- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
janek69
senior tag
Ma megérkezett az új kedvencem,így ez is a fa alá kerül. [link] Mindenkinek csak ajánlani tudom.
-
maroni
aktív tag
Sziasztok!
Én egy billentyűzetet szeretnék magamnak karácsonyra [link]
Üdv Mároni -
hard74
senior tag
2 rendelésemhez kaptam 18-án Tn-t. Egyik Netherlandpost, másik Chinapost. Viszont a nyomkövetés mindkét esetben azt mutatja nincs ilyen csomag. Ilyenkor mi van? Kamu lenne mindkét Tn?
-
motor12
csendes tag
Egy Furonson RS - K68-at szeretnék venni a testvéremnek karácsonyra.
-
sisu2
aktív tag
Nekem van rá biztosításom ezért is remélem visszakapom a pénzt ,most rendeltem megint tőlük pedig azt mondtam soha többet
Csak az a baj ,hogy nem csak magamnak rendeltem másnak is a családban és ezért is kellemetlen nekem mert már nagyon vártuk.
És amikor írtam nekik velem is normálisak voltak. -
Surda-
őstag
-
maddionmax
senior tag
Én karácsonyra egy i95 okosórát veszek ajándékba testvéremnek.
-
atala
addikt
Beszállok én is.
Ezt Mlais M9 5.0 inch 3G Smartphone - WHITE telefont néztem ki a lányomnak karácsonyra.
-
Kasya
nagyúr
Családnak egy BT atjatszot szeretnek
-
bul07
nagyúr
Kíváncsi voltam hogy menyi jelentkezés van eddig
Megszámoltam és 28 jelentkezés van eddig(egy kettő plusz mínusz lehet)Így felhívás mindenkihez , terjesszétek az igét
Én pl ilyet merészeltem tenni a minél több jelentkezőért , és szólok minden ph ismerősnek
Nem a kedvencem a Gearbest de nyerni azt szeretek így minél több nyeremény az jóóóó
hpsafl van pár jelentkezés ami nem válaszként ment, de ahogy nézem most nem is volt ez feltétel
-
SSlyTR
senior tag
Imadom, hogy a GB hulyenek nez. Mindent hazudozik, csak zarjam be a PP claimet. Undorito banda ez.
PP claimre meg elkuldte a TN-t, 5 napos szallitast igertek, 44 napja rendeltem.Nemet bolttal is volt ilyen problemam. Csak megjegyzem 4 ora alatt oldottuk meg a problemat es barmikor vesarolnek toluk. Gb-tol soha tobbet.
-
Vagany
őstag
Annyiban javítanám a dolgot, hogy a GB által megadott TN szám alapján mégiscsak látszik mind a két csomag a sky56-on és a trackitonline-on is. Sőt a trackit felismeri, a szám alapján, hogy a sky56 (Beishisheng Logistics) a kiindulási pont, illetve hogy Magyarország a célország és itt a postán kellene keresni, de a posta nyomkövetésében nincs meg. Vagy nem érkezett meg Magyarországra, vagy itthon keveredik valahol, mindenesetre a GB felelőségét ez picit árnyalja.
A GB szerint aug. 27-én feladott csomagomra ezt mondja a trackit (és sky56 is):31.08.2015 16:45 Departed Warehouse to Sort Facility.
31.08.2015 20:29 Shipment picked up.
01.09.2015 16:45 Departed Sort Facility HungaryEz nagyjából stimmel is, bár nekem ez sovány vigasz.
-
nimfas
addikt
válasz
krisztianAMG #2368 üzenetére
oh bocsi..... augusztus 28.....
-
axlfsi
veterán
Köszönöm a lehetőséget! Én (is
) egy X CUBE Mini-vel lepném meg magam karácsonyra!
-
floryby92
csendes tag
BG-en árult telefonok azok eredetiek?
-
nimfas
addikt
válasz
krisztianAMG #2364 üzenetére
a 2 hónap?
E-bayről rendeltem 5 féle cuccot 2-3 hete... 4 db megjött eddig.
Szept 28-án adták fel a GearBest csomagot elvileg, arról még semmi hír! -
pimmi
senior tag
ez bejön, mármint beengednek akkut? [link]
-
Surda-
őstag
Paypal a javamra döntött és kaptam egy full refundot Gearbesttől.
Július 27i rendelésem nem jött meg.Most szombaton rendeltem egy wifit EU ból a 4 dodós postával és biztosítással.
Még mindig processing
Ez vajon mikor fog ideérni... -
janek69
senior tag
válasz
Outlander #2353 üzenetére
Írad,hogy nincs rá szükséged. Nem is sokra jó,ellenben ha jó dolgot akarsz vegyél egy ZGPAX S8-at vagy valami MT6572-es androidos smart watch phone-t. Én egy ZGPAX S5-el kezdtem,azóta minden nap a kezemen van. Ezek egy full dual CPU-s okostelefonok. Én folyamatosan fényképezek vele és rohadtul tetszik,hogy nem kell az 5" telómat magammal vinni mégis van egy jó teló nálam. GPS,kamera,compass.... minden van benne ami egy nagyban,csak kicsi a kijelző,Imádom. Ha különlegeset akarsz itt egy kamera nélküli. [link] valamint itt a kedvencem: [link],ma már csak 2MPx-es kamerával lehet kapni,nekem még jutott egy 3MPx-es és annak tuningoltam fel a kameráját.
-
Outlander
addikt
Gyors R11 watch revjuh, mert itt is sokan kérték....
Továbbiaknak a linkelt topikban. -
Outlander
addikt
válasz
thefreeman #2336 üzenetére
Hmmm.. akkor lehet h már nem érdekes annyira...
Nekem sajnos két ismerősömnek is van/volt ügye ebből, mondjuk tavaly... idén meg nem rendelt még senki sem.
-
hpsafl
tag
Október 19. 20-i akciók 14:00 és 23:00 között.
Árakat sajnos nem mindenhova írhatok, de a megadott időben a linkre kattintva, és az oldalt frissítve az akciós ár jelenik meg.Samsung INR18650-25R 2500mAh 4db ár: 12.39$ (korlátozott mennyiség van)
Lumintop Tool LED kulcstartó lámpa (fekete)
Convoy C8 8 x 7135 neutral white
Convoy C8 6 x 7135 neutral white
Nitefighter BT21
RGB LED szalag adapterrel(nem EU), és távirányítóval 5M 72W 300db SMD 5050 LED-delOlight S30 Baton ár: 22.69$
Olight M22 Warrior ár: 38.89$ -
mobileman
senior tag
válasz
Jackal2 #2344 üzenetére
Az igaz, hogy akkukat nem szállítanak külön, csak úgy, hogy telefon tartozékként, külön csomagolva, leragasztva a polaritásukkal..Akkut sima postai úton lehet hozni sajnos, önállóan DHL- el nem. A GLS szerintem hoz, mert az csak EU- n belül működik, távol keletről közvetlenül nem szállít.
-
Jackal2
senior tag
Két tapasztalatot osztanék meg, mind a kettő GB-s:
- mostanában azt játsszák, hogy leáraznak egy terméket kb. a piaci ár felére (Quadcoptert akartam venni), mondjuk 23.000 forintra a 46K-ról (Tinydealen Banggoodon ennyi) meghirdetik és amikor ki akarom fizetni, kiderül, hogy egyébként a szállítás 68 USD, vagyis TÖBB mint maga a termék. Mondom jól van, nézzük meg, mennyi az USA-ban lám oda is 51...na ennyit a free shippingről, persze lehet van free shipping coupon nem tudom, na de baszki, ez mekkora átverés?
- mésik, hogy a GLS és a DHL nem hoz be EU-ba lipo és lion akkumulátorokat valami EU szabályzásra hivatkozva, ez mi? Tud erről valaki valamit? -
mobileman
senior tag
válasz
Atesz0142015 #2339 üzenetére
A NAV- ot az nem érdekli, tudják, hogy nem a valós összeg van a számlán, ezért a paypal- t kérik..
Ha kiderül a csalás, tudod mi a következménye, ezért nem éri meg szórakozni, paypal számla, oszt nyugalom van! -
mobileman
senior tag
válasz
Atesz0142015 #2337 üzenetére
A paypalos számlát kell elküldened, az is elég...
-
Atesz0142015
csendes tag
Sziasztok!
Ma kaptam levelet a NAVtól h küldjem el mennyibe került a termékem stb,számlát a gearbesttől kell kérni amit el tudok NAVnak küldeni?
Üdv Attila -
Vertigo18
addikt
Én ezt a Kinfire K70X-et szeretném a fa alá tenni a fiamnak, mert egyfolytában az én Solarstorm T4-esemmel örömködik, és már igazán kellene nekem munkára!
Nameg baromira kiváncsi vagyok arra is, hogy vajon mit tudhat....
-
Habsteve
tag
Ezt a médialejátszót szeretnék a fa alá megkapni.
-
ottobacsi
tag
válasz
cbrfireblade #2304 üzenetére
Nem, mert 0.1$-os volt a korábbi, ezzel nem foglalkozok, a későbbivel pedig kívárom a 2 hónapot, ami holnap után jár le.
Nyitom a ticketet, visszakérem a lóvét oszt jónapot.Mindenkinek:
A bökőhöz annyit, hogy ugyan tiltott, de mivel nem fogom olyan helyen elővenni ahol nem "illik", megmotozni pedig senki sem fog....(#2330) Outlander
Miért kell bevállalni a börit? -
Szirtimorc
senior tag
Sziasztok!
Ha segítene nekem rendelni valaki egy lámpát Karácsonyra, az ajándékot megtarthatja.
Többit pü-ben.Köszönöm!
M -
Outlander
addikt
Jut eszembe "játék".
Én ezzel (Watch R11) leptem meg magam...
(ez már elvileg meg is jött, majd meló után átveszem)Ebből kettőt 1 a kollégának, 1 nekem a régi elkopott, (bt elm327) bevállalva a börit.
Havernak paracord óra szerűség, maga a fonott paracord a lényeg, a saját óráját teszi bele,
Ez meg szinten ugyanezen haveromnak, mibandra.
Illetve még tervben van 1-2 dolog, de nem tudom, hogy érdemes-e még rendelnem, vagy majd csak ha lecsengtek az ünnepek.
-
WOT-H-A-C
veterán
Én is jelentkeznék! Ilyet raknék a fa alá ( ha addigra elérhető lesz!!
)
-
Outlander
addikt
válasz
janek69 #2325 üzenetére
Akkor igen, néha előfordul....
pl a trackitonline fényévekkel többet mutat mint a magyarposta..Holnap megfogod kapni nyugi, ezt most szortirozzák, estés kolléga elviszi a helyi/legközelebbi depóba, ott reggel 4-5-6 körül felveszi egy futár kolléga és onnantól már csak a lerakók dbszámán és a közlekedésen múlik, hogy délelött vagy délután kapod-e?!
-
Balion
senior tag
válasz
Flashget #2324 üzenetére
Épp most úgy látom, hogy nincs EU-s raktáron, de szokott lenni. Illetve szerencsére vannak alternatívák kicsit drágábban. Én nővéremnek vettem, ha gondolod ha ma kipróbálja, írok, hogy mi a véleménye róla. Ő is videózáshoz, netezéshet, egy-két windowson futó könyvtár alkalmazáshoz kérte.
-
janek69
senior tag
válasz
Outlander #2320 üzenetére
A csaj szerintem nem volt a helyzet magaslatán,mert 8:40-kor hívam,aztán 11:45-kor néztem rá és a következőt láttam:
19.10.2015 11:28 Budapest (HU) A küldemény beérkezett az elosztó központba
Ugyan szeged mellett lakom,de kis reményem van,hogy holnap megkapom,bár a remény kezd kihalni belőlem. -
Balion
senior tag
válasz
janek69 #2316 üzenetére
Én úgy gondolom megérte a plusz pénzt (illetve nálam valamiért olcsóbb volt az expedited, mint a másik lehetőség, amit automatikusan kiadott a gb.) Azt hittem nem fog sikerülni a 7 munkanap, de csak összejött.
