Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
SirAlo
üzenetére
Hát nekem egy 05.13-én az országba érkezett csomagom van amit vámolnak, és 05.25-től állt "Megküldött dokumentumok feldolgozásán", és most tegnap előtt 06.22-én váltott át "Vámkezelési indítvány NAV részére elküldve" állapotra.
Talán jövő héten valamikor tovább is küldik végre postázásra, és akkor végre másfél hónap után megkapom a csomagomat.
( Amit amúgy 05.04-én rendeltem GB-ről, szóval rendeléstől számítva lesz az majdnem 2 hónap is.
)Ezt mérlegelve ha az eddigi várakozást soknak találtad, akkor sajnos el kell szomorítsalak, de mostanában nem hinném hogy kézhez kapod azt a telefont.

-
szmyky
aktív tag
válasz
SirAlo
üzenetére
Sajnos annyira nagy pénzbehajtás(kell a lóvé,kezdődik az NB I. hamarosan) van elrendelve, hogy szinte minden csomagot bekér a NAV, ezért akár 4hét is lehet, amire hozzá juthatunk a csomagjainkhoz...
😞
Hiába, a pofátlanságnak nincs határa!
Mi sajnos egy apró kis senkik vagyunk, akik örülhetnek, hogy levegőt vehetnek.
Sajnos az ügyintézők létszáma nincs arányban a megvizsgálandó csomagszámmal. -
Outlander
addikt
Elpostázták egy vámszabad területre kínából, amikor te megrendeltek akkor kifizették és/vagy lebizniszelték valami vicc összegre az "Eu vámot", majd onnan postázták tovább neked... tehát konkrétan te euból kpatad. Beni után szabadon
Amúgy meg az a hamisítvány ami nem kínai...

-
vandor01
senior tag
szerintem nem kell aggodnod....
EU-s raktaras rendeles legjobb esetben 5munkanap
de vannak esetek mikor kicsit hosszabb lesz?
gyanitom varialni kell a sarc fizetes miatt?
akar még meg kell varni a cuccot kinyabol?
aztan okosban levamkezelni..?? ki tudja?
nekem is van most egy telefonom ez is tul van az 5 munkanapon
20-an rendeltem el is indult es uton van....
igaz nem siet az indulaskor pihent 5napot
2016-05-26 12:24 United Kingdom, Dispatched, Ealing Sorting centre
2016-05-26 12:22 United Kingdom, Received, Ealing Sorting centre
2016-05-25 17:10 Order information has been transmitted to DPD., DPD data centre
2016-05-25 08:45 United Kingdom, Received, Hayes Sorting Centre
2016-05-25 08:43 United Kingdom, Received, Hayes Sorting Centre
2016-05-20 00:00 Manifest Generate, Parcel Data receivedszerintem a jovoheten landolni fog...valszeg a tiede is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
- Lenovo Thinkpad T440 (i5 4nd, 12 GB, 120 SSD, HD)
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
( Amit amúgy 05.04-én rendeltem GB-ről, szóval rendeléstől számítva lesz az majdnem 2 hónap is.
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)