Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kozy10
tag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Banggoodon : [link]
Kód: klarusmi7
-
benfolds
őstag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
hát, bízom benne, hogy nem marad tartós az áremelkedés (szinte minden általam kiszemelt dolog drágább most 10-20%-kal, mint szeptemberben).
-
elszabi
tag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
nálam nem volt hiba az utóbbi fél órában.
-
Turbobacsi
senior tag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
-
Dealer95
őstag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Tudtommal sehol sincs kézbesítés szombaton (kivéve felár ellenében, de az csak itthoni csomagra/levélre érvényes).
-
Zsoo80
tag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Köszönöm!
(2 hét volt) -
PiEm-14B
csendes tag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Megérkezett a Ganzo G202. Kérek szépen két nap türelmet, hogy írjak róluk egy rövid összehasonlítást.
Más:
Az Arsuxeo márkájú Cycling ruházati termékekkel van valakinek tapasztalata? Jó minőségűek, összehasonlítva mondjuk decás cuccokkal milyenek? -
PiEm-14B
csendes tag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Ez jóval kisebb, mint a 2-es és 3-mas széria.
-
Black Phone
senior tag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Köszi, nem nyugtalanít, csak gondoltam megosztom veletek, nem nekem lesz, úgyis elvileg jön az email hogy feladták, legutóbb is ugyanígy pénteken rendeltem hétfő kora reggel jött az email képpel ellátva

-
WestBam
senior tag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Ezek "dísz" bicskák, talán egy-egy zsömle a legerősebb amit bontani szoktak.

Szóval ezeket max bőrön meghúzom de csak simán, paszta nélkül és borotválnak.
Az élezés több lépcsős folyamat (és nekem sosem ment annyira profin),örököltem egy követ ami kb. 600-as finomságú, azzal húzom finoman vízzel meg az élüket aztán jön a bőr. Polírpasztát használok de gondolom az nem mindenkinek hozzáférhető, vannak direkt ilyen paszták amiket a bőrre kell felvinni és azzal meghúzni.
Amire figyelni kell az az élszög megtartása, na ez nem megy nekem sem teljesen. Ha hiba van a pengén akkor először erősebben kell rányomni majd ha már eltűnt a folytonossági hiány akkor óvatosan csúsztatni az élszögön tartva. Ezt mindkét oldalon el kell játszani, utána a bőrön picit lehúzom pasztával, majd csak sima bőrön és kész is.
Utálom csinálni, kész kínszenvedés számomra. Amúgy a haidu köveket szeretik nagyon ilyen célra, egyszer kell megvenni, kb. 3-4 emberöltőt kibír ha nincs sokat használva, én is örököltem ami van
Remélem picit tudtam segíteni de vannak ám specifikus fórumok is ahol késb*szók vannak és mindenre tudnak egy drágább alternatívát. Nos én nem ilyen vagyok
-
Wendelke
senior tag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Valamihez kell hasonlítani
, mint írtam mindkét véglet van. Igazándiból mindegyik használható, csak hát a minőség egy szerszámnál, azért lényeges dolog.A Leatherman-el reszelő része pld. tökéletes minőség, volt amikor az segített ki a bajból, a csípőfogó része szintén egy kényes téma, mert a Leatherman-né pld. még mindig jó, pedig acéldrótot is vágtam vele, míg a gagyié már a múlt

Szóval, ha Ganzo ár-érték arányban jó, akkor érdemes megvenni, egyébként meg felesleges, már legalább is nekem. Az a baj, hogy nem ismerem a Ganzo minőségét.
-
WestBam
senior tag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Egy ideje úgy vagyok vele, hogy ami fém színű az nem tud lekopni. Ilyen téren amit használok szerszámot, kést azt már amennyire lehet műanyag-fém kombóban választom, a többi hamar csúnya lesz. Én meg azt nem szeretem, persze van aki arra bukik

-
PiEm-14B
csendes tag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Most már nem csak G720-asod van, hanem egy G302 is virtuálisan.

Végül nem értettem, hogy akkor most feketét vagy simát rendeltél.
Amúgy nekem is G302B-m van, akkor rendeltem, mikor dec elején belinkelte valaki a kupont rá. Úgy azt hiszem 33 USD volt. Első látásra beleszerettem, mert mindig is akartam egy ilyet, de a márkásat drágának találtam, de gagyit meg nem akartam. Túl sokszor még nem használtam, de a múltkor is nagyon jól jött a bitkészlet. Szerintem is sokkal állatabb a fekete, nagyon bírom. Mondjuk tényleg nem biztos, hogy megéri az árkülönbséget, főleg, hogy ilyenkor mindig aggódom, lekopik-e majd a fekete róla, vagy ki tudja, hogy festik ezeket, ill. anyagában olyan??
Ehhez amúgy volt egy egész kultúrált doboz is, felmerült bennem, hogy pl. a 20x szériához nem lesz. Nemsokára meglátjuk.
-
Wendelke
senior tag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Amit linkeltél Ganzo multi tool , milyen minőséget képvisel a Leatherman-hoz képest?
Van egy Leatherman-em, meg egy gagyi 1-2 eFt-os utánzatom is. Szeretem ezeket, főleg az előbbit, mert az tényleg minőségi, az utóbbit meg azért, mert néha ha kell, azért jól jön.
-
PiEm-14B
csendes tag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Mármint a kidolgozásban jobb az mit jelent? Más anyagú fémből van, vagy élesebb a penge? Vagy szebbek az élek a széleken? Van már egy 30x-em, ezt ajándékba szánom, így nem tudom. Bár furcsállanám mi kerülne 10 dollárba azon, hogy rögzíthető. A fogóban lévő pici kis penge cserélhetőségét eddig nem vettem észre, de tényleg.
Nem zavart egyáltalán, csak nekem úgy tűnt a leírásból, mintha ez ennél a terméknél ez speciális lehetőség lenne és a ritkán idetévedőket ez esetleg megtévesztheti.

-
cidalain
veterán
válasz
krisztianAMG
üzenetére
mi a különbség a G3xx és a G2xx sorozat között? (a nagyjából 10-15$ árkülönbségen kívül)
-
Black Phone
senior tag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
sajnos az ebayre ez nem igaz, van febr 10-én illetve már 12-én feladott csomagom amik a mai napig nem érkeztek meg, szerencsés vagy!
-
Vertigo18
addikt
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Élezéshez valami ajánlat?
-
hevizms
addikt
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Nem tudom figyelmesen olvastál e engem,de ha nem,akkor olvass vissza.Én az ajánlott bolt közé soroltam,annak ellenére is hogy az első vásárlásomnál voltak negativumok.
1 befejezett vásárlásom volt eddig INNEN ez igaz.Illetve folyamatban van a 2-ik és a 3-ik is.
Ez nem jelenti azt hogy amúgy nem rendeltem/rendelek már más helyekről.
Lehet többet vásároltam már mint pld te.
Ebay,aliexpressz,banggood,minideal,geekbuying,tinydeal,pandawill.Azt hiszem nem hagytam ki senkit.Az hogy ki "uralja" a topikot az meg megitélés kérdése.Szerintem nem ural itt senki semmit.Véleményeket és tapasztalatokat osztunk meg.
De ha benne foglaltatik a topik szabályzatában hogy csak pozitiv dolgokat szabad írni,akkor többet nem irunk negativumot.Jó lesz így "szakmailag"?
-
nadragulya
csendes tag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
2 hónap után a Geabestnél indítottam a ticketet, de írták, hogy várjam ki a 3 hónapot és utána foglalkoznak velem (addig nem). Itt ment fel először a pumpa, ha 20-25 munkanapos szállítási határidőt vállalnak, akkor azt illenék is betartani, nem kifogást keresni. Lehetnek gondok a szállításnál, de az nem az én gondom (gondolom én, meg nem értően és naivan).
Itt a fórumban is hadovál mindenki, hogy aki innen rendel az legyen türelmes, nem kell neki esni a GB-nek, meg a paypalnak.
Mellesleg vissza lehet keresni, hogy a 2 hónapos reklamáció után itt rákérdeztem és "várjál még" volt a válasz.
Azt sem értem ha a paypal nem szállítás esetén visszaadja a pénzt, akkor mit alkudoznak ezek a g****k (g**** =Simicska mondta a miniszterelnökre)!
Nem akarok senkit lebeszélni, de gondolja meg, hogy megéri-e neki rendelgetni.
Ha megjön és átcsusszan a vámon akkor király, ha megjön és vám+áfa van rajta akkor nem is olyan király, de lehetett rá jó sokat várni, ha megjön és nem jó az szivacs a köbön, ha meg se jön az még szinte jobb is ehhez képest. -
axlfsi
veterán
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Szia! Igazan nem szeretnek flame-t kelteni, de ezt most nem teljesen ertem. Igen, tudom (azaz, emlekszem), hogy korabban (is) sok volt a problema a GB-tel, de attol meg (gondolom), a nagy szamok torvenye alapjan, nem feltetlenul kell lemondani roluk.
Viszont fontos, hogy amit meg kell tenni, arra ne sajnaljuk az extra odafigyelest, penzt; gondolok itt pl. a 2 dollaros TN-re, amivel mar a PP aligha itelhet a GB javara.
Tevednek?
Szerk.: szóval, ha 100.000-bol egy csomag nem jön meg, az még nem rossz átlag, kérdés csak az, hogy mi az átlag.
A másik pedig, hogy akkor most TN-nel védve a seggem vagy szopatnak akkor is, hiába vettem meg és a PP nem a javamra ítél? -
Vertigo18
addikt
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Ugyanezen gondolkodtam, baromi vonzóak maguk a termékek, annál kevésbé az áruk...

Engem az a lámpa kapott el nagyon, most megint forgolódhatok...

-
A texasi
aktív tag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Ugyan, dehogy ... akkor nem vezethette volna elő
a "szarrágóktól" kezdetű monológját!
-
Beni2360
félisten
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Ha a kedves eladó a 150$ telót ennyiért áfáztatná az eu raktárba akkor nem írna 80 $ a csomagra és nem kérné, hogy ne a teljes árat írjuk rá vissza küldésnél. Ugyan az a csalás folyik ott is mint nálunk a Kínai nagykerekben. Pl: Most jött meg a 42$ media box EU-ból és a csomagon 21.20 $ van.
Mit gondolsz miért olyan olcsók a cuccok? Én 15 évig vásároltam a Kőbányia lepra telepen és számlánál jóval kevesebb árat írt és még kérte a +10%-ot a számláért a rendes árra. -
Outlander
addikt
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Fizetett bérenc vagy, fillérekért....
Írok a zombudsmannak, a zorbánnak meg a fókuszba is, eztet nem csinálhatják a dolgozó emberrel, bezáratom kínát a pitsába, irány a Kossuth tér.
Asszem ennyi. Nem maradt ki semmi...
Kicsit már unalmas de ez mindig hálás téma. -
bpmcwap
senior tag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
hát figyi, amíg Kínából küldik, addig oké, ennek vannak hátrányai, de ha beteszik euba a lábukat, akkor rájuk is vonatkoznak az eu jogszabályok...(gondolkodj céges szinten!) ez van. Mondjuk más kérdés, hogy én üzletileg is kapcsolatban állok pár kínai céggel, és hát az üzletpolitikájuk finoman szólva is furcsa, de ha tőlem elvárják, hogy én Kínában alkalmazkodjam, akkor csesszék meg, ők is alkalmazkodjanak. Egyébként pedig semmi gond, ha Erzsébet királyné úgy ítéli meg, hogy ezzel nincs semmi gond és a királyi postát arra találták ki amire a kínaiak használják, hát legyen, én tévedtem, ez van. De ha még sem, akkor sem rajtam kell törni pálcát, hanem el kéne gondolkodni azon, hogy hogy is van ez.... persze szvsz, aki meg ezt nem érti azzal nem tudok mit kezdeni...
-
tibcsi0407
félisten
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Kis sunyik, nem bírnak munka nélkül élni

Az a durva, hogy a fotó sem kamu, mert pontosan 2 DB GU10 Led van ráírva, amit rendeltem is. -
trafóóó
tag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Dual boot os tablethez vennék egy Bluetooth billentyűzetet ezt néztem ki.
Valakinek van tapasztalata erről ?? -
hevizms
addikt
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Mit akarok TŐLETEK?
Semmit.
Leírtam hogy jártam.
Látsz te kérést akármelyik hozzászólásomban?Egyébként nem inditok semmit a paypal-n,mert nem érdemes ezért a pár dollárért.
Végülis a kártya akkora amekkorát szerettem volna,a sebessége meg olyan amilyen.
Ha kisebb lenne a kapacitása,akkor reklamálnék.
Így viszont nem idegelem magam.Az is lehet más gépen kellene még mérnem ahogy itt írták.
Ma ugyanis megmértem egy másik laptomon
USB 3 kártyaolvasóm van,azon laptopon is van USB 3 aljzat.
Azon már némileg jobb eredmény jött ki.
21Mb/s írási és 40Mb/s olvasási.
Még ez is kicsit messzebb van mint amit Avicularia kolléga írt az ugyanilyen kártyára,de nem hagyom abba a tesztelést,még kutatok másik gép és olvasó után is.
Márcsak kiváncsiságból is. -
hevizms
addikt
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Jaj kérlek hagyjuk már ezt.Akkor is megírtam hogy ismerem a sincerity-t is meg a mymemory-t is.Rendeltem már tőlük.
Mivel sokan dicsérték ezt a boltot,miért ne bíztam volna meg bennük?
Pár dollárral kevesebbért meg miért ne rendeltem volna innen akciósan,ha már egyszer dicsérték a boltot?
Nem leszek öngyilkos ez miatt,csak azért írtam meg ezt a történést hogy okuljon belőle aki akar.
Ennyi.
Na meg legyünk pontosak.Az első kérdésem itt akkor történt amikor már megrendeltem a kártyát.
Akkor már hiába ajánlgat bárki bármit.Nem is értettem már akkor sem,hisz a kérdésem nem arra irányult hogy honnan vegyek kártyát,hanem hogy a szállitás mennyire megbízható ilyen 1 db-os tételnél.
-
nimfas
addikt
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Visszajár nosztalgiázni!

-
sinya123
csendes tag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
köszönöm a válaszokat. Mert máshonnan rendeltem 50$ért optikát és arra sem kellett fizetni áfát.
-
hpsafl
tag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor a Shadow saját boost drivere van benne, ami miatt a nagy terhelhetőségű 18650-es ajánlott, de az igazi egy 26650-es, mert az terhelhető is, és a kapacitása is jobb.
-
Avicularia
veterán
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Igen, az akciós kopterről van szó. Rokonhoz nem tudom rendelni, mivel egy rokonom sem él Svédországban. Ráadásul itt, ha futár cég hozza a motyót, akkor sokszor másodszorra harmadszorra kapod csak meg, mert általában fel se hozza a futár, csak látod a bejegyzést, hogy a címzett nem volt otthon. Ezért ha tehetem kerülöm, a dhl, ups és társait mert van hogy 3 napot kell otthon ülnöd, mire megkapod a cuccot.
A postára akkor megyek be a cuccért mikor akarok. -
Avicularia
veterán
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Szerinted nyaralás alatt ezzel foglalkozom, és hazatelefonálok e miatt, hogy a futárcéggel egyeztessek. Nem gondoltam, hogy meghaladja az eladó képességeit elolvasni a megjegyzést, amit vásárláskor írtam nekik. Ha nem olvassák el, minek van ott a lehetőség, hogy írni lehessen nekik?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Igen. Aztán ugye jön az, hogy belefárad az ember abba, hogy papagájként ismétli önmagát minden 5. hozzászólásban, aki egyébként normál esetben segítőkész, de a türelme véges.
-
Kozy10
tag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Szia,
Kupont találtam hozzá így $32.99
Ganzo G302B Multi Tool
nincs 30 alatt de közel van hozzá
kupon: MPGCM
-
PH!überrangú
csendes tag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Nálam rendelés stop lépett életbe, mert a $ egy pöppet elszállt.
De nézem az oldalt mert az extra akciók nem ritkák és úgy ki lehet fogni dolgokat mosolygós árakon. -
PH!überrangú
csendes tag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Áhh! mondom biztosan horror a multiszerszám ára, de rákerestem pl:[link] Értem h elírták a tipus számot,
de eléggé diszkontos. De lényeg h ganzo! Van több is több árfekvésben. Én 500 ért vettem a gyereknek a madarasban (ha nem is ganzo). Egész jó. Mért hazudnék? 
-
peestike
senior tag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
szerintem annyi alatt én is beszereznék egyet szó nélkül.

gearbest-ről persze csak ajánlott plusz felárral... (eddig is csak így rendeltem az oldalról, nem is volt gond
) -
PH!überrangú
csendes tag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Én nem szeretem a multiszerszámokat mindenre jók és egyszerre semmire sem. De tudom nem ez volt a kérdés.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sisu2
aktív tag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Láttam én is de most amit rendeltem Holland postával 3 napig vizsgálták a vámon nem szeretném ha rendelnék egy ilyet 9 cm pengehossz és nem kapnám meg

-
sisu2
aktív tag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Ezeket a késeket simán lehet rendelni nincs valami megkötés penge hossz akármi, milyen szállítással kérted?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Random képgenerátor

-
pimmi
senior tag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
szeretnek téged, hiba nem volt?
-
Tika79
tag
válasz
krisztianAMG
üzenetére

Gondolom nem kaptad meg!!!!???

-
pimmi
senior tag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
hogy hova sorolnám, kereszt rá
ez is LOL, szerintem ez mind egy kép, csak kicsit élesebb, kicsit elmosódot, lehet nincs is gépük amivel fotóznak, netről szednek képeket... -
krisztianAMG
senior tag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Tegnap befutott az obtóber 19-én rendelt 4,31$-os TN nélküli csomagom.
-
pimmi
senior tag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
nem ez volt a kérdés, hanem hogy miért kell valótlanságokat írni......
tessék, ezt írtam, a lényegen nem változtat, ebben te is bennevagy, hitegeted a népet, hogy segít, ahogy nézem nem igazán erről van szó, inkább időhúzás a cégnek
szia
szept 21 rendelésemre a szupport azt írja várjak még nov22-ig,
ha nem érkezik akkor írjak, , mit tegyek?, amit én rendeltem tőlük haver rendelte ugyanazt utánnam http://prohardver.hu/tema/gearbest/hsz_2592-2592.html, egy hete megkapta, ez bosszant
refund? köszi -
Flashget
félisten
válasz
krisztianAMG
üzenetére
az lesz amennyiben ilyen "rossz" időpontban hoznák.
de még csak London-Brüsszel között lebeg valahol 6. pontnál tartunk. 10. pont a kiszállítás.
-
tahepa
senior tag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Ha ideges vagy szedegess hangyát. Mellesleg a kézbesítési arány enyhén szólva is szar az annyira sztárolt GB shopnál. Bizonyítottan több esetben is hazudtak a feladást illetően. ...de ez ugye senkit se zavarjon...
Véletlenül keveredtem vissza ebbe a topikba és megint azt olvasom hogy MÉG mindig hiába várnak csomagokra emberek...írtam egy máshova szánt hozzászólást és rögtön belém is kötött az ügyeletes GB fan...most itt a következő...de mondjuk leszarom..szép estét. -
Flashget
félisten
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Nekem most ezt írja a DHL:
Kézbesítés várható ideje: Péntek, Október 30, 2015 A nap végéig
jobb lenne hétfő reggel, ne hogy megtudja az illető pl. du 16:00 után ha hoznák, mi az ajándéka karácsonyra
-
nimfas
addikt
válasz
krisztianAMG
üzenetére
oh bocsi..... augusztus 28.....

-
nimfas
addikt
válasz
krisztianAMG
üzenetére
a 2 hónap?
E-bayről rendeltem 5 féle cuccot 2-3 hete... 4 db megjött eddig.
Szept 28-án adták fel a GearBest csomagot elvileg, arról még semmi hír! -
hpsafl
tag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
krisztianAMG, WOT-H-A-C: Köszönöm, hogy erre a posztra jelölnétek, de szerintem ez így jó most ahogy van.
Naponta megpróbálom olvasni a topicot, de van, hogy 2 nap is kimarad, ilyenkor visszamenőleg válaszolok amire tudok, vagy privátban írok.Sokan írnak 2 hét után, amiből 1hét ünnep volt, de valamilyen szinten őket is megértem, mert volt ez a dpd-s gond, és ebből kifolyólag alapból negatív a hangulat, ugyanakkor Outlander-rel is sokszor egyet értek.A lényeg, hogy ne az említett madafakával kezdjük a reklamációt.
Nekem is volt két rendelésem 2,5 hét diferencával, és a később rendelt 1 héttel korábban jött meg,mert a magyar posta elkavarta....
Surda-: trackig nélkül szerintem nem sokra mész, de egy próbát megér.
Magyar posta: A postásunk nem jön fel az emeletre, csak értesítőt dob be. Rokonhoz felmegy, mert a földszinten lakik, és rendszeresen jattol is neki....
Atesz0142015: volt már 5 hétis

-
Tenkes
csendes tag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
"kiírni az összefoglalóba, hogy ameddig nem tisztázódik a helyzet, mindenki csak saját felelőségre rendeljen"
Ez jó. Derűt csaltál az arcomra.

(Bár, jobban belegondolva, nem is olyan butaság ez. Tényleg úgy tűnik a hozzászólásokból, hogy én hiába gondolom úgy, hogy a világ másik végéről, féláron csak a saját felelősségemre rendelhetek, vállalva a kockázatot is, néhányan azt hiszik, hogy itt is a jóságos Mikulás felelősségére rendelnek, nem a sajátjukra.)
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Alapjába véve támogatnám, képben van és segítőkész is!
Viszont, ha benne van a GB "Make a money" programjában bármilyen formában , akkor ez nem lehetséges. 
#2056) jansky1: Túl vagyok rajta és elégedett vagyok a GB el.

-
hpsafl
tag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Azért kérdem, mert van eredeti Endura Singletrack II is, meg kínai TLD Moto is, és mindkettő elég műanyagos, de cserébe nem kopik szét 2-3 hónap alatt, mint egy sima farmer.
tibcsi0407: az utánajárásra én is kaptam ígéretet, szóval remélem tényleg így lesz.
wentworth: az egy hét nagyon optimista, nekem 5 hétig is volt már ott csomagom
-
hpsafl
tag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Mennyire kopásálló anyagból van?
A lábon az a majdnem függőleges cipzár zsebet, vagy szellőzőt rejt? -
mzso
veterán
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Ez már elég dúrva. Mit tartott eddig kézbesíteniük?
-
janek69
senior tag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Nem az a baj,hogy nem jön meg,hanem az,hogy fizetsz azért,hogy dhl-el jöjjön,meg plusz azért,hogy még ott is gyorsabban és a lét elteszik és csesznek küldeni.Nekem is volt kínából 70 napos csomagom,de ez Anglia és DHL-el. Csak ne tartson már sokáig. Ennyi erővel kínából is vehettem volna csigapostával olcsóbban.
-
bul07
nagyúr
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Válaszolni nekem is válaszoltak
De nekem azt írták hogy várjak szep 28-ig
Idézem:
Your order has been shipped out on 2015-07-28,therefore your delivery deadline will expire on 2015-09-28.Na persze, most az előbb paypal-on meg is nyitottam az ügyet
És észrevettem egy érdekes dolgot
Két lámpa rendelve külön fizetve mert két címre ment, és az egyik fizetésnél nem Gearbest-nek ment a fizetésEgyik:
Business Name:GearBest (The recipient of this payment is Non-U.S. - Verified)
Email: support@gearbest.comMásik:
Name: li pengzhen (The recipient of this payment is Non-U.S. - Verified)
Email: payment.mini@gmail.com -
Surda-
őstag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Te jó ég...
Elég türelmes vagy
Arra számíts,hogy a" 24 órán belül válaszolunk " szöveg csak marketing.
1 hete nem válaszolnak. -
tibcsi0407
félisten
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Na, ez jónak tűnik! Köszi!
Várok még egy-két lehetőséget.
-
jozsi252
veterán
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Ez nagyon sok dologtól függ hogy milyen gyorsan ér ide a csomag. De GB-nél ugye alapból 3-5 munkanap a postázás, ami azért soknak mondható. Banggood-on aug 19. rendelésem 28.-án ( péntek ) már a kezembe fogtam. Ők egyből Postára adják a csomagot.
Általában amit tudok tőlük rendelek mert mindig gyorsan itt van a csomagom, talán 1-2 alkalom volt hogy 3 hétig tarthatott a szállítás, de még az is normálisnak számít.
CPF-en is írják hogy GB lassú, de hát ilyen a Kínai rendelés..Gearbest-en nagyon sok jó dolog van, és nagyon jó áron. Aki Kínából rendel annak számolnia kell azzal hogy sokára ér ide.
-
PpenoO
őstag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Augusztus 9.-én rendeltem két tételt, 19.-én érkeztek be az országba, jöttek az ünnepek, gondoltam hét közepén már átvehetem. Hát nem... Azt megerősítették, hogy nem kell papírokat vámolásra benyújtanom mert azon az ellenőrzésen már átmentek a csomagok, de valamiért a vámosok még nem engedték kipostázásra. Ez még hagyján, de kb 5x hívtam a 464646ot a héten, elkértek minden adatomat és mindig úgy váltunk el, hogy visszahívnak. Naná, hogy egyszer sem hívtak vissza. Magyar postánál gagyibb szolgáltató nem nagyon van. A naplopó vámosokról meg már ne is beszéljünk, amit azok képesek művelni az már no comment kategória (tisztelet a kivételnek).
-
tonyrulez
őstag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Én az iBlue-s Google Cardboard-hoz akartam írni negatív véleményt, hogy védőcsomagolás 0, így összetörve érkezett, alkatrészeket hagytak ki stb. Aztán elküldeni persze nem engedte, bárhogy próbáltam, bármilyen böngészőből. Bezzeg mikor valamit felértékelek, ott azonnal engedi küldeni

-
hpsafl
tag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Jött az infó, hogy polarizált

-
hpsafl
tag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
A leírás is úgy kezdődik,hogy divatos polarizált napszemüveg, de biztosat nem tudok mondani, de írok, ha kapok infót.
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Naná, hogy a link lemaradt...
[link]Kozy10: Nem, nem, ez már más típus.

-
Kozy10
tag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
A Rockbros-nál ott van a felsorolásban egy pár polarizált lencse( a szürke színűn van polarized felirat a kèpeken) erre gondoltál?
-
hpsafl
tag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Ok, az optikus eredményeire én is kíváncsi vagyok, ha leméretted akkor írd már ki az eredményeket.
-
hpsafl
tag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Nincs vele tapasztalat, de nekem is régóta tervben van egy ilyen beszerzése
Dluinet: akciós Xiaomi cuccok-at találtam, külön kupon nincs rá.
Ha van egy kis időtök(nem kamu, tényleg csak fél perc
) akkor ezt a kérdőívet töltsétek már ki a 18650-esekkel kapcsolatban. -
hpsafl
tag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
A BG pontokat egy masik oldalon
, de a GB pontokat a step 2-nél tudod beváltani. Csak kattints a proceed to checkout-ra, és átvisz a step 2-höz.Ki akartam most gyorsan próbálni, de nincs egy pontom sem, mert az előző vásárlásnál felhasználtam, így nekem ez az opció most nem jött fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- EAFC 26
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(2 hét volt)

, mint írtam mindkét véglet van. Igazándiból mindegyik használható, csak hát a minőség egy szerszámnál, azért lényeges dolog.

De nézem az oldalt mert az extra akciók nem ritkák és úgy ki lehet fogni dolgokat mosolygós árakon.
de eléggé diszkontos. De lényeg h ganzo! Van több is több árfekvésben. Én 500 ért vettem a gyereknek a madarasban (ha nem is ganzo). Egész jó. Mért hazudnék?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ha nem érkezik akkor írjak, , mit tegyek?, amit én rendeltem tőlük haver rendelte ugyanazt utánnam http://prohardver.hu/tema/gearbest/hsz_2592-2592.html, egy hete megkapta, ez bosszant