Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisztianAMG
senior tag
Régen csomószor volt Klarus Mi7-re 20$-os kupon. Tudna valaki intézni megint?

Banggood is jöhet. -
krisztianAMG
senior tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Semmi, lassú voltam.
-
krisztianAMG
senior tag
Próbált valaki az elmúlt húsz percben fizetni? Edge hibát dob PP-re való átirányításkor, Chrome pedig üres oldalra visz.

-
krisztianAMG
senior tag
A többieknek melyik ár feleződött?
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
2thletme2day
üzenetére
Szerintem csapj le a Rock-ra ennyiért. Nekem a nagyobbik Xiaomi van, szvsz azzal van egy kategóriában (felépítésre és az eredeti ár alapján is), és az nagyon pöpec, sokkal jobb hangja van a közepes Xiaominál (amit linkeltél).
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Az első volt, ráadásul reflink nélkül.
-
krisztianAMG
senior tag
Nálatok van szombaton is csomagkihordás?
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
Outlander
üzenetére
A "user error" sem javul meg magától, azok még most is előjönnének, de szerencsére jóval kevesebb problémát kell mostanában megoldani.
Mostanában a legnagyobb problémám, hogy a reviewokért járó bónuszpontokat nagyon hektikusan írják jóvá. Van, ami másnak reggelre már jóvá is íródik, de van ami már közel egy hónapnyi levelezés után se akar megérkezni... -
krisztianAMG
senior tag
Megjött a Ganzo G302B. Pöpec szerszám, pont olyan, mint amilyenre számítottam. Az olajat nem spórolták le róla, az kicsit rontott az összeképen, amikor kivettem a dobozból, de egyébként minden rendben. Borotválkozni azért nem lehet vele, de a pengék kellőképpen élesek. Valamiért az enyémhez arany színű bitek helyett szürkéket csomagoltak, erre lehet, hogy majd rákérdezek GB-nél.
Sokáig tartott nekik, míg feladták, de utána már gyorsan ideért.A hétvégén csinálok majd róla (a G720 társaságában) pár képet normális géppel.
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
PiEm-14B
üzenetére
Nekem van: egy kabát és két nadrág. A kabát tán 18€ volt pontokkal, annyit nagyon megért. Nem fújja át a szél, kényelmes viselet, de nem is izzadok nagyon bele. Kínai XL-t rendeltem, de elég lett volna az L is. (72kg/185cm). Nem volt kedvem a visszapostával nyűglődni...
Van még egy fekete, és egy kék nadrágom is. A fekete volt az első Arsuxeo cuccom, az jóval nagyobb is lett a kelleténél. Viszont van az oldalán tépőzár, amivel egész jól meg lehet húzni és nem esik le rólam.
Minőségre rendben van, de a kék nekem sokkal jobban bejön.Decathlonból csak rövidujjú pólóm van, azzal szintén nagyon elégedett vagyok, és csak 7 vagy 8€ volt. Minőségileg nagyjából egy szinten vannak szvsz. Kabátot viszont ilyen kevés pénzért nem láttam még ott sem.
-
krisztianAMG
senior tag
A bitek nélküli Ganzo G104 mindig ilyen olcsó? Most 5,59$, pontokkal kevesebb, mint négy dollár. Ez konkrétan annyi, mint a 302-be a pótpengék.

-
krisztianAMG
senior tag
válasz
Black Phone
üzenetére
Igen, valószínű.
Az utóbbi időben ugyan nem írják, hogy "Sold out" lenne a termék, de a neve alatt sok helyen megjelent egy sor, ahol jelzik, hogy kb. mikor fogják postázni. Például itt is írja, hogy május 15. és 21. közt várható ez az időpont. Ha nagyon nyugtalanít a dolog, írj nekik egy üzenetet, ott pontosan leírják, hogy mi a helyzet. Ha nem, akkor csak vársz.
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
Wendelke
üzenetére
Azért lehet, hogy nem a Leathermanhoz kellene hasonlítani.
Még nem tudok a minőségéről nyilatkozni, mert csak ma rendeltem. Leathermanhoz biztosan nem ér fel, de az árát szerintem mindenképpen megéri. Majd PiEm-14B mesél róla bővebben.PiEm-14B: Igen, feketét rendeltem. Baromi jól néz ki azzal a piros berakással. A felárat biztosan nem éri meg. Szép meg jó az ezüst, csak hát nem fekete.

