Hirdetés
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
v-man
őstag
válasz
Silent77
üzenetére
hali,
vásároltam flash sale-ben, Priority Line postával egy takarító robotot, ami úgy gondoltam a cseh raktárból jön majd, viszont kaptam most egy értesítést a DHL-től hogy csomagom érkezik, amit vámkezelni kell, és nyújtsam be a paypal fizetés igazolását.
ezek szerint most rá fogok fizetni? -
v-man
őstag
"Thank you for your reply. We sincerely apologize for this delivery issue.
As you are a valuable , we can resend your package to you for free this time."remélem ezt már nem nyúlják majd le, és még jó hogy csak magamnak vettem karácsonyra, talán húsvétkor már hallgathatom

-
v-man
őstag
Na ma nekem is fél összeges refundot írtak, cseh postás, 19.99 dolláros fejhallgató, mivel volt pontom 18 dodó alá lement, így most 8.95-öt akarnak refundolni, mivel nem volt biztosítva a csomag.
Nyomkövetés dec 6-án elvesztette, akkor küldték el célországba, onnan semmi nem történt már vele.Nem fogadom el én sem. Tavaly zokszó nélkül visszafizettek egy 16 dolláros gamer fejhallgatót walletre. Eddig nekem minden megjött GB-ről, csak ez a két fejhallgató, nem tudom kik utaznak a fejhallgatókra...
-
v-man
őstag
válasz
nadragulya
üzenetére
igen, megjött pénteken, de hibás, küldenek cserekészüléket.
-
v-man
őstag
válasz
Flashget
üzenetére
eredetin olvasható a nevem, ezt én maszkoltam el

de volt már olyan ami nálam sem olvasható alapból se. -
v-man
őstag
hpsafl:
Megrendeltem ezt a gamer fejest az újévi akcióból, ma megkaptam a feladási értesítést és a szokásos fotót a mérlegen. Viszont a képen egy lapos kis levél van, ebben tuti nincs benne a fejhallgató, van már itthon egy ilyen és akkor egy jókora csomagban érkezett...Aggódjak most emiatt vagy van rá valami értelmes magyarázat?

-
v-man
őstag
-
v-man
őstag
Nagyon jó időt futva, ma megérkezett ez a nov. 5-én rendelt karácsonyi led sor.
Viszont egy sima zacskóban érkezett, még csak bubifólia vagy egyéb bélelés sem volt és az egyik "jégcsap" le volt törve

Működni ugyan működik, de nem tudom ettől biztonságosan használható-e?
-
v-man
őstag
válasz
PH!überrangú
üzenetére
Köszi! Kb 15 dollárig mi a legjobb fejlámpa? Ajándékba venném, én nem értek hozzá.
-
v-man
őstag
Ma megérkezett az október 8-án megrendelt Xiaomi Piston 3 füles a gearbestről, minden rendben vele, eredetiség ellenőrzésen is átment. Track nélkül rendeltem, így kicsit izgultam miatta, de szerencsére nem volt gond.
(Több mint egy hónappal korábban -szept 1- rendelt olcsó elemlámpát viszont még mindig várom.) -
v-man
őstag
A nagyon sokat dicsért Xiaomi Piston 3 mikrofonos fülhallgatót rendeltem meg egyik családtagnak

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Milyen TV-t vegyek?
- Vírusirtó topic
- Gyúrósok ide!
- Gaming notebook topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- További aktív témák...
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS32FG812SUXEN) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BONTATLAN ZSÍR ÚJ MSI RTX 5080 16G INSPIRE 3X
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- Dell Latitude 5310 2-in-1,13.3",FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,TOUCH
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- iPhone 13 128GB Red-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest