Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
Csalás!!! Óvok!!!

Gratula a nyerteseknek, köszönjük a lehetőséget!!!

-
ottobacsi
tag
Gratula a nyerteseknek!

-
WOT-H-A-C
veterán
Köszönöm, köszönöm!!

-
Outlander
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Hála a csodás ph rendszernek, nem lehet egyedi avatarod, illetve lehet, de nem mindegy h mi és az sem hogy kinek. Nekem pl soha nem lehet.

-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Látom, hogy másnak is gondja van a szeptemberi rendelésekkel.
Nekem szept 16-án adták fel, azt írták, hogy várjak november 16-ig, ha addig nem érkezik meg akkor visszakapom a pénzt.
Sztem esélytelen h jöjjön addig vmi... muszáj megvárnom a nov 16-t v kérhetem most is a refund-ot?
Korábban már kértem a visszafizetést de csak egy sablon regényt írtak meg ezt a nov 16-ot.Köszi!

-
cbrfireblade
aktív tag
Üdv!
Hogy pozitív visszajelzés is legyen a GB-ről.... 2 hét alatt megérkezett az Xtar H3 fejlámpám, okt 19-én adták postára (China Post), ma reggel pedig átvettem.
A rendelés még a nagy ünnep előtt történt, így kicsit elhúzódott, egy darabig "processing" állapotban volt, írtam nekik, melyre azonnal válaszoltak és minden a leírtaknak megfelelően zajlott.
Szeptemberbe szálltam be a külföldi vásárlásba, azóta 3 lámpát vásároltam a GB-től és az arány 3/3... remélem marad is ez a jó arány!
-
hpsafl
tag
válasz
Outlander
üzenetére
Hirtelen összekavartalak titeket(Outlander, Flashget) és a válasz Outlander-nek
Bocsánat Flashget, tényleg kimaradtál, pedig ellenőriztem is, nehogy valaki kimaradjon.

Következő játéknál a sok hsz miatt(633db) a nyitó hsz-be is be lesz írva a játékkiírás, hogy nehogy valaki lecsússzon róla, valamint kereső szó is lesz, mert így mindet megtalálom, és nem tudok felette elsiklani.
-
tibcsi0407
félisten
Gratula a nyerteseknek!

-
wentworth
tag
Thank you for your inquiry at gearbest. Really sorry for this delay.
We have refunded 65.89 product cost to your account. We are sorry we can't refund your shipping fee and insurance since they were used and they were not charged endly by us. We are really sorry for this, but it's also a lost to us. We hope you could understand us.
This ticket would be closed, if you have any other issues, please feel free to open a new ticket and submit us your question at any time.
Thank you for your support.
Best Regards
Nem adtak vigasz pontot csak zartak a ticketet az elegedetlen uzenetemre.
Nyissak egy ujat, amibe irjam hogy kb 10 dollarral kielegszek a walletre? -
XtremLor
őstag
Gratulalok sracok!
hpsafl neked meg koszonjuk a jatekot!
-
Kozy10
tag
Gratulálok a nyerteseknek! Köszönjük a lehetőséget

-
sicc33
aktív tag
Gratulálok a nyerteseknek! Köszönet a lehetőségért hpsafl fórumtársnak!
-
Flashget
félisten
válasz
wentworth
üzenetére
GB-n az árak érdekesen tudnak mozogni.
chuwi tab elfogyott majd kb. 10 nap múlva újból lett 124-126 öjróért. napokig tartotta is ezt az árat majd egyik este (kínai idő szerin reggel nyitáskor) ugyanez a 32GB-os tablet felment 139-re a 64GB-os 141-ről 161-re (alis árakra) ment fel aztán a mi időnk szerint délelőtt újra a normális áron 124 öjró volt és rögtön rendeltem
Túl sokat nem adnék az árra ilyen téren. olyan mintha egy szoftver figyelné mire kattintanak sokan főleg ami promócióban jelenik meg.
nem tudom szállítással kapcsolatban ez így van e még...
[link] -
Outlander
addikt
válasz
wentworth
üzenetére
Svéd, austrál, nl, swiss, de inkább svéd..
Attól h Kinában van, nem feltétlen csak kínai postával jöhet, ott nincs monopol helyzet mint nálunk...
Azért olcsó mert olcsó, máshol más az olcsó, itt is van olyan ami drágább mint máshol.. nem kell ebbe semmit belelátni..