-
krisztianAMG
senior tag
válasz
PiEm-14B
üzenetére
Élesebb pengékre, szebb élekre és hasonlókra gondoltam, igen. Én azt tapasztaltam, hogy a kínaiak nem szoktak "csak úgy" valamit túlárazni, mindig annyival jobb minőséget képvisel az adott termék, amennyivel többe is kerül.
Legalább lesz összehasonlítási alapod, és megírhatod majd a tapasztalataidat.
Nekem csak egy G720-am van. -
krisztianAMG
senior tag
válasz
PiEm-14B
üzenetére
A kések sem teljesen egyformák, és szerintem kidolgozásban is jobb a 3xx széria. Nekem fontos volt még a cserélhető penge is a fogó résznél.
Igen, én is úgy tudom, hogy mindenre beválthatóak a pontok, bár nem hittem, hogy valakit ez zavar. Csak azoknál írtam oda, amit megvettem, érdekességként. De hát az is igaz, hogy mindenki utána tud számolni...
-
krisztianAMG
senior tag
Ganzo G302-H - 29,79$, kellő mennyiségű ponttal 21$ alá levihető.
Kár, hogy a fekete sokkal jobban tetszik, muszáj volt 6$-ral többet fizetni érte...
Nem baj, régóta szemeztem már vele, ideje volt megrendelni. 24,26€-t vont le a bank a számlámról. -
krisztianAMG
senior tag
Azért senkinek se legyenek illúziói, ez a két hetes szállítás nem (csak) az ő érdekük, most mindenhonnan ennyi a szállítási idő. Legalább látszik, hogy mennyire nem csak a webshopon múlik a szállítás ideje.
-inferno-: Március vége óta 5 rendelésem volt eBay-ről, ebből négy meg is érkezett, rendre 10 napos szállítási idővel. De az az egy is még csak csak 23 napnál tart, és még az is teljesen elfogadható. A többi topicban is sokan számoltak be "rekord" szállítási időkről, úgyhogy nem csak én vagyok szerencsés.

-
krisztianAMG
senior tag
Ma jött meg az Arsuxeo 14D kerékpáros kabátom. Anyaghasználat, varrás, stb. rendben van és kellőképpen meleg is. A Gearbestes méretáblázat úgy ahogy van használhatatlan, de a Banggodos már sokkal használhatóbbnak tűnt. 187cm/73kg vagyok, úgyhogy a táblázat alapján már XXL-t kellet volna rendelnem, de végül XL-t kértem. Még szerencse, mert az XL is nagy. Nem vészesen, de az M-es méret lett volna talán az igazi.
Egyelőre még töröm a kobakom azon, hogy visszaküldjem-e, vagy jóvanezígy. Nem az ügyintézés lenne a gond, hanem a várakozás a cseredarabra...18$ volt pontokkal, annyiért bőven jó vétel.
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
hevizms
üzenetére
Nyilván nem csak a szép és jó dolgokat kell ide beírni, na de azt szerintem te is belátod, hogy vannak itt olyanok, akiknek nem a problémamegoldás a fő céljuk, hanem hogy minden egyes negatív tapasztalathoz odaírják, hogy ők megaszonták.
Én is leíram már többször is, hogy volt csomagom, ami nem jött meg (32-ből 1). Két értetlenkedő levél után (a lehetőséget megadtam én is nekik), ment PayPal-re az ügy.
A nem követhető TN-hez is írtam, hogy reklamálni és reklamálni.Már elég régóta követed te is ezt a topicot, hogy lásd, kik azok, akik minden áron vitát kezdeményeznek. Csak hát nem könnyű őket ignorálni...
Egyébként a "Flash Deal" címkés cuccoknak van valami gyűjtőlapjuk? Mert a főoldalról elérhető "Deals" fül alatt nem érhető el mind. És nem is mind "valódi" akció.
-
krisztianAMG
senior tag
Ne rendelj innen, mert hevizms, vandor01 és tahepa fórumtagoknak (remélem nem maradt ki senki) negatív tapasztalatai vannak a bolttal.
Részemről már nincs is kedvem már szakmailag hozzászólni a topichoz. Egy csipetnyit vicces, hogy olyanok "uralják" a topicot, akik elvileg nem is rendelnek a webshoppól, mert úgysejönmeg meg úgyishibás. Tahepa for topikgazda!

nadragulya: Két hónap után eleve PayPallel kellet volna folytatni, nem alkudozni, ott pedig eszkalálod és várod a PP döntését. A Belga postás nyomkövetés abszolút jogos, ha fizetnék pluszba, és így adják fel, ugyan úgy indítottam volna már egy PP ügyet, és visszakértem volna a 2$-t. De ennyi. Ezt páran még eljátsszák, felhagynak a hülyeségeikkel, és elkezdik normálisan intézni az ügyeiket.
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
ZTE_luky
üzenetére
Nálam 32 rendelésből kettő van még úton, és eddig egy veszett el útközben (az összes Kínából jött). Ezt PP-el lerendeztük, egyéb gondom nekem sem volt velük. TN-t nem szoktam kérni, a biztosítás meg szvsz úgy hülyeség, ahogy van.
De amúgy mi fizetett ügynökök vagyunk, akiktől óvni kell a fórumozókat.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
krisztianAMG
senior tag
Keresgélés közben találtam pár dolgot, ami pontokkal nagyon- nagyon jó áron hozható el:
Liitokala Lii - 500 - pontokkal 16,31$
Raspberry Pi2 - 23$-ig tornázható le.
Két portos Xiaomi autós töltő - 6,78$A Liitokalán most nagyon elgondolkodtam, mert ha az i4-et meghirdetem 10€-t (ami kb. nevetséges ár érte), akkor 5€-ból megvan az új...
-
krisztianAMG
senior tag
Tényleg komolynak és jól átgondoltnak tűnnek, de én nem tudok túllépni azon, hogy ezek még mindig csak kulcstartók. 50$-t kulcstartóért szerintem még az is nagyon meggondolja, akinek egyébként nem okoz gondot ennyi pént rászánni. Szimplán csak azért, mert "ennyit már nem ér meg". Nálam ez a határ nagyon max 20 dollár lenne. Ennyiért viszont nagyon valószínű, hogy rövid időn belül lecsaknék rá.
-
krisztianAMG
senior tag
Megnyitottam a linkeket, ennek a MecArmy lámpának elolvastam a leírását, megnéztem a képeket, és egészen kedvet kaptam hozzá. Még végig is futott az agyamon, hogy ha kuponnal 10$ alatt van, egye fene megrendelem, úgy is akartam már valami apró UV fényes kulcstartót. Aztán volt egy enyhe szemöldökemelkedés, mikor visszagörgettem az árához.

Ez a trícium csöves kulcstartójuk is baromi jó, csak hát nem ennyiért...

-
krisztianAMG
senior tag
Azért az durva, hogy milyen elvárások vannak a kínai webshoppokkal. Legyen féláron, de legyen itt ugyan olyan gyorsan is, mint a teljes áras boltból. Nem csak itt, a többi topicban is.
No de ez a bezáratás...

-
krisztianAMG
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Nekem is adtak fel, szintén fotóval, Kínából. Fene se érti...

-
krisztianAMG
senior tag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Én a január 10-i rendelésem 22-én vettem át ( 2db C8 ). Tőlük nincs megszokva az ilyen gyors szállítási idő.

-
krisztianAMG
senior tag
válasz
regener
üzenetére
Ezt cáfolnám. 16.000-es bankom van, amit két USB porttal láttak el. Ha az egyikbe mondjuk a lámpát szúrom, a másikba a telefont, a gomb megnyomása után mind a kettőt lekapcsolja. Tehát a telefon sem fog tovább töltődni. Illetve a ventilátorral és a lámpával megoldható az is, hogy felfáltva működjenek: az első gombnyomásra felvillan a lámpa, és lekapcsol a ventilátor. A másodikra lekapcsol a lámpa, és felpörög a venti.
Nekem nem sikerült még teljesen megrteni a működését. Az is igaz, hogy sokat ez miatt nem törtem a kobakom...
-
krisztianAMG
senior tag
Nálam eddig mindig a postára adás tartott hosszú ideig. Viszont az utolsó rendelésnél már ez is nagyon rendben volt. 18:12:16-kor fizettem ki, hajnali kettőkor már meg is kaptam az értesítőt a postázásról fotóval együtt. Minden panasz ellenére úgy néz ki, hogy igyekszenek a srácok.
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
sinya123
üzenetére
Hogy kapj normális választ is: igen, természetesen kell, ha a vámon megakad. Erre az esély viszonylag nagy táblagép esetén, de az utóbbi időben többen is írták, hogy nem vámolták meg a telefonjukat/táblagépüket. Az, hogy holland postával küldik, még nem azt jelenti, hogy Hollandia a feladás helye.
'Sóhaj' - És most egyperces néma csend az értelmetlen, semmitmondó hozzászólásokért.
-
krisztianAMG
senior tag
Vagy itt, vagy a szomszéd topicban jelezte valaki, hogy az osziloskópja karcos képernyővel érkezett. Ma megjött az enyém is, viszont se a fólián, se a képernyő üvegén nem volt látható hiba.
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
Avicularia
üzenetére
Én sem támadó szándékkal írtam. Ha jól emlékszem az akciós kopterről van szó, amit nyilván azért rendeltél a nyaralás ideje alatt, hogy le ne csúsz az akcióról. Ez érthető, de ezesetben én szülőkhöz, stb. rendeltem volna, vagy megbeszélem a futárcéggel. Ezen bosszankodni szvsz felesleges, jó áron jutottál hozzá, hamar meg is érkezett. Abban természetesen igazad van, hogy odafigyelhetnének ilyenekre, de (sajnos) tudjuk, hogy a GB-nél ezzel számolni kell...
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
Avicularia
üzenetére
Miért nem a futárszolgálattal egyeztettél?
-
krisztianAMG
senior tag
Az eBayes kütyüs topic osszefoglalójában benne van, de épp azok nem olvassák el, akiknek el kellene...
Hihetetlen, hogy ott is mennyien jönnek azzal, hogy máshonnan minden csomagom megjött 2-3 hét alatt, mikor érdemes reklamálni. Arról nem is beszélve, hogy hányan lehetnek azok, akik csak olvassák a fórumot, és ihletet kapnak a többi reklamálótól.
Aztán ott van még a mostani sláger "miért kaptam a 600Ft-os csomagomhoz fake TN-t?". Ez a személyes kedvencem jelenleg. Az olcsó Xiaomi lámpánál is megy az értetlenkedés, hogy miért késik. Mindenki legalább három darabot rendelt, valaki 10-et is, de nyilván a BG-nak végtelen raktárkészletei vannak, így mindnekinek azonnal tudta postázni...
-
krisztianAMG
senior tag
Ma megjött a november 10-én rendelt Ganzo G720. A postán valakí nagyon kíváncsi volt, mert ragasztószalaggal volt visszaragasztva (VÁM-os pecsét pedig nem volt a csomagon).
Nem fogom magamnál tartani, kolesz szobára kellett egy mindenes reggelizős, ebédelős szerszám.
Először fordult elő, hogy valami, ami Kínából jött a képen kisebbnek tűnt, mint a valóság.

Majd írok róla pár sort, és csinálok majd pár képet.
-
krisztianAMG
senior tag
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
PH!überrangú
üzenetére
Nekem sokszor hiányzik egy ilyen szerszám. Sima svájcsi bicskák nem nagyon mozgatnak meg, de ezt a fogóval való párosítást mintha csak nekem találták volna ki. Nyilván az apró késeket nehézkes használni, de azok nem is mindennapos használatra vannak ott. A G720 már úton van, azzal tökéletesen kiegészítenék egymást. A G101, amit linkeltél nagyon jó ajánlatnak tűnik, de ha már lúd...
Sokat elektronikázom, ezért nálam épp a cserélhető élek a legnyomósabb ok a 302 mellett.
De igazából csak álltatom itt magam, hogy nem rendelem meg, de fejben már rég eldőlt. Mindegy, hogy mennyibe kerül, egyszerűen kell.Ha nem 1:1 lenne a $/€, könnyebben rábeszélném magam...
Tomi, késes játékot nem terveztek?
-
krisztianAMG
senior tag
Sőt, írtak egy ramdom képgenerátort. OMFG...
16 rendelésből eddig minden megérkezett tőlük, csak ez az egy késik egyelőre.
Szerk.: Nem, minden rendben volt. Főleg lámpák, li-ion töltők, akkuk, de beesett pár napszemüveg is (amiket nem ajánlok kínából rendelni), biciklis nadrág + ma adtam le a rendelésemet egy Ganzo G720-ra is. Bónuszpontokkal 12$-ra jött ki. (Ez a 17. rendelés, nem számoltam bele az előbbibe.)
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Tegnap befutott az obtóber 19-én rendelt 4,31$-os TN nélküli csomagom.
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
WestBam
üzenetére
Nem válasz akart lenne, csak egy sima élménybeszámoló.
Október 13-án rendeltem C8-ak és MC1-ek 28-án érkeztek meg. Október 19-én rendelt S2+-ok november 4.én estek be. Mindegyikből több darab, ismerősök részére, TN-nel, gond nélkül.
Szintén 13-án és 19-én rendelt apróságok TN-nélkül még úton vannak valahol, de ez még abszolút rendben van.
Viszont szeptember 19-én rendelt 2db S2+ még várat magára.
-
krisztianAMG
senior tag
-
krisztianAMG
senior tag
Szvsz a többségnek már mentek az agyára... A kézbesítésre érvényes dátumok nincsenek kőbe vésve, csak statisztikai adatok. Mintha bármi befolyásuk is lenne arra, hány napig tart az út. A másik dolog, hogy ha minden nap leírjátok, hogy nem jött meg a csomagotok, hamarabb megoldódik az ügyetek? Velük kell komunikálni, nem ide írni felesleges, egymást hergelő hsz.-eket. Számtalanszor le lett írva, hogy mindenki vigyázzon, mert sumákolnak rendesen. De ez a hsz., amit te is ide bedobtál...
Rosszak a tapasztalataid boltal, nem fogsz innen többet rendelni, de visszajösz a topicjába leírni, hogy milyen szemetek? Azt gondoljátok, hogy ti vagytok az egyetlenek, akinek problémája van egy-egy csomaggal? És csak a Gearbest ilyen? eBay-en a tapasztalatlan vásárlókat sorban húzzák le, ugyan úgy ígérgetnek újraküldést, satöbbi, mint az elmúlt időszakban a Gearbest.
Sok esetben kíváncsi lennék, hogy mennyi tapasztalattal rendelkezik az érintett. (40-50 rendeléssel én nem arcoskodnék...)Akinek inge, nyugodtan vegye magára. A többiektől elnézést kérek, eddig bírtam "idegekkel".
-
krisztianAMG
senior tag
Tegnap előtt nyitottam caset az egyik ismerősömnek egy eBay-es rendelés miatt (az első feladás visszfordult az eladóhoz, még csaj kínát sem hagyta el, az újraküldöttet fel sem adta) . Ment a találgatás amíg csak eBay-en reklamáltam, de a claim mehnyitása után pár órával szó nélkül megjött a pénz. Szóval nyugodtan tudnának refundolni, ha akarnának.
-
krisztianAMG
senior tag
Unokaöcsémet egy H8 minivel lepem majd meg, húgomat Xiaomi BT hangszóróval, magamat pedig egy Ganzo G302B-vel.
-
krisztianAMG
senior tag
-
krisztianAMG
senior tag
Biciklizős nadrág. Minőége rendben van, de a leírás alapján XL-es méret az enyém, am viszont kicsit nagy lett. Nem esik le rólam, csak nem áll jól.
-
krisztianAMG
senior tag
Az aggódóknak üzenem, hogy a július 20-án leadott rendelést ma kaptam kézhez. Szóval kitartás, megjön az.

Egyébként a 20.-i rendelés, 30-án voltott "shipped" állapotra, de a borítékon 9. 9. szerepel. Nem véletlen a sumákolás és a sok zárt ticket, pontosan tudják, hogy hol a baj...
Viszont az árak még mindig a legjobbak, és nálam eddig 11-ből 11 megjött. -
krisztianAMG
senior tag
Nemtom, ti mit csináltak rosszul, nekem nem egészen két óra alatt válaszoltak a ticketre.
Fél kető körül küldtem el az üzenetet, 03:01:40-kor már jött is a szokásos válasz: 45 munkanap, utána resend, vagy refund.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
- Samsung Galaxy A05s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)