Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
Olvasom a negatív véleményeket a BF-el kapcsolatban.
Legyen egy pozitív is a GB supportról, ha nem is ezzel a fekete péntekkel kapcsolatban. Bár a végén csak megszívtam.
A hátoldali karcokért ami a tableten volt választhattam 20 dollár pp számlára vagy 30 dollár GB wallettre. Utóbbit választottam, mert billt. is szeretnék hozzá venni és az szállítással együtt több mint 20 dollárba kerül, ráadásul nem igazán jó most a USD/Ft viszonya. Meg is kaptam GB walletra. Rendeltem chuwihoz billt. de csak kínai raktárban volt múlt hét keddi napon és nem tudták mikor lesz eu raktáron egy kérdésre válaszolva Még el sem telt 48 óra megjelent eu raktáron is a bill. rendelésem csütörtök reggel és délután még mindig processing státuszban volt. Lemondtam a rendelésem kértem vissza a pontokat és GB walletre a pénzt, hogy eu raktárból rendelhessem, így talán 1 hét alatt megjön ráadásul áfá nélkül. Kaptam is 3 órán belül választ még éjfél előtt, hogy rendben 1-3 munkanapon belül törlik a rendelésem és visszakapom a pénzt. Közben állandóan néztem, hogy a bill. eu raktáron van e még...kedd estig nem történt semmi ment egy kérdő ticket screenshottal alátámasztva ugyan már legyenek szívesek cselekedni a bill. még mindig volt eu raktáron...szerda hajnalban küldték a levelet, hogy visszacsináltak mindent. Jövök haza délután, hogy akkor rendelem a bilt. erre már nem volt eu raktáron.
De most már nem fognak ki rajtam nem rendelek kínából kivárom amíg újra lesz eu raktáron.
Így jár aki.....![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Diablo IV
- Windows 10
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)