Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pimmi
senior tag
kupon kód használható akciós ciccokra is? köszi
-
XtremLor
őstag
válasz
XtremLor
üzenetére
Le lett zarva az ugyem!
Korrekt modon a GB-n jeleztem hogy nem kaptam meg a kest eloszor, kertek hogy varjak 60 napot engem nem zavart igy kivartam. Ekkor irtam hogy meg mindig semmi, es jott a valasz wallet vagy resend.
Ok, irtam hogy nekem pp visszafizetes lenne jo.
A beszelgetes itt fejezodott be tobbet nem valaszoltak.
Par nap utan irtam nekik, arra se jott semmi.
PP open cases a kovetkezo teendo, leirtam oda is a gondom bajom, jott a level szinte azonnal korites habos babos visszafizetjuk etc Valaszoltam hogy rendben, es varom. Itt megint egy szakadek, reakcio nulla.
Par nap johet a claim eleg volt mar a mesekbol.
Na itt ujra eledt a ticket talaltak egy trackinget is ami persze nem vezetett sehova...ezt bedobtak a claim-hez is. Zarjam be ok visszefizetik azt irtak melle, megirtam hogy az mar nem fog menni...nem bizok benne.
Az jott a valasz uzenetbe hogy akkor majd a PP eldonti, es bezarta.
Jott par napra mail hogy nyilt egy uj tickets sajnaljak hogy nem kaptam meg....
Itt mar nem is vettem a faradsagot, minek valaszoljak?
A pp lezarta tegnap, vissza kaptam a penzem. -
maroni
aktív tag
Sziasztok!
Okt 13.rendelt wifi Repeater ma megérkezett Kinából!
Üdv
-
pimmi
senior tag
szerintetek egy DOOGEE X5 17 ért megéri eu raktárból? köszi
-
Surda-
őstag
17-én szombaton rendeltem egy Xiaomi routert Eu raktárból.
19-én hétfőn feladták, ma kézhez kaptam. -
Sas madár
őstag
Mivel egyre többen emlegetik a karácsonyt bennem is felmerült a választás igénye,nem tettem magasra az igényeket maradjuk a realitás talaján, viszont az ünnepekben sok mindenre nincs idő ezért a telefont sem a falhoz kötve szeretném látni ezért a választott készülék CUBOT H1 5200mAh akkuval rendelkezik.
Ettől függetlenül ha az ünnepnél hamarabb beesik valami nyeremény annak is tudunk örülni.
-
thefreeman
aktív tag
válasz
Avicularia
üzenetére
Nem is zárom megvárom a paypal-t remélhetőleg a javamra döntenek majd. Majd ha vissza jött a pénz és lesz a Redmi 2 Pro a Gb-n akkor lehet megrendelem újra tőlük, mostanában egy csomag sem tűnt el, hanem akkor megveszem drágábban a xiaomiforsale.com-ról.
-
Avicularia
veterán
válasz
thefreeman
üzenetére
Én tuti nem zárnám, inkább vissza a pénzt. Ha egyszer zárod, utána csak a jóindulatukra vagy bízva, mivel még egyszer nem tudsz ügyet nyitni erre a dologra.
-
thefreeman
aktív tag
Ma nekem is ezt írták.
Thank you for contacting Gearbest.
We can apply resend for you.
But you need to closed the case.
If you don't close the case, we can not resend you, only wait for paypal ruling.
We're always happy to help, so please feel free to contact us in the future.
Best regards
Vagyis csak akkor küldik újra ha zárom a vitát. De ha zárom akkor ha nem küldik sem tehetek semmit. Mondjuk nem tudom, hogy küldenék újra mikor már nincs is raktáron olyan telefon amilyent én rendeltem.
-
Avicularia
veterán
Na, megjött az Eken H9 akciókamera, amit 50 dodóért vettem harmadikán. 22.-én kezdett élni a TN, és ma már a kezemben volt Svédországban. Szerencsére a svéd postán eddig minden átcsúszott nekem, ami vámköteles érték felett jött, úgy ez is.
-
Outlander
addikt
válasz
Bigmasterl
üzenetére
Miért zárnád le? Megkaptad az árut vagy a pénzed?
Ellenben jól értem, h a 18. napon nyitottad?