Van amit ennyiért tudnak beszerezni, valamire kevesebbet tesznek, stb stb arról nem is beszélve, h talán idén vagy tavaly alakult(?), még egyenlőre szerzik az ügyfeleket, és mivel ha nem jó árakkal?!
-
tahepa
senior tag
Különleges helyen lakom és különleges helyekről rendelek....a GB rendeléseim kivételével minden megérkezett eddig ( kb.50 BG rendelés , 15 db EB rendelés , 10 db BI rendelés , több mint 100 Ebay rendelés , több tíz AE rendelés....mind-mind free postával amúgy filléres tételek.)
-
wentworth
tag
válasz
Flashget
üzenetére
18650 akkut mivel kuldik? Cn post?
Mert en is cn raktarbol rendelnek, de erdekes hogy felaron adnak mindent.... akcio nelkul. Akkor talan nem csoda hogy atb@szas.
Mert ha kisebb haszonkulccsal is dolgoznanak, akkor ennyi nem megerkezett rendelesbol nem tudnak megelni. Csak ha sumakolnak es kamu.
1500 mindenhol a cucc, naluk meg 550, akcio nelkul. Erdekes... Nemde?
Most nem tudom mi legyen. -
azbest
félisten
válasz
ottobacsi
üzenetére
Köszi, hogy a kérésemre kifejtetted miben rossz

Azért kérdeztem rá, mert így sokkal informatívabb a véleményed. Régebben máshonnan szemövedre csíptethető előtétet vettem, végül is a funkcióját be tudná tölteni, de eléggé betükröződött a belső oldal, így zavaró volt. Nemrég, amikor szemüveget cseréltem, akkor eleve olyat választottam, amihez van gyári előtét, ami jobban passzol rá.(#2859) tahepa
a sima nyomkövetés nélküli küldeményeknél nagy rizikófaktor a posta és a kézbesítő. A falumba egy rozsdás szöget sem küldenék postával, mert esélyes, hogy elhagyják vagy ellopják.
Ellenben városba, munkahelyre rendelt küldemények kapcsán az utóbbi öt évben csupán egy-két eset volt, ami viszont a feladó sara is lehetett (abból is az egyik kanadai volt). Két-három esetben találkoztam csalóval, de előre gyanús volt, mert hihetetlen áron kínáltak valamit. Persze igyekszem nem kétes alakoktól rendelni általában.
Fél tucatnyi esetben pedig később érkezett meg, mint a régebbi paypal védelem volt, ezért reklamáltam. Amikor pedig megérkezett, akkor kifizettem nekik újra a visszatérített árat.Szóval akinek a nyomkövetés nélküli levelei eltűnnek (60 napig sem ér oda), annak esélyes, hogy lop a kézbesítője vagy a helyi postán valaki, mert másoknál a postai hibahatárnál nem tűnik rosszabbnak az arány.
Ha esetleg a postaláda könnyen hozzáférhető helyen van, akkor más is rájárhat. Például az albérletemhez sem szívesen rendelek dolgokat, mert bárki, akik jön-megy a lépcsőházban hozzáférhet. Zárni meg nem érdemes, mert a bubis boríték nem is férne bele. Az ajánlott leveleket pedig sokszor nem is kézbesítik, csak bedobnak értesítést. A munkahelyen ember veszi át, másrészt azt eleve komolyabban is veszik a postán és a kézbesítők is. -
-
Outlander
addikt
Ha meg is jön, akkor is köpködés lesz mert 1000 ft-ba max 8gb-os pendrive fér bele, az meg szvsz manapság már kicsi... ha ennél nagyobbat vettél 3-4 dollárért, akkor lényegtelen hogy megjön-e vagy sem, nem lesz benne öröm, mert fake..
Illetve ha nagyon noname vagy "figurás" akkor 8gb sem biztos. -
tahepa
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
"...nyugtával a napot..."
-
tahepa
senior tag
válasz
PH!überrangú
üzenetére
Úriember biztosra nem fogad....de ezer ft értékben rendeltem ismét ettől a "csodálatosan becsületes" shoptól..és fogadni mernék hogy ez SEM fog megérkezni címemre.
Ez az 1000 ft lesz a fogadás tárgya...én mindenképp nyerek.1. Ha nem jön meg a cucc akkor bízonyítást nyer ISMÉT hogy ez egy tróger banda.( ez mondjuk sanszos)
2. Ha megjön akkor lesz egy 1000 ft-os pendrive-m. -
bul07
nagyúr
Simán csak leírta hogy sz@rt se ér , hogy megóvjon másokat is a vásárlástól
Inkább megköszöni kellene nem oltani hogy mit háborog itt e szent helyen
(Ő vette 1$ nézd meg most az árát, ha nektek nem számít akár 1$ is akkor csinálok egy külön paypal számlát és jöhetnek rá a 1$-ok
)Na mire megírom

-
ottobacsi
tag
válasz
Flashget
üzenetére
Ami majdnem 3$ "rendes" áron.
Nem vártam semmit, csak leírtam hogy milyen, és mindezt csak mellékesen...Ha valaki vesz egy telefont 40$-ért és időt szán rá hogy leírja a tapasztalatait, amik nagy valószínűséggel nem lesznek túl jók, akkor gondolom arra is az a megfelelő válasz hogy: 40$-ért milyen telefont vártál?
Pedig csak azért írta le hogy más ne fusson lyukra vele.(#2855) bbdzyx
Te milyen felháborodásra gondolsz?
-
PH!überrangú
csendes tag
válasz
ottobacsi
üzenetére
Nekem sem akarnak a China post feladások megérkezni. Az viszont lutri h milyen postával méltóztatnak küldeni. Én kénytelen vagyok úgy értelmezni a dolgokat h a china post feladás az pusztán tartozás az ördögnek.
Most kezdek szerelmesleveleket írni 60 nap után. Részemről 1 szál gyufát nem fogok rendelni többet. Most ez könnyű lesz betartanom, mert kütyü óverdózist kaptam, miközben a mörfi is farba rúgott. Ez utóbbi szerint a minibicskáim megrendelése és majd megszívása után 200 Ft-ért kaptam darabját egy kinai boltban hullaf@sza jó rozsdementes acélból. Pedig előtte elég sokáig hasonlóba sem botlottam. Remélem másnak több a szerencséje lesz ezekkel. Másik rendelős oldalon soha semmi nem tűnt el és szintén alappostával dolgoznak. A 11.88 dodós S5 convoyommal is gondolom már vmi okos-ügyes ember játszik vhol ázsiában. 
-
ottobacsi
tag
Az UV védelemről nem tudok nyilatkozni.
Azt leszámítva hogy büdös mint a kotera, abszolút kényelmetlen, rosszul megtervezett műanyag darab.
Ha feltolom teljesen hogy takarja a szememet, akkor már szinte a homlokomon van a lencse, ha meg lejjebb engedem akkor meg nem takar.
Kisebb fejű ember is felpróbálta és ugyan az a helyzet. -
ottobacsi
tag
válasz
Flashget
üzenetére
Bocsi, ezt nem válaszként akartam írni, csak valamiért így sikerült.
Nekem lett egy édes-keserű tapasztalatom.
Tegnapelőtt megérkezett egy napszemüveg amit 10.08-án rendeltem 0.99$-ért, 14-én küldték a képet a csomagról, a postai pecséten is 14 szerepel. Egyébként a napszemcsi használhatatlan, szó szerint egy nagy nulla, nem ajánlom senkinek...
A keserű az a dologban, hogy a másik 3 csomagogcskámnak még nyoma sincs, az egyikről 08.19-én, a másik kettőről pedig 09.09-én küldték a képeket.
És ugye mind sima unregistered chinapost levél.
Amit svéd postával küldenek, az időben ideér mindig. (3-5 hét)
Nem nyavajgásképpen írtam le, csak egy tapasztalat. -
Troy.
addikt
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Varta ceruza akkumulátorral! Miért?
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
-
jodzsy
csendes tag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Sima AA ceruza akkuval használja szerintem.

-
törölt tag
Üdv, lenne egy olyan kérdésem, ha előrendeléssel veszek valamit akkor azt Kínából postázzák vagy lehet kérni hogy EU raktárról?
-
Flashget
félisten
válasz
Flashget
üzenetére
annyit fűznék hozzá, hogy teljesen épen, hiánymentesen és az első 1 óra alapján hibátlan tabletet kaptam a GB-től.
Persze, hogy nem sérült meg mert így volt csomagolva:
DHL zacsi - nagy fehér kínai zacsi - gyerekkor slágere a "pukkanos" védőzacsi - szürke szinű jellegzetes kinai büdös zacsi - gyári papír doboz.Tudom sokan így csinálják, de hátha vannak első rendelők is.
Mindig készítsenek a kicsomagolásról felvételt pl. mobillal, ha ne adj isten gond lenne a mobillal, tabbal, órával stb. hogy bizonyítani lehessen már sérülten érkezett. -
Flashget
félisten
válasz
neil_mullen
üzenetére
Szerintem elég egyértelműen neked írta, hogy tudjon segíteni.
-
Troy.
addikt
Egy CREE XPE Q5 600 Flashlight-al lepném meg a családtagomat karácsonyra.
Már megrendeltem ~45 napja de még nem érkezett meg.
Van egy ilyen lámpám, és első használatnál nagyon meglepett a fényereje (megelégedésemre) így rendeltem mégegyet. 2600mAh-ás akkumulátorral használom, jól működik. -
tibcsi0407
félisten
Na, nekem ma újra is küldték a telefont. Megkaptam a követési számot. Royal mail UK-ből.

Ha átvettem a csomagot, akkor kijelenthetem hivatalosan is, hogy nem szélhámosok, csak egyszerűen tudni kell velük jól kommunikálni. -
erik365
senior tag
Én is jelenkezem a játékra!
Úgy döntöttem meglepem magam egy Olight S1 Batonnal, nagyon tetszik, hogy még az S10R-emtől is kisebb
és több lument tud. -
hpsafl
tag
válasz
neil_mullen
üzenetére
Vagy írj nekem privátot!
Jelenleg 56 játékos van, és sicc33 az utolsó, de holnap éjfélig még lehet jelentkezni.
-
nimfas
addikt
válasz
neil_mullen
üzenetére
Enyém jelenleg ugyanitt áll, sajnos várni kell.
2 opciót ajánl fel:
1, vagy megoldódott a probléma és töröld a Claim-et,
2, megjött a cucc, de nem azt kaptad amit vártál.
x, mivel egyik sem jó, így várni kell.
Ha törlöd a Claim-et megszűnik a védelmed, másikat nem tudsz nyitni!
-
nimfas
addikt
válasz
neil_mullen
üzenetére
egy képernyőkép sokat segítene

-
neil_mullen
aktív tag
arra hogy válaszoljon a gb, vagy arra hogy lezárodjon a claim és a paypal döntsön?
mindezt azért kérdezem mert a claimben van egy ilyen mondat: Please review the information and let us know how you would like to proceed, de nem látok semmilyen felületet ahol tudnék válaszolni...
-
nimfas
addikt
válasz
neil_mullen
üzenetére
vársz ahogy én is....
-
neil_mullen
aktív tag
sziasztok!
gearbest nem válaszol a levelemre, melyben visszafizetést igényeltem (közben nyitva a paypal claim). mit lehet ilyenkor tenni?
-
Outlander
addikt
Jött ma 2 csomag..
Október 6 és egy 9 rendelés, Kínából, tn nélkül..Csak h legyen ilyen is..

-
Snoop27
őstag
válasz
thefreeman
üzenetére
A postarol fogsz kapni egy ertesitest, hogy megerkezett a csomagod, es te fog kelleni elmenj erte.
-
Outlander
addikt
válasz
thefreeman
üzenetére

-
thefreeman
aktív tag
Én szerdán rendeltem a legolcsobb Flat Rate Shipping-et választottam. Ma kaptam track számot ami szerint magyar postával jön. Én Romániába rendeltem vajon itt is a GLS fogja kihozni vagy ezt a sima posta fogja kézbesíteni?
-
sicc33
aktív tag
Én egy ilyet rendelek karácsonyra a gyerkőcöknek: [link]
Remélem még nem csúsztam le a játékról.
A GB wallet-re megérkezett az összeg amivel tartoztak. + 200 pontot adtak. Így már kellemesebb a közérzetem.
-
Flashget
félisten
Újabb jó hír a GB-ről.
Ma átvettem a rendelt tabletet amit 24-én dél körül rendeltem.. 26-án hétfőn jelent meg a DHL-en a track száma, 27-én este Bp-n volt. -
Flashget
félisten
válasz
Avicularia
üzenetére
Legutóbbi rendelésem után küldték emailben:
Issues with this transaction?
You have 180 days from the date of the transaction to open a dispute in the Resolution Center. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Avicularia
üzenetére
PayPal 180 napig véd.
-
Vagany
őstag
válasz
thefreeman
üzenetére
A legolcsóbbal, "Flat Rate Shipping" 6.56$.
-
nimfas
addikt
Ezt válaszolták a kérdésre hogy miért kéne zárnom a PayPal-os claim-et, ha ez az egyetlen védelmem?
Dear Gabor,
Thanks for your reply.
Because you have opened a case, your order is abnormal now and we can not operate it.
We need to deal with it.
Would you close the case first?
When you close it and inform us, we will refund you immediately.
We hope that you've found the answer useful, you're always welcome to contact us for more information.
Best regards
Eunice
gearbest Customer Service
http://www.gearbest.com/
Mindenki azt javasolja ne zárják le. So WTF?
PayPal-on mennyi a döntési idő? -
Ciccuka
veterán
Van valami jó kuponotok?
-
A texasi
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Thin GF63 12UDX 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- Gigabyte AERO X16 1VH 16" QHD+ IPS Ryzen AI 7 350 RTX 5060 16GB 512GB NVMe SSD gar
- Nitro AN16-42 16" QHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest