozitív is a GB supportról, ha nem is ezzel a fekete péntekkel kapcsolatban. Bár a végén csak megszívtam.
A hátoldali karcokért ami a tableten volt választhattam 20 dollár pp számlára vagy 30 dollár GB wallettre. Utóbbit választottam, mert billt. is szeretnék hozzá venni és az szállítással együtt több mint 20 dollárba kerül, ráadásul nem igazán jó most a USD/Ft viszonya. Meg is kaptam GB walletra. Rendeltem chuwihoz billt. de csak kínai raktárban volt múlt hét keddi napon és nem tudták mikor lesz eu raktáron egy kérdésre válaszolva Még el sem telt 48 óra megjelent eu raktáron is a bill. rendelésem csütörtök reggel és délután még mindig processing státuszban volt. Lemondtam a rendelésem kértem vissza a pontokat és GB walletre a pénzt, hogy eu raktárból rendelhessem, így talán 1 hét alatt megjön ráadásul áfá nélkül. Kaptam is 3 órán belül választ még éjfél előtt, hogy rendben 1-3 munkanapon belül törlik a rendelésem és visszakapom a pénzt. Közben állandóan néztem, hogy a bill. eu raktáron van e még...kedd estig nem történt semmi ment egy kérdő ticket screenshottal alátámasztva ugyan már legyenek szívesek cselekedni a bill. még mindig volt eu raktáron...szerda hajnalban küldték a levelet, hogy visszacsináltak mindent. Jövök haza délután, hogy akkor rendelem a bilt. erre már nem volt eu raktáron.
De most már nem fognak ki rajtam nem rendelek kínából kivárom amíg újra lesz eu raktáron.
Így jár aki.....![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bul07
nagyúr
Hátha érdekkel valakit
Darab limitesek most még van jó pár belőlük
CS-322 Universal Car Scratch Repair Pen $0.89
Ilyen karc eltüntető kocsikhozWLXY WL - 9309 $0.89
szike szerű cserélhető pengévelKíváncsian várom hogy ezek megérkeznek e, mert a múltkori ilyen akciós cuccom nem jött meg(4fajtát is rendeltem így)
-
SirAlo
aktív tag
Nektek mukodik most a paypal ? Fel oraja probalkozok fizetni gearbesten de nem akarja betolteni, ha nagy nehezen betolt akkor se sikerul fizetni
-
Surda-
őstag
(#3817) Ezekiel Ston Ez azért egy kövér pirospont a Gearbestnek!
-
L4mie
veterán
ugyanez P3 és P3 youth szeptember közepi rendelés, support 24 órán belül válaszolt, visszakaptam walletra a pénzt, bár nem kértem paypalra, mert úgy gondoltam le fogom vásárolni. aztán a végén kaptam egy olyan üzenetet / mintha a 10. csomagom tűnne el, és mintha én lopkodnám őket/ amitől kinyílt a bicska a zsebemben, akkor meggondoltam magam, jobban jártam volna a paypallal.
-
Ezekiel Ston
senior tag
No úgy néz ki sikerült a refund. Elég gyorsan. Már a paypalon van a lóvé úgy néz ki. Köszönöm mindenkinek a segítséget.
-
-
Dusee
őstag
válasz
PiEm-14B
üzenetére
miért így csinálod/csináljátok?
kosárba bemész, kiválasztod, hogy mit akarsz kifizetni, ha akarsz kuponkódot beírod, aztán proceed to checkout, nem egyből paypal checkout, utána kiválasztod hogyan szeretnéd a szállítást, pontokat beváltod ha akarod.
ekkor kiírja a fizetendő összeget, kiválasztod a paypal-t, és átdob a paypal oldalára azzal az összeggel amit kiírt, és az is kerül levonásra.
én mindig így csináltam, és sose ért meglepetés. -
PiEm-14B
csendes tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Én is több száz ebay / paypal ásárláson vagyok túl, de én iselmondhatom, hogy a Gearbest-hez hasonló működésűt soha nem láttam még. Ugye itt úgy megy, hogy a kosárnál paypal checkout-ot nyomok, átirányít paypal-ra, jóváhagyom a fizetést a kosárban lévő összegre, ekkor még nem érkezik paypal levél, majd kiválasztom a fizetési opciókat (+TN + anyámkínja plusz pénzért) és azt is jóváhagyom és csak utána történik meg konkrétan a levonás, jön paypal levél stb. Tehát, amit a paypal oldalon jóváhagyok, arra még rárakódhatnak plusz tételek. Hogyan van ez? Ilyet tényleg soha nem láttam még, a plusz tételeket általában előtte rakjuk rá, nem utána.
-
atala
addikt
Úgy látszik kapós ez a Hi8. Én is rendeltem délelőtt egyet.
Nem lennék meglepve, ha nem mindenkinek tudnának adni. -
tipuka
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
drága fórum társak mivel elfogyott a VI10-es chuwi, veszek hi8-ast, melyik a nyomkövetős posta? (elég alacsony szintű az angol tudásom)
-
kulup
tag
Nagyon köszönöm a linket a 70 dolláros EU-s Chuwi Hi8-hoz, meg is rendeltem. Szerintetek expedited shipping-gel ideér karácsonyra ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nov 29, 2015 19:45:33 PM $55.13 Processing

jó a hatótáv, méretéhez képest korrekt hangja van. És baromi jól néz ki.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
,lehet nincs nekik raktáron.
jót röhögtünk rajta, másra nem volt jó.