- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:18 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
XtremLor
őstag
-
Black Phone
senior tag
-
bazsimano
őstag
-
Silent77
veterán
-
Outlander
addikt
Mi mind mi vagyunk, Mr Anderson.
-
hevizms
addikt
Ezt a kártyát rendeltem és FIZETTEM ki.
[link]Nem másikat.EZT.Ott van a leirásban és a kártyán is az UHS1
Helyette kaptam egy olyan kártyát ami egy olyan csomagolásban jött aminek a külsején nem SDXC hanem SDHC ,ami egy 64 GB kártyánál ugyebár nem lehetne.
Azonkívűl maga a kártya sem volt ugyanaz mint a GB fotóján.
Az igaz hogy tudja a 64GB-ot,de ez attól függetlenül még egy hamis kártya.
Mert NEM AZT KAPTAM AMI A KÉPEN VAN és a csomagolás is azt igazolja hogy valami nem oké.
Szerintem.Itt a csomagolás,rajta a vonalkóddal amit legutóbb kértek tőlem,gondolom azzal az is bebizonyosodik hogy az ő cuccuk.:

-
hevizms
addikt
Oké.
Te így látod,én nem.Amúgy elolvastad végig amit írtam?Nem állitottam sosem hogy SDHC kártyát kaptam.
Nem állitottam azt sem hogy nem 64GB,azt mondom hogy egy hamis Kingstont kaptam.
Ez ennyire nem felfogható? Miért állitod be úgy hogy egy kártya csak kizárólag méretben lehet hamis?
A cipőre visszatérve,a példában is megkapod a rendelt Adidas cipőt,ami jó méretben,sportcipő is,használni is tudod,csak éppen nem Adidas hanem egy hamis.
Nehogy azt mondd hogy az akkor rendben van,mert akkor dobok egy hátast. -
Imy
veterán
-
Imy
veterán
-
Silent77
veterán
-
Flashget
félisten
-
Silent77
veterán
-
tipuka
addikt
-
Sas madár
őstag
-
WunderKinder
aktív tag
-
Ciccuka
veterán
-
nimfas
addikt
-
wentworth
tag
-
tibcsi0407
félisten
-
Flashget
félisten
-
tibcsi0407
félisten
-
sisu2
aktív tag
-
XtremLor
őstag
Le lett zarva az ugyem!
Korrekt modon a GB-n jeleztem hogy nem kaptam meg a kest eloszor, kertek hogy varjak 60 napot engem nem zavart igy kivartam. Ekkor irtam hogy meg mindig semmi, es jott a valasz wallet vagy resend.
Ok, irtam hogy nekem pp visszafizetes lenne jo.
A beszelgetes itt fejezodott be tobbet nem valaszoltak.
Par nap utan irtam nekik, arra se jott semmi.
PP open cases a kovetkezo teendo, leirtam oda is a gondom bajom, jott a level szinte azonnal korites habos babos visszafizetjuk etc Valaszoltam hogy rendben, es varom. Itt megint egy szakadek, reakcio nulla.
Par nap johet a claim eleg volt mar a mesekbol.
Na itt ujra eledt a ticket talaltak egy trackinget is ami persze nem vezetett sehova...ezt bedobtak a claim-hez is. Zarjam be ok visszefizetik azt irtak melle, megirtam hogy az mar nem fog menni...nem bizok benne.
Az jott a valasz uzenetbe hogy akkor majd a PP eldonti, es bezarta.
Jott par napra mail hogy nyilt egy uj tickets sajnaljak hogy nem kaptam meg....
Itt mar nem is vettem a faradsagot, minek valaszoljak?
A pp lezarta tegnap, vissza kaptam a penzem. -
mintapinty
csendes tag
-
Lucho777
csendes tag
-
madrac
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G5 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E780 - i7-640M I 8GB I 160GB I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i7-640LM I 4GB I 160GB I DVDRW I 12,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! HP 14-ck0xxx - i5-7GEN I 4GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple Mac Mini M1 (2020) 8GB/256GB SSD Szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
remélem nem bánjuk meg.