- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
hpsafl #14673 üzenetére
JYSK kupon
Ki kell nyomtatni és úgy hogy látszódjon a email cím amire kérve lettNálam még nem problémáztak olyanon hogy több kupont is felhasználtam egy alkalommal persze szétbontva fizetve hogy 5e Ft felett legyen
És vannak kimondottan jó akcióikEgy példa
Paplan
Tavaszi őszi paplan most 3500Ft, nyári paplan 2000Ft , együtt 5500Ft erre rá a kupon és 4500Ft-ért hozható
tavaszi ősziből van olyan amire még ágynemű hozat se kell mert mintásÉs az értékeléseknek is lehet hinni mert a negatívokat se szokták törölni
Írtam én is egyet hogy első mosásra már a minta fakult kopott és simán megjelentMostanában a Tesco-t érdemes vadászni, sok jó akciójuk van
Érdemes ezt a fórumot követni sok jó akcióról lehet értesülni
-
bul07
nagyúr
válasz
hpsafl #14670 üzenetére
Viszont nem egy áruházba az ép aktuális ára lehet érvényesíteni a kupont
Mert milyen lenne már hogy vinnéd a kaszához és lehúzza terméket majd oda adod a kupont és hopp a kaszánál felugrik az ára, hogy ja neked nem annyi mert kuponozni akarod
Jó példa erre a JYSK
Sokszor van mindenre 20% akció, vagy mindenre 25% ami a JYSK táskába belefér, de legyen akármilyen akció az akciós végösszegre még lehet érvényesíteni a hírlevélért járó kupont, ami 5e Ft felett 1000Ft kedvezmény addGearbest esetén a kuponok nagy része lópikulát nem ér, ez van ezt kell megszokni
-
z2solti
tag
válasz
hpsafl #14601 üzenetére
Kösz !
A helyzet az, hogy a az idézett információk a sky56 oldalról valók, és tulajdonképen arra lettem volna kiványcsi mennyire pontosak ezek az adtok. A trak17 oldalon ennél a terméknél csak annyi látszik,
hogy Magyarországra elküldve( a másik maláj postás tn.néll is )!A magyar myomkövető hibás tn.-t ír.
Azért érdeklődöm mert a Gearbestről ezek az első rendeléseim és prábálok tapassztalatokat gyűjteni.
3 rendelésem van úton az egyik cseh postával az látszik a Magyar posta oldalán is( belföldi feldolgozásra
továbbítva). ami nem csoda hisz ez az ami valódi regisztrált csomag. -
WestBam
senior tag
válasz
hpsafl #14320 üzenetére
Ennyiért? Modelleztél te is ha jól emlékszem, ilyen vackot ne ajánlj szerintem
Traxxas Slash 4wd VXL RTR - 160K
HPI Bullet ST flux RTR - 137K
Szerelhető, itthon van hozzá az utolsó csavarig minden, nem mellesleg évtizedek óta RC cuccokat gyártanak, van némi tapasztalatuk, szükség esetén egy suzuki áráig tuningolhatóak -
bul07
nagyúr
válasz
hpsafl #13392 üzenetére
Ha valakinek nem lenne még USB-ről működő pákája és van feles 59 pontja akkor most $2.81 megvehető(57db hátra)
Nagyon jóAjánlom még ezt a kis AA elemes lámpát, 2$ ára még pontozható, csak a fránya 0,2$ szállítási díj néz ki rosszul(pákával nincs)
-
maestro87
őstag
válasz
hpsafl #10636 üzenetére
Úgy érzem lesz végre egy okosórám, még ha gagyi is.
De az időpontok szerintem nem jók.
Egy fórum szerint ezek a termékek a Back to School promóció részei lesznek amelyek meg helyi idő szerint 11-kor és 19-kor szoktak akcióssá válni. Tegnap legalábbis ezekben az időpontokban vált akcióssá a telefon és a navigációs rendszer is.
Ma pedig elvileg 11-kor lesz egy pénztárca 1$-ért kemény 8 cent kedvezménnyel, 19-kor meg egy Chuwi tablet lesz 1$-ért (5 db).
-
WestBam
senior tag
Ö izé, nem beszólás, de ennek a funkcióját szerintem félreértelmezted.
Teljesen jól használható eszköz ez a kis összecsukható hobo kályha, de nem az az elsődleges funkciója, hogy grillezz rajta. Hosszabb túrák során hasznos nagyon, ha magadnak melegíted a kaját és a vizet teához/kávéhoz, ki mivel él. Kaja terén értem azt, hogy viszed a kis edénykédet/csajkádat/bögrédet, vizet bele és a száraz kaját meg tudod melegíteni pl. zacsis leves, dehidratált alapételek, konzervek. Előnye egy sima kis épített tűzzel szemben, hogy jobban melegít, irányított az égés az edény felé és a legfontosabb, hogy tűzrakási tilalom esetén is melegíthetsz vele. Egyáltalán nem célja, hogy több emberre elegendő ételt készíts, tipikus egyszemélyes cucc, abból viszont teljesen jó.
Ha nem ennyi lenne az ára hanem mondjuk plusz funkciók nélkülözésével 5-7$ akkor megérné megvenni.
Ellenben ilyen áron ez brutálisan drága. Ebay-en vagy alin hegyekben állnak a különféle hasonló színvonalú modellek töredék áron.
Az anyagát nem kell félteni, mivel összeépítve pont úgy kapja a terhelést, hogy legkevésbé van esély az elhajlásra így csak arra kell figyelni, hogy ne 2m-es tábortüzet rakjunk benne, egy pici ágakból gyújtott laza kis tüzecskén is el tudjuk készíteni az aktuális meleg ételt vagy innivalót.
Korom lemosása (mert ugye nem grill, hogy összezsírozzuk, hiába mondja ezt a sárga) sima homok és víz, utána ha megszáradt mehet a tokba vissza.
Léteznek márkás hatékonyabb mini kályhák is, vannak spéci vízmelegítők is amik fával mennek de ha valaki kint szeretne aludni és nem akar tábortüzet és nincs rá sok pénze annak egy ilyen kis kályha tökéletes megoldás
Még egyszer bocsi, de talán így a laikusok is jobban el tudják képzelni, hogy mire is való pontosan, mi értelme is van egyáltalán. -
-
tahepa
senior tag
igen külön pénzért és a hozzászólásomban azt adtam meg.
Elég csehül írkálnak.Consignment No. RR262314676CZ: There is no record for a consignment with this posting number.
-
Zeki
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest