Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Válaszoltak.
Képeket kérnek még a csomagolásról.
Honnan küldjek?
Nem gondolják hogy őrizgetem?
Meg nagyon jól tudják hogy mit küldtek.
Engem sajnos nem győztek meg a segitőkézségükről.
Bár igaz már az is jelent valamit hogy legalább írtak,csak éppen nem megyek vele semmire.A kártya dobozán egyértelműen SDHC felirat volt,nem pedig SDXC,mint a kártya maga.Erről küldtem is jól látható képet.Nem tudom mit akarnak még ezen kívűl.De mindegy nem is érdekes.
Ez a kép kevés nekik,pedig elég nyilvánvaló:
-
hpsafl
tag
válasz
ottobacsi
üzenetére
A fantomra nem merném rátenni
, bár a mostan LiPo is 3Ah 10C, tehát 30A-al terhelhető, így elméletileg vinnie kellene egy 3s VTC4 pakknak.Régi LiPo-t próbáltam én is, beletettem, elindítottam a rotorokat, és már be is esett a feszültség, így nem mertem felszállni vele.
-
ottobacsi
tag
-
hpsafl
tag
válasz
ottobacsi
üzenetére
Nem tudom, hogy e-cigibe kell-e, mert ott van jelentősége, de az S2, és hasonló gyári lámpák esetén (kivéve a BLF lámpákat, és az Astrolux S1-et) nem tudok olyan lámpáról, ahol megérné a VTC4-et választani.
Jó lett volna még az LG HG2 3000mAh kapacitással, és 20A terhelhetőséggel, meg is rendeltem kettő VTC4-et, meg 2 HG2-t, és azt is beleírtam volna a tesztbe, de elfogyott, majd úgy volt, hogy januárban lesz még, de ha minden igaz, akkor valamiért nem tudnak szerezni, mert talán a gyártó állt le, de inkább az elektromos autókba kellhet, és ők az elsődleges megrendelők, mi meg csak kapjuk ami marad, de ez érthető is valamilyen szinten.
-
Valaki tudna nekem ajánlani valami értelmes minőségű 18650-es akkumulátort flash light-ba?
-
Druss
tag
Újraküldi a terméket a Gearbest. Felajánlottak nyomkövetést amit elfogadtam. Írja ha befizetem küldik. Ez hogy zajlik, mert ilyet még nem csináltam? Hol jelenik meg a fizetés?
-
hpsafl
tag
Február 6-tól Február 15-ig ünnep lesz Kínában, így ez idő alatt kiszállítás nincs.
Rendelni természetesen lehet, de az ünnep után a felgyülemlett rendeléseket elkezdik kipostázni, de lehet némi csúszás, ezért előre is elnézést kérek. -
hpsafl
tag
válasz
Outlander
üzenetére
Van, hogy az akciós termékből is lejön még valamennyi kuponnal.
Ez azokkal a kuponokkal igaz, amik fixen egy adott termékre vannak, pl Convoy S2 kupon nélkül 16$, kuponnal 12$, akciósan 14$, akkor a kuponnal 12$ lesz a végösszeg. (a számok nem pontosan a jelenlegi árakat jellemzik) -
Outlander
addikt
-
Ciccuka
veterán
Mindig a fizetési árat kell nézni GB-nél, mert az oldalon össze vissza vannak az árak. Előfordult már olyan is, hogy olcsóbb volt a kiírtnál, de ez ritka. Gondolom idő kell mire beáll a főoldalon (néha napokba is beletelik) is az ár, amit beállítottak neki a kicsi kínaiak.
Az is érdekes még, hogyha kupont használsz, akkor megnöveli az árat és abból adja a kedvezményt és gyakran még drágább lesz tőle kvázi.

Gearbest 8%-os kuponok:
OZBARGAIN
GB16SALE
8STOREWIDE
GBNEWYEARGearbest 12%-os kupon (csak telefonokra):
RTM16SMT -
nimfas
addikt
Figyeljetek fizetés előtt.... újabb trükk a GB-nél:
Első képen, kosárban a cucc, úton a fizetés felé 8.99 USD a vacak ára.... Végösszegnél: 10.98 USD
Mint látható nincs bejelölve az 1,99-be kerülő Tr Number. A FREE van bejelölve.Második képen, ha rányomok az egérrel az Auto (Free)-re, akkor beáll a 8.99 USD ár!
22% "drágulás" ilyen olcsó szir-szarnál, na akkor is!
"Szemetek a pályán legyen!"
-
laca112
tag
Sziasztok.
A segítségeteket szeretném kérni!
DOOGEE X6 Pro-T szeretnék rendelni a gearbestről.
Mennyi lenne a szállítási idő EU raktárról?
Egyébként ezt néztem ki:
http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_262390.html
Jól tudom,hogy itt nincs egyéb szállítási költség,vám,áfa stb?
Köszönettel
Kapus László -
vacak3600
csendes tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Hát ja!!! Ha nem figyelek oda, csak mondjuk később veszem észre, akkor elküldenek a p....ba!
-
vacak3600
csendes tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Igen, már azt is akartam írni, csak nem tudtam többször hozzászólni...Szóval a bank a hibás!!! Próbáltak négykézláb elnézést kérni és korrigálni a hibát, de nem tudták megmagyarázni, hogy hogy történhetett? Kiszámolták az aktuális napi árfolyamon, a többit visszautalták a számlámra.
-
vacak3600
csendes tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Ma megjött a csomag, a postás hozta ki! Hurrá!

-
hevizms
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Azért annyira nem fogom fel tragikusan,de köszi.
Végeredményben nekem az már egy megnyugvás volt hogy legalább tényleg 64 GB.
Nem is írtam ez miatt azóta sem,csak most ahogy láttam hogy veled milyen korrektek voltak.Gondoltam kipróbálom mit reagálnak egy ilyenre. -
hevizms
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére

Na én meg írtam a microsd-vel kapcsolatban,csatolva a fotókat is a kártyáról,a csomagolásról és a tesztről.
Kiváncsi leszek.
Azóta kipróbáltam már egyébként egy USB3 aljzatú laptopon USB3 olvasóval,kipróbáltam egy szinte még új MacBook-on is.
Jobb eredményt hozott valamivel mint az én gépemen,de még közel sem olyat,mint amit mások írtak ugyanilyen kártyáról,akik szintén a GB-től rendeltek.
Lehet csak én fogtam ki,nem tudom.
De nem is a teszteredmény ami zavar,hanem a csomagolás,amin más van írva mint a kártyán.
Na meglátom a reakciót.Majd megirom. -
PiEm-14B
csendes tag
válasz
trafóóó
üzenetére
Tapasztalat nincs a billről, de én is kinéztem GB-n párat végül úgy döntöttem, hogy ezt venném meg (mert saját akkus és van windows/android módja), de most éppen nincs értelmes színben. [link]
Emiatt körbenéztem ebayen és úgy láttam, hogy ez nagyon hasonló hozzá: [link]
Van touchpad-es verzió is kicsit drágábban, amiről amazon-on egész jó véleménnyel voltak a tulajok: [link]
-
bul07
nagyúr
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Hátha elindul valami náluk is , és máshogy állnak a problémákhoz
-
tibcsi0407
félisten
Vettem tempered glass-t a telefonomra, ami feltéve sajnos levegős volt, kicsi bubik, amiket nem lehetett kinyomkodni.
Írtam egy kritikus hangvételi review-t, hogy a termék hibás.
Reakció:
Megkerestek ticket-en keresztül és újraküldik nekem a terméket. Szerintem ez igencsak korrekt hozzáállás.
-
trafóóó
tag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Dual boot os tablethez vennék egy Bluetooth billentyűzetet ezt néztem ki.
Valakinek van tapasztalata erről ?? -
törölt tag
Sziasztok.
Ez mennyire számít jó terméknek ? (ha vett vki. teszt készült róla ?)
-
hpsafl
tag
-
hpsafl
tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Küldj egy privátot rendelési számmal, és a többit ott megbeszéljük.
-
Zeki
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Paypal open duspute a tranzakciónál.
-
MasterMark
titán
Üdv
Még december elején rendeltünk egy sapkát. Azóta se jött meg.
Ezzel mit lehet kezdeni? -
-
törölt tag
válasz
hevizms
üzenetére
Ha a paypal-hoz rendelt kártyád érvényességi ideje lejár, nem tudsz vele fizetni ha vásárolsz paypallal, mert ugye minden tranzakciókor ellenőrzi a rendszer többek között az érvényességet is.
Ha a bank lecserélte a paypalon be kell állítani az új kártyaszámot és bankot. Ha csak ennyit teszel, akkor bizony paypal devizaárfolyamot fizetsz, ami csak a bankszámládra történő terheléskor derül ki, mégpedig oly módon, hogy látod dolláronkénti árfolyam-váltás milyen konverzióval történt.
-
hevizms
addikt
válasz
üzenetére
Na akkor az lehet.
Viszont most vagy én vagyok szenilis és elfelejtettem,de amikor nekem lejárt a kártyám és újat kaptam,mintha nem kellett volna újra hozzárendelnem.
Vagy igen?
Az biztos hogy már régóta mellé van rendelve a kártyám,szóval közben volt egy kártyacsere,de tényleg nem rémlik hogy újra kellett volna hozzárendelnem.
-
törölt tag
válasz
Silent77
üzenetére
Azt állítom és állítottam, hogy amikor a kártya-hozzárendelés (paypal-hoz) megtörténik lehetőség van átállítani azt, hogy ne ők váltsanak, hanem a bank. Valamint állítom azt is, hogy ha másik elsődleges kártyát rendelsz hozzá, akkor újfent be kell ugyanazt állítani ugyanott, mert másképp visszamászik az alapbeállításra miszerint 287 helyett 299-en váltja pl. a dolcsit most.
(részemről ez tapasztalat...)
-
törölt tag
válasz
Turbobacsi
üzenetére
Nem, ez pontosan így van (paypal magától nem állítja vissza
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Konteó topic
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- sziku69: Szólánc.
- Futás, futópályák
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, bár a mostan LiPo is 3Ah 10C, tehát 30A-al terhelhető, így elméletileg vinnie kellene egy 3s VTC4 pakknak.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)