Kínából sem lett volna olcsóbb, és akkor áfa+vagy 1-másfél hónap. -
Balion
senior tag
Rendelgettem levélküldeményben feladott dolgokat eddis GB-ről, de most már megvan a véleményem a csomagküldésről is, mivel egy tabletet rendeltem tőlük EU raktárból, ünnepek idején. Azt nem tudom, hogy ez hatással van-e az Eu-s raktárra.
A véleményem teljesen pozitív. Igaz, hogy egy ideig nekem is azt írta a nyomkövető, hogy a DPD megkapta az információt a csomagról, és napokig semmi, de összesen 7 munkanap alatt itt is volt a cucc.
A DPD-s futárszolgálattal maximálisan meg vagyok elégedve, időközben egy itthoni rendelésemet is a dpd hozta ki, azzal sem volt semmi baj, és a gearbestes tabletnél sem volt baj velük. Bács-Kiskun megyéről van szó, róluk olvastam itt egy negatív véleményt. Az én tapasztalatom pozitív. Telefonált, hogy hol vagyok, én a város másik felén voltam, mint a cím, amit megadtam. Készségesen elhozta. A ttablet is jó, happy end, meg minden. -
janek69
senior tag
válasz
Outlander #2296 üzenetére
Na (meg) van a véleményem a DPD-ről is az expedited 3-7 nap GB szállítással kapcsolatban.
Ma hívtam őket,mert ugye ezt mutatja a tracking:
16.10.2015 22:05 Hörsching (AT) A küldemény beérkezett az elosztó központba
Azt mondták leghamarabb szerdán érdeklődjek és valószínűleg ha szerencsém van csütörtökön jön a futár.
Ennél az EU raktáros síma szállítás GLS-el 1000x gyorsabb,senki ne fizessen plusz pénzt azért,hogy lassan kapja meg,inkább rendeljen CN warehouse-ból. -
Flashget
félisten
az nem derül ki a beírásokból ki honnan rendelte...kínai webshopokban árultak hamisított redmi 1s-t, gondolom megvan az esély erre a redmi2-re is az is okozhat ilyen sim hibákat. Nálam tökéletesen elfért egymás mellett T előfizetéses és Telenor feltöltős kártya egymás mellett. Utóbbit már kivettem nem használom.
de az ilyen user errorokkal nehéz mit kezdeni, hogy nem volt benne fülhallgató, a másiknak 5" kellett volna...mindet tudni lehet rendelés előtt.
Ezt a fórumot jobban elfogadnám tapasztalatok, hibák és azok javításának olvasására mint egy kereső oldalét.
[link] -
Jofi81
őstag
Én egy Sanrenmu 7010-zel lepem meg apukámat karácsonykor.
-
janek69
senior tag
Én a napokban megérkező Chuwi Hi8-hoz lepem meg magam egy ilyennel.
-
ha3fis
tag
Én egy Baofeng UVB2 PLUS rádióval lepném meg magam, főleg, ha lenne Eu-s raktárban.
-
zoli03
őstag
Én egy SolarStrom lámpával lepem meg magam karácsonyra.
-
bul07
nagyúr
-
WestBam
senior tag
Én karácsonyra magam lepném meg egy ilyen MeeGopad T04 minipc-vel. Mióta a windows platform is jelen van ebben a szegmensben izgatnak ezek a cuccok, talán ez a típus az amit érdemes is lehet kifizetni
-
ottobacsi
tag
Én egy Ganzo G707-es bökőt rendelek az asszonynak, hogy meg tudjon vele lepni karácsonyra.
-
ottobacsi
tag
válasz
cbrfireblade #2215 üzenetére
Nekem két 09.10-es és egy 08.21-es csomagogcskám áll ugyan így...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest