- weiss: Filmzene hasonlóság
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:18 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
nem minden mondatomnak értek egyet az inverzével

te azt írtad, hogy kifizeti a paypal, én meg azt hogy nem a teljes összeget. az arányt nem kommentáltam, nyilván jobb mint a semmi, ezt én is így gondolom. -
cidalain
veterán
de persze nem 50€ költségig. jó ha a felére tud igényt benyújtani.
(#7017) Outlander
én ugyanezt inkább az Ondára tapasztalom
-
Tamaryu
csendes tag
Lezongoráztam Gearbest-el a garanciális javítást. 25 dollárt ajánlottak, ha nem küldöm garanciába javítani a 140 $-os telefont. Azt kérdezném, hogyan milyen csomagban küldjem nekik vissza, hogy nyoma legyen, milyen papírokat töltsek ki, és ha elkészül, és visszaküldik ne kelljen ÁFA-t fizetnem.
-
Tamaryu
csendes tag
Magyarul is írhatok nekik, vagy angolul kellene?
-
Tamaryu
csendes tag
Köszönöm a segítséget, ha elakadok, akkor kérek még segítséget.
A hibát leírhatom magyarul is, vagy angolul kellene?
-
Tamaryu
csendes tag
Sajnos nincs jelenség, fekete képernyő, bekapcsolásra semmi, töltésre semmi.
Azt vegyem fel? Ticketet hogyan kell nyitni? -
beg
veterán
Nem tudom, de biztos tudja ki az az Érték Elek

-
wocsok17
tag
Akkor indul a PayPal.

-
trol75
tag
Nekem ez volt a 4. rendelésem tőlük.
Én úgy emlékeztem, hogy előtte volt ilyen opció a rendeléseknél.
Mintha az Operation oszlopba volt ilyen.De most üres a cella.
Most csak Review-t enged csak írni.Még egyszer köszönöm a segítségedet.
-
trol75
tag
Köszönöm a válaszodat.
Én azt hittem, hogy a GearBest-n is van olyan, mint az ebay,banggod-on, hogy igazolom a termék érkezésének a napját. Akkor itt csak véleményt tudok írni a termékről.
-
törölt tag
Megjegyeztem.... Köszi!
-
törölt tag
Visa kártyával fizettem (Payment Method: WorldPay) és nem paypallal. :/ Így is megoldható?
-
cidalain
veterán
Azt sehogy sem tudom bizonyítani hogy nem vettem át.

De ha TN-nel küldik akkor sem kell aláírnom semmit, így abban az esetben sem bizonyít semmit semmi.Ha azt akarja kizárni, hogy átveszem, és utána sunyi módon azt hazudom hogy nem és újraküldetem, az őt védi, nem engem. És ne én fizessem az ő védelmét, mert kiröhögöm

-
trebrona
nagyúr
Én pedig azt vallom, hogy ~$20 felett már illik TN-nel feladni eleve.

-
cidalain
veterán
de az nem az én problémám, hanem a feladó problémája.
-
cidalain
veterán
ezt te sem gondolod komolyan

én fizetem az árut és a postaköltséget, az eladó feladata azt hozzám eljuttatni. na nehogymár az legyen a következő lépés, hogyha 100%-ra akarok menni, hogy utazzak ki személyesen Shenzenbe egy 2 dolláros szar miatt, hogy biztos ne nyúlja le a posta, vagy keverjék el a szállítók

1 dolgot tudok elképzelni, ami miatt extra költséget vagyok hajlandó fizetni: a gyorsabb szállítás.
-
danih
veterán
Köszi! Pont az nincs ami kellene, így jártam

Nem tudod véletlenül van-e kínából rendelgetős, oldalfüggetlen összefogó topik? Nem találok ilyet hirtelen, de lehet csak rosszul keresem. -
törölt tag
Ez így van, néztem még THL 2015A-t, régen jó nevű gyártó volt, de 2 -3 évente 1-1 új modell már kevés.
Előbbieknek meg EU nem piac, itt meg a B20 megy ezerrel. -
törölt tag
Jelenleg nincs rá szükségem, de mivel nem fél évre veszek telefont és itt nálunk csak 2G vagy B20 van, ez olyan, amit nem tudok figyelmen kívül hagyni

-
törölt tag
Tehát ha jól értem, akkor az döntsön, hogy ki, mennyi garit ad, mert egyébként egyik Jóska, másik meg Józsika?
Megnézem amit írtál, azt még nem ismerem.
-
vandor01
senior tag
A belga még a belga hataron belul sem az igazi

a belga rendszer felismeri hogy van vmi szoval létezik.. ?
de sajnos nem követi a valós eseményeket
itt tudjatok megnezni hogy a szam amit adtak az VAN.. de azt annyi:
[link]a legutobbi rendelésem: a GB altal Belgiumba kuldve:
ez a Belga posta sebessege trackingel:
a csomag statusza: "uton belgium" fele kozben marc 4-en a kezembe nyomtak!rendeltem: FEB 18
kinaban postara kerult: FEB 20
kezemben van: MARC 4Summ: 13nap + 2nap = 15nap

-
peestike
senior tag
lehet, hogy valós a határig, de a nemzetközi szabványnak határozottan nem barátja, gondolok a 2betű9szám2betűre, amire a posta mindig hivatkozik. (gondolom a nemzetközi egyezmények ezekre vonatkoznak)
-
peestike
senior tag
későn olvastam a válaszodat, paypal-on megnyitottam a vitát.

korrektségről beszélni meg szerintem már ott elúszott a dolog, hogy fizettem nekik elméletileg NL valós tracking számért, aztán ők ezt nem tartották.
gondolom a belga posta olcsóbb nekik, aztán lehet valaki beszopja a szövegüket, hogy az is valódi registered levél....
banggood legalább nem írja, hogy milyen postával jönne, csak azt, hogy registered. aztán volt már volt több sg, most meg se, de azok a számok legalább valódiak. -
peestike
senior tag
ezzel kapcsolatban nem tudom van e értelme ticket-ezni, vagy a szokásos sablont várom, hogy majd jön, vagy valami hasonló lepattintó dumát....
ja, azt elfelejtettem, hogy belga posta.
-
togateam
senior tag
nem,de tanulok 
-
WestBam
senior tag
"Kész diktatúra, amit néha csinálnak. Csak a jót szabad mindenki elé tárni"
Kérem itt tilos ám politizálni
-
vacak3600
csendes tag
Köszi. Hiába próbálkozom, nem jön meg a mail az új jelszóval...már 3-szor kértem! Vagy ne legyek türelmetlen???
-
Ciccuka
veterán
Ugyanez megy Banggood-on. Ott is kedvükre szűrik az értékeléseket.
-
Silent77
veterán
Nem lenne kínálat.

Amúgy a bg is ilyen, írtam egy negatív véleményt, természetesen nem jelent meg.
Egy árva fényképet azért kiraktak belőle. -
Zeki
nagyúr
Nézd, ha egy futárszolgálat egyből a reptéren veszi fel a csomagot, akkor azt valaki odaviszi.
Ha én az angol sportsdirectről rendelek, akkor a DHL nem a reptéren veszi át. -
cidalain
veterán
Hulyeseg. Feb 6-an szombaton rendeltem egy tabletet, 12-en penteken nalam volt.
Pont beleesett ez is a kinai unnepbe, megis megkaptam. Akkor most ki dolgozik, ki nem? Angliaban is kinai gyerekekekkel dolgoztatnak? Vagy nem? -
xcds
őstag
Köszi. Várok még 1-2 munkanapot, aztán írok nekik. Hát kíváncsi vagyok, mi lesz ebből.
-
hevizms
addikt
Ne haragudj,de ezzel közel sem értek egyet.
Ha probléma van az az esetek nagy részében NEM A VEVŐ hibájából keletkezik hanem az eladó.
Ott azért én úgy gondolom az eladónak kellen toleránsnaklenni az esetleges nyelvi problémák miatt.
Főleg ha rohadtul egyértelmű.
Ahhoz miért kell felsőfokú angol végzettség hogy az igért EU szállitás 4-5napos procesingjével szemben már 1 hónapja nem történik smmi?Azért az elég egyértelmű és ha a vevő csak annyit ír hogy refund,akkor nyomassák vissza a pénzt és ne értetlenkedjenek meg ajánlgassanak másik telefont,mikor a vevő olyankor már a háta közepére sem kívánja őket.Komolyan gondoljákhogy azokután még ott akar venni valamit?Vagy amikor képeken látszik egyértelműen mi a probléma,akkor ne tegyenek úgy mint aki nem érti,ahhoz sem kell szerintem felsőfok.
Amiről írsz az biztos hasznos olyan ügyekben amikor nem lehet másképp csak írásban leírni a problémát.Az okés,az rendben van hogy kell egy bizonyos magasabb fokú nyelvtudás.
ui:amikor valaki csak tőszavakban érdeklődik egy telefon iránt,a termék alatt,érdekes sosem okoz nekik problémát a megértése.Csak akkor ha visszakellene a pénzt utalni vagy hasonló esetekben.Nem fura?
-
Knobber
aktív tag
A Royal Mailnak hol tudok írni?
-
Knobber
aktív tag
Két és fél hónapja állt meg a nyomkövetés. Csak annyi látszódik benne, hogy a csomagot feladták. A GLS oldalán (mert általában az hozza ki itthon a Royal Maileket) már nem működik a szám.
A supportnak 10x írtam, abból először rám zárták a ticketet hogy várjak.
Aztán újra nyitottam, és az új ticketben már ők is rájöttek hogy a csomaggal gond van. Ehhez kellett olyan 9 levélváltás.
Még a kínai ünnepet is kivártam türelmesen a válaszukkal. -
Ladislawus
csendes tag
Igen, köszi :-)
Írtam privit -
Ladislawus
csendes tag
Huh, kicsit tudni angolul, még nem csináltam ilyet, leírnád részletesebben?
Nyitnom kell egy ticketet, és ott beírni hogy refund témának? Vagy vmi lyesmi? :-)
Vagy jó ami ott van a returns&warrianty menü?
Bocsi :-/ -
hevizms
addikt
Igazad van,de visszatud vele élni bárki?
Mert akkor irok törlés ügyben egy adminnak.Bár kipróbáltam visszalépve a főoldalra nem vagyok belépve.
-
hevizms
addikt
A dátum az hagyján,mert valószínű printscreen és paint png mentés lehet arról amit ő lát.
Hiszen eleve az én csatolmányom jpeg,az övé meg png
Csak azt nem értem miért nem kattint a levelezésünkben levő csatolmányra?Vagy nem ugyanúgy jelenhet meg nála,mint nálam?
Visszamenőleg minden csatolmány jó nálam,az is amit ők tettek fel -
hevizms
addikt
Ha ez így történt esetleg,akkor azért kinai mentalitás ide vagy oda,ha lett volna egy kis becsület bennük,akkor nem várják meg hogy beleérjen az ünnepbe,tudva azt hogy akkor még minimum 1 hétig a károsult szopni fog.
-
trebrona
nagyúr
Január 19-én rendelte, hogy jön ide az Újév?
Ha max 1 héten belül, (bár az is sok) nincs feladva a csomag refund. Ilyen esetben a PayPal sem szokott sz@rozni. -
klaczi
aktív tag
Nincs csomagom! Ha lenne várnék! Egy hónapot szoktam rászánni ilyesmire. Hamarosan lejár!
Jóval az ünnep előtt rendeltem. -
klaczi
aktív tag
Értem! Tehát miután kifizettem az árut (meg a trackinget) még külön kérjem meg szépen őket, hogy el is küldjék.
Mellesleg próbáltam, igen udvariasan.
Semmitmondó válaszok érkeztek.
Sőt az első válaszuk, hogy vagy kivárom, vagy levásárolom ollyannak tűnt mint egy ultimátum.
Arra válaszoltam szépen, hogy várok még egy hetet. Azóta is sehol semmi. Nemhogy posta.
Bizonyára bajban vannak, mert nem áll rendelkezésre a cucc, de akkor miért nem utalják vissza a ppénzemet automatikusan. -
hevizms
addikt
Oké értem én,de a baj ott kezdődik hogy nem is szabadna előfordulnia.
Azért nehogy már a vevő legyen hibáztatva. -
hevizms
addikt
Na neee.Azért nehogy már még ő az aki rosszul kommunikál?
Elhiszem hogy te nagyon elégedett vagy velük,de azért ne essünk már át a ló másik oldalára.
Eleve nem kellene hogy előforduljon.A te általad elmesélt eseten felbuzdulva én is írtam nekik a microsd kártyámmal kapcsolatban.Már 3-ik levélváltáson vagyunk túl,de érdekes nekem nem akaródznak megoldani a dolgot.

-
klaczi
aktív tag
Nem! Két opciót ajánlottak.
1. Várok
2. Vásárolok tőlük valami mást. (frászt)
Mostanra végleg elfogyott a türelmem.Mellesleg nincs nekik semmilyük ami nekem kéne és máshol nem kaphatnám meg.
Lusta voltam, tovább kellett volna matatnom az Ebay-en. Már a kezemben lenne.
Azóta persze megtaláltam, és "vakaródzom" rajta, mert nem szeretnék 2 kütyüt. -
hpsafl
tag
Hogy pontosan mennyi idő, azt nem tudom, de szerintem a sok felgyülemlett rendelés miatt lesz egy kis késés a normál tempóhoz képest.
De tényleg a TD hogy jön ide?
-
Outlander
addikt
Nem feltétlenül... 1 napra csak az igazi, még nem elkorcsosult európai mentalitású tradicionális kínaiak nyitnak ki.
Ettől függetlenül fizetett, belső ember vagy aki lehúzza faj és honfitársait.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Outlander
addikt
11-ig volt a buli, ma 12. van, ráadásul 7 órával előttünk vannak.
-
krisztianAMG
senior tag
Nekem is adtak fel, szintén fotóval, Kínából. Fene se érti...

-
Turbobacsi
senior tag
már nálam is adtak fel tegnap és ma (kínából, aliexpress)
-
cidalain
veterán
az eu raktáros részen nem kínaiak dolgoznak, angliában nem ünnepelnek.
-
Beni2360
félisten
Akkor 0h00' feb.07. kikapcsolta a repcsi motorját és ejtő ernyő fel és leugrik haza.?

------------------------
kokokka . azért én évek óta minden csomagomat megkaptam tőlük.
Pl: szombat rendel,hétfőn posta, szerda 13h kézben a telefon UK-ból.DHL express. -
hevizms
addikt
Válaszoltak.
Képeket kérnek még a csomagolásról.
Honnan küldjek?
Nem gondolják hogy őrizgetem?
Meg nagyon jól tudják hogy mit küldtek.
Engem sajnos nem győztek meg a segitőkézségükről.
Bár igaz már az is jelent valamit hogy legalább írtak,csak éppen nem megyek vele semmire.A kártya dobozán egyértelműen SDHC felirat volt,nem pedig SDXC,mint a kártya maga.Erről küldtem is jól látható képet.Nem tudom mit akarnak még ezen kívűl.De mindegy nem is érdekes.
Ez a kép kevés nekik,pedig elég nyilvánvaló:
-
vacak3600
csendes tag
Hát ja!!! Ha nem figyelek oda, csak mondjuk később veszem észre, akkor elküldenek a p....ba!
-
vacak3600
csendes tag
Igen, már azt is akartam írni, csak nem tudtam többször hozzászólni...Szóval a bank a hibás!!! Próbáltak négykézláb elnézést kérni és korrigálni a hibát, de nem tudták megmagyarázni, hogy hogy történhetett? Kiszámolták az aktuális napi árfolyamon, a többit visszautalták a számlámra.
-
vacak3600
csendes tag
Ma megjött a csomag, a postás hozta ki! Hurrá!

-
hevizms
addikt
Azért annyira nem fogom fel tragikusan,de köszi.
Végeredményben nekem az már egy megnyugvás volt hogy legalább tényleg 64 GB.
Nem is írtam ez miatt azóta sem,csak most ahogy láttam hogy veled milyen korrektek voltak.Gondoltam kipróbálom mit reagálnak egy ilyenre. -
hevizms
addikt

Na én meg írtam a microsd-vel kapcsolatban,csatolva a fotókat is a kártyáról,a csomagolásról és a tesztről.
Kiváncsi leszek.
Azóta kipróbáltam már egyébként egy USB3 aljzatú laptopon USB3 olvasóval,kipróbáltam egy szinte még új MacBook-on is.
Jobb eredményt hozott valamivel mint az én gépemen,de még közel sem olyat,mint amit mások írtak ugyanilyen kártyáról,akik szintén a GB-től rendeltek.
Lehet csak én fogtam ki,nem tudom.
De nem is a teszteredmény ami zavar,hanem a csomagolás,amin más van írva mint a kártyán.
Na meglátom a reakciót.Majd megirom. -
bul07
nagyúr
Hátha elindul valami náluk is , és máshogy állnak a problémákhoz
-
trebrona
nagyúr
Annyira nem kell ezt túlbonyolítani, a nevezett paypal accountokra be lehet fizetni az összeget ismét, gearbestnek meg elküldeni a transaction ID-ket, bocsika levél kíséretében.
(#5281) bul07:
"Minek, tökéletes minden amit kaptam."Vagy én nem értem?
-
numera007
tag
Minek, tökéletes minden amit kaptam. Csak benéztem. Most próbálom rendbe hozni.
-
Outlander
addikt
Szóltam nekik h véletlenül se töröljék.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tahepa
senior tag
Nincs azzal probléma ha valamihez nem értesz (mint ahogy én sem értek minden dologhoz) de akkor ne akard megválaszolni az azzal kapcsolatban megfogalmazott kérdést.
Az írj nekik meg a "google a barátod meg wiki a barátnőd" válaszok nem igazán megfelelőek.
Közben érkezett egy válasz miszerint nincs acc. delete...miért nem lepődöm meg.
Azért köszönöm....persze a választ. -
tahepa
senior tag
"A supportnak pont kettő hete tettem fel a kérdést. Válasz nem érkezett.
Ennyi.
Szóval?"
Tehát? -
tahepa
senior tag
A kérdés még mindig fel van téve és megválaszolatlan.
A GB-t nem kell szidni , akit már átvertek azok tudják milyen...a többiek még előtte állnak a szívásnak.
A supportnak pont kettő hete tettem fel a kérdést. Válasz nem érkezett.
Ennyi.
Szóval? -
vacak3600
csendes tag
Sajnos már feladták, úton van...a PP-nél dollárban volt megadva, hogy 118 dollárt vonjon le, de forint számlám van persze. Csak ugye még tapasztalatlan vagyok, nem tudom, hogy lehet illetve kellene beállítani bármit is, hogy a legjobban jöjjek ki belőle. Azt hogy ki váltott, a bank vagy a PP, honnan lehet megtudni?
http://www.gearbest.com/smart-watches/pp_194417.html?wid=3Ezt rendeltem, plussz az egyéb költségek, úgy 3-3 dollár kb.
-
klaczi
aktív tag
Pedig kézenfekvő kérdés! Én is szeretném tudni!
-
tahepa
senior tag
Ja és várjak laza 3 hetet...a gyors support..
Azt hittem hogy a kihelyezett tagozat tudja. -
Turbobacsi
senior tag
ezt értem, de ha megnézed a vételárat és a szállítási árakat, akkor nem lehet annyi!
-
sicc33
aktív tag
Én is rendeltem egy ilyet. Mondjuk eléggé tele van szórva az éter, nehéz olyan frekit találni ami zavarmentes. Van hozzá angol nyelvű app is. Innen letölthető. Én bíztam abban, hogy kihangosítóként is alkalmazható, de eddig a csengőhangon kívül mást nem szólaltatott meg híváskor. A zenelejátszás perfekt.
Lehet túl nagy elvárásom volt
. -
cidalain
veterán
Ebbe van hangszoro, vagy mia pek?
-
benjoe1
aktív tag
Jelen állás szerint én is így gondolkodok, de nem döntöttem még.
-
klaczi
aktív tag
Vissza ne küldd! Örülj, hogy más baja nincsen. A bibit itthon valaki majd csak megoldja. Ha elég elszánt vagy.
-
hevizms
addikt
Értem én hogy te nagyon véded a boltot,de a csomagolás és a kártya közti különbség is rendben van szerinted ugye? SDHC vs SDXC ?
Amúgy USB3-as a kártyaolvasóm,de kifogom próbálni másik gépen is.
A postázós topikba is mondták hogy ez nem eredeti mert pld más a betűtípus is a kártyán mint az eredeti Kingstonon,de ez sem számít persze.Na és a színes csík az alján,minden fellelhető képen ott van,de ezen nem.
-
L4mie
veterán
Jaja együtt imádkoztam veletek, mert én is szeptemberben rendeltem Xiaomi-t.
Ott mondjuk egyértelműen DPD hiba volt. -
L4mie
veterán
minőségével nekem is, fülesek nem jöttek meg, meg RC távirányító 1 hónapig nem volt készleten persze rendelni lehetett, utána 1 hónap volt mire walletra visszakönyörögtem a pénzem -.-'
-
L4mie
veterán
nem teszik ki, inkább írnak egy e-mail, hogy ha baj van a termékkel inkább nekik jelezd, én hagytam is a 3.1415 csába a hamis elemekkel együtt őket,
Gáz a support....de amiért para, hogy 6 rendelésből 4 refund igényes volt, szerencsére a telefon és a DVR nem....hál istennek.
Viszonyításnak BG-n 35 rendelésből 35 hibátlan....pedig GB jó árakon dolgozik meg jó termékekkel, csak ezek a tapasztalatok nagyon vegyes érzelmeket keltettek bennem, most bukom kb 9 dollárt a hamis elemekkel, de baromira nem hiányzik a supoorttal történő levelezés, és hogy paypalra csak feszítővassal lehet refundot kikönyörögni. -
klaczi
aktív tag
8 napja.
Mint írtam nem sürgős, csak megérkezzen mondjuk február végére.Az eső vásárlásom náluk.
-
Avicularia
veterán
Nem fogom védeni a GB-et és semmilyen céget. Lehet szimplán hibásat kapott, előfordul az ilyen. Azt nem gondolom én se, hogy a GB fake cuccokat árul akarattal, de becsúszhat bármi. Asszem BG is küldött már ki fake usb kábelt, de az a kártya pont olyan mint az enyém, a csomagolás is megegyezik. Átalakító nem volt hozzá.
-
Avicularia
veterán
Lehet, hogy nagy a szórás a szérián belül. Pld. microusb kábelből is nekem nagyon bejött a rock féle, ez [link]
Eddig 4-et rendeltem és ki van mérve műterheléssel, tehát nem mobillal, sz@r szoftveres méréssel és mind tudja a ráírtat. De egy ember aki az én ajánlásomra vett a másik topikban ilyet, azt írta, hogy sz@r, nem visz át csak 0.5A-t. Most erre mit mondjak, lehet hibásat kapott. Nekem mind a 4 jó. -
vacak3600
csendes tag
Persze, köszi, azt is bejelöltem. Az is vagy 3 dollár volt, így 117-re jött ki. Itthon még 109E-ért is árulják, a legolcsóbb, amit találtam 53E volt, de abból sincs készleten...remélem, érdemes belevágni, ekkora összegnél már van azért rizikó...hogy egyáltalán jó lesz-e, megkapom-e stb.
-
vacak3600
csendes tag
Ha látom a nyomonkövetésnél a számlát, meg egy képet hogy feladták, az már jó, ugye? És a számlán tényleg feleár van, akkor ezek szerint megúszom a plusz költséget, ugye?
-
törölt tag
+1

Tomace91: kérd vissza a pénzed, vegyél máshonnan...
-
beg
veterán
Ráadásul be is linkelte

-
vacak3600
csendes tag
Igen, kettőt, de egy ilyen, meg egy másik fajta. Szóval ha jól értem, akkor vám nincs, legfeljebb áfa, 27 %, amit majd a posta egy sárga csekken kér befizetni? Ennyi lenne? mert akkor így nem baj, de legközelebb előrelátóbb leszek. Köszönöm mindenkinek a segítséget!

-
vacak3600
csendes tag
-
hevizms
addikt
Ezzel nincs gond hogy 2 hónap türelmi idő van ilyen esetben,inkább az a bajom hogy miért nem írják ezt le fehéren feketén.
Hisz a bizonytalanságnál rosszabb nincs.
Ezt utálom az ilyen esetekben mindig hogy írni,írni,írni,magyarázkodni még azt is ami világosan látszik,aztán nem válaszolnak,aztán megint nem válaszolnak stb stb.
Az első vevői jelzésnél hogy elakadt a csomag,azt kellett volna válaszolni hogy ha dec 22-ig nem mozdul,akkor felfognak adni egy másik készüléket és akkor majd jelzik.
Ennyi.
Akkor nem kell még irogatni,mást bevonni és sokkal türelmesebben vár a vevő is.Ettől függetlenül ahogy már irtam is jó pont a GB-nek hogy a végén elküldtek egy másik készüléket.
Csak lehetne sokkal megnyugtatóbban is intézni ezeket a dolgokat ha akarnák. -
tibibi
őstag
Honnan jött le neked a 3 nap ? 10-én rendeltem ennyi idő alatt karácsony előtt megjött ....és még sehol sincs ...
-
Silent77
veterán
Akkor ez tuti másikhoz tartozik, ma hamisítvány mellé szoktak néha adni.
Rákérdek, biztos ami biztos. Ennyiért sehol nem kapni. -
Silent77
veterán
A Gearbest lineken?
Mert azokba nincs az tuti, amibe van nagyobb is. -
Silent77
veterán
Lehet bepróbálom, annak hirdeti, ha nem az reklamálok.
bul07: Tudom, épp ez a baj, amiket linkeltél pont nem erdetiek. BG-n három erdeti van, 11800ft amit én akarok.
Tápom van, az nem probléma. Ami eredeti és beépített tápos az már 16000.
+ 50W helyett 60-as. Amit én néztem. -
Silent77
veterán
Lehet én értettem félre, ezért inkább rákérdezek.

A hozzászólásokban azt írják eredeti, szóval passz.
Lehet a kérdéskor még nem eredetit árultak?
Legutolsónál azt írja GB eredeti. -
antal750
senior tag
És még egy kérdés
A kupon kódot mikor és hová kell beírni amit kaptam vásárláskor?10x5 dolcsit
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Formula-1
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Crimson Desert
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- weiss: Filmzene hasonlóság
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha max 1 héten belül, (bár az is sok) nincs feladva a csomag refund. Ilyen esetben a PayPal sem szokott sz@rozni.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)