Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
maroni
üzenetére
Ja úgy érthető
Én magamból indultam ki, én 3-4évente cserélek
Mióta van ez a érintőképernyős telefon dolog 3 telefonom volt
Ami az enyém volt, persze sok más telefont próbáltam, pár napigZTE Blade 22hnapig, tökéletes állapotban eladtam
Samsung S2 44hónapig használtam, mai napig hibátlan, megvan tartalék telefon, 2013.04.16 adtam le rá a rendelést, jé most volt 5éve hogy megvan és tökéletesen működik
Samsung A5 2016, 2016.12.01-én vettem használatba, ki tudja meddig fogom, nincs indok a cserére -
Watcher45
tag
válasz
maroni
üzenetére
Köszi a segítő szándékot, de azt én is levettem. hogy hol kellene forintra állítani. Így gondolom csak átfut a Paypal felületén a forintban vezetett számláról az összeg. A számlakivonatomon meg kellene néznem mennyi az utolsó rendeléseim terhelése és azt összevetni a Gb forintban kalkulált áraival, de most szinte mindent kuponozva vettem. Így derülne ki, hogy az OTp bank váltása kedvezőbb lehetett-e.
-
zzz03
őstag
válasz
maroni
üzenetére
Köszönöm szepen!
Sikerült is ezt az Enlan kest 1500 ft-ba megrendelni.
-
kenand
veterán
-
axlfsi
veterán
Jott a valasz:
"Dear Norbert,
Thank you for your feedback.Would you mind to install the fan in other charger to have a try?Sorry for the inconvenience!
B.R,
Jolly"
Levideoztam, sot, ugy, hogy bemutattam, a XIAOMI lampaval szepen mukodik, az kapcsolhato, de a venti nem. Most meg ne mondjak nekem, hogy szerezzek meg egy powerbankot emiatt (nem mellesleg, a powerbankot is Toluk vettem).
Ti erre mit valaszolnatok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Társasjáték topic
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ott inkább az a baj, hogy Május közepén lesz a szállítás.