Most már ne zárd le, vidd tovább claimra, bár nem értem h miért kell ilyen hamar nektek nyitogatni a ticketeket?!
Aki kínából rendel az úgyan szokjon már hozzá, h 6. hét környékén kell elkezdeni aggódni, nem a 2. héten. 
-
Bigmasterl
tag
Ha a megnyitott reklamációt lezárom mielőtt a paypal autómatikusan lezárja az esetben újra meg tudom nyitni ? Konkrétan 08.31 én vásároltam a Gearbesten 25 $ értékben , az eladó szerint 09.02 án feladta. Azóta sincs sehol a csomagom. 45 napos szállításra hivatkozik a megnyitott rekéamációban. 38. napnál tartok jelenleg. A megnyitott reklamációm 10.27 én zárná le autómatikusan. Kérhetem a paypal vizsgálatát de gyanítom hogy ők is a 45 napra hivatkoznának. Előre is köszönöm ha valaki tud tanácsot adni
-
krisztianAMG
senior tag
Tegnap előtt nyitottam caset az egyik ismerősömnek egy eBay-es rendelés miatt (az első feladás visszfordult az eladóhoz, még csaj kínát sem hagyta el, az újraküldöttet fel sem adta) . Ment a találgatás amíg csak eBay-en reklamáltam, de a claim mehnyitása után pár órával szó nélkül megjött a pénz. Szóval nyugodtan tudnának refundolni, ha akarnának.
-
nimfas
addikt
Most ez jött az ügyfélszolgálattól:
"Dear Gabor,
Thank you very much for your recent message.
Could you please close the case first? We can't handle the item now due to the case is open.
Once the case is close ,we will solve the issue for you immediately.
If you have any further questions, we're always happy to help.
"
Előzmény, hogy 50%-ot akartak refundolni, majd 100% lett miután nyitottam PP claim-ot. Írtam, ha vissza jött a pénz akkor zárom a Claim-emet, erre ez jött.
Bakker, de nem merem zárni, mert akkor újat nem tudok nyitni, 22-es csapdája?

-
Baltásgylkos
csendes tag
Legyen pozitív példa is: ZTE Nubia Z9 mini-t rendeltem 10.02-án pénteken, EU raktárból (ez egyébként a csomag címkéje szerint Antwerpen, a DPD raktára). Közben beköszöntött a kínai aranyhét, de ennek ellenére 10.16.-án kézhez vehettem a csomagot. Kis levelezés után még számla is lett róla

-
azbest
félisten
válasz
Dluinet
üzenetére
"Csak január 1-től új hatályban lévő uniós szabály szerint a cégeknek a szolgáltatás megrendelőjének államában kell majd az áfát megfizetni, tehát 27% Mo-n"
Ez pontosan így van. Ezért drágább steam-en játékot venni (vagy legalábbis már nem luxemburgi áfa van rajta, hanem magyar). Viszont a stream nem termékként, hanem szolgáltatásként árulja a játékokat. Ha előfizetek valamilyen szolgáltatásra akkor így van. Viszont a hardver, aminek a tulajdonjogát meg is kapod, az továbbra sem szolgáltatás, hanem termék.
-
Red Bull fan
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék rendelni a gearbestről de mindig kéri a promóciós kódot,még sosem rendeltem ezt hol találom? -
Avicularia
veterán
válasz
jozsi252
üzenetére
És rá is volt írva a 11K? Itt svédben is mindent vámolnak ami eléri a vámhatárt. Az asszony már kétszer megszopatta magát, mikor vásárolt ebay-ről, meg valami kínai webshopból és kérdés nélkül DHL-el küldték a pakkot, be is vámolták annak rendje és módja szerint. A postán meg szinte minden átcsúszik. Most van az Eken H9 akciókamera Stockholmban ahova külföldről érkeznek az áruk, remélem ez is átcsúszik fizetés nélkül. 50 dodó volt.
-
válasz
Magnum_
üzenetére
Csak január 1-től új hatályban lévő uniós szabály szerint a cégeknek a szolgáltatás megrendelőjének államában kell majd az áfát megfizetni, tehát 27% Mo-n
Angliában gyártanak telefont?
de gondolom kicsi kínainak már erre is van ötlete/cége
tavaly még egyértelmű volt, hogy úgy működik, ahogy te írod
-
pimmi
senior tag
sziasztok, tud valaki segíteni, nekem sem érkezett meg a gb csomim, kellene a levél amit az ügyfélszolgálatnak irtok, meg amit a pp nek, nem tudok angolul, köszönöm
-
atala
addikt
Az a baj, hogy a GB nem mondja, (vagy nem mondhatja) fel a szerződést a DPD-vel.
Én is kereskedő vagyok, és küldök árukat futárszolgálattal. Ha ilyen történne velem, biztos, váltanék futárszolgálatot.
Ha más futárral drágább a szállítás, terhelje rá a vevőkre, vagy legalább adjon lehetőséget a vevőknek, hogy válasszanak. -
jozsi252
veterán
Karácsonyra egy Xiaomi Yeelight éjjeli lámpával lepem meg magam.
-
Magnum_
nagyúr
Egyebkent jol sejtem, hogy a GB EU raktaraban arult Meizu m2 note nem international verzio, hanem CN?
-
Outlander
addikt
válasz
Avicularia
üzenetére
Ha holnap sem, akkor simán....
Bár nem tudom a svéd időket, de azért annak mostanában már meg kellett volna érkeznie.
-
tibcsi0407
félisten
Már megkaptam az ajánlatot, hogy visszakapom a telefon árát a Walletre, vagy újraküldik. Választhatok. Megírtam, hogy ok, akkor szeretném a refundot kérni. Ez volt egy hete. Azóta nem regáltak egyáltalán. Nem is a refund miatt lenne fontos, hogy rögtön megadják, hanem csak jelezzenek, hogy vették az adást.
Azóta többször is írtam abba a ticketbe, nem jön válasz.
Tegnap nyitottam egy új ticketet, hogy válaszoljanak a korábbira. Hátha ezt megkapja egy másik ügyintéző és regálnak rá. -
Avicularia
veterán
Szeptember 16.-án rendelt xiaomi lámpára mikor kezdjek el reklamálni? Ez svédbe lett rendelve nem Magyarországra és itt nagyon nem jellemző, hogy eltűnne bármi, a postások nem ezzel egészítik ki a jövedelmüket. Ellenben öcsémnek Magyarországra a legutóbbi 5 rendelésből 3 nem érkezett meg, igaz ezek ebay-es rendelések voltak.
-
RBJ
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Szerintem ügyintéző válogatja, ha nyúlfejű baszhat..uk.
Nekem egy az első órám lcd hibás volt nem ment, vissza is kaptam nem is tudom tán a fél árát, és csak egy elemcsere volt a gond.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
thefreeman
üzenetére
Nem is a Gearbest a hibás az elveszett csomagok miatt. De a szituációt borzasztó rosszul kezelik. A Gearbest addig tökéletes, amíg simán megy a vásárlás és a csomagküldés.
Nekem egy telefon akadt el, viszont a másik megjött, megjött a két telefonhoz a tok, jött egy Convoy C8 lámpa, akku hozzá, valamint egy töltő is. Kínából is meglepően hamar megérkeztek.
Így vegyesek az érzelmeim a Gearbest iránt, de még talán észbe kapnak. Nagyon rossz reklám ez nekik. -
thefreeman
aktív tag
válasz
Outlander
üzenetére
Azért szerintem minket is meglehet érteni. Én szeptember másodikán rendeltem és azóta sincs semmi. De én nem feltétlenül a GB-t hibáztatom hanem a DPD-t. Tisztában vagyok az ilyen rendelések kockázatával azzal még nem is lett volna semmi bajom ha 1hét helyet 2-t vagy 3-t jön. De ennyi idő alatt már bőven meg kellet volna érkeznie Kínából is. Mostanig még válaszolgattak a leveleimre de az utolsó az volt hogy várjak október 18-ig és akkor ajánlanak valami kompenzációt. 19-n írtam azóta sem jött válasz tőlük. Azokra mondjuk megértem, hogy pipa van akiknek még el sem indult a rendelésük de már refund-ot kérnek.
-
Outlander
addikt
-
RBJ
addikt
[link] ennyi pénzért eu ból, kezdő telefonnak korrekt.
-
Troy.
addikt
válasz
wentworth
üzenetére
Meddig érdemes várni a termékre, vagy másképp kérdezve mikortól érdemes visszaigényelni a termék árát?
Több helyről is szoktam rendelni és nem szokott probléma lenni. Átlagban 2-3 hét míg megérkezik a termék, egy bizonyos eladótól ~1 hét. Viszont nem kizárt, hogy itthon lassult be a csomagszállítás és/vagy szimplán lopkodják a terméket. -
Outlander
addikt
válasz
Dluinet
üzenetére
Miért kéne elfelejteni?

"nem kapsz semmit, csak idegeskedést, reklamálást és levelezést"
Érdekes h többünknek megjöttek a rendelt motyók, mintsem nem...
Személyszerint, 2 telefon, ezekhez tok és glass külön, 1 okosóra, csecsebecsék bnőmnek.Az hogy van egy pár hangember, aki itt írja ki a fájdalmát, az nem jelent semmit.
Érdekes h rendeltem egy órát, 1,5 hétig processing volt, írtam nekik h mi a helyzet, írták h nincs készleten,
5-7 munkanapot várjak, válasszak mást vagy refund-ot kérhetek.
Refundot kértem, következő "kínai másnap" jött is a refund.Hööh, ne már ilyet is lehet?
....Pedig már gondolkodtam h a rendelés és a refund között mindennap 5x be kellett volna írnom, h rohadjon meg az összes befőttjük, mert abból biztos tanul a kis kínai és megtudja mi a Magyar igazság.
Szóval, nem árt a figyelmeztetés, és jó dolog, de már az egész topik arról szól h gyűlöljük a gb-t, mert átvert, közben meg a legtöbben nem is rendelték, vagy ha rendeltek is, még időben vannak h megjöjjön a csomag és/vagy visszakapta a pénzét.
Ebayes\aliexpresszes topik sem arról szól egyfolytában, h az összes kínai átver...

-
tahepa
senior tag
válasz
Magnum_
üzenetére
~55 ezer ft a németből szállítva. Áfa , kutyafasza nélkül max egy hét-10 nap.
-
válasz
Magnum_
üzenetére
szerintem a GB-t felejtsed el
szerintem meg olcsóbb 210EUR.-ért 3-4 nap alatt egy telefon, mint 152USD-ért nem kapsz semmit, csak idegeskedést, reklamálást és levelezést
szerinted reális ár érte 152USD?
ha nagyon kell akkor 166USD + ÁFA + vámkezelés =63000FT és még 2-4 hetet kell rá várnod
ha nagyon kell, akkor ingyenes kiszállítással, eu-s Vámmal, 166usd
A DHL-es szállítás esetén a magyar ÁFÁT még számold rá
-
Magnum_
nagyúr
Srácok! EU-s warehousból telefon mennyi idő alatt érkezik meg kb?
-
Flashget
félisten
nincs kártyám.
aliról rendeltem filléres dolgot és több mint 1 hónap telt el mire megjött. ez nem lenne gond.
viszont most jöttem rá, hogy nem kattintottam az EU plugra csak az EU warehousra így az alap US plug szerepel a "számlán". a kettő között 4,5 öjró eltérés van.
ilyenkor mi a teendő?[link] -
-
Troy.
addikt
-
bbdzyx
senior tag
Sziasztok!
Ha a PayPalos dispute-ra azt reagálta a Gearbest, hogy válasszak az újraküldés vagy a refund között, akkor utóbbit választva váltsam át claim-re az eddigi dispute-ot?
-
dems
csendes tag
Magamat egy SJ4000WiFi lepném meg

-
Vagany
őstag
Nem tudja valaki, hogy a GB által a Royal Mail-nek átadott rendelés (chuwi tablet EU raktárból) Magyarországra érve kihez kerül? A Postához (MPL), vagy valamelyik futár céghez (DHL, DPD, GLS)?
-
Flashget
félisten
ez a chuwi rendelve a páromnak.
Más kérdés, hogy meg is jön. :p -
regener
veterán
-
DJ Diablo
tag
Én ezt az órát néztem ki magamnak: TVG KM-468
-
tahepa
senior tag
Lépésről lépésre így jártam el. Bemásolnám a nyitott ticketről a fotómat ha ezek a korrekt boltosok nem törölték volna egy laza mozdulattal. Ezek olyan rendesek és becsületesek....amíg kifizeted a reménybeli rendelésed...
Most a pp-ra várok. Ezekre a becsületes , korrekt , odaadó és gyorsan postázó kínaiakra már nem vagyok kíváncsi. ...és még az Ali-s eladókat nevezik csalóknak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ddHIFI RC30B RCA-RCA összekötő 120cm
- series X csomag
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo X1 Carbon G11 Core i5 1335U 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Gyári Lenovo Garanciás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Aki kínából rendel az úgyan szokjon már hozzá, h 6. hét környékén kell elkezdeni aggódni, nem a 2. héten.